Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיאת, 2022. כבר די ברור שטרנספר לא יקרה. יש פתרון אחד בלבד שהוא מעשי - סיפוח גושי התיישבות גדולים, ויתור על ישובים שכוחי-אל בחורי תחת, קביעת גבול קשיח מהצד שלנו ושיעשו בשטח שלהם מה שבא להם. הם לא מעוניינים בזה, אז המהלך צריך לבוא מהצד שלנו. ובצד שלנו אין אף אחד אמיץ מספיק לעשות את זה.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

בגדול כן. היו נשארים פה ולא היו מחסלים להם את בית המקדש.
איך אני יודע? ראית שמישהו הגלה מפה עם אחר?

איזה עם אחר? לא היה פה עם אחר.

אז את מי יגלו? את דנידין?

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

חוץ מזה אתה רומז שהיה להם יותר רע? יש יותר גרוע משואה?

לא לשרוד כעם עד השואה

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

נכון, ובגלל זה אני לא רוצה להיות קשור אליהם בשום קשר שעלול לתת להם צידוק להסתפח אליי.

שוב, הם לא רוצים להסתפח אליך, חלקם מוכנים להסתפח זמנית כחלק מתוכנית השלבים.

מה שנקרא "ירידה לצורך עלייה".

אחר כך לא יצטרכו להסתפח, כי אתה לא תהיה פה יותר.

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אתה חי בסרט.

פחות או יותר ממי שהחלום שלו זה שהפלסטינים יעופו לירדן אבל הוא מחכה שזה יקרה באופן עצמוני באורח פלא?

מכיר את הבדיחה על החרדי ההוא שמת, הגיע לשמיים, ושאל את אלוהים למה הוא לא זכה אף פעם בלוטו? אז אלוהים אמר לו "אבל לא מילאת אף פעם לוטו"

לפני 6 דקות, RK כתב:

בחיאת, 2022. כבר די ברור שטרנספר לא יקרה. יש פתרון אחד בלבד שהוא מעשי - סיפוח גושי התיישבות גדולים, ויתור על ישובים שכוחי-אל בחורי תחת, קביעת גבול קשיח מהצד שלנו ושיעשו בשטח שלהם מה שבא להם. הם לא מעוניינים בזה, אז המהלך צריך לבוא מהצד שלנו. ובצד שלנו אין אף אחד אמיץ מספיק לעשות את זה.

כמו שהיה ברור שרוסיה לא פולשת לאוקראינה?

כמו שהיה ברור שאין מלחמות אזרחים בכל רחבי העולם הערבי?

כמו שהיה ברור שאף אחד לא הולך ללקק לאיראן?

כמו שהיה ברור שמדינות ערב לא חותמות הסכמים עם ישראל לפני שישראל חותמת על הסכם עם הפלשתינים?

כל מה שהיה לכאורה ברור שלא יקרה, קורה.

ההיסטוריה מלאה בדברים שהיה ברור שלא יקרו, וקרו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

איזה עם אחר? לא היה פה עם אחר.

אז את מי יגלו? את דנידין?

היו פה כל מני אנשים גם כשעזבנו. תקרא להם עמים. תקרא להם אסופה אקראית זה לא משנה.
אותנו הגלו. אותם לא.
למה זה קרה? בגלל קיצוניים משיחיים כמו שאתה מעריץ כיום שמוכרים לך חלומות בשקל.

לא לשרוד כעם עד השואה

קשקוש.
נשארו פה מעט יהודים והם נשארו יהודים.
אם כבר באירופה בגלות הזהות שלנו כעם כמעט אבדה. אף אחד לא דיבר עברית והשפה גססה, אנשים התבוללו על ימין ועל שמאל.
הדבר היחיד שהחזיק אותנו זו האנטישמיות וההגבלות, אם לא הייתה שואה והיינו נשארים שם בעולם פתוח ומודרני כולם היו מתבוללים.

היה ברור, קיבלו התראה חודשים מראש.

מי אמר שזה ברור? אתה?

לא ראיתי שנחתם הסכם, אז כנראה שזה יותר מסובך ממה שאומרים לך, אבל חוץ מזה מה קשור איראן?

כמו שהיה ברור שמדינות ערב לא חותמות הסכמים עם ישראל לפני שישראל חותמת על הסכם עם הפלשתינים?

מצרים? ירדן? היה ברור מזמן שזה לא נכון אולי.

שוב, הם לא רוצים להסתפח אליך, חלקם מוכנים להסתפח זמנית כחלק מתוכנית השלבים.

בדיוק. חלקם. בעוד 15 שנה זה יהיה כולם ואז הם גם יהיו רוב, ואז תילך ותסביר לנשיאת ארצות הברית אוקסיו קורטז למה לא ותחטוף סנקציות לפנים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

א. חמאס הוא הרבה יותר מיינסטרים ממה שאתה חושב, עד כדי כך שאבו מאזן ביטל את הבחירות מחשש שחמאס ישתלט גם בגדה.

עד כדי כך הוא מיינסטרים.

ב. גם מי שאינו חמאס, דורש מדינה נקייה מיהודים.

מי שאינו דורש מדינה נקייה מיהודים הוא מיעוט כל כך קטן בחברה הפלשתינית שהוא מעשית לא קיים, ובטח לא מושמע.

ג. לא אני ולא בן גביר דורשים מדינה נקייה מערבים, רק ממחבלים ומשפחות מחבלים (שתומכות בהן באופן אקטיבי).

זה שמדובר על כמות בלתי מבוטלת בחברה הפלשתינית, עד כדי כך שתוכנית כזו תגרום לאוכלוסיית הרשות להידלדל משמעותית - זה כבר עליהם בלבד.

רוב היהודים בישראל הם ימניים מסוגים שונים. אז מה? 

למה נראה לך שהשיקול היחידי בהצבעה לחמאס הוא שנאה ליהודים?

למה נראה לך שזו גזירת גורל?

גם איפה אתה מעביר את הגבול? מחר תגייס מתכנת ערבי לחברה שלך. לא תצליח לעבוד איתו כי כל היום תחשוב שהוא רוצה לגרש אותך מפלסטין? אתה לא חושב שהוא פשוט רוצה להיות מתכנת? 

לפני שתי תגובות דיברת על "מלחמת לאומים". מחבלים זה לא לאום. ואם אתה או בן גביר אונסים את ההגדרה מספיק כדי לגרום ל"דלדול משמעותי באוכלוסיה" זה כבר משהו אחר.

...

אבל אנחנו מדברים כרגיל בשפות ורעיונות שונים. אתה אומר שהם רוצים לזרוק אותך לים. אני אומר שאתה משדר את אותו הדבר לצד השני. אתה מתרץ את זה בזה שהם רעים. אבל זה בדיוק מה שהם חושבים עליך. ואני דופק את הראש בקיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כל מה שהיה לכאורה ברור שלא יקרה, קורה.

ההיסטוריה מלאה בדברים שהיה ברור שלא יקרו, וקרו.

חוץ ממך למי זה לא היה ברור? כל מה שאמרת היה די ברור שיקרה. הדבר היחיד שהיה בספק זה עניין ההסכמים עם מדינות ערב, כל השאר היה ברור כשמש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

היו פה כל מני אנשים גם כשעזבנו. תקרא להם עמים. תקרא להם אסופה אקראית זה לא משנה.
אותנו הגלו. אותם לא.
למה זה קרה? בגלל קיצוניים משיחיים כמו שאתה מעריץ כיום שמוכרים לך חלומות בשקל.

כי אם אתה בא להשתלט על שטח, אז אתה מגלה את האויב הפוטנציאלי שלך, וזה העם ששלט פה לפניך.

כל אימפריה עשתה את זה בהיסטוריה.

אתה לא מגלה מי שלא מהווה לך איום, אלא מי שכן.

קשקוש.
נשארו פה מעט יהודים והם נשארו יהודים.
אם כבר באירופה בגלות הזהות שלנו כעם כמעט אבדה. אף אחד לא דיבר עברית והשפה גססה, אנשים התבוללו על ימין ועל שמאל.

עד שהערבים התחילו לטבוח בהם אתה מתכוון, גם בירושלים, גם בחברון וגם בעזה.

היה ברור, קיבלו התראה חודשים מראש.

מה זה חודשים במונחים היסטוריים?!

אז אתה תקבל התראה של כמה חודשים לפני שיתחילו להעיף מחבלים ומשפחותיהם לירדן.

מי אמר שזה ברור? אתה?

לפני אובמה - זה היה מאוד ברור, התפיסה הייתה שבשביל להפיל שליט ערבי / מוסלמי אימפריה כלשהי צריכה להחליט ולפעול כדי להפיל אותו.

(ע"ע סדאם חוסיין, השאה באיראן וכו').

לא ראיתי שנחתם הסכם, אז כנראה שזה יותר מסובך ממה שאומרים לך, אבל חוץ מזה מה קשור איראן?

נחתם הסכם, שנת 2015 קראה לך

אתה מתכוון שעוד לא נחתם הסכם נוסף

מצרים? ירדן? היה ברור מזמן שזה לא נכון אולי.

מצרים יחידה במערכה, ירדן חתמה רק לאחר הסכמי מדריד, ולא סתם.

בדיוק. חלקם. בעוד 15 שנה זה יהיה כולם ואז הם גם יהיו רוב, ואז תילך ותסביר לנשיאת ארצות הברית אוקסיו קורטז למה לא ותחטוף סנקציות לפנים.

לא הבנת מה החלק השני - החלק השני יותר מיליטינטי ולא מוכן להסתפח אליך אפילו ליום.

אז מבחינתך זה בסדר, כל עוד בשלב שבו אתה נמצא בתוכנית השלבים עוד לא הושמדת.

כמו הצפרדע שמתבשלת לאט.

רעיון טוב אני חייב לציין.

לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

רוב היהודים בישראל הם ימניים מסוגים שונים. אז מה? 

מה הופך אותם לימניים?

אשאל אחרת - מה הופך את המפלגה שלה מצביעים - לימנית?

למה נראה לך שהשיקול היחידי בהצבעה לחמאס הוא שנאה ליהודים?

זה לא באמת משנה, אם כי באופן קבוע השיקול מספר אחת בהצבעות בבחירות ברשות הפלשתינית (עד כמה שבחירות ברשות הפלשתינית ו"קבוע" יכולים להיות באותו משפט) זה השיקול הלאומי.

למה נראה לך שזו גזירת גורל?

כלום לא גזירת גורל, זו החלטה מודעת. והם צריכים לשלם עליה. כי ההחלטה המודעת שלהם היא שאיפה לרצח העם היהודי.

אם זה היה מנהיג עם שפם קטן אז היינו שופטים ותולים אותו, בגלל שזה שמנמן עם שפם קצת יותר גדול (או פחות שמנמן אבל עם זקן מלא) אז לא?

גם איפה אתה מעביר את הגבול? מחר תגייס מתכנת ערבי לחברה שלך. לא תצליח לעבוד איתו כי כל היום תחשוב שהוא רוצה לגרש אותך מפלסטין? אתה לא חושב שהוא פשוט רוצה להיות מתכנת? 

למה נראה לך? אין לי בעיה עם ערבים, אני לא רוצה לגרש את כל הערבים לירדן.

וכבר עבדו אצלי ערבים, וגם ידעו שהצבעתי לבן גביר...

לפני שתי תגובות דיברת על "מלחמת לאומים". מחבלים זה לא לאום. ואם אתה או בן גביר אונסים את ההגדרה מספיק כדי לגרום ל"דלדול משמעותי באוכלוסיה" זה כבר משהו אחר.

מחבלים זה לא לאום, אבל מבחינתם זו מלחמת לאומים, ולכן גם אם תרצה או לא - אתה במלחמת לאומים.

אם לא תשתתף במלחמה, היא עדיין מלחמת לאומים. זה בדיוק מה שקורה כרגע, אנחנו כאילו לא משתתפים, אבל זה לא עוזר לנו.

האם כל הלאום הפלשתיני וכל הלאום היהודי (ושותפיו לדרך כמו דרוזים) משתתפים במלחמה הזו? לא. ועדיין היא מלחמת לאומים.

אבל אנחנו מדברים כרגיל בשפות ורעיונות שונים. אתה אומר שהם רוצים לזרוק אותך לים. אני אומר שאתה משדר את אותו הדבר לצד השני. אתה מתרץ את זה בזה שהם רעים. אבל זה בדיוק מה שהם חושבים עליך. ואני דופק את הראש בקיר.

ההבדל הוא שאני לא רוצה לקחת את אחמד המתכנת, או איברהים המכונאי, ולזרוק אותם לים.

אם הם תומכים בטרור נגד יהודים אז אני רוצה לזרוק אותם כמה שיותר רחוק, אבל אם הם לא? אז מה הם מפריעים לי? יידעו ויקבלו את זה שהם יהיו כאן שווי זכויות, אבל ללא זכויות לאום.

מי שטוב לו - תפאדל, מי שלא - יום טוב לו, נתב"ג פתוח, מעבר אלנבי פתוח, וגם טאבה פתוח.

מה שקורה כרגיל זה שאתה מניח שאין בעיניי הבדלה בין סתם ערבי ובין מחבל, ואני לא יודע אם זה רע, או סתם גזעני

לפני 25 דקות, RK כתב:

חוץ ממך למי זה לא היה ברור? כל מה שאמרת היה די ברור שיקרה. הדבר היחיד שהיה בספק זה עניין ההסכמים עם מדינות ערב, כל השאר היה ברור כשמש.

ברור, הרי ב-2002 כשארה"ב פלשה לעיראק היה ברור שאפשר להפיל שליט ערבי דיקטטורי בלי כוח צבאי אמריקאי...

לפני שאובמה עלה לשלטון - הרי היה ברור שהולכים לחתום על הסכם עם איראן, כל כך ברור שהאיראנים בעצמם חשבו בהתחלה שמדובר על הונאה.

ב-2012 היה ברור שרוסיה פולשת לקרים וכמה שנים אחרי כן פותחת בפלישה רבתי עד קייב נכון?

נלך גם 20 ו-30 שנה אחורה - היה ברור שכל הדברים האלו יקרו?

אז למה לעזאזל ברור לך מה יקרה בעוד 20 או 30 שנה?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אתה לא מגלה מי שלא מהווה לך איום, אלא מי שכן.

עד השקיצוניים המשיחיים שאתה מעריץ התחילו לתת את הטון היהודים לא היוו שום איום על הרומאים.
בחייך הורדוס הרחיב ושיפץ את בית המקדש.
הם שילמו מיסים לא מעטים לשליט פה וחיו. לעיתים היה שליט יותר סבבה (הורדוס) ולעיתים פחות.
אף אחד לא חשב להגלות אותם.

תקרא קצת על מרד בר כוכבא ותוצאותיו אולי... אסכם, מאות אלפים מתו או הוגלו, היישוב היהודי הוחרב כולל בית המקדש ושמה של ממלכת יהודה שונה ל"סוריה פלשתינה"...

העיקר שהכריזו על בר כוכבא שהוא המשיח.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

עד שהערבים התחילו לטבוח בהם אתה מתכוון, גם בירושלים, גם בחברון וגם בעזה.

נו מה חדש? גם היום זה קורה ואתה עוד שולט פה,  אבל רגע שאני אבין, גלות ושואה זה יותר טוב?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מה זה חודשים במונחים היסטוריים?!

זה המון זמן כדי להתכונן למלחמה המון.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מצרים יחידה במערכה, ירדן חתמה רק לאחר הסכמי מדריד, ולא סתם.

מה זה משנה הסיבות? אמרת שהיה ברור שלא יחתמו הראתי לך שאתה מקשקש.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אז מבחינתך זה בסדר, כל עוד בשלב שבו אתה נמצא בתוכנית השלבים עוד לא הושמדת.

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד או לסתור.
אני אומר שצריך להתנתק מהם כדי שהם לא פתאום יחליטו שבא להם לחיות איתנו כדי לבצע את תוכנית השלבים שלהם.
אתה אומר שצריך להגלות אותם לירדן, אבל הם עדיין ירצו לבצע את תוכנית השלבים שלהם לא?
איך להגלות אותם לירדן זה יותר טוב? מה שתקבל זה שהם ישלטו על שטח עצום שגובל בעיראק-איראן.

בכל מקרה זה לא משנה, צריך להתנתק מהם. אתה עוטף את זה באיזה חלום יפה סבבה, תמשיך לחלום.
אני מעדיף לא לחלום ולתהנתק מהם כבר עכשיו. ירצו ללכת לירדן אחר כך ולהרוג את המלך שילכו, ירצו להישאר בכפרים שלהם שישארו. הם כבר לא בעיה שלי.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אז למה לעזאזל ברור לך מה יקרה בעוד 20 או 30 שנה?

מה שברור זה מה שיקרה פה דמוגרפית, ומכאן צריך מנהיג ערבי אחד עם טיפה מוח כדי למנף את זה.
לא רוצה לתת לתסריט הזה סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מחבלים זה לא לאום, אבל מבחינתם זו מלחמת לאומים, ולכן גם אם תרצה או לא - אתה במלחמת לאומים.

...

מה שקורה כרגיל זה שאתה מניח שאין בעיניי הבדלה בין סתם ערבי ובין מחבל, ואני לא יודע אם זה רע, או סתם גזעני

ההאשמות שאתה זורק אל עבר רוב הפלסטינאים נעות מרצון למדינה נקייה מיהודים ועד להשמדת עם בסגנון היטלר. אתה מדבר על דלול אוכלוסיה, מלחמת לאום. אתה מצרף פה מפות של האזור שלנו כדי להמחיש כמה שטח יהיה למי שתגרש. אתה אפילו לא משאיר מקום לאותה הגרנולריות הפוליטית לערבים שאתה משאיר ליהודים. בגדול, סלח לי, אתה בעד להשאיר פה את אחמד המתכנת אם הוא יצביע לבן גביר. ואם לא אז הוא או מחבל או תומך במחבלים. ואתה לא משאיר מקום לספק שאולי יש משהו בבחירות שלך שדוחף את אחמד להקצין. אבל ההקצנה שלך היא באשמת הצד השני.

עזוב נו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

אסון אוסלו 2.0

עדיף לפרק אותם כמו שמרדכי קידר מציע ל7 אמירויות מאשר להשאיר 3 מדינות ל2 עמים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

אסון אוסלו 2.0

עדיף לפרק אותם כמו שמרדכי קידר מציע ל7 אמירויות מאשר להשאיר 3 מדינות ל2 עמים

לפרק אותם? מי יפקח על הפירוק? על התנאים לקיום האמירויות שאתה מציע? מי ימנע מהם להתאחד? אנחנו צריכים להפסיק לחשוב עליהם, להתחיל לחשוב על עצמנו, להסיר מעתמהו אחריות על מצבם (מבחינת דין בינלאומי) ולהיכנס בהם ברצינות על כל הפרת ריבונות לאחר מכן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תחכים אותנו, זאת ללא ספק תגובה בעלת תוכן רב וחכמה שופעת. הניסוח המעודן והלא מתנשא, יחד עם התוכן הרב והפירוט המירבי שבפוסט שלך בכלל ממש עוזרים להעביר את הנקודה שרצית להעביר.

Give us more, oh wise one.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

תלוי בטייםפריים שמסתכלים בו.

בכמה שנים האחרונות? כע די ברור, גם ההסכמים. עשור+ אחורה? לא ברור בכלל.

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

זה המון זמן כדי להתכונן למלחמה המון.

הם התכוננו לזה מ 2014.

אגב פארקש, תוציא מחשבון. תחשב איתי:

5.3 מיליון + 21% מ 9.3 מיליון = ...

.

ככה ש:

לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

אבל בשמחר בבוקר הם ישריצו פה הרבה יותר ילדים ממך זה מה שהם יעשו כדי להשתלט עליך, ואז תחליט אם אתה מתמודד עם חרמות או הופך לדיקטטורה שבה רוב שולט על מיעוט (זה עובד טוב בסוריה...).

..........................................................................................

כבר כמעט פה

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 18.4.2022 בשעה 01:59, Pika007 כתב:

אני מאחל לך קריירה שמכילה עשירית ממה ששלו הכילה

איזה עשירית?? 😀
גם 1/100 יספיק.

פורסם
לפני 6 שעות, RK כתב:

בחיאת, 2022. כבר די ברור שטרנספר לא יקרה.

טרנספר כנראה שלא. הגירה/בריחה של אוכלוסיה אולי, תלוי באיזה סדר גודל של מלחמה תיפתח כאן. 

לפני 6 שעות, RK כתב:

יש פתרון אחד בלבד שהוא מעשי - סיפוח גושי התיישבות גדולים, ויתור על ישובים שכוחי-אל בחורי תחת, קביעת גבול קשיח מהצד שלנו ושיעשו בשטח שלהם מה שבא להם. הם לא מעוניינים בזה, אז המהלך צריך לבוא מהצד שלנו. ובצד שלנו אין אף אחד אמיץ מספיק לעשות את זה.

לפני שעתיים, RK כתב:

אנחנו צריכים להפסיק לחשוב עליהם, להתחיל לחשוב על עצמנו, להסיר מעתמהו אחריות על מצבם (מבחינת דין בינלאומי) ולהיכנס בהם ברצינות על כל הפרת ריבונות לאחר מכן.

כדי לספח ולוותר על ישובים צריך פרטנר בצד השני, כי אתה לא עושה את זה באיזה שהוא ריק ואף צד ג' (או"ם?) לא יבוא לאכוף החלטות שישראל תחליט עם עצמה. אלא אם אתה בוחר בגבולות שאושרו באו"ם, ואני מניח שלא כי אתה מדבר על גושי התיישבות שהתווספו מאז. 

עוד לפני שאתייחס ל"ושיעשו בשטח שלהם מה שבא להם" בשביל השלב הראשון צריך להגיע להסכמות בין הצדדים, וכרגע, בשני הצדדים אף אחד לא מוכן להניע תהליך כזה. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...