Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, Rשף כתב:

בהחלט, יש מספיק מסמכי מודיעין שנחשפו כבר שיכולים להעביר את המסר.

בדיוק מה שכתבתי, הכתבה הזאת לא נועדה כדי שאתה תצא עם חיוך על השפתיים על "איך דפקנו את הבריטים האלה" אלא כדי לנסות להעביר מסר לעולם. המסר שהבריטי הממוצע קיבל מהראיון הוא לא ממש חיובי בלשון המעטה, לוותר על הראיון היה משיג תוצאות טובות יותר.

מסמכי מודעין לא צריכים להיות חשופים בתקשורת , כל בר דעת מבין שצבירת טלים באירן אינה נעשית למטרות שלום והם איום קיומי מיידי על ישראל.

ועל החלק השני של הראיון אשר בו הכתב מביע "אי נוחות" מהודעות הפינוי של צהל לאוכלוסיה אזרחית... נזכיר למתחסד הבריטי שאנגליה נקמה בגרמניה לקראת סוף המלחמה וטבחה בדרזדן בהפצצות שטיח חסרות רחמים, שום אזהרה לא יצאה כי במלחמה כמו במלחמה כאשר יורים עליך אתה מגיב.

מדניות שב ואל תעשה כלום הביאה אותנו ישירות ל 7.10 , המשך אי העשיה היה מביא את אירן לחסינות אטומית בדיוק כמו צפון קוריאה.

ברטניה בתקופת צמברלין הייתה בטוחה שהתחנפות ופשרה מול הנאצים תפטור את הרצון הפסיכי הנאצי לכיבוש אירופה , זה לא קרה , לצערי יש צמברלין מודרני בדאוניג 10 , לקקן למיעוט המוסלמי ההולך וגדל בבריטניה , השאלה אם קיים היום צרציל מודרני באי הבריטי שיציל את הממלכה מהאובדן שמביא סיר קיר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לפני 58 דקות, falou כתב:

עכשיו, אחרי הפלישה לאוקראינה וטראמפ, שכפה את זה עליהם, או שאתה טוען שתמיד הם שילמו?

טראמפ כפה על האירופאים העלאה ל 5%. 

טראמפ גם אמר שהם חילקו יותר מדי נשק, ומאז הם לא מחלקים יותר נשק בחינם לאוקראינה אלא האירופאים קונים מהאמריקאים ומעבירים לאוקראינים. 

לפני 58 דקות, falou כתב:

טראמפ אמר למרקל בקדנציה הראשונה שלו, שגרמניה בבעיה מול רוסיה, בגלל התלות בגז הרוסי, וצחקו עליו.

האמת? לא כול כך. מה יצא בפועל? ארה"ב מייצאת לאירופה גז במחיר גבוה מהרוסי, לא מתנהגת יותר כמו שותפה (עע גרינלנד או כול סיפור המכסים), ועושה בדיוק מה שרוסיה עושה, רק במקום אחר. 

יותר מזה, אתה אומר טראמפ הזהיר? ביידן פעל, ניתק את גרמניה מהנורד סטרים (אלא אם אתה מאמין אחרי הכול שזאת הייתה פעולה עצמאית של אוקראינה).

בכול מקרה, מוזר להוציא את האירופאים כ "לא עושים כלום" כשהם משלמים על הכול, ומתנהגים אליהם כמו לא שותפה אבל מצפים מהם אפילו לא לשאול שאלות.

לפני 7 דקות, 3n כתב:

מדניות שב ואל תעשה כלום הביאה אותנו ישירות ל 7.10 ,

סליחה? כול שנתיים היה מבצע אחר בעזה. פשוט סיפרו לנו שהשמידו את המטרו והשמידו את הזה וההוא, והכול היה שקר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 שעות, David32 כתב:

לא, הסכימו לעלות לחמש בתחילת השנה כי טראמפ דרש. תתעדכן. 

"על חשבון ארהב" זה גם לא מאוד נכון, זה ההסכם וככה היה נוח לכולם איתו. בכול מקרה אין בנאטו שום דבר שמחייב להצטרף למלחמה (סליחה, לא מלחמה, מבצע צבאי מיוחד) בלי שיבקשו או ידברו איתך על זה. 

ובטח שאין שום דבר בברית נאטו לגבי מה מותר ומה אסור לשאול בראיונות בטלוויזיה

הנתונים נכונים ל-2024. נחמד מאוד שאירופה סוף סוף עושה טובה ומסכימה לעלות ל-5, אבל עד השנה הזו, ולאורך עשרות שנים, האירופים ישבו בנוח על הגב ועל הכיס של משלם המסים האמריקאי.

פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

טראמפ כפה על האירופאים העלאה ל 5%. 

טראמפ גם אמר שהם חילקו יותר מדי נשק, ומאז הם לא מחלקים יותר נשק בחינם לאוקראינה אלא האירופאים קונים מהאמריקאים ומעבירים לאוקראינים. 

אכן ביקש 2% שגם אותם האירופאים לא שילמו שנים, אז לבקש מהם החזר על עשרות שנים של הגנה ללא תשלום ?

טראמפ צודק לחלוטין, גם מימן עשרות שנים של הגנה לאירופה ללא תשלום, וגם עשרות ומאות מליארדים של נשק לאוקרינה למלחמה על אדמת אירופה , בעוד שמדינות אירופה לא עושות כלום על מנת לתמוך באוקרינה ?

האמת? לא כול כך. מה יצא בפועל? ארה"ב מייצאת לאירופה גז במחיר גבוה מהרוסי, לא מתנהגת יותר כמו שותפה (עע גרינלנד או כול סיפור המכסים), ועושה בדיוק מה שרוסיה עושה, רק במקום אחר. 

יותר מזה, אתה אומר טראמפ הזהיר? ביידן פעל, ניתק את גרמניה מהנורד סטרים (אלא אם אתה מאמין אחרי הכול שזאת הייתה פעולה עצמאית של אוקראינה).

רוסיה מכרה גז במחיר נמוך כדי למנוע תחרות עם ארה"ב ואו ספקי גז אחרים , המחיר נבע מצורך רוסי להזרמת כספים כדי לממן מלחמה עם אוקרינה .

ארה"ב הטילה מסים על העולם כיוון שהעולם ממסה סחורות מארה"ב , טראמפ אמר תורידו את המס ותבצעו קניה כדי להקטין את הגרעון ולא יהיה מסים , הוגן לחלוטין, אבל כאשר אתה מכור ליצוא לארה"ב ורק מרוויח מהענין קשה להיגמל.

להזכיר לך טראמפ לא נבחר שנית ולכן ביידן פעל לנתק את גרמניה ...

בכול מקרה, מוזר להוציא את האירופאים כ "לא עושים כלום" כשהם משלמים על הכול, ומתנהגים אליהם כמו לא שותפה אבל מצפים מהם אפילו לא לשאול שאלות.

סליחה? כול שנתיים היה מבצע אחר בעזה. פשוט סיפרו לנו שהשמידו את המטרו והשמידו את הזה וההוא, והכול היה שקר

האירופאים כבר תקופה ארוכה אינם שותפים אלא רק כאשר נוח להם , הגיע הזמן שישלמו על ההגנה שהם מקבלים .

אכן הכל היה שקר שעליו שילמנו במזומן ולכן הגיע העת לסבול ולסיים את הסיפור של הנחש האיראני והפרוקסי במזרח התיכון פעם אחת ובתקווה לתמיד.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hypykm2kzx#autoplay

"פרשנות הפרקליטות מנוגדת לחוק"

"שומרי סף".

נכון , אבל הברחות לאויב בעת מלחמה זה מעשה דוחה וחסר מוסר בסיסי.

לכלא ולהרבה זמן לכל מי שמעורב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, David32 כתב:

זה לא קונסטרוקטיבי בדיון, לקחת פוזיציה ואז להמציא לה עובדות.

המלחמה של רוסיה באוקראינה לא דומה בכלום למלחמה של ארה"ב באיראן, לא מבחינת הנסיבות ובטח לא מאיך שזה משליך על אירופה. 

אם אתה ממש מתעקש, אני גם אפרט למה, אבל זה נראה לי מיותר. 

במכסים אני לא מבין כלום, אין לי מה להגיד. 

לגבי גרינלנד, יש פה שני אינטרסים ברורים. נתיבי סחר/אנרגיה (הנתיב הצפוני), שזה משהו שטראמפ עובד עליו. ראה צירוף סעודיה להסכמי אברהם, שתאפשר צנרת מהמפרץ שעוקפת הורמוז, והסכם השלום באזרבייג'ן. דבר שני, מינרלים, שנועדו לשבור את המונופול הרוסי. אתה רואה את זה באוקראינה ו... גרינלנד.

האירופאים יושבים על התחת ולא מזיזים את עצמם, וטראמפ עובד בלתת קונטרה לסינים.

אין לו זמן שאירופה תעבור להתעסק אסטרטגית בניהול משאבים במקום באפס פחמן.

הוא מבין שעם כל הכבוד לטכנולוגיה, העולם צריך משאבים מטריאליסטים כדי שהיא תתקיים. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

קראת את כל הכתבה?

לפי אותה התפיסה גם אף אחד מהמרגלים האירניים לא סייע לאויב כי הוא עשה את זה מתוך בצע כסף ולא מכוונה להשתלב במשמרות המהפכה.

ומידע פנימי לא מדובר רק על ההברחות האלה. בה הרבה יותר מזה.

עריכה: @יובל .מ.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

פוזיציה ואז להמציא לה עובדות.

להמציא לה עובדות?

אני מבין שכול העובדות שהמצאתי זאת הטענה שלי שארהב עושה רוסיה?

האמת אתה צודק, פוטין הטיפש נכנס עם מעט חיילים ורוסגברדיה, כי הוא חי בסרט שמחכים לו, במקום להשמיד תשתיות לגמרי כמו שארהב וישראל עושות. יצא טמבל. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

"פרשנות הפרקליטות מנוגדת לחוק"

תן את הפרשנות שלך.

הברחת אלפיים טלפוני נוקיה וחומרי הרדמה לעזה - זו עבירה כלכלית נטו?

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אני מבין שכול העובדות שהמצאתי זאת הטענה שלי שארהב עושה רוסיה?

לא.

הטענה שלך שהמלחמה באיראן היא כמו המלחמה באוקראינה. 

לפני 9 דקות, David32 כתב:

האמת אתה צודק, פוטין הטיפש נכנס עם מעט חיילים ורוסגברדיה, כי הוא חי בסרט שמחכים לו, במקום להשמיד תשתיות לגמרי כמו שארהב וישראל עושות. יצא טמבל. 

וזה ההבדל היחידי בין המלחמות?

אתה באמת רוצה שאני אכנס לזה או שאתה רוצה לסגת מהטיעון?

פורסם
לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

קראת את כל הכתבה?

לפי אותה התפיסה גם אף אחד מהמרגלים האירניים לא סייע לאויב כי הוא עשה את זה מתוך בצע כסף ולא מכוונה להשתלב במשמרות המהפכה.

מסתבר שיש הבדל בין לסייע לאוייב לבין לסייע לאוייב. 

סיוע מודע לאוייב זה דבר אחד, סיוע בעקיפין- שלא מתוך מטרת סיוע- זה דבר אחר. 

כך אני מבין את הפרשנות. 

תמוה קצת בעיני. 

מה שאמור לקבוע זה מבחן התוצאה, לא? האם המעשה סייע בפועל לאוייב או לא.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

לא נכון.

המרגלים האיראנים סיפקו מידע מכוון תמורת כסף.

יענו פעלו כסוכנים.

זו משמעות הסעיף של סיוע לאוייב.

די נו, כאילו  ב א מ ת  צריך לכתוב את זה כדי שזה יהיה מובחן?

לפני 4 דקות, ברווז כתב:

מה שאמור לקבוע זה מבחן התוצאה, לא? האם המעשה סייע בפועל לאוייב או לא.

לא.

הכוונה היא יסוד בסיסי במשפט.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
Just now, falou כתב:

לא נכון.

המרגלים האיראנים סיפקו מידע מכוון תמורת כסף.

יענו פעלו כסוכנים.

זו משמעות הסעיף של סיוע לאוייב.

די נו, כאילו  ב א מ ת  צריך לכתוב את זה כדי שזה יהיה מובחן?

אני מכיר קצת יותר ממה שפורסם על הפרשה. הבריחו סיגריות כמו שהמשפט של ביבי הוא על באגס באני.

והם לא ידעו שהם מעבירים ציוד וסיגריות לישות אוייב בזמן מלחמה (ועם אירן לא היינו במלחמה כשהסוכנים פעלו)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, falou כתב:

אתה באמת רוצה שאני אכנס לזה

כאילו כן, אבל גם לא. כי מי שמבחינתו לדרוש שטח של בעלת ברית, גם באיום כוחני, זה סבבה כי 'זה האינטרס של טראמפ'... לא מצטייר בעיני כמישהו שיתן לי טיעון לגיטימי בעיניין.

זאת אומרת, אם הקו שלך הוא 'ככה בא לטראמפ ולדעתי הוא צודק לכן זה סבבה' - אין לי ממש עיניין בדיון על זה כי ברור לי מאיפה אתה בא.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...