Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה וחבריך בכיתם

אני מדבר בשם עצמי. אני לא אדם חברותי.

לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

תנאי כליאה של מחבלים - עבודה טובה.

חלוקת נשקים לאזרחים שומרי חוק - עבודה טובה.

כמו שאמרתי. עשה לך טריק.

התעסקות בטפל ולא בעיקר.

לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

טגב, אשמח לדעת מי לדעתכםהיתעסק בסוגיה בממשלה הבאה.

אם זה יהיה העבודה, מרץ אן המשותפת

למי שזה לא יהיה, תהיה נקודת התחלה הרבה יותר גרועה מזו שהייתה לבן גביר. הצעד הראשון הוא לעשות דה-כהניזם למשטרה. אם זה בכלל אפשרי עדיין.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

ועוד אומרים שאני טומן את ראשי בחול. 

אנשים פה מומחים בלזהות שאירופה גמורה ולא רואים מה קורה ליד הבית שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל האשמתי קודם את הקואליציה, אז מתי תפסיקו להיות לוזרים כאלה?

מה קשור לוזרים? באמת שואל. אתה באמת חושב שזה מעניין אם תאשים קודם את האופוזיציה ואחרי זה הקואליציה? תשים לב שבכל ההודעות שלך, שאתה מתלונן על השלטון אתה חייב למצוא איזו הקבלה לאופוזיציה. מעין תירוץ כזה שחס וחלילה לא תצא "שמאלני". זה סתם פתאטי וילדותי אבל זה שלך. כשמשהו מציק לי בהתנהלות של הממשלה שהם אלו שכרגע מנהלים לנו את החיים אני לא מחפש תירוץ תיאורטי של מה היה קורה אם הצד השני היה בשלטון. זה ילדותי ומטומטם. כשהצד השני יהיה בשלטון ויתנהל בצורה טיפשית אתלונן עליו אבל כל עוד הם לא משפיעים ולא חלק מקבלת ההחלטות במדינה אז זה ממש דבילי להתלונן גם עליהם כשמתלוננים על הממשלה. 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

אנשים פה מומחים בלזהות שאירופה גמורה ולא רואים מה קורה ליד הבית שלהם

אם זה לא היה קורה ביום העצמאות סביר להניח שרובנו לא היו שומעים על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

השני זה בחסות הזבל באופוזיציה שנלחמו נגד גירוש המסתננים מ"סיבות הומניטריות" ושמו על כולכם פה את האות השביעית באלף-בית בלי לחשוב פעמיים.

ממתי האופוזיציה קובעת משהו?

אני מחכה שתסביר גם איך האופוזיציה נתנה להם להיכנס לארץ והביאה אותם לתל אביב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אם זה לא היה קורה ביום העצמאות סביר להניח שרובנו לא היו שומעים על זה.

על איזה מהאירועים אתה מדבר?

אירועי הדקירה הם רק עוד סממן למצב. היה השבוע אירוע לכאורה פחות חמור, כי אף אחד לא נדקר במהלכו, אבל הוא מראה בדיוק מה הבעיה ומה התוצאות של שלטון בן גביר. אדם ישב בבית קפה במודיעין, עם כיפה על הראש ועליה דגלי ישראל ופלסטין. מישהי לא אהבה את זה והתקשרה למשטרה. נחש מה, המשטרה הגיעה. ומהר. שלא כמו בהרבה מקרים שבהם יש עבירה על החוק והמשטרה לא טורחת להגיע. והבן אדם עוכב ונלקח לתחנת המשטרה ושם גזרו לו את הכיפה. 

זה לא סתם כשלון של בן גביר. זו הצלחה שלו. זו המדיניות. משטרה כזו לא תמנע דקירות ולא תעצור את הדוקרים. אבל היי, הוא חילק לכם אקדחים. ופגע בתנאי המעצר של מחבלים.

אלו התהליכים שהתכוונתי אליהם, עם ההשוואה לאירופה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הוא גם דאג לזה שיהיה מקום לעצור עבריינים נכון? בשביל המשילות, אה, תפוסה של 165%? אז יש מלא בתי כלא בבנייה? גם לא? הממ

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

על איזה מהאירועים אתה מדבר

דיברתי על הרצח של הילד בפתח תקווה.

הסיפור עם הכיפה זה באמת עליית מדרגה, או ירידה בעצם. תלוי מאיפה מסתכלים. אם יאיר גולן היה נואם את נאום התהליכים שלו היום ולא לפני 10 שנים, לא הייתי חושב שהוא מגזים כמו שחשבתי אז.

ואם כבר מדברים על דגל פלסטין, ההתעצמות והשיקום של חמאס צריכים לעניין אותנו יותר מלגזור דגל מהכיפה של מישהו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה בדיוק העניין, הוא אמר אז שהוא מזהה תהליכים. הרעיון בזיהוי שיהיה אפקטיבי זה כשהדברים סמויים מן העין.

הבעיה שהראש הרגיל את המצביעים שלו שבמקום לפתור בעיות כשהן ברות טיפול, פשוט צריך להעיר אותו כשמתרחשת קטסטרופה והוא כבר יציל אותנו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תזכירו לי, מי כינה את שפי פז פשיסטית?

מי הריץ קמפיינים לעצור גירוש עם תמונות של ילדות?

בלבולי מוח.

כשבן גביר ובן ארי עשו לכם טריק בבריכה בכיתם כמו ילדות, הוא זה שעצר את הגירוש?

תלמידים של טיבי אתם.

אבל האשמתי קודם את הקואליציה, אז מתי תפסיקו להיות לוזרים כאלה?

רעש רעש, הכל רעש. כמו ילד בן 3 הרעש עושה עליך רושם.
תבדוק מי מחלק ומשכיר דירות לאריתראים.
ניתן לך רמז, אחד בכיר בש"ס, לשניה יש פה ג'ורה והיא חברה בליכוד.
אלו רק השניים שיודעים עליהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

נתניהו מודה שהיה לו סרטן. לפני שנה וקצת פרסמו מטעמו (כולל מי שחתם על הדוח) שעבר ניתוח ולא היה לו סרטן. לפני שנתיים הוא תבע את כספית, משגב ולא זוכר מי עוד בטענה שכביכול הפיצו שמועות על מצבו הרפואי - לאחר שנמנע במשך שנים לפרסם דוח. המשפט לדעתי עדיין מתנהל, אבל אני לא עוקב.

בכל מדינה נורמטיבית פוליטיקאי שמשקר על מצבו הרפואי בימים הכי קריטיים בהיסטוריה של המדינה כנראה, וגם מנסה להשתיק עיתונאים או פעילים חברתיים שמתעסקים בנושא - היה עף לפח הזבל של ההיסטוריה. מניח שבמוצאי שבת נקבל הסברים מלומדים מחברי הכת, איך זה בסך הכל עוד מהלך מתוחכם בשחמט הרב מימדי שלו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הם שינו את החוק שראש ממשלה צריך לצאת לנבצרות במקרה של בעיות בריאותיות.

הוא יודע את זה ולכן הוא מפרסם רק מה שלא יכול לחייב אותו לצאת לנבצרות.

לדעתי מסתירים פה את האמת מהעם ואוסיף שלדעתי גם הנשיא יודע את התמונה המלאה ולכן מחפש את הדרך לתת לו חנינה. 

פורסם

אם הוא היה מתחייב לפרוש לדעתי הנשיא מזמן היה מוצא את הדרך לתת לו חנינה. 

האיש הזה ימות מזקנה בתור ראש ממשלה על הכסא כל עוד זה תלוי בו ובמשפחתו. אלא אם יוחלף בקלפי.

פורסם

לא סתם הוא פרסם את זה.

יש מטרה מאחוריי הפרסום.

הוא יודע מה מצבו בסקרים. נכון שערוץ 14 מראה לו תמונה שונה אבל לדעתי הוא יודע בדיוק מה מצבו יותר מכל אדם אחר.

אני מהמר שנתניהו לא יתמודד בבחירות.

הוא לא יכול לומר את זה עכשיו אבל אני מאמין שלקראת הקיץ נגלה.

במקביל הרצוג יתן לו חנינה על בסיס המצב הרפואי. זאת הסיבה שזה פורסם. להרצוג קשה לנמק חנינה על בסיס המצב הקיים. המצב הרפואי הוא נימוק מספק. 

ביבי במקביל יאמר שהוא לא מתמודד. זה הדיל. אתה תתן לי חנינה על בסיס רפואי ואני לא אתמודד בבחירות הנוכחיות.

ואז אני מאמין שיעשו לקואליציה את המוות, בדיוק כמו שעשו בממשלה הקודמת, ואז ביבי יתמודד שוב בבחירות ( אם מצבו הרפואי יאפשר) כאשר הוא מנוטרל מהמשפט והעול הזה כבר לא ישב לו על הצוואר.

זה ההימור שלי אחרת אני לא רואה מה הטעם לפרסם את זה אם הסתרת את זה במשך שנה וחצי.

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 דקות, asix כתב:

זה ההימור שלי אחרת אני לא רואה מה הטעם לפרסם את זה אם הסתרת את זה במשך שנה וחצי.

גם הדיווחים כעת מבלבלים. מקורות שונים מדווחים על לוחות זמנים שונים. הכל בשושו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...