Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• תגובות 70.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5708

• יבגניפ

5389

• פינדר

4657

• Night Driver

3617

• חברי המעגל הראשון
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

הייתה לנו שנה וחצי של ממשלת שינוי, הם היו אותו דבר

אותו דבר באיזה מובן?

בגלל שהם לא היו אותו דבר הם לא שרדו, הם התעסקו בדברים אחרים במקום רק בהישרדות.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שהיה לפני 30 שנה לא רלוונטי.

רלוונטי ועוד איך. לא שהיה חסר שחיטות גם אז. אבל לא כולם.

הייתה לנו שנה וחצי של ממשלת שינוי, הם היו אותו דבר, פשוט נפלו מהר מדי. לפיד דאג לג'ובים בדיוק כמו מאי גולן.

ממשלת שינוי השאירה קופה מלאה עם עודף. חברים דואגים לחברים, מניח שגם חברים שלך. אבל יש הבדל בין למנות חבר שמתאים לתפקיד ללתפוס אחד מהבסטה בשוק. וכן, השלטון משחית.

היום, בכנסת ישראל של 2025 והנהגת המדינה, הם כולם זבל.

מכיר את כולם, אחד אחד?

עריכה אחרונה על ידי mikyl
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה לפני 30 שנה לא רלוונטי.

הייתה לנו שנה וחצי של ממשלת שינוי, הם היו אותו דבר, פשוט נפלו מהר מדי. לפיד דאג לג'ובים בדיוק כמו מאי גולן.

היום, בכנסת ישראל של 2025 והנהגת המדינה, הם כולם זבל.

תתחיל לבחון את זה אובייקטיבית ותראה שזה לא נכון. בכלל.

יש לכמה אנשים פה נטיה לחשוב שאני איזה גרופי של לפיד- ממש לא, יש לו מגרעות מפה ועד הודעה חדשה (בעיקר הפה הגדול שלו)

העניין הוא שכל פעם עולה פה נקודת השוואה או עוד "סימטריה", ומה לעשות, כשמשווים את לפיד (או למען האמת, את רוב האוכלוסיה הכללית....) לארגון הפשע שכרגע מנהל את המדינה, מה לעשות, הוא כמעט נראה כמו קדוש.

ואם נכמת את הדברים מספרית, הרגע וחצי שהממשלה הקודמת זכו לפעול הייתה תקופה כמעט קסומה מבחינת ההישגים ומבחינת תהליכים שזכו להתקדם.

לא כי היה מדובר בממשלה סופר מצטיינת- אלא כי 2-3 הממשלות שקמו לה והממשלה הנוכחית שאחריה הן פשוט זוועה בכל קנה מידה אפשרי. 

אז למרות שהם היו רק "בסדר", "בסדר" זה טוב לאין שעור מ "זוועת עולם".

כאמור, הממשלה נפלה בגלל שסרבו להיכנע לסחטנות של אינדיבידואלים או קבוצות קטנות, בניגוד למה שקורה כרגע.

אה, וגם כי סילמן סוס טרויאני חדלת אישים עם מצפן מוסרי שמורה באופן קבוע על "אני".

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם נפלו כי זאת היתה קואליציה בלי שום חוט מקשר וכל אחד עשה מה שבא לו (חלק לטוב וחלק לא)

אפשר להגיד הרבה דברים על ביבי אבל הוא יודע ללכת בין הטיפות ולתחזק קואליציה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.1.2025 בשעה 07:56, פינדר כתב:

בכל דבר יש פוליטיקה, גם בועד הבית.

השיטה המוצעת הופכת את הליך הבחירה לכזה שאין בו דיון על המקצועיות של השופט אלא רק על הזהוי הפוליטי שלו.

לא צריך לנחש מה יקרה, אנחנו רואים את זה בלייב. תראה את המועמד של לוין, אביעד בקשי. הוא לא שופט ואני לא חושב שהוא עורך דין אפילו. מעולם לא ניהל משפט. מה הוא כן? בכיר בפורום קוהלת ומתנחל שגר על קרקע פלסטינית פרטית.

אותו דבר לגבי המועמד השני של לוין, רפי ביטון.

זו שיטה שתתחיל מירוץ לאיוש בית המשפט לפי שיוך פוליטי בלבד. זה יפגע גם במקצועיות השופטים וגם במידת האמון הציבורי שלהם. 

וכמובן שבסוף, במדינה שבה הציבור הולך ימינה ואז עוד יותר ימינה, זה יהפוך את המדינה לבלתי ראויה למגורים עבור מי שהוא חילוני סמולני ליברלי.

אם אתה חושב שהבחירה היום לא פוליטית אתה חי בסרט מצטער. גם מערכת המשפט היא גוף פוליטי, לא רק שהיא גוף פוליטי היא גוף פוליטי עם דעות שרחוקות מהממוצע בעם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, mikyl כתב:

ממתי קיבלת אפוטרופוס על העם? 

בערך ממתי שבית משפט הוא גוף פוליטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פריג'י כתב:

הנה, כמו תקליט שבור.

אבל לפידדדד!!!!

תיהיה הוגן, זה כדי להעביר נקודה ולהראות סימטריה אמיתית. 

לפני 54 דקות, mikyl כתב:

חברים דואגים לחברים, מניח שגם חברים שלך. אבל יש הבדל בין למנות חבר שמתאים לתפקיד ללתפוס אחד מהבסטה בשוק

הבדל קטן מאוד עד ללא קיים.

לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

הם נפלו כי זאת היתה קואליציה בלי שום חוט מקשר

גם עכשיו אין חוט מקשר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פריג'י כתב:

הנה, כמו תקליט שבור.

אבל לפידדדד!!!!

https://m.maariv.co.il/journalists/opinions/Article-857869

https://www.google.co.il/amp/s/www.makorrishon.co.il/news/417635/%3famp=1

https://www.inn.co.il/news/530852

https://www.google.co.il/amp/s/www.israelhayom.co.il/opinions/article/13385095%3famp=1

האמת כואבת.

שים קרח ותלחץ כל הלילה.

לפני כשעה, mikyl כתב:

רלוונטי ועוד איך. לא שהיה חסר שחיטות גם אז. אבל לא כולם.

ממשלת שינוי השאירה קופה מלאה עם עודף. חברים דואגים לחברים, מניח שגם חברים שלך. אבל יש הבדל בין למנות חבר שמתאים לתפקיד ללתפוס אחד מהבסטה בשוק. וכן, השלטון משחית.

מכיר את כולם, אחד אחד?

אני יכול לעשות קומבינות לחברים בעסק הפרטי שלי, לא במשרד ציבורי.

כשאני אחלק כסף ציבורי תתריע על זה.

אגב, בדיוק בשביל זה קיים המושג "ניגוד עניינים".

גם אם חבר שלך הוא המועמד המושלם, רק בשביל ההגינות עבור המועמדים האחרים אתה אמור להגיד בועדה "חברים אני מכיר אותו אני לא יכול להחליט מי ייתקבל". אבל הם זבל.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

תתחיל לבחון את זה אובייקטיבית ותראה שזה לא נכון. בכלל.

יש לכמה אנשים פה נטיה לחשוב שאני איזה גרופי של לפיד- ממש לא, יש לו מגרעות מפה ועד הודעה חדשה (בעיקר הפה הגדול שלו)

העניין הוא שכל פעם עולה פה נקודת השוואה או עוד "סימטריה", ומה לעשות, כשמשווים את לפיד (או למען האמת, את רוב האוכלוסיה הכללית....) לארגון הפשע שכרגע מנהל את המדינה, מה לעשות, הוא כמעט נראה כמו קדוש.

ואם נכמת את הדברים מספרית, הרגע וחצי שהממשלה הקודמת זכו לפעול הייתה תקופה כמעט קסומה מבחינת ההישגים ומבחינת תהליכים שזכו להתקדם.

לא כי היה מדובר בממשלה סופר מצטיינת- אלא כי 2-3 הממשלות שקמו לה והממשלה הנוכחית שאחריה הן פשוט זוועה בכל קנה מידה אפשרי. 

אז למרות שהם היו רק "בסדר", "בסדר" זה טוב לאין שעור מ "זוועת עולם".

כאמור, הממשלה נפלה בגלל שסרבו להיכנע לסחטנות של אינדיבידואלים או קבוצות קטנות, בניגוד למה שקורה כרגע.

אה, וגם כי סילמן סוס טרויאני חדלת אישים עם מצפן מוסרי שמורה באופן קבוע על "אני".

אז בוא נסכם שביבי זבל ולפיד זבלון.

אז אתה מסכים איתי שהם כולם פח ודופקים את כולנו?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפיד מינה את חברים שלו, כמו כל פוליטיקאי מצוי. אוקי אז? איך זה קשור לאסון שקיבלנו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הרצון להישאר בשלטון לא משנה מה זה הקשר בינהם.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לפיד דאג לג'ובים בדיוק כמו מאי גולן.

יאפ. מעבר לטמטום הכללי שלו, זו אחת הסיבות שכ"כ שנאתי אותו כשנכנס לפוליטיקה.

לפני שעה, Pika007 כתב:

גם זה נכון. אני עדיין שונא את לפיד. אני עדיין חושב שהוא טיפש, לא אדם ראוי לנהל גם ועד בית (אם כי יחסית לבני גנץ הוא פתאום נשמע כמו מישהו שיש לו דיעות אמיתיות), שפטיש השואה והמוות שלו חולני, ובא לי להיות דיקטטור רק כדי לאסור עליו ועל אישתו להקיא על העולם את מה שהם קוראים לו "ספרים", ובפועל מהווה אינדוקטרינציה רדודה ומטוטמת על מוות טוב בשם ארצנו. ואני עדיין חושב שהכניסה שלו לפוליטיקה היתה אחד הדברים הגרועים כאן, זה הרג סופית את השמאל המדיני ולא באמת יצר אלטרנטיבה ברורה בשום נושא אמיתי לשום דבר, וזה גם פתח את הדלת לבני גנצים למיניהם בהמשך.

אבל בשנתיים האחרונות הליכוד עשו כ"כ הרבה נזק, שכבר לא איכפת לי. אני באמת מעדיף כל אחד על פני ביבי. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אבל בשנתיים האחרונות הליכוד עשו כ"כ הרבה נזק, שכבר לא איכפת לי. אני באמת מעדיף כל אחד על פני ביבי.

ואטורי?
מאי גולן?
אלמוג כהן?

הרשימה עוד ארוכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...