Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, SurfHigh כתב:

אני אגיד לך איך - תישאר בבית. 

מצד אחד מבין את הגישה אבל מצד שני זה עדיין הבית שלנו.

כשאתה לא הולך אתה לא דופק את המשתמטים אלא את אלה כמוך שמשרתים ועלולים למות בגלל שיש פחות חיילים.

מבין כל אחד שמחליט שדי אבל לא מסוגל לעשות את זה (אני מעבר לגיל הפטור ועם נכות. פניתי והצעתי את עצמי אם יצטרכו אבל הצבא בחר לוותר עליי. כני כבר כמעט 20 שנה מחוץ למערכת וכבר לא יכול להיות לוחם אבל כמהנדס עם הרבה ניסיון יש לי לא מעט מה לתרום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

מצד אחד מבין את הגישה אבל מצד שני זה עדיין הבית שלנו.

כשאתה לא הולך אתה לא דופק את המשתמטים אלא את אלה כמוך שמשרתים ועלולים למות בגלל שיש פחות חיילים.

בדיוק על התחושה הזו בנוי הניצול הציני והמכוער של הממשלה. 

שמע, אם אומרים לי שזה מצב זמני, ואני רואה שעובדים קשה כדי לפתור אותו על ידי כך שיגייסו את כל מי שניתן לגייס, הייתי מבין, ובלית ברירה מתגייס.

כאן אומרים לי, טחן מילואים עד שתישבר מנטלית, פיזית, נפשית, כלכלית, עד שלאישה ימאס, ועד שלילדים שלך יהיה חסך. 

אנחנו בינתיים נעשה הכל כדי להמשיך לפטור עשרות אלפי צעירים בריאים משירות כדי לשמור על הכסא. 

לכן אם לשבור את הכלים עכשיו או אח"כ - מעדיף עכשיו. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו זה הזמן הטוב ביותר, כשהאויב מוכה וחלש וכשהציבור מודע למה יכול לקרות אם לא יהיה פה צבא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

בדיוק על התחושה הזו בנוי הניצול הציני והמכוער של הממשלה. 

נכון אבל אני יכול לנהל את המלחמה על הגב של הבנות שלי ושל חבריהם שעכשיו בעזה?

פורסם

יש ממשלה שלמה שגם ה-7 באוקטובר לא שינה אצלה דבר, להפך, היא יודעת שבשלב זה אין לה מנדט ולכן הפכה לרעה ומסוכנת עוד יותר. 

פורסם
לפני 8 שעות, שביט כתב:

עם כל הצער שבדבר- אני נאלץ  להסכים.
אמנם קל לי לדבר כי סיימתי עם המילואים, אבל אני חושב שאם הייתי במצבך , של סבב שלישי או רביעי של מילואים בתוך 15 חודשים , הייתי אומר "עד כאן".

ואם זה אומר שטווח הארוך זה יפגע בי, או שיפגע בכולם- פאק איט. שיפגע בכולנו. 

אי אפשר כבר לחיות בצורה דפוקה כזאת. 

אחיינית שלי באותו המצב. השתחררה לתוך הצו 8 כמו כל הדור הזה וכל מי שהוא לוחם או תומך לחימה וגם הרבה הרבה מעבר.

אז זה סגר לה משכורת וחיסכון נחמד. אבל מה הלאה.

הם שוקלים לחפש לימודים בחול בשבילה.

פורסם

רק בשביל שתבינו, יש כאלה בינינו שרוצים להישאר בעזה, כי אז לא יהיה מצב שיפלשו שוב.

כל מי שמרגיש שהוא לא יכול להמשיך לשרת במילואים, שיפסיק! פשוט להפסיק!

זה לא מצב טוב להיות כלוא במערכת כזו. שלא ישחקו לכם ברגשות ואם כן משחקים לכם ברגשות. תחתכו כמה שיותר מהר זה רק יכול לסכן את כל מי שמסביבכם.

אני מתחנן לכל מי שמרגיש שמיצה את השירות המילואים שלו וחווה עומס, גם אם הוא מינורי, הגיע הזמן להפסיק לשרת ולחזור הביתה.

חשוב מאוד! לדאוג לבצע נחיתה רכה ולא לחזור בfull power!  

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יודע אם זה נכון אבל זה פורסם אצל דניאל עמרם

ציטוט

"התלבטתי אם עדיף לירות לעצמי בראש או בחזה": תחקיר הארץ טוען: חיילים העידו שמפקדים מנעו מהם טיפול נפשי במלחמה. "זה נשאר בינינו", "אזרוק אותך לכלא", "אצלי לא מדברים על רגשות", ו"זה בזבוז זמן". אלו תגובות שעל פי התחקיר קיבלו חיילים שביקשו ממפקדיהם לראות קב"ן בעקבות מצב נפשי קשה.

t.me/danielamram3

IMG_20250113_075443_966.jpg.6daec1a2b36f581be2970d11e609342c.jpg

זה מתקשר די טוב עם מה שכבר כתבתי.

יש לכם עומס? תצאו משם. לא משתלפ לאף אחד למות או לסבול בגלל לחצים כאלה או אחרים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא יודע אם זה נכון אבל זה מה שהיה בדור שלי.

אם נהרג חבר במקרה הטוב יוצאים ללוויה וחוזרים מיד לשגרה. אם העזת להזיל דמעה אז קיבלת 28 ריתוק.

זו גישה נוראית שעלתה בלא מעט צלקות נפשיות עמוקות וצריך לעקור אותה מהשורש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני לא אגיד שמדובר בשקר טהור, אבל זה ככל הנראה מנופח.

הקב"נים עובדים היום מאוד חזק, מי שמבקש טיפול מקבל ואנחנו מגיעים השבוע לימי עיבוד בתום התעסוקה. מה שהיה לפני 20 שנה לא רלוונטי היום.

עיתון "הארץ", שאני לא יודע אם מבחינתו הארץ זה ישראל או פלסטין, כנראה מנסה לנפח אירועים בודדים כדי להציג שוב את ישראל כרעה.

בנושא אחר:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1agsp11pkx

#שומרסף.

כולם מושחתים אמרתי לכם, כבר היום הועדה פוליטית והם כולם זבל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

עיתון "הארץ"

למה עיתון הארץ אם המדווח הוא דניאל עמרם? או שפיספסתי משהו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

למה עיתון הארץ אם המדווח הוא דניאל עמרם? או שפיספסתי משהו...

תקרא את מה שהוא פירסם, "תחקיר הארץ טוען".

עמרם הביא את הדיווח רק.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

בנושא אחר:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1agsp11pkx

#שומרסף.

כולם מושחתים אמרתי לכם, כבר היום הועדה פוליטית והם כולם זבל.

קראת? סתם עבודה של מכונת הרעל שכן הוא אמור להתמנות בעוד מספר ימים. מהומה רבה על לא דבר. יותר חמור הוא שיש אנשים שמחזיקים מידע כזה ובוחרים ברגע הנכון אם לפרסם אותו, אלו המושחתים האמיתיים ולא סיפור על בעיות עם העירייה של תל אביב שיש לה עניינים משפטיים בערך עם כל בניין שני בעיר והשופט העניק לאח שלו יפוי כוח מלא לטפל בכל הנושאים הקשורים בבניין בו נמצא הנכס שלהם. 

פורסם
לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

קראת? סתם עבודה של מכונת הרעל שכן הוא אמור להתמנות בעוד מספר ימים. מהומה רבה על לא דבר. יותר חמור הוא שיש אנשים שמחזיקים מידע כזה ובוחרים ברגע הנכון אם לפרסם אותו, אלו המושחתים האמיתיים ולא סיפור על בעיות עם העירייה של תל אביב שיש לה עניינים משפטיים בערך עם כל בניין שני בעיר והשופט העניק לאח שלו יפוי כוח מלא לטפל בכל הנושאים הקשורים בבניין בו נמצא הנכס שלהם. 

קודם כל, מסכים:

מי שהחזיק את המידע ולא שיחרר אותו עד עכשיו הוא כלב. 

עכשיו תתייחס לעובדות ולא לעשות אד הומינם:

למה אדם נורמטיבי משתמש בשם קודם שלו בהליך משפטי? 

מה יש לו להסתיר? 

"בסך הכול עמית היה צד - כנתבע וכתובע - בשלושה הליכים משפטיים אזרחיים והליך אחד פלילי שנוגעים להסכם פינוי-בינוי של הבניין ברחוב אילת. אלא שבעוד בכתב האישום שהגישה נגדו העירייה הוא מופיע בשמו הרשמי "יצחק עמית", הרי שבשלושת ההליכים האזרחיים שבאו אחריו, כולל בעתירה שהוא עצמו הגיש, הוא מופיע בשם משפחתו הקודם - יצחק גולדפריינד. כך נמנע במשך השנים פרסום ההליכים שניהל".

זה אדם שאומרים שהוא שומר סף, שאם לא הוא אין דמוקרטיה בישראל. 

כשאתה תסגור מרפסת בלי אישור ישתו לך את הדם, כשהוא או ליאת בן ארי יעשו את זה ידפדפו את זה.

• תוכן חדש...