Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לקום לעבודה לפני שזורחת השמש בכל יום זה לא תענוג גדול, אבל זה גם לא עונש.

עונש זה מה שיקרה אם לא תקום לעבודה/תעלה לשמירה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אין חובה להתלהם סתם.

לא מתלהם ובטח שלא סתם. 

למה הילדים הטובים של הקהילה שלך מכים אנשים ומשחיטים רחוב? ככה מתנהגים העילויים? 

למה הם מפחדים לשרת בצבא שלא יראו בטעות אישה, אבל להכות אחת זה לגמרי בסבבה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אם אפילו חצי מזה נכון, זה הפסד צורב במיוחד, לנו:

סעיף אחר סעיף: הטיוטה, לפי הדיווח באיראן
14 הנקודות כפי שפורסמו בסוכנות הידיעות האיראנית, וטרם קיבלו התייחסות אמריקאית:
1. הפסקה קבועה ומיידית של המלחמה בכל החזיתות, כולל לבנון.
2. התחייבות של ארצות הברית לא להתערב בענייניה הפנימיים של איראן, ולכבד את הריבונות של הרפובליקה האסלאמית.
3. הסרה מלאה של המצור הימי בתוך 30 יום.
4. התחייבות של ארצות הברית לנסיגת כוחותיה מסביבתה של איראן.
5. פתיחה מחדש של מצר הורמוז בתוך 30 יום, תחת הסדרים איראניים.
6. השעיית הסנקציות על מכירת נפט, מוצרים פטרוכימיים ונגזרותיהם, וגישה מלאה של איראן למשאביה הכספיים.
7. החובה להציג תוכניות לשיקום איראן בסכום של לפחות 300 מיליארד דולר על ידי ארצות הברית ובעלות בריתה.
8. 60 ימי משא ומתן להשגת הסכם סופי המבוסס על סוגיות הגרעין וביטול מלא של הסנקציות הראשוניות והמשניות של ארצות הברית, והחלטות מועצת הביטחון של האו"ם ומועצת הנגידים של הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית.
9. חזרה על התחייבותה של איראן באמנת ה-NPT (האמנה למניעת הפצת נשק גרעיני) שלא לייצר נשק גרעיני.
10. במהלך תקופת המשא ומתן, ארצות הברית מתחייבת שלא להוסיף על כוחותיה באזור ולא להטיל סנקציות חדשות.
11. שחרור של 24 מיליארד דולר מהכספים המוקפאים של איראן במהלך תקופת 60 הימים של המשא ומתן הסופי. מחצית מסכום זה חייבת להיות זמינה לאיראן לפני תחילת המשא ומתן.
12. הקמת מנגנון פיקוח ליישום ההסכם.
13. ההסכם הסופי יאושר באמצעות החלטה של מועצת הביטחון של האו"ם.
14. המשא ומתן הסופי לא יתחיל לפני שחרור מחצית מהכספים המוקפאים של איראן, השעיית סנקציות הנפט של איראן והסרת המצור הימי, וההסכם הסופי יעסוק אך ורק בחומרים המועשרים וההעשרה, הסרת הסנקציות ותוכנית שיקום כלכלת איראן. הדיון על תוכנית הטילים של איראן והתמיכה בקבוצות ההתנגדות הוסר באופן סופי מסדר היום.

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 10:19, 3n כתב:

אם היו מעשים לא ראוים מצד המשטרה הם היו נקודתים וראוים לגינוי,

אין שבוע שאין בו מעשים ״נקודתיים״ כאלו

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

לא מתלהם ובטח שלא סתם. 

למה הילדים הטובים של הקהילה שלך מכים אנשים ומשחיטים רחוב? ככה מתנהגים העילויים? 

למה הם מפחדים לשרת בצבא שלא יראו בטעות אישה, אבל להכות אחת זה לגמרי בסבבה.

טול קורה מבין עיניך,מרוב שאתה נעול על פוזיציה אתה מעוןת את המציאות.

תצפה בסרטונים שוב במיוחד בגרסאות המלאות

בשתי התקריות עם הנשים המדוברות, הן אלו שיצאו להכות ולתקוף את המפגינים!

אחת עם מוט ברזל ושניה עם גז מדמיע.

אני מנחש שעם מגזר אחר של מפגינים הן היו יוצאות פצועות בסיטואציה הזו....

אגב משום מה תקיפת מפגינים חרדים בהפגנות (יש מלא סרטונים, עם גברים שתוקפים) עוברת חלק בתקשורת.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

עם איזה מגזר??

בהפגנות של המחאה, חוץ מחלון מכונית אחד שבור, אני ממש לא זוכר מפגינים אלימים. הרי כל הזמן טענו שמדובר בזקנים אשכנזים משועממים.

גם הנשים שיצאו עם מוטות, אני מנחש שהן לא מצביעות מרץ.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

אגב משום מה תקיפת מפגינים חרדים בהפגנות (יש מלא סרטונים, עם גברים שתוקפים) עוברת חלק בתקשורת.

יש מפגין שרוסב בגז או מפגין שנפגע מהלום?

הן יצאו עם ציוד להגנה עצמית כי ידעו (כמו שגם קרה) שהסבירו. שיותקפו פיזית גבוהה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להזכיר לכן את האלימות של מפגינים? החבורה שתקפה נהג אוטובוס (6.1.26) אירוע שנגמר בדריסה למוות של ילד בן 14, ואני כבר לא מדבר על מזקי מיליונים לרכוש ציבורי - מפחי אשפה ועד הציוד המשמש לבניית הרק״ל.

מצטער, יש בין החרדים קבוצה גדולה שחשה שהזכויות שלהם עולות על אלה של כל שאר אזרחי המדינה, והם מבטאים זאת באלימות קשה.

• אהבתי 5

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

אני מנחש שעם מגזר אחר של מפגינים

נניח ולצורך העניין זה נכון, זה מצדיק במשהו את ההתנהגות של המפגינים החרדים?

אלה הפנים של התורה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא.

לכן אני ורוב הציבור לא מפגינים.

למרות שאני חייב לומר שלא ראיתי הפגנה שכוללת חסימת כבישים שהיא נעימה עד היום, לא משנה זהות המפגינים.

אחרי שנרמלו הפרעה לסדר הציבורי כמחאה זה לא יכולה להיות זכות.שמורה רק לחלק אחד בעם.

כל אחד מוחה על מה שכואב לו.

בכללית נראה לי שצריך לבער את הסטנדרט הזה של חסימות כבישים לא משנה מה הסיבה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

ההפגנות נגד ההפיכה המשטרית היו מסודרות,  מאושרות, מתואמות ומלוות על ידי המשטרה (החריג שזכור לי היה ליל גלנט). היו חסימות - אבל מוסדרות. ועם אלימות אפסית.

הפגנות החרדים בדרך כלל לא מתואמות, גורמות הפרעות קיצוניות ואלימות מאוד. אני לא יודע לאיזה חרדים לייחס את ההתנהגות, אבל מה שאנו רואים נקרא בעברית פשוטה ועדינה התפרעות. 

יחי ההבדל הקטן.

• אהבתי 4

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

אחרי שנרמלו הפרעה לסדר הציבורי כמחא

לדעתי הראשונים שחסמו כבישים במחאה היו חרדים, עוד בשנות השישים והשבעים. כולל מתיחת כבל מתכת ברחוב השומר בבני הברק, שאז עוד היו בה לא מעט חילונים. מה שהביא למותו של בחור צעיר שנהג שם בגיפ פתוח.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

, עוד בשנות השישים והשבעים.

היו מספיק משמעותיות כדי שיופיעו ב״השוטר אזולאי״ עם חידון התנ״ך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 שעות, yd b-4 כתב:

אני חושב שעצם העובדה שהמחבלים החרדים ביצעו פעולה אלימה לא חוקית ולקחו לאותה אישה בכוח את חופש התנועה ללא אישור מגורמים רשמיים במדינת ישראל כבר מצדיק לתת לכל אחד מהם כדור בת*ת, אבל מה אני יודע אני פאשיסט.

בדיוק כמו שאמרתי על הפגנות נגד הממשלה.

לפני 14 שעות, sperial כתב:

ההפגנות נגד ההפיכה המשטרית היו מסודרות,  מאושרות, מתואמות ומלוות על ידי המשטרה (החריג שזכור לי היה ליל גלנט). היו חסימות - אבל מוסדרות. ועם אלימות אפסית

מה אתה מסטול יא ספריאל?

מתי היה אישור לחסום כבישים? מתי היה אישור לחסום את הכניסה לנתבג?

זה אותו חרא מהצד השני.

בתאריך 10.6.2026 בשעה 16:58, יבגניפ כתב:

אני גם. 

בגלל זה כמה דברים:

זה לא בינארי. זה לא או אסור לחסום כבישים - או מותר לשרוף את המדינה ולפרוץ לשופטים לבית. יש אמצע. וגם לא צריך לערבב את זה בדמגוגיה. רק לדוגמא: רצה הגורל ובליל גלנט המפורסם הייתי באיכילוב. היו מלא אנשים שהסתובבו בויצמן, נמיר, בגין בדרך להפגנות. מניח שגם היו חסימות. אנד יט, הצלחנו להגיע גם לבית החולים וגם בחזרה במונית. בלי יותר מדי בעיות.

אנשים שעוברים את הגבול וגולשים לאלימות - לא משנה אם זה פריצה לקהלת, חסימה של חברי כנסת עם הילדים שלהם, ירי של זיקוקים לחצר הבית של ביבי, פריצה לבתי שופטים - צריכים להענש. הבעיה היא גם לא רק ברף ענישה, אלא בזה שבצד של הימין על מלא אנשים כמו מרדכי דוד הם גיבורי תרבות. וזה עצוב לא רק כי זה ההפך מענישה על אלימות (ועוד כזו שמופנית כלפי אנשים כמעט אקראים כמו אלתרמן). אלא גם כי הרזומה של מדרכי דוד ריק מתוכן בכלל ומתרומה כלשהי למדינת ישראל בפרט. זה כבר אפילו לא אנשים שנויים במחלוקת, נניח, משני הצדדים. זה פשוט ערס בריון טיפוסי עם יותר מדי זמן פנוי לבלות בחדר כושר. וזהו. 

והנה עכשיו משהו שיעצבן אותך: אני לא חושב שלחרדים מגיע אותו היחס שמגיע לי או לך לביביסט הבודד מהשרשור פה, אם נצא להפגין. אני חושב שצריך להתייחס אליהם כמו לאריתראים בדרום ת"א. ואני לא חושב שמגיעות להם זכויות אזרחיות. ואני חושב שזה מופרך לנהל דיון מה מגיע להם כאזרחים, כשכל המהות שלהם היא להראות פעם אחר פעם אחר פעם איך הם מנגבים עם כל חובה אזרחית בסיסית את התחת, ועוד מתבכיינים בכל הזדמנות שיש, כאילו כל ניסיון להפעיל עליהם את החוק הוא מינימום קבר אחים ליד אושוויץ. ואם צריך, אני כרגיל מוכן לוותר על הפריוולגיה המאוד חשובה שאנשים כמו ידידי n3 פה ירו בי "ליברל" או כל דבר אחר שאין לו משמעות פרקטית, אם זה מה שצריך כדי שחרדים יפסיקו להרוס לי את המדינה. בכיף, עלי. קחו.

1. אין אמצע - יש חוקי ולא חוקי.

כמו שעניתי לYD, המחוקק אישר למשטרת ישראל להחליט מה לגיטימי ומה לא, ואם לדעתך היא טעתה אז תלך לבגצ.

אישרו לך לחסום כביש, הודיעו מראש ש*אזרחים חפים מפשע* יוכלו להיערך, תהנה.

וזה לא משנה אם זה הפגנה נגד גיוס, הפגנה נגד הפיכה/רפורמה משפטית, מצעד גאווה, מרתון או מרוץ אופניים.

*אתה* לא הבן אדם שיחליט אם זה בסדר או לא.

ואם אני עומד באמצע פקק בכביש 4 כשהכביש חסום אני לא אגיע לשום מקום אלא אם הפקק ישתחרר ואז אאחר או שתביא לי מסוק שיניף את הרכב.

אם הצלחת לעבור חסימה עם הרכב אשמח לראות את הפטנט שרשמת על הטלפורטציה שעשית.

2. מסכים.

3. אני אחשוף פה את הצביעות שוב? לא מפריע לי, מבחינתי הם זבל אנטי ציוני אנטישמי, בדיוק כמו הסודנים והאריתראים שגונבים אופניים ועושים בלאגן בדרום תל אביב.

רוצה לנחש איזה צד ינסה להגן *רק* על הסודנים?

כמו שאתה יודע אני הפאשיסט מבנינו, מבחינתי תזרוק את כולם לכלא שייחנקו ביחד.

• תוכן חדש...