Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

אם זה באמת מה שהיה האיש הזה פושע

אבל הטענה של הימין היא שהוא ראש ממשלה ויש לו סמכות להעביר מסמכים למי שהוא רוצה.

ואולי הם גם צודקים, רק שהוא עצמו לא לקח אחריות על המהלך הזה עד עכשיו. למרבה ההפתעה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יכול להיות שיש לו סמכות. אבל הדלפתו של המסמך לגרמניה במקום לפרסם אותו בארץ וניסיונות של לשכתו בתחילת הפרשה להתרחק עד כמה שזה אפשר מפלדשטיין מעידים שביבי היה מודע לנזק האפשרי ולא רצה לקחת על עצמו את האחריות.

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אבל הטענה של הימין היא שהוא ראש ממשלה ויש לו סמכות להעביר מסמכים למי שהוא רוצה.

ואולי הם גם צודקים, רק שהוא עצמו לא לקח אחריות על המהלך הזה עד עכשיו. למרבה ההפתעה.

יש לו סמכות לאשר פרסום מסמך. אין לו סמכות לעשות את זה באמצעות שליחים מתחת לשולחן ולדאוג שייעצרו.

עכשיו הבא שידליף לו מסמך לא ייעצר אלא יחוסל כדי שלא ידבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אתה יודע מה? הייתי מסכים איתך 100% אם היה מדובר במפלגה של איש אחד כמו ישראל ביתנו, יש עתיד וכ״ו. אבל בליכוד יש פריימיריז. הרוב הגדול של הרשימה נבחר בפריימיריז. לכן הרשימה משקפת במידה לא מעטה את חברי המרכז/בוחרי הליכוד. אי אפשר להפיל הכל על הראש - חברי המרכז ובוחרי המפלגה אשמים לא פחות. מה שמייאש הרבה יותר…

מחד. 

מאידך, מי בוחר את השריונים מתוך המפלגה ואת המקומות שלהם בכנסת? מי מבטיח שמסביבו יהיו כמה שיותר חדלי אישים, במקום לדלות מתוך הרשימה של המועמדים הפוטנציאלים את האנשים הטובים ביותר למשימה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 35 דקות, ברווז כתב:

מחד. 

מאידך, מי בוחר את השריונים מתוך המפלגה ואת המקומות שלהם בכנסת? מי מבטיח שמסביבו יהיו כמה שיותר חדלי אישים, במקום לדלות מתוך הרשימה של המועמדים הפוטנציאלים את האנשים הטובים ביותר למשימה?

נכון. אם אני זוכר 2-3 שריונים. מה עם שאר 30 חדלי האישים?

פורסם

כל "מנדט" = 1 חדל אישים לבחירה. 

הליכוד קיבלו מעל 30 מנדטים. חלק מהמקומות הובטחו במסגרות של דילים (מסריחים יותר ופחות), שאר הגמדים החומים נבחרו בפינצטה כדי שלא יאפילו באורם על הכוכב הבוהק.

פורסם (נערך)

יש בפריימריז כל מני משבצות משוריינות כמו ״נציג מחוז שקר כלשהו״, שמראש אין להם כמעט מועמדים ומספיק קולות של כמה מאות אנשים בשביל להשתחל אליהם.

ככה נכנס למשל אורן חזן.

מותר להיבחר רק פעם אחת במשבצת כזו ואחר כך צריך להתמודד בפריימריז הפתוחים, לכן רוב הכוכבים האלו עפים אחרי קדנציה אחת.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

כל "מנדט" = 1 חדל אישים לבחירה. 

הליכוד קיבלו מעל 30 מנדטים. חלק מהמקומות הובטחו במסגרות של דילים (מסריחים יותר ופחות), שאר הגמדים החומים נבחרו בפינצטה כדי שלא יאפילו באורם על הכוכב הבוהק.

להפך, הם נבחרו בפינצטה כדי לייצר פרובוקציות ולהסיט את דעת הקהל מכשלונות הממשלה. הם מסך עשן, משחררים אמירות מטומטמות ועושים סקנדלים בכל פעם שיש בעיה מהותית שצריך לתת עליה את הדעת, כמו התנהלות כושלת במלחמה, פגיעה בביטחון ע"י השתמטות חרדים, כישלון במשא ומתן בעסקה, כל מיני דברים שלא רוצים שידברו עליהם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

לכן רוב הכוכבים האלו עפים אחרי קדנציה אחת.

נראה שקדנציה אחת זה לחלוטין די והותר, יש שיגידו מספיק- ואפילו יש שיאמרו שזה הרבה הרבה יותר מדי. 

תראה מה כל הגמדים החומים האלו הצליחו לעשות בתוך פחות משנתיים. 

לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

הם מסך עשן, משחררים אמירות מטומטמות ועושים סקנדלים בכל פעם שיש בעיה מהותית שצריך לתת עליה את הדעת, כמו התנהלות כושלת במלחמה, פגיעה בביטחון ע"י השתמטות חרדים, כישלון במשא ומתן בעסקה, כל מיני דברים שלא רוצים שידברו עליהם.

גם. 

זה לא סותר את הטענה שלי. 

להיפך, אפילו קצת מחזק אותה. 

את מי תיקח בשביל לייצר מסך עשן- אנשים חזקים, דעתניים, עם עמוד שדרה- או כל מיני חדלי אישים, שכל כך קל למתוח להם את הקפיץ ולשחרר לכיוון של האוכלוסיה הכללית בלי קשר למי ומה יפגע? קלולסים חסרי בינה וחלולים כמו מחילה של ארנב מינוס הארנב שניתן לתמרן ולהשפיע עליהם בלי להתאמץ או אנשים נבונים ומיושבים? ערסים ופריחות שעבורם שכל זה משהו שבא אחרי המילה שרון ותו לא, עם יכולת וורבלית שלא הייתה מביישת מנוע טורבינת סילון של הקונקורד במעבדת JPL מבחינת התפוקה והעוצמה או אנשים שקטים שחושבים לפני שהם אומרים משהו?

פורסם

למשל וואטורי. כוכב טיפוחיו של דוד ביטן.

עובדות -

1. פושט רגל.

2. קבלן בניין בהשעייה ועבריין מורשע במתן שימוש בשם שלו לקבלן אחר ללא סיווג מתאים.

3.  עשה כל מיני טריקים כדי להיכנס למחוז בחירה שבו הבין שיש לו סיכוי להיבחר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, KipodYam כתב:

למשל וואטורי. כוכב טיפוחיו של דוד ביטן.

עובדות -

1. פושט רגל.

2. קבלן בניין בהשעייה ועבריין מורשע במתן שימוש בשם שלו לקבלן אחר ללא סיווג מתאים.

3.  עשה כל מיני טריקים כדי להיכנס למחוז בחירה שבו הבין שיש לו סיכוי להיבחר.

אתה סתם מזלזל בו.

הוא היחיד שידוע לי עליו שקיבל קודם תואר דוקטור ואחר כך עשה תואר ראשון.

• מצחיק 4

פורסם
לפני 46 דקות, KipodYam כתב:

למשל וואטורי. 

2. ועבריין מורשע 

דרישת תנאי סף לקבלה לליכוד. 

לפני 39 דקות, Night Driver כתב:

שקיבל קודם תואר דוקטור ואחר כך עשה תואר ראשון.

WTF? על מה אדוני מדבר? 

פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

WTF? על מה אדוני מדבר? 

כן אדוני, זה ד"ר ואטורי בשבילך, ד"ר בהתכתבות מאיזו שלחוה באוקרינה, שנה אחת וקיבל תואר. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

דרישת תנאי סף לקבלה לליכוד. 

WTF? על מה אדוני מדבר? 

ב 2011 קנה תואר דוקטור באיזו אוניברסיטה באוקראינה. אחר כך הוציא תואר במשפטים באיזו מכללה.

• מצחיק 1

• תוכן חדש...