Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.jpeg.54191d524547c6db5fdd0f52ba36955d.jpeg

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

הנה תראה:

1200px-Itamar_Ben_Gvir_1.jpg

אמנם עניין החליפה קצת מטעה, אבל תראה את הכיפה, אין שטריימל, אין מגבעת כלשהי 😂

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העניין הוא לא מי הרב שלו, אלא קיצוניות דעותיו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנושא יהדות של עולי בריה"מ?

למיטב הבנתי זה הכי קרוב שהוא דיבר על הנושא:

ציטוט

לשאלה האם הוא ממשיך דרכו של הרב כהנא: "עוצמה יהודית היא לא ממשיכה דרכו של הרב כהנא, שלא יהיו אי הבנות אני חושב שהרב כהנא היה צדיק היה קדוש, נלחם מלחמות למען עם ישראל, נרצח על קידוש ה', העלה את יהודי ברית המועצות, אבל אני לא הרב כהנא מילה במילה, אני לא בעד חוק על חופי ים נפרדים ולא בעד להכליל את כל הערבים, אגב מי שמכיר את הספרים של הרב כהנא יודע שגם לו היו תקופות, היו תקופות שהוא לא דיבר על כל הערבים, אני לוקח המון דברים טובים מהרב כהנא, אבל אני לא שם. אני משתדל לפעול בדרך שלי למען עם ישראל".

וגם אז לא בצורה ישירה אלא כהתייחסות למעשי הרב כהנא, ובכל זאת הוא מתייחס לעליית יהודי בריה"מ באופן מאוד חיובי.

אפשר להתפלפל על האם בעיניו יבגני הוא חלק מיהודי בריה"מ, אבל אין לי חומר בנושא כרגע

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

צחוק הגורל, אני גר בקו אווירי 1.8 ק"מ מתחנת הרכבת, ועובד 1.3 ק"מ מתחנת רכבת.

אבל כיוון שאין לי כנפיים, מסלול שכולל רכבת הוא לא פיזיבילי.

או, נשמע שהפתרון המתאים הוא: 🚲

אבל אין תשתית, ואין חניה...

אגב מי בעולם הליברטריאני שלך דואג לתשתית כזאת? או שלא צריך כי לכולם יש אוטו?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 14.4.2022 בשעה 22:53, SlowRide כתב:

מדברים על כשרות רבנות.

אפרופו "כשרות", לקראת הפסח ראיתי מטליות ניקוי בהשגחת בד״ץ עד״ח.

עכשיו יהיה לטוביה גם מה לאכול ביחד עם האקונומיקה שהוא נותן לה הכשר.

לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

tfl זה אח.

TFL זה חרא ובדיוק דוגמה למה "הפרטה עם רשות מפקחת" לא עובדת. איחורים, עומס בלתי נסבל ותקלות אינסוף בתחתית.

אם כבר המודל של GVB הרבה יותר מוצלח.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אנשים מתלוננים על טיל אחד כאשר בסבב הנוכחי לעומת הקודם שהיה באזור 500 טילים כולל אזור תל אביב וירושלים.

עדיין מחכה שבאמת יתחמם שוב על מנת לראות מה באמת יהיה עם הממשלה הנוכחית. בנתיים עובדים בשקט וזה כיף שהם פשוט עובדים ולא צריך לשמוע אותם כל יום בשמונה בערב (או יום לאחר מכן בעבודה)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 15 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אז אנחנו מסכימים על הבעיות, על החומרה שלהם ועל זה שצריך לתקן אותם, ומנהלים דיון על התחושה?

מסכימים שיש בעיות. לא יודע אם זו רק תחושה. אבל כן, התחושה בעייתית.

אולי רק שתיאורטית זה לא אמור לקרות במדינת היהודים.

הסיפור הרשמי הוא שפה אתה יכול להתגייס לכוחות הבטחון שמטרתם העיקרית היא להגן עליך כיהודי. מסכים שיש פה דיסוננס. 

מילא אם היית ערבי (אולי), אבל אתה מניח שהוא לא רואה ביהודי שווה ערך ליהודי?

לא רק כי אני יוצא ברהמ, אלא כי בכלליות אני לא חושב שהדת מסוגלת או רוצה לראות בשוויון ערך. אפשר להתפלפל עד מחר בבוקר על "יהודית ודמוקרטית" אבל בסופו של דבר ככל שתלך יותר לקצוות כנראה שתראה שמדובר במערכות שמתקשות לא לסתור אחת את השניה. וכאמור, אני לא כל כך קונה את הטרנד השימושי של הימין הדתי לשחק בליברליזם כשזה נח. 

אני נושא לבד בנטל הדיון פה

אפליה קשה, אין ספק. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היידה ליאור חזררררררררררר

ברוך השב,קשה עם הסמולנים פה...:)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מישהו חייב לבדוק שפונקציית הציטוטים עובדת. 

Tough job, but somebody's got to do it...

• מצחיק 3

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 14 שעות, David32 כתב:

או, נשמע שהפתרון המתאים הוא: 🚲

אבל אין תשתית, ואין חניה...

אגב מי בעולם הליברטריאני שלך דואג לתשתית כזאת? או שלא צריך כי לכולם יש אוטו?

בעולם הליברטריאני משרד התחבורה דואג לתחבורה ציבורית ברמה הארצית, משמע רכבות, מסילות רכב, כבישים בין עירוניים.

תשתית עירונית היא באחריות הרשות המקומית, כולל תחב"צ עירוני ואשכולות תחב"צ.

ואז לרשות המקומית יש את כל האינטרס לתחבורה ציבורית שמתאימה לביקוש, למשל משכונה או שתיים או שלוש, אוטובוס או מיניבוס למרכזי תעסוקה, גם אם הם נמצאים בעיר קרובה.

היום זה לא מעניין לאף אחד את התחת.

אופניים יכולים לעבוד מתחנת הרכבת לעבודה וחזרה (גם קורקינט אגב), אבל לא מתחנת הרכבת לבית, כי השטח הזה באחריות - נחש מי?

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

עדיין מחכה שבאמת יתחמם שוב על מנת לראות מה באמת יהיה עם הממשלה הנוכחית. בנתיים עובדים בשקט וזה כיף שהם פשוט עובדים ולא צריך לשמוע אותם כל יום בשמונה בערב (או יום לאחר מכן בעבודה)

18/4/2022 חדשות ערוץ 12, ניר דבורי:

ציטוט

יש כאן ממשלה אחרת, עם רע"מ בתוכה, כל השיקולים הללו מונחים על שולחנו של ראש הממשלה

...

יש כאן שורה של שיקולים אמרנו, גם הרכב הממשלה שנראה אחרת...

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מסכימים שיש בעיות. לא יודע אם זו רק תחושה. אבל כן, התחושה בעייתית.

נו, אתה מכיר אותי, אני לא מתווכח על תחושות.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הסיפור הרשמי הוא שפה אתה יכול להתגייס לכוחות הבטחון שמטרתם העיקרית היא להגן עליך כיהודי. מסכים שיש פה דיסוננס. 

יהודי יכול להתגייס לכוחות הבטחון גם בארה"ב וגם בגרמניה.

השוני הוא שהמטרה שלהם צריכה להיות להגן עליך כיהודי, אבל שוב, כוחות הביטחון שאמורים להגן עליך כיהודי זה כלי, לא מטרה.

אפשר להגן על יהודים גם ע"י מיליציות, רגע, אפילו זה קרה בהיסטוריה הקרובה, במקום הזה ממש, עד 1948...

המטרה היא שוב - בית לאומי לעם היהודי, כזה שבו היהודים יחליטו לעצמם, ויוכלו להגן על עצמם, בעצמם.

אם הדרך זה צה"ל או מחתרות, משטרה או שב"כ או מוסד וכו' זה כלים.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לא רק כי אני יוצא ברהמ, אלא כי בכלליות אני לא חושב שהדת מסוגלת או רוצה לראות בשוויון ערך. אפשר להתפלפל עד מחר בבוקר על "יהודית ודמוקרטית" אבל בסופו של דבר ככל שתלך יותר לקצוות כנראה שתראה שמדובר במערכות שמתקשות לא לסתור אחת את השניה. וכאמור, אני לא כל כך קונה את הטרנד השימושי של הימין הדתי לשחק בליברליזם כשזה נח. 

בלי קשר לשוויון כערך, אפשר לראות בך שווה, גם מבלי שהשוויון הוא ערך.

והימין הדתי לא מתיימר לשחק בליברליזם, בן גביר הוא לא ליברל דגול, וגם לא סמוטריץ' או אבי מעוז או שמחה רוטמן וכו'.

היחיד שממש שיחק בליברליזם זה פייגלין, הרי גם מר"צ לא ליברלים דגולים, Debatable אולי אפילו פחות מסמוטריץ'. ואני לא מדבר על "שמאלה" יותר כמו רע"מ או המשותפת.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אפליה קשה, אין ספק. 

רודפים אותי פה

לפני כשעה, ezuf כתב:

היידה ליאור חזררררררררררר

ברוך השב,קשה עם הסמולנים פה...:)

תודה תודה

לפני 9 דקות, RK כתב:

מישהו חייב לבדוק שפונקציית הציטוטים עובדת. 

Tough job, but somebody's got to do it...

אז זהו, אתמול היה באג, ורציתי לתעד כדי לקרוא לפבל, אבל אז ריפרשתי את הדף וזה עבד.

• מצחיק 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

יהודי יכול להתגייס לכוחות הבטחון גם בארה"ב וגם בגרמניה.

השוני הוא שהמטרה שלהם צריכה להיות להגן עליך כיהודי, אבל שוב, כוחות הביטחון שאמורים להגן עליך כיהודי זה כלי, לא מטרה.

אפשר להגן על יהודים גם ע"י מיליציות, רגע, אפילו זה קרה בהיסטוריה הקרובה, במקום הזה ממש, עד 1948...

המטרה היא שוב - בית לאומי לעם היהודי, כזה שבו היהודים יחליטו לעצמם, ויוכלו להגן על עצמם, בעצמם.

אם הדרך זה צה"ל או מחתרות, משטרה או שב"כ או מוסד וכו' זה כלים.

כוחות בטחון זה אמצעי. נראה לי שיש הבדל גם ברמת העיקרון וגם ברמת הביצוע בין מיליציות לבין צבא וכוחות בטחון. ופה אנחנו חוזרים לתחושות. ושלא תבין אותי לא נכון. אני שותף לתחושה שזה עצוב שמדינת היהודים בסופו של דבר היא לא מקום 100% בטוח ליהודים.

לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

והימין הדתי לא מתיימר לשחק בליברליזם, בן גביר הוא לא ליברל דגול, וגם לא סמוטריץ' או אבי מעוז או שמחה רוטמן וכו'.

דווקא רוטמן נראה לי כן מתיימר להיות כזה. או לפחות זה הרושם שקיבלתי. וסבבה, זה בסדר. זכותם להיות שמרנים דתיים. אתה פשוט מדבר על שוויון וכו', ואני מבין למה אתה מצביע להם אבל לא חושב שקידום שוויון יכול לעבור אצל החברים האלו. לגבי מפלגות בשמאל - יש כאן בלבול מסוים. אני לא חושב שהמפלגות הערביות מייצגות משהו ליברלי, ולא משנה אם זה מהכיוון של דת או מהכיוון של הקומוניזם של חדש. אבל הן לא חלק מהשמאל הציוני או סמי ציוני. לי  בכל מקרה אין מה לגונן עליהן - לא הייתי שוקל להצביע לאף אחת מהן אפילו לא כהטרלה

לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רודפים אותי פה

למה ככה? נותנים לך לעשות q.a ידני לפורום. מה יותר מזה אפשר לבקש?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 27 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רודפים אותי פה

איפה זה פה ? אתה עושה קניות ב"ביג" ?

נהיית סלב בפורום,קבל את זה בהבנה 😆

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אנשים מתלוננים על טיל אחד כאשר בסבב הנוכחי לעומת הקודם שהיה באזור 500 טילים כולל אזור תל אביב וירושלים.

חכה, ביבי ירים טלפון להאניה ויסגור איתו כמה טילים זה צריך לשגר ואיפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ומה זה לא שילמו את המחיר? זה ברור לחלוטין, לא מצריך תרגום בגוף הפוסט.

לא, לא ברור. בתל אביב אנשים לא ירדו למקלטים בשנה שעברה? איזה מחיר תל-אביבים צריכים לשלם שתושבי חולון לדוגמא כן משלמים?

רואים את זה גם בשרשור פה, חוסר הבנה של התפיסה הערבית, ולכן זה מסתדר.

- m3x7r3m3, ערבי לשעבר 😄

אני באמת לא מבין איך מהמשפט הזה:

"אתה האוייב והנציג שלך זה בנגביר שמספק חיזוקים למטיפים במסגדים ועוזר לארגונים לגייס מחבלים חדשים."
זה מה שהבנת:

בתאריך 18.4.2022 בשעה 16:31, m3x7r3m3 כתב:

פה הטעות שלך, אתה חושב שבעיניהם אתה לא האויב, רק כי הנציג שלך הוא לא בן גביר אלא בנט.

זה לא עומד במבחן המציאות.

אש יכולה להתפתח מהחמצן באויר אבל אם אתה נותן לה בוסט של חמצן, היא תתפתח מהר יותר. אם המטרה שלך לכבות את האש ולזמבר את מי שהצית אותה, למה שתתן לה בוסט של חמצן?
אבל עזוב, כבר היינו שם כמה פעמים. המסקנה היא ש-לא לצרוח בתקשורת שאתה בעל הבית של הר הבית = להוריד ראש ולעשות קולות של שטיח כי אתה פוחד מהמפלצת. אני לא מסכים עם זה אבל אין לי כח לכתוב בפעם החמישית הסבר למה. 

אתה מבין את ההבדל בין ארגון טרור שבעיניו כל סימן של איבוד ריבונות יהודי זה דלק, ובין מערכת בקרה שנועדה לעצור מקרה קצה?

זאת בכלל לא המשמעות של ההקבלה שכתבתי אבל לא משנה. לצעוק שאתה בעל הבית זה לא ריבונות, להכניס משטרה כדי לטפל במפירי סדר שמסכנים את המתפללים זו ריבונות.
אין לי כח לחפש את הmeme מ GOT, מי שצועק שהוא המלך הוא לא באמת מלך.

הממשלה הקודמת קיזזה משכורות מחבלים מהרש"פ

לא בקיא בפרטים, אבל הממשלה הקודמת לא היתה מעבירה להם כסף כל חודש בתמורה לשקט?

צריך לפתוח להם את הקונפטי חוטים בצורה כזו שהם לא יוכלו לשבת יותר.

יש כאלה שמבחינתם זה לא נחשב עונש.

הרי אם באמת יציעו דבר כזה אתה תקרא לזה פרובוקציה ותגיד שהמחבלים שייתלו פיגועים כנקמה על דבר כזה הם שונים מפיגועים סתם...

איך הגעת למסקנה הזו? ממתי לצרוח שאתה בעל הבית ולשחק אותה אבו עלי = להילחם בטרור?
בעצם מה אני שואל בכלל, אצלך כל עוד בנגביר לא עולה לפסגה של כיפת הסלע, מוריד מכנסיים ודופק שם מספר 2 של אחרי ליל הסדר, כל דבר אחר זה לעשות קולות של שטיח ואין ריבונות 🤣

לפני 17 שעות, RK כתב:

אצל חלק ניכר מהדתיים, במיוחד הקיצוניים יותר, יוצאי ברה"מ בחזקת גויים.

ובגלל זה דורשים מהם להמציא אישורי יהדות. אפילו אם ההורים שלהם התחתנו שוב ברבנות כשעלו לישראל.
אני לא חושב שבנגביר הוא האישיות שתפעל לתקן את זה, או בכלל להפריד דת ממדינה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...