Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

כוחות בטחון זה אמצעי. נראה לי שיש הבדל גם ברמת העיקרון וגם ברמת הביצוע בין מיליציות לבין צבא וכוחות בטחון. ופה אנחנו חוזרים לתחושות. ושלא תבין אותי לא נכון. אני שותף לתחושה שזה עצוב שמדינת היהודים בסופו של דבר היא לא מקום 100% בטוח ליהודים.

כמובן שמיליציות מול צבא וכוחות סדירים זה שונה ברמת העיקרון וברמת הביצוע, Doh כאילו.

אבל שניהם כלים לעשות את אותה מטרה.

אתה יכול לבנות אתר ב-Angular או ב-HTML עם JS ו-CSS, שניהם כלים לאותה מטרה, שונים ברמת העיקרון וכמובן ברמת הביצוע.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

דווקא רוטמן נראה לי כן מתיימר להיות כזה. או לפחות זה הרושם שקיבלתי. וסבבה, זה בסדר. זכותם להיות שמרנים דתיים. אתה פשוט מדבר על שוויון וכו', ואני מבין למה אתה מצביע להם אבל לא חושב שקידום שוויון יכול לעבור אצל החברים האלו.

זה בסדר, זו גם לא המטרה, זה שלא יקודם שוויון אמיתי בקדנציה שלהם זה ה"צפרדע" שאני בלעתי כשהצבעתי להם.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לגבי מפלגות בשמאל - יש כאן בלבול מסוים. אני לא חושב שהמפלגות הערביות מייצגות משהו ליברלי, ולא משנה אם זה מהכיוון של דת או מהכיוון של הקומוניזם של חדש. אבל הן לא חלק מהשמאל הציוני או סמי ציוני.

מסכים איתך ב-1000%.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

למה ככה? נותנים לך לעשות q.a ידני לפורום. מה יותר מזה אפשר לבקש?

אני לא מפחד מזה, עכשיו בתור Release Manager לא חששתי ללכלך את הידיים ולעשות בדיקות ידניות כשהיה צריך.

לפני שעתיים, ezuf כתב:

איפה זה פה ? אתה עושה קניות ב"ביג" ?

נהיית סלב בפורום,קבל את זה בהבנה 😆

סלבים לפחות מקבלים מוצרים בחינם 🤣

לפני שעה, SlowRide כתב:

לא, לא ברור. בתל אביב אנשים לא ירדו למקלטים בשנה שעברה? איזה מחיר תל-אביבים צריכים לשלם שתושבי חולון לדוגמא כן משלמים?

זו היתממות לחלוטין, רק בסבב הזה ההתנהגות הייתה שונה לפני הפיגוע בת"א (ולאחר בני ברק) ואחריו.

לפני שעה, SlowRide כתב:

- m3x7r3m3, ערבי לשעבר 😄

ערביסט אם כבר, אבל יותר נכון לומר שמאלני לשעבר.

לפני שעה, SlowRide כתב:

אני באמת לא מבין איך מהמשפט הזה:

"אתה האוייב והנציג שלך זה בנגביר שמספק חיזוקים למטיפים במסגדים ועוזר לארגונים לגייס מחבלים חדשים."
זה מה שהבנת:

בתאריך 18.4.2022 בשעה 16:31, m3x7r3m3 כתב:

פה הטעות שלך, אתה חושב שבעיניהם אתה לא האויב, רק כי הנציג שלך הוא לא בן גביר אלא בנט.

זה לא עומד במבחן המציאות.

אש יכולה להתפתח מהחמצן באויר אבל אם אתה נותן לה בוסט של חמצן, היא תתפתח מהר יותר. אם המטרה שלך לכבות את האש ולזמבר את מי שהצית אותה, למה שתתן לה בוסט של חמצן?
אבל עזוב, כבר היינו שם כמה פעמים. המסקנה היא ש-לא לצרוח בתקשורת שאתה בעל הבית של הר הבית = להוריד ראש ולעשות קולות של שטיח כי אתה פוחד מהמפלצת. אני לא מסכים עם זה אבל אין לי כח לכתוב בפעם החמישית הסבר למה. 

כי עצם העובדה ששירבבת לשם את בן גביר, אומרת שזו התפיסה שלך, הוא נותן חמצן לאש.

אממה, עובדתית זה לא נכון, האש הייתה שם לפני, והחמצן הוא הערבים, שאם אין להם בן גביר, אז הם ממציאים.

באנלוגיה שלך - מה זה משנה לאש אם הבאת חמצן בבקבוק זכוכית או בבקבוק פלסטיק ואז פתחת להם את המכסה ליד האש?

ולכן אתה משום מה, חושב שאם בן גביר לא יהיה, אז יהיה פחות טרור.

וכשזה לא יקרה, אתה תמצא תירוץ אחר למה נפיחה של יהודי בכותל זו סיבה לטרור.

וכשזה לא יקרה אתה תמצא תירוץ אחר למה זה אשמת היהודי שאשתו של הערבי לא חתכה טוב את הסלט כי היא הסתכלה מהחלון על יהודי שעבר ברחוב.

וזה ידידי, נקרא להוריד את הראש ולעשות קולות של שטיח. אתה פשוט עוד לא מבין שאתה נמצא על הסקאלה בדרך לשם.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זאת בכלל לא המשמעות של ההקבלה שכתבתי אבל לא משנה. לצעוק שאתה בעל הבית זה לא ריבונות, להכניס משטרה כדי לטפל במפירי סדר שמסכנים את המתפללים זו ריבונות.
אין לי כח לחפש את הmeme מ GOT, מי שצועק שהוא המלך הוא לא באמת מלך.

להכניס משטרה כדי לטפל במפירי סדר ואז לצאת מהר מהר, ואז לשחרר מהר מהר כמעט את כל מפירי הסדר שכן נעצרו - זה סממן של ריבונות?

לתאם כמה כוחות משטרה אתה הולך להכניס לשטח ריבוני שלך כדי לטפל במהומות, מול מדינה אחרת (!) זה ריבונות?

קדחת, לא ריבונות.

ולצעוק שאתה בעל הבית זה הרבה יותר ריבונות משתי הדוגמאות הללו (מהשבוע האחרון!)

לא בקיא בפרטים, אבל הממשלה הקודמת לא היתה מעבירה להם כסף כל חודש בתמורה לשקט?

לא, אם כבר אז בוא נהרוג את השקר הזה.

מה שהממשלה הקודמת עשתה (עזוב טוב או לא) - זה לאפשר לקטארים, להביא איתם כסף, להכניס אותו לרצועה, ולחלק אותו לאנשים שקיבלו אישור מהשב"כ.

מה שהממשלה הנוכחית עושה, זה לאפשר לקטארים להביא את אותו כסף, אבל למצרים, לקנות בו דלק ממצרים, להכניס את הדלק לרצועת עזה, כדי שימכרו אותו לתושבי עזה ויקבלו מהם כסף מזומן.

אבל שני הדברים הללו לא קשורים לקיזוז משכורות מחבלים, לרש"פ אין הרי מנגנון גביית מיסי ייבוא, אין להם נמלי תעופה (לפחות מאז שתפסו את המטוס של ערפאת מבריח נשק לנמל התעופה בעזה והשמידו אותו), אין להם נמלי ים, ואין להם מעברי מכס. ובנוסף לפי הסכמי אוסלו כל הייבוא שלהם מחו"ל עובר דרך ישראל, כולל בידוק ואישורים (אתה חושב שבשבילנו זה חרא כשצריך אישור משרד התקשורת לייבוא מכשירים עם תקשורת אלחוטית? חהחהחה), וישראל גובה את המיסים, בשביל הרש"פ, ואז מעבירה לרשות באופן מרוכז.

לאחר שנחשף המחירון של הרש"פ לתשלום למחבלים (= הרגת יותר יהודים? קח יותר כסף), ולאחר עבודת מטה של המל"ל, השב"כ ומשרד המשפטים, הוכנה חוות דעת של היועץ המשפטי לממשלה, ותזכיר חוק, שאומר שאת התשלומים הללו שהרש"פ משלמת למחבלים, על ה"הצלחות" שלהם, מדינת ישראל מקזזת מכספי המיסים כיוון שאלו כספי טרור, וכספי טרור מוקפאים.

אז הממשלה הקודמת כל פעם שהגיע הזמן לקיזוז, קיזזה, הממשלה הנוכחית לא. שזה מעביר לרש"פ את המסר שהנה אנחנו נגבה בשבילכם את המיסים, נעביר לכם את הכספים הללו, כדי שהם ישמשו אתכם לשלם למי שרוצחים אותנו, לפי KPI מוגדרים שלפיהם ככל שתהרוג יותר יהודים תקבל יותר כסף.

יש כאלה שמבחינתם זה לא נחשב עונש.

לא בחברה הפלשתינית, כי כל אלה מהחברה הפלשתינית קיבלו מקלט הגנתי במדינת ישראל.

איך הגעת למסקנה הזו? ממתי לצרוח שאתה בעל הבית ולשחק אותה אבו עלי = להילחם בטרור?
בעצם מה אני שואל בכלל, אצלך כל עוד בנגביר לא עולה לפסגה של כיפת הסלע, מוריד מכנסיים ודופק שם מספר 2 של אחרי ליל הסדר, כל דבר אחר זה לעשות קולות של שטיח ואין ריבונות 🤣

מה הקשר בין מספר 2 לריבונות? אתה לא מחרבן בעבודה? אז אתה הריבון בעבודה?

שוב, קל וחומר, אם לח"כ יהודי שעולה להר הבית, או הנפת דגל ישראל בעיר העתיקה (חס וחלילה בהר הבית), אתה קורא פרובוקציה שמעודדת את הטרוריסטים לבצע פעולות טרור, אז איך תצדיק זריקת משפחה של מחבל לסוריה?! אתה כמו זה שלא מסוגל לקלוע כדור לסל מעונשין, אבל אומר "סמוך עליי אני מביא סל מחצי מגרש על הבאזר". ברור אחי.

ובגלל זה דורשים מהם להמציא אישורי יהדות. אפילו אם ההורים שלהם התחתנו שוב ברבנות כשעלו לישראל.
אני לא חושב שבנגביר הוא האישיות שתפעל לתקן את זה, או בכלל להפריד דת ממדינה.

שוב, לא בטוח, הוא מתייחס בהערצה דיי גדולה לפעולות של הרב כהנא בנושא העלאת יהודי בריה"מ.

אבל בכל מקרה זה לא משהו שהוא יוכל לעשות בקואליציה שהוא חלק ממנה (בגלל החרדים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

*

סלבים לפחות מקבלים מוצרים בחינם 🤣

*

סלבים לא מקבלים כלום בחינם,מישהו משלם על זה,גם אם לא הם עצמם במעמד ההשקה\מתנה.

לפעמים זה כן הם רק בעקיפין (חתימה על חוזה דרקוני כלשהו עם אמרגן\סוכנות מפוקפקת שקשרה אותם לכל החיים ועוד

*

ערביסט אם כבר, אבל יותר נכון לומר שמאלני לשעבר.

*

אתה? שמאלני לשעבר ???

זיבי,אין מצב בעולםםםםם (pardon me french)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל שניהם כלים לעשות את אותה מטרה.

כן מהגישה הזו בדיוק אני חושש. ככה נוצרים ארגוני גרילה ומדינות מתפרקות. ובגלל זה צר לי באמת שאתה ועוד כמה פה מרגישים נרדפים.

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה בסדר, זו גם לא המטרה, זה שלא יקודם שוויון אמיתי בקדנציה שלהם זה ה"צפרדע" שאני בלעתי כשהצבעתי להם.

סבבה. השאלה אם אתה לא חושש שבסוף יהיה להם יותר מדי כח וזה יפגע גם בתחומים אחרים שאולי אתה לא רוצה לפגוע בהם שלא נוגעים ליחסים עם הערבים. וגם איתם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, ezuf כתב:

סלבים לא מקבלים כלום בחינם,מישהו משלם על זה,גם אם לא הם עצמם במעמד ההשקה\מתנה.

לפעמים זה כן הם רק בעקיפין (חתימה על חוזה דרקוני כלשהו עם אמרגן\סוכנות מפוקפקת שקשרה אותם לכל החיים ועוד

חינם בשבילם :D

גם אני מוכן חינם בשבילי

לפני 38 דקות, ezuf כתב:

אתה? שמאלני לשעבר ???

זיבי,אין מצב בעולםםםםם (pardon me french)

הארדקור שמאלני, הייתי צעיר ונאיבי, וגם חשבתי שאפשר לנהל את הר הבית בניהול "בינלאומי", עד כדי כך שמאלני.

לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

כן מהגישה הזו בדיוק אני חושש. ככה נוצרים ארגוני גרילה ומדינות מתפרקות. ובגלל זה צר לי באמת שאתה ועוד כמה פה מרגישים נרדפים.

ברור שככה ארגוני גרילה (או מיליציות) נוצרות - כשהמדינה לא ממלאת את תפקידה ונכשלת להגן על האזרח הממוצע, זה המצע שעליו גדלים פירות שאח"כ יבשילו למיליציות.

הרי אדם לא יוותר על הרצון שלו להרגיש ביטחון.

ולכן אם הכלי (בראייה חברתית-לאומית) המתאים ביותר לא ימלא את התפקיד הזה, יווצרו כלים שכן ימלאו, רק שהם פחות מתאימים בראייה חברתית-לאומית.

לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

סבבה. השאלה אם אתה לא חושש שבסוף יהיה להם יותר מדי כח וזה יפגע גם בתחומים אחרים שאולי אתה לא רוצה לפגוע בהם שלא נוגעים ליחסים עם הערבים. וגם איתם.

בוודאי שכן.

אבל איזו ברירה יש לי? (חוץ מאשר שוב לא להצביע)

רק לבחור כל פעם מחדש את הרע במיעוטו (לדעתי)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בנט רוצה למנוע מבן גביר להגיע לשער שכם.

ח"כ, עם חסינות, למנוע ממנו להגיע למקום מסוים תחת ריבונות ישראלית (לכאורה).

הזיה מוחלטת, אבל זה כבר קרה - כמובן רק נגד חברי כנסת מהימין. חס וחלילה שאת ח"כ כסיף לא יכניסו לשמעון הצדיק, או את טיבי היועץ לטרוריסט להר הבית

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל איזו ברירה יש לי? (חוץ מאשר שוב לא להצביע)

רק לבחור כל פעם מחדש את הרע במיעוטו (לדעתי)

אין בעיה עם הרע במיעוטו. הרוב זה ככה. אני מניח שהברירה שיש לך היא להמשיך ולשאול שאלות האם אתה באמת חושב שבן גביר וסמוטריץ מציעים משהו ישים ו\או האם תהייה מוכן לשלם את המחיר של הניסיון שלהם לממש את מה שהם משווקים, תוך שאתה גם מזכיר לעצמך שמדובר באנשים שהend game שלהם, לפחות התאוריטי, זה המשיח. כלומר בהנחה שאתה, כמו רובינו, אדם של החיים עצמם, האם אתה רוצה למות על קידוש ה', זו אולי גם שאלה שאתה צריך לשאול. 

כמובן, זו שאלה שגם כל שמאלני טוב צריך לשאול את עצמו לצד השני. הייתי רוצה לראות את ישראל עושה יותר כדי לנסות ולהגיע להסדר עם הפלסטינאים. זה לא אומר שאני אצביע למישהו כמו עופר כסיף. 

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ח"כ, עם חסינות, למנוע ממנו להגיע למקום מסוים תחת ריבונות ישראלית (לכאורה).

לכאורה זו מילת המפתח כאן. וזו דוגמא טובה ל"למה לעזאזל איכפת לך?". כי את בעיות המשילות בדרום אפשר ברמה העקרונית לפתור גם בלי שבן גביר ילך להר הבית ופנטים דתיים אחרים יספרו איך הם עוד רגע הורסים את המבנים המוסלמים שם כדי להקים את בית המקדש החדש

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אין בעיה עם הרע במיעוטו. הרוב זה ככה. אני מניח שהברירה שיש לך היא להמשיך ולשאול שאלות האם אתה באמת חושב שבן גביר וסמוטריץ מציעים משהו ישים ו\או האם תהייה מוכן לשלם את המחיר של הניסיון שלהם לממש את מה שהם משווקים, תוך שאתה גם מזכיר לעצמך שמדובר באנשים שהend game שלהם, לפחות התאוריטי, זה המשיח. כלומר בהנחה שאתה, כמו רובינו, אדם של החיים עצמם, האם אתה רוצה למות על קידוש ה', זו אולי גם שאלה שאתה צריך לשאול. 

לפני זה אני שואל את עצמי האם הם בכלל יגיעו ל-End Game הזה אי פעם, והתשובה היא לא רבתי.

אם תביא לי מפלגה ימנית חילונית (ורצוי ליברטריאנית) בן גביר וסמוטריץ' יכולים לחפש אותי בסיבוב.

זה למעשה קרה כבר באחד מהסבבים.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

כמובן, זו שאלה שגם כל שמאלני טוב צריך לשאול את עצמו לצד השני. הייתי רוצה לראות את ישראל עושה יותר כדי לנסות ולהגיע להסדר עם הפלסטינאים. זה לא אומר שאני אצביע למישהו כמו עופר כסיף. 

אולי לפני זה כדאי לך להזכיר לעצמך שמדובר באנשים שה-end game שלהם זה שאתה בים, בלי מצוף, שוחה לכיוון מערב והם על החוף עם הוביצר כדי לעודד אותך לשחות מהר יותר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תזכור שמי שהביא את חורבן בית שני וגלות ישראל זה לא "שמלאנים" אלה פאנטים דתיים גבר גבר סטייל בן גביר.

לפלסטינאים אין שום הוביצר צא מהסרט.
ההוביצר שלהם אולי זה הרחם של הנשים שלהם. הם משריצים ילדים כמו ארנבות ומחר בבוקר הם יגידו שהם רוצים להתאחד איתך.
מזה אנחנו חוששים וזה מה שאתה לא מבין.
אתה חושב שאנחנו יכולים לסבול חרם בינלאומי וניתוק מהמערב?
אנחנו לא איראני שרגיל להרוויח שקל תשעים, לקנות עם זה אורז ולמכור תבלינים.
אנחנו לא סרגיי שגר באיזה חור 6 שעות ממוסקווה ולא יודע אם קיץ או חורף.

אם נגיע לשם, לחרמות, אתה הראשון שתתקפל תאמין לי. פתאום לא יהיה לך מה לקמפל, תיק תק תמצא את עצמך מהגר לקנדה/גרמניה/ארה"ב ותשאיר את המדינה מאחור לפנטים ולערבים.
תראה מה קורה עכשיו ברוסיה, מי שעוזב אותה זו המקבילה שלך. אתה חושב שמחר בבוקר לא יכולים להתהפך עלינו ולהחליט שאנחנו "רוסיה"?
ממה שאני רואה הדמוגרפיה בארה"ב לא לטובתנו ויחסי הכוחות של ארה"ב עם סין גם לא איי איי איי.

אתה מעדיף לחכות עוד 10 שנים לראות מה יקרה?
כן יש להם תרבות של בהמות והם מקדשים אלימות מה חדש? עדיין צריך לבצע איזשהו מהלך כדי להתנתק מהם סופית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

תזכור שמי שהביא את חורבן בית שני וגלות ישראל זה לא "שמלאנים" אלה פאנטים דתיים גבר גבר סטייל בן גביר.

הפנאטים האלה שלא היו מוכנים לומר אמן לרומאים...

ספר לי עוד על ריבונות...

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

לפלסטינאים אין שום הוביצר צא מהסרט.
ההוביצר שלהם אולי זה הרחם של הנשים שלהם. הם משריצים ילדים כמו ארנבות ומחר בבוקר הם יגידו שהם רוצים להתאחד איתך.
מזה אנחנו חוששים וזה מה שאתה לא מבין.

כרגע אין להם, אבל זה לגמרי ה-End Game שלהם, לגרש אותי ואותך ואת יבגני מפה.

הם ממש לא רוצים להתאחד איתך. לכל היותר מדינת כל אזרחיה מהים עד הירדן זה בעיניהם דרך פוטנציאלית אחת להגיע לשליטה על היהודים.

אם תפגוש פעם פלשתיני שאומר לך "יאללה שיחילו ריבונות ישראלית מהים עד הירדן ויתנו לי ת.ז. כחולה", תשאל מה יקרה אחרי זה, מה יעשו עם כל היהודים במקרה הזה?

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

כן יש להם תרבות של בהמות והם מקדשים אלימות מה חדש? עדיין צריך לבצע איזשהו מהלך כדי להתנתק מהם סופית.

אני בעד.

תראה איזה שטח עצום, והכי טוב, שגם ככה כבר יש להם 80%-90% מהאזרחים שמגדירים את עצמם פלשתינאים.

Reliefkarte Jordanien.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הפנאטים האלה שלא היו מוכנים לומר אמן לרומאים...

ספר לי עוד על ריבונות...

אף אחד לא ביקש מהם לומר אמן, אלה להיות קצת בשקט עד שהשליט הרומאי התורן התחלף.
אחריו יבוא אחד אחר, ואז עוד אחד עד שפוף הם יעלמו.
אז כן במקום זה הבן גבירים הגברים של אז יצאו למרד כי לא הרשו להם להתפלל או איזה שיט אחר, עם ישראל הוגלה, עבר שואה וחזר לפה מרוסק בנס רק כדי לגלות שכל מני פועלים התיישבו פה וחושבים שהמקום שלהם, מה אני אגיד לך... היה שווה!

הם ממש לא רוצים להתאחד איתך. לכל היותר מדינת כל אזרחיה מהים עד הירדן זה בעיניהם דרך פוטנציאלית אחת להגיע לשליטה על היהודים.

בדיוק. הם לא רוצים להתאחד איתך עכשיו, אבל בשמחר בבוקר הם ישריצו פה הרבה יותר ילדים ממך זה מה שהם יעשו כדי להשתלט עליך, ואז תחליט אם אתה מתמודד עם חרמות או הופך לדיקטטורה שבה רוב שולט על מיעוט (זה עובד טוב בסוריה...).

אני בעד.

תראה איזה שטח עצום, והכי טוב, שגם ככה כבר יש להם 80%-90% מהאזרחים שמגדירים את עצמם פלשתינאים.

אני מאוד נהנה כשמביאים את ירדן בפתרון. וואללה הלוואי אני מתפלל כל יום שהם יעופו לשם. חלום שלי. 
נחש מה? לא עובד. הם תקועים פה וגם אם הם יעשו הפיכה בירדן אתה חושב שהם יעברו לשם? אז אתה עדיין נאיבי, הם פשוט ירצו גם וגם, ובאותו רגע גם יהיה להם גבול יבשתי עם כל מני איכסה שאתה שונא, ואז אולי יהיה להם הוביצר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

אף אחד לא ביקש מהם לומר אמן, אלה להיות קצת בשקט עד שהשליט הרומאי התורן התחלף.
אחריו יבוא אחד אחר, ואז עוד אחד עד שפוף הם יעלמו.
אז כן במקום זה הבן גבירים הגברים של אז יצאו למרד כי לא הרשו להם להתפלל או איזה שיט אחר, עם ישראל הוגלה, עבר שואה וחזר לפה מרוסק בנס רק כדי לגלות שכל מני פועלים התיישבו פה וחושבים שהמקום שלהם, מה אני אגיד לך... היה שווה!

אני מבין שאתה יודע בדיוק מה היה קורה אם הם היו עושים קולות של שטיח...

בדיוק. הם לא רוצים להתאחד איתך עכשיו, אבל בשמחר בבוקר הם ישריצו פה הרבה יותר ילדים ממך זה מה שהם יעשו ואז תחליט אם אתה מתמודד עם חרמות או הופך לדיקטטורה שבה רוב שולט על מיעוט (זה עובד טוב בסוריה...).

זה חוסר הבנה של המטריה - הם לא רוצים להיות איתך פה, לא היום, לא כשהם ישריצו הרבה יותר ילדים ממך, ולא אם הם יהיו רוב בין הירדן לים.

הם רוצים שרק הם פה, אתה לא פה, אני לא פה.

כדי להגיע למטרה הזו הם מוכנים זמנית להסתפק זה שאתה תחיה פה והם יחיו פה.

איך אנחנו יודעים שהם לא רוצים להיות איתך פה, אפילו אם הם הרוב?

כי הדרישה הבסיסית שלהם היא תמיד שפלשתין תהיה נקייה לחלוטין מיהודים.

מה אכפת להם אם יהיו אלף (או אפילו מאה אלף, או חצי מיליון) יהודים בין 2 מיליון פלשתינים תגיד לי?

אני מאוד נהנה כשמביאים את ירדן בפתרון. וואללה הלוואי אני מתפלל כל יום שהם יעופו לשם. חלום שלי. 
נחש מה? לא עובד. הם תקועים פה וגם אם הם יעשו הפיכה בירדן אתה חושב שהם יעברו לשם? אז אתה עדיין נאיבי, הם פשוט ירצו גם וגם, ובאותו רגע גם יהיה להם גבול יבשתי עם כל מני איכסה שאתה שונא, ואז אולי יהיה להם הוביצר.

יעופו לשם לבד? לא יקרה, זו מלחמת לאומים, כדי שהם יעופו לשם אנחנו נצטרך ללכלך את הידיים ולהעיף אותם לשם.

כמובן שהם רוצים גם וגם, אני אגלה לך סוד - הם רוצים גם את ירדן, גם את רמאללה וג'נין, גם את חברון ויריחו, גם את עזה ורפיח (כולה), גם את ירושלים וגם את תל אביב, וגם את הקיבוץ הנחמד שאתה גר בו.

אם זה שהם יעופו לירדן זה חלום שלך - מה עשית כדי לקדם את החלום הזה?

הגשמת חלומות לא נופלת עליך מהשמיים, צריך לעבוד (וקשה) כדי להגשים אותם

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי הדרישה הבסיסית שלהם היא תמיד שפלשתין תהיה נקייה לחלוטין מיהודים.

כשאתה מצביע בן גביר, או שם פה תמונות של מפות של האזור עם רמז לטרנפסר, אתה משדר בדיוק את אותו הדבר לצד השני. כאילו זה מדהים כמה פעמים אפשר לחזור על זה, אבל זה פשוט זה. והcatch הוא שבשני הצדדים הממוצע הוא לא בן גביר ולא מחבלים מהחמאס. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

א. חמאס הוא הרבה יותר מיינסטרים ממה שאתה חושב, עד כדי כך שאבו מאזן ביטל את הבחירות מחשש שחמאס ישתלט גם בגדה.

עד כדי כך הוא מיינסטרים.

ב. גם מי שאינו חמאס, דורש מדינה נקייה מיהודים.

מי שאינו דורש מדינה נקייה מיהודים הוא מיעוט כל כך קטן בחברה הפלשתינית שהוא מעשית לא קיים, ובטח לא מושמע.

ג. לא אני ולא בן גביר דורשים מדינה נקייה מערבים, רק ממחבלים ומשפחות מחבלים (שתומכות בהן באופן אקטיבי).

זה שמדובר על כמות בלתי מבוטלת בחברה הפלשתינית, עד כדי כך שתוכנית כזו תגרום לאוכלוסיית הרשות להידלדל משמעותית - זה כבר עליהם בלבד.

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

כשאתה מצביע בן גביר, או שם פה תמונות של מפות של האזור עם רמז לטרנפסר, אתה משדר בדיוק את אותו הדבר לצד השני. כאילו זה מדהים כמה פעמים אפשר לחזור על זה, אבל זה פשוט זה. והcatch הוא שבשני הצדדים הממוצע הוא לא בן גביר ולא מחבלים מהחמאס. 

שים את בן גביר (הסמן הימני קיצוני במפה הפוליטית אצלנו) עם ילד ערבי לבד בחדר, בסיטואציה שברור לו שגם אם הוא שוחט אותו - זה לא ייוודע לעולם לאיש ולא יגרם לבן גביר שום נזק

שים את הפלסטיני המקביל שלו מבחינת השקפות העולם עם ילד יהודי בחדר כנ"ל 

רוצה לנחש איזה ילד יחזור בשלום מהניסוי?

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני מבין שאתה יודע בדיוק מה היה קורה אם הם היו עושים קולות של שטיח...

בגדול כן. היו נשארים פה ולא היו מחסלים להם את בית המקדש.
איך אני יודע? ראית שמישהו הגלה מפה עם אחר? מישהו החריב את כיפת הסלע עד היסוד?

חוץ מזה אתה רומז שהיה להם יותר רע? יש יותר גרוע מגלות ושואה?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

ה חוסר הבנה של המטריה - הם לא רוצים להיות איתך פה, לא היום, לא כשהם ישריצו הרבה יותר ילדים ממך, ולא אם הם יהיו רוב בין הירדן לים.

הם רוצים שרק הם פה, אתה לא פה, אני לא פה.

כדי להגיע למטרה הזו הם מוכנים זמנית להסתפק זה שאתה תחיה פה והם יחיו פה.

נכון, ובגלל זה אני לא רוצה להיות קשור אליהם בשום קשר שעלול לתת להם צידוק להסתפח אליי ובטח אם זה זמנית כדי לזרוק אותי לים.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

יעופו לשם לבד? לא יקרה, זו מלחמת לאומים, כדי שהם יעופו לשם אנחנו נצטרך ללכלך את הידיים ולהעיף אותם לשם.

אתה חי בסרט. אני מת על הסרט הזה, ההבדל בינינו שאני מבין שזה רק סרט, חלום, אתה בטוח שזה אפשרי.
זה אפשרי אולי אם תהפוך להיות מדינה מנודה סטייל רוסיה/איראן, אבל זוכר מה אמרתי לך קודם? אתה הראשון שתנטוש במקרה הזה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...