Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

במצב הקיים חמאס מבין דבר פשוט- ברגע שאין עוד חטופים חיים ברצועה, צה"ל לא יחזיק את עצמו ויפתחו כל שערי הגהינום על החמאס וחבר מרעיו ושות' בע"מ ובניו. 

בגלל זה החמאס דורש סיום מלא של המלחמה, שכן במצב זה מבחינתו זה אומר שהוא שוב מוטמע באופן מלא באוכלוסייה, במגן הטוב ביותר שלו. אז ישראל לא תוכל לפתוח שוב את שערי הגיהנום אלא להילחם כמו באיו"ש. גם כעת שצה"ל יחסית חופשי לפעול חמאס משקם את עצמו, זה מה שקורה כאשר יש אפס יכולת לקבל החלטות גדולות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חמאס כבר מוטמע באופן מלא באוכלוסייה. 

לצערנו חמאס יהיה פה גם אחרי ביבי והניצחון המוחלט שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אבל איך זה מוכיח משהו מהטענה שזה זויף והודלף בגלל שהוא ויתר על עסקה שיכלה להתקיים, או שבכלל היתה עסקה כזו?

אם הייתה או לא הייתה עסקה- לא בטוח שזה כל כך רלבנטי לנקודה.

ההדלפה סגרה את האופציה לעסקה עם פלומבה.

אם חמאס הוא אכן המכשול - הייתי מצפה מישראל ומצוות משא ומתן להציע באמת מה שמוכנים ולהראות דה-פקטו שחמאס הוא המכשול.

במקום זה מדליפים ידיעה שקרית שחמאס מתכנן להבריח את החטופים דרך פילדלפי (לא היה ולא נברא, וגם היה יכול להתבצע לפני ששלטנו על פילדלפי בכל מקרה), אם מה שכתבת נכון אז למה בכלל להדליף ועוד לשקר?

תראה שחמאס הוא הסרבן, אם אתה צריך להדליף ולשקר כדי להוכיח את הנקודה הזו - כנראה שאין לך דברים אמיתיים להתבסס עליהם.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, האמריקאים אמרו כמה פעמים שחמאס הוא זה שמייצר קשיים במשא ומתן. 

איך אפשר לקבוע בכזו נחרצות שהדלפת המסמך זה מה שהפיל את העסקה, באמת אני לא יודע. זה בסך הכל עוד ספין של ביבי שמדליף לתקשורת כל הזמן. מאשימים את המדליף בפגיעה במקורות מודעין, אף גורם רשמי לא טוען שההדלפה היא מה שהרסה סיכוי לעסקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

אז מה דעתכם על המתווה החדש לבחירת שופטים?

לדעתי, על פניו, לא כל כך גרוע.

בעיני גרוע. מספיק לראות שרכיכה כמו מתן כהנא תומך להבין שזה חייב להיות גרוע.
אני רוצה כמה שפחות פוליטיקאים בועדה. הפוליטיזציה של שופטים בארה״ב (רובם ככולם חברי מפלגה) השמידה שם כבר מזמן כל זכר למשפט צדק. לפי ההצעה הזו -- כולם פוליטיקאים. כל המתוה הזה הוא רק כריעה להוד רוממותו לוין שמפר באופן בוטה את החוק ולא מכנס את הועדה שנתיים, כדי שיועיל בטובו למנות נשיא לעליון.

אני מתנגד לכל שינוי במצב הקיים ללא חוקה כתובה מלאה למדינה, ותנאי מוקדם לכזו הוא ביטול כל חוקי ההפיכה שה״ממשלה״ העבירה בשנתיים האחרונות.

אני מעדיף מלחמת אזרחים על כל מצב בו הקואליציה הנוכחית בשלטון.

פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

טרנספר זה מסובך מדי. אפשר לבקש מהחטופים להכנס למנהרה בעומק 40 מטר ולזרוק שם אטום, ואז לקרוא להם במיקרופון שיצאו אחוצה.

טרנספר התבצע עד לשביעי אז נסגרו השערים של רפיח, פשוט זו מילה מכובסת לויזה טורקית. לא יצאו המון אנשים בערך 2000 איש ביום או חודש אבל עדיין טרנספר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

איך אפשר לקבוע בכזו נחרצות שהדלפת המסמך זה מה שהפיל את העסקה

שוב, לא רלבנטי.

המניע להדלפה היה הפלת העסקה וזה מה שחשוב.

אתה טוען שהמניע אחר? עדיין לא הבנתי איזה הסבר אחר יש לזייף \ לתרגם את המסמכים בצורה שיקרית בצורה שהם עשו, זה די חד משמעי.

לפני 49 דקות, SlowRide כתב:

מאשימים את המדליף בפגיעה במקורות מודעין, אף גורם רשמי לא טוען שההדלפה היא מה שהרסה סיכוי לעסקה.

כמו שאמרתי- גם לא רלבנטי, מבחינה משפטית ביבי צח כשלג, זה באמת לא מעניין - אני מדבר על המניע.

אתה אומר שהמניע הוא הדלפה רק למען הספין? אז מה הספין פה? מה המטרה של הספין הזה?

הספין הוא שחמאס לא מעוניין בעסקה, אם היו מוכיחים את זה בלי לשקר - אז הייתי מאמין.

אם נאלצים לשקר כדי להוכיח - זה די אומר ההפך, לא?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אבל איך זה מוכיח משהו מהטענה שזה זויף והודלף בגלל שהוא ויתר על עסקה שיכלה להתקיים, או שבכלל היתה עסקה כזו? 

צריך לשקר רק אם האמת לא משרתת אותך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, flytomars כתב:

כמו שאמרתי- גם לא רלבנטי, מבחינה משפטית ביבי צח כשלג, זה באמת לא מעניין - אני מדבר על המניע.

גם לא בטוח שהוא צח כשלג.

נדמה לי שבדיון מול השופט שטיין הסנגור של פלדשטיין טען שביבי ידע על המסמך ועל הכוונה להדליף אותו לגרמניה כי הוא אסור לפרסום בארץ, ושההדלפה הייתה על דעתו.

הפצה של מסמך שהצנזורה פסלה ועוד בזמן מלחמה לא נשמע כמו דבר של מה בכך.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

המניע להדלפה היה הפלת העסקה וזה מה שחשוב.

איזה עסקה?

אם לשחרר 10 חטופים ולסיים את הלחימה אז טוב שהיא נפלה

פורסם

לטעמי אופציה של סיום המלחמה לא אמורה להיות בכלל על השולחן.

סיום מלחמה אומר בהכרח שאנחנו חוזרים לאיום על חצי מדינה כל פעם שמישהו בחמאס כואבת הבטן.

את הידע יש להם וניסיון רב נצבר גם אצלם. הסיבוב הבא יהיה כואב יקר וקשה יותר.

אם כבר נוצרה הזדמנות צריך לחסל סופית את האיום מהצד העזתי. יש לנו מספיק  צרות חוץ מהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, עדי-אל כתב:

איזה עסקה?

אם לשחרר 10 חטופים ולסיים את הלחימה אז טוב שהיא נפלה

אם זה אכן היה המצב, אז תפרסם את התנאים המגוכחים של חמאס ותוציא אותם רע. אבל זה לא מה שקרה, נכון?

אתה בעצם אומר את מה שביבי והבייס טוענים- נכון שהיינו צריכים לשקר אבל היי, הפלנו עסקה נוראית! כל כך נוראית שלא יכלנו בכלל לפרסם את התנאים!

כמו שכתבתי למעלה- סורי, לא קונה את זה.

כמו שאומר הפתגם הרוסי- אם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון. ואם כל מכונת הרעל של ביבישרה עובדת על להשחיר את משפחות החטופים, לשקר כדי להפיל עסקה (פוטנציאלית או לא פוטנציאלית- באמת לא רלבנטי) אז כנראה ש... הם לא רוצים עסקה!

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...