Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, 3n כתב:

מה ההבדל בין שמחי למאור הגולה ישראל זיו ואו לעילוי ראש אמן לשעבר ידלין אשר השתחל לטיסת חילוץ יחד עם המזכירה שלו כי הוא מורם מעם ?

דעות הפוכות לחלוטין.

ואת שמחי אני מכיר אישית. הוא עוד התמתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

מי מדבר על תחזיות?! הבנת בכלל את הפוסט? 

לא, אני לא שומע רשת ב או גלי צהל. כששופרות השלטון מדברים ברמה של "אוי אוי אוי ירו עליכם קצת טילים" והמחנה השולט נמנע בכלל מהשאלה לא אפילו האם צריך מלחמה, אלא האם היא מנוהלת נכון - הבעיה היא שם. 

אבל עזוב, אין לי את האמצעים להסביר לאנשים בוגרים ומבוגרים שהתפקיד שלהם בעולם הוא לא להיות חיילים של המדינה.

לא צריך מלחמה , צריך  לאפשר לאיראן להגיע לאטום ולממש את האיום שלה להכחיד את ישראל.

כי הרי העולם פעל מעולה בכל הנוגע לצפון קוריאה .

פורסם
לפני 8 דקות, 3n כתב:

אהוד יערי וצביקה יחזקאלי הם אולי היחידים אשר יודעים לפרשן את המזרח התיכון .

יחזקאלי מעניין, אבל יש לו כבר פוזיציה קבועה.

אהוד יערי יותר מביא עובדות, ואם יש לו הערכת, הן זהירות. 

הוא גם אומר, בדיעבד, היכן טעה במה שחשב כאפשרי או לא (הוא אף פעם לא מדבר עם סימני קריאה).

בגלל זה הוא גם ממעט לקשקש.

הציפייה לטר"ש או צל"ש מגוכחת בעיני.

כל מי שמכיר קצת היסטוריה יודע שמלחמה זה דבר מורכב, עם הרבה אי וודאות, והתוצאות לא תמיד נהירות במיידי, אלא בראי ההיסטוריה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

SORRY אבל תלונות במצב הנוכחי, לדעתי לא צריכות להיות. 

לא בכיניות, בכל מקרה (יש הרבה התראות על טילים\ יש הרבה התראות ואין אזעקות\דברים בסגנון הזה). על מוצדקות (יש מקלטים שנותרים סגורים\ לא נותנים לאזרח כלשהו להיכנס למקלט כמו שהיה בחדשות לא מזמן\ דברים כאלו, קונקרטיים) אני לא מדבר, זה חשוב שיעלה. דברים שניתן וצריך לפתור כדי שיהיה אפשר להמשיך במאמץ המלחמתי בשקט. 

על האם יש צורך במלחמה או לא, תגיד- אתה אמיתי? 

אנחנו במלחמה. זו לא שאלה תיאורטית. כן\לא\אולי. זה מצב קיים. 

במצב כזה הדבר הנכון הוא לכל הפחות לשתוק, אם לא לתמוך באופן קצת יותר פעיל. לעזור למי שמסביבך. 

כשמדובר על מלחמה עם אוייב משמעותי ביותר, שאחראי על אוייבים קטנים יותר וקרובים יותר, עוד בכלל עדיף לשתוק אם אתה לא מסכים עם המלחמה הזו. 

יש מקום לשאלות, גם שאלות קשות, כחלק מדיון בריא שנועד לקדם לא רק תשובות אלא גם מהלכים ותוכניות. 

אבל להתחיל לבכות שקשה, זה לא דבר שלדעתי נכון לעשות. כן, מלחמה זה קשה. לכולם. גם לי . גם לך. גם למשתתפים אחרים בפורום. יש קשיים אוביקטיבים (מחסור במסגרות למשל לילדים), ויש קשיים שמה לעשות, עדיף לסתום ("הסירנה עושה רעש חזק מדי" וכאלה).

אני לא אומר לסתום את הפה לאלו שמדברים, אני כן אומר קצת יותר בקרה עצמית תהיה דבר מבורך. 

ועד שזה יגמר, עדיף פחות לדבר ויותר לעשות במסגרת מה שאתה יכול. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 15 דקות, 3n כתב:

לא צופה בערוצים הללו למעט I24 וגם זה בצורה מוגבלת מאוד .

וזה לא מנע ממך לכתוב ביקורת שאין לה קשר למציאות..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

דעות הפוכות לחלוטין.

ואת שמחי אני מכיר אישית. הוא עוד התמתן.

הכוונה הייתה לכך ששניהם קצינים בכירים , ברור שדעתם הפוכה ומעבר..

לפני 2 דקות, falou כתב:

יחזקאלי מעניין, אבל יש לו כבר פוזיציה קבועה.

אהוד יערי יותר מביא עובדות, ואם יש לו הערכת, הן זהירות. 

הוא גם אומר, בדיעבד, היכן טעה במה שחשב כאפשרי או לא (הוא אף פעם לא מדבר עם סימני קריאה).

בגלל זה הוא גם ממעט לקשקש.

הציפייה לטר"ש או צל"ש מגוכחת בעיני.

כל מי שמכיר קצת היסטוריה יודע שמלחמה זה דבר מורכב, עם הרבה אי וודאות, והתוצאות לא תמיד נהירות במיידי, אלא בראי ההיסטוריה.

יחזקאלי מדייק לרוב בניתוח שלו על המצב וכבר בשנת 2010 צפה את מה שקורה היום באירופה , בזמנו צחקו עליו היום במבט לאחור הוא יותר מצדק .

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

וזה לא מנע ממך לכתוב ביקורת שאין לה קשר למציאות..

כמו למשל ?

פורסם
לפני 11 דקות, 3n כתב:

לא צריך מלחמה , צריך  לאפשר לאיראן להגיע לאטום ולממש את האיום שלה להכחיד את ישראל.

כי הרי העולם פעל מעולה בכל הנוגע לצפון קוריאה .

לא צריך בחירות. צריך לאפשר למלך ביבי שלטון נצח. הוכחה: הוא אמר שנצחנו לפני חצי שנה והאיומים הוסרו. אם אתה מפקפק בזה - אתה פרימדונה שמאלנית ולא מבין שז תקופה של נס. מש"ל.

(מאחל לעצמי, כי לא כזה איכפת לי ממך תכלס, שאנשים כמוך ילמדו מתישהו שאפשר גם לשאול לא רק אם מלחמה זו הדרך, נניח שכן, אלא איך היא מתנהלת, כשבאמת רוצים להגיע לתוצאה שמדברים עליה. כי למרות שנצחנו אותם לנצח נצחים כבר פעם אחת ותכף מנצחים פעם שניה, גילינו בשבוע שעבר שיש להם מספיק להכין יותר מעשר פצצות אטום. וגם פה לא עצרתם לשאול כלום)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שעקרונית זה הגיוני שלא נקבל תשובות על הכל כי זה מלחמה, לך תדע מה יהיה. לא מקשיב לפרשנויות בשום ערוץ, כל פלוץ שאפשר מזמינים לאולפן למלא זמן בין פרסומות ולדברים אין יותר ערך מאשר ללקרוא אנשים רנדומליים שמסוגלים להתנסח סביר פה בפורום או בטוויטר. יותר מעניין לדעת מה אנשים רגילים חושבים מאשר מה המסר של ההנהגה הפוליטית של כל מחנה.

לדעתי הבעיה פה אחרת, הרי רוב הציבור חושב שהמלחמה מוצדקת. אבל ההנהגה הנוכחית לא באמת מסוגלת לתת הבטחות קונקרטיות על כלום, כי קרדיט לוקחים רק על הצלחה בטוחה ואין כזה דבר.

למשל לאמריקאים טראמפ אמר בדיוק לאן הוא חותר ולמה הוא מצפה להשיג.

לחסל להם את חיל הים, לחסל את תכנית הטילים, לחסל את איום הגרעין. מבחינתו אין לו בעיה להפיל שם פצצות ולחרב הכל, ובעוד 20 שנה שנשיא אחר יבוא ויעשה את זה מחדש כי הם ימצאו דרכים להשתקם. את האיום הנוכחי על אמריקה הוא ניטרל ואפשר לפתוח שמפניות ולחגוג שהדלק זול שוב.

אבל אצלנו אי אפשר לדעת מה מתכננים המנהיגים שלנו, אם זה סבבה מבחינתם שעוד כמה חודשים כל הסיפור יחזור על עצמו כמו שהם עשו לנו 15 שנה עם חמאס ועדיין ממשיכים, או שיש להם תכנית אמיתית להוציא את האיראנים לרחובות ולהפיל את המשטר הזה אחת ולתמיד. נראה שכן, אבל לא באמת כי לאף אחד פה אין ביצים להגיד דברים כאלה במפורש בגלל שזה יכול להתחרבש והישרדות פוליטית חשובה יותר מהעתיד.

למשל, שר האוצר הבטיח לנו כל מיני רפורמות, בסוף קיבלנו כלום אבל התקציבים של הישיבות ממשיכים לתפוח והם לא מסכימים אפילו לחוק הגיוס הבדיחה שתפרו להם. העיקר עוד יום בכיסא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

לא צריך בחירות. צריך לאפשר למלך ביבי שלטון נצח. הוכחה: הוא אמר שנצחנו לפני חצי שנה והאיומים הוסרו. אם אתה מפקפק בזה - אתה פרימדונה שמאלנית ולא מבין שז תקופה של נס. מש"ל.

(מאחל לעצמי, כי לא כזה איכפת לי ממך תכלס, שאנשים כמוך ילמדו מתישהו שאפשר גם לשאול לא רק אם מלחמה זו הדרך, נניח שכן, אלא איך היא מתנהלת, כשבאמת רוצים להגיע לתוצאה שמדברים עליה. כי למרות שנצחנו אותם לנצח נצחים כבר פעם אחת ותכף מנצחים פעם שניה, גילינו בשבוע שעבר שיש להם מספיק להכין יותר מעשר פצצות אטום. וגם פה לא עצרתם לשאול כלום)

בחירות- נובמבר 26

לא ניצחנו , כל בר דעת מבין את זה .

אולי אתה רוצה שישראל תפרסם את תוכניות המלחמה שלה בפומבי ? , אולי עם פירוט של כלי הנשק אשר אנו עושים בהם שימוש ?

בניגוד לך אני מאמין למשטר המופרע של איראן שכאשר יהיה בידיו את הכלים הוא ישמיד את ישראל .

כל בר דעת גם מבין שמה שקורה היום באיראן הוא לא פחות ממדהים, הצי הימי האיראני לא קיים , שאריות חיל האויר הושמדו , מתקני מחקר פיתוח ויצור על סף הכחדה מוחלטת.

הגעת המפציצים הכבדים היא ככל הנראה על פי גורמי חוץ מיועדת להתקפה מסיבית על מתקני הגרעין האיראנים כדי להשמיד ואו לגרום לקריסה של המבנים התת קרקעים .

אתה ושכמוך במערב חושבים רק על הטווח הקצר , מחיר הדלק ואי הנוחות הזמנית , הכיבוש המוסלמי הקיצוני והתוכניות שלו למערב בתמיכה של סין \ רוסיה כבר מזמן ברורים לכל בר דעת מלבד לשמאל הפסיכי שתומך בו ויהיה הקרבן הראשון שלו .

כן כולנו חשבנו שהשימוש ב 450 ק"ג אורנים מועשר מיועד להדלקת עצי חג המולד , חלילה לא לפצצות אטום.

נראה שאתה תמים ואו טיפש מוחלט.

פורסם
לפני 52 דקות, ברווז כתב:

אבל להתחיל לבכות שקשה, זה לא דבר שלדעתי נכון לעשות.

בן אדם שקשה לו, בוכה. זה לא קשור לנכון או לא נכון ובטח שזה לא דורש את האישור שלך או של יורם יובל או ינון מגל.

אנשים שמאז הבחירות האחרונות נמצאים בחרדה ואז עברו את ה7 לאוקטובר ואז כמעט שלוש שנים של מלחמה, מותר להם להתלונן כשקשה. הם לא מפונקים.

לפני 9 דקות, 3n כתב:

אתה ושכמוך במערב חושבים רק על הטווח הקצר , מחיר הדלק ואי הנוחות הזמנית , הכיבוש המוסלמי הקיצוני והתוכניות שלו למערב בתמיכה של סין \ רוסיה כבר מזמן ברורים לכל בר דעת מלבד לשמאל הפסיכי שתומך בו ויהיה הקרבן הראשון שלו .

אתה מסרב להבין. הויכוח הוא לא על האם המלחמה מוצדקת או הכרחית, לדעתי או לדעתך או לדעת יבגני. אני מניח שבנושא הזה כולנו פחות או יותר באותה דיעה.

מה שהעלה יבגני וגרם לך לקפוץ עם ״אבל ערוץ 12/13..״, זו האווירה שבה אסור לנו להעלות שאלות ואסור אפילו להתלונן על המצב.

מנצחים באיראן או לא? לי ולך אין מושג. כל מה שאנחנו יודעים זה את מה שמדקלמים לנו באולפנים, ובנושא הזה אין הבדל בין 12 ל13 ל14. כולם מתמוגגים מהנצחון הגדול, כי זה המסר שמקבלים מהצבא.

ראש הממשלה מצא זמן להתראיין בפוקס ניוז אמריקה, אבל לענות לשאלות של עיתונאים דוברי עברית, שלא נמנים על קהל המעריצים שלו, זה משהו שהוא לא עשה כבר למעלה מ3 שנים. כשהוא כבר פונה אלי, בתור אזרח, זה רק בהצהרות פומפוזיות שאין לי שום דרך לדעת אם הן נכונות או לא.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, 3n כתב:

בחירות- נובמבר 26

"בחירות", כן. עם כוכבית או שבע. 

הן לא יהיו נקיות. בזה אתה יכול להיות בטוח. 

מישהו צריך לומר גם לאיראנים שמשטר מחליפים רק בקלפי. 

או לומר את זה לנתניהו.

אחד מהשלוש. 

לפני 12 דקות, 3n כתב:

לא ניצחנו , כל בר דעת מבין את זה .

רגע. לא הבנתי. 

אז למה כל השופרות חוגגים את כל הניצחונות שלנו? 

ולמה אמרו שהגרעין האיראני הושמד (טראמפ חזר על זה שוב ושוב, ופיטר את מי שאמר אחרת)? 

ומה עם הניצחון שלנו על החיזבאללה שיורה עלינו טילים? שניצחנו ועשינו איתם הסכם, הרי. 

ניצחנו. 

רק השופרות אומרים את זה. 

לפני 12 דקות, 3n כתב:

בניגוד לך אני מאמין למשטר המופרע של איראן שכאשר יהיה בידיו את הכלים הוא ישמיד את ישראל .

תהיה בטוח שגם הוא מאמין למשטר האיראני. בטח ובטח שהרבה יותר מאשר למשטר שלנו. 

גם אני מאמין למה שהאיראנים אומרים יותר מאשר למה שביבי אומר. בניגוד אליו, הם בדרך כלל אומרים את האמת. 

לפני 12 דקות, 3n כתב:

עד למלחמה הזו, כל המערב וגם הרבה מהמזרח הקרוב לא ממש היה מסוגל להבין עד כמה איראן מסוכנת גם להם. 

רק עכשיו, רואים באותות ובמופתים, כשהאיראנים משגרים מכל טוב לכל מיני מקומות מעניינים יותר ופחות, עד כמה זו בעייה של העולם כולו- 

ומעבר לכל זה. 

כל הכבשים הפועות שהם מנהיגי העולם החופשי, היו צריכים לקבל כמה נביחות מהכלב רועים כדי שיבינו לאן הם צריכים ללכת. 

בלי ההכוונה של טראמפ, אתה באמת חושב שאשכרה האירופאים הנאורים היו מעיזים להכניס את משמרות המהפיכה לרשימת ארגוני הטרור אפילו? אפילו הצעד הקטן הזה, לא היה קורה. 

על לפעול, אני לא מדבר בכלל. 

רק עכשיו מתחילים לראות ולשמוע קצת. 

לפני 12 דקות, 3n כתב:

כן כולנו חשבנו שהשימוש ב 450 ק"ג אורנים מועשר מיועד להדלקת עצי חג המולד

כן, צריך לעשות אותם קורנים במיוחד, כדי לפאר את משיח בן דוד שלהם.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

בן אדם שקשה לו, בוכה. זה לא קשור לנכון או לא נכון ובטח שזה לא דורש את האישור שלך או של יורם יובל או ינון מגל.

אנשים שמאז הבחירות האחרונות נמצאים בחרדה ואז עברו את ה7 לאוקטובר ואז כמעט שלוש שנים של מלחמה, מותר להם להתלונן כשקשה. הם לא מפונקים.

חוסן המערכת הוא כחוסנה של החוליה החלשה ביותר שלה. 

אם יש ילד כאפות שצועק כי קצת קשה לו לקום בלילה מהאזעקות, זה משפיע על הורים בסביבה שלו שנחשפים לזה. פתאום קצת יותר קשה גם להם. הם מדברים על זה בעבודה. ופתאום גם אחרים מגיבים לזה. 

מה קורה לחוסן הלאומי שלנו? 

יש סיבה למה משתמשים בפרופגנדה. 

ויש סיבה מצויינת למה הפרופגנדה בבריטניה לפני סביב 80 שנה בערך, הייתה פשוטה מאד: 

250px-Keep-calm-and-carry-on-scan.jpg

הבכי המיותר, הסתמי, ללא תכלית חוץ מלבכות- לא עוזר לכלום. רק עושה יותר גרוע. 

לבכות שאין מקלטים למאות אלפי (או מליוני, גם יתכן) אזרחים? לגיטימי. זו בעייה שצריך לפתור. 

לבכות שהאזעקות גורמות לילד לעשות במיטה? זו בעייה של הבכיין, הוא צריך לפתור אותה בעצמו ועדיף שישאיר אותה לעצמו בלי לחלוק את המידע הזה. הוא לא היחיד, הוא רק היחיד שבוכה על זה.

מקווה שהסברתי את הכוונה שלי, אפילו שיצא לי חסר לב קצת בסאבטקסט. 

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

ראש הממשלה מצא זמן להתראיין בפוקס ניוז אמריקה, אבל לענות לשאלות של עיתונאים דוברי עברית, שלא נמנים על קהל המעריצים שלו, זה משהו שהוא לא עשה כבר למעלה מ3 שנים. כשהוא כבר פונה אלי, בתור אזרח, זה רק בהצהרות פומפוזיות שאין לי שום דרך לדעת אם הן נכונות או לא.

אל תדאג, הוא יפנה אליך בתור אזרח עם טלפונים מוקלטים מראש לקראת הבחירות. תהיה בטוח. 

פורסם
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

מה קורה לחוסן הלאומי שלנו? 

1. אני אדם פרטי עם צרות ובעיות ודאגות ולחץ. עכשיו אני גם אחראי לחוסן הלאומי?

2. היה יותר סיכוי לקיים חוסן לאומי כזה, אם היה פה ראש ממשלה שמשרה ביטחון ואמון בכל האזרחים ואם לא היו יוצרים פה מלחמה פנימית בין האזרחים.

לפני 18 דקות, ברווז כתב:

יש סיבה מצויינת למה הפרופגנדה בבריטניה לפני סביב 80 שנה בערך, הייתה פשוטה מאד: 

זו רומנטיזציה של העבר, שמבוססת על סיפורים.

באותה תקופה לא היו רשתות חברתיות וכלי התקשורת, כמו פה, היו מגוייסים למסר שהבאת פה.

לפי מחקרים הציפייה שאנשים ישארו רגועים וימשיכו כרגיל, יצרה בעיות פסיכולוגיות שצצו בהמשך, כי אנשים עדדין היו לחוצים ומפוחדים, רק שהם התביישו להודות בזה ולקבל טיפול.

ולא נשכח שילדים רבים נשלחו הרחק מההורים, אל אזורי הכפר היו פחות מטווחים.

ממש לא משהו לקחת כמודל לימינו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד מתמודד עם הלחץ שלו אחרת. יש אנשים שמתלוננים כל הזמן וזה עוזר להם לפרוק ולהרגע ויש אנשים שמתעלמים ומנסים לעשות הכל כרגיל וזה עוזר להם להישאר רגועים ולא לחשוב בכל רגע על המצב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני כשעה, פינדר כתב:

אתה מסרב להבין. הויכוח הוא לא על האם המלחמה מוצדקת או הכרחית, לדעתי או לדעתך או לדעת יבגני. אני מניח שבנושא הזה כולנו פחות או יותר באותה דיעה.

מה שהעלה יבגני וגרם לך לקפוץ עם ״אבל ערוץ 12/13..״, זו האווירה שבה אסור לנו להעלות שאלות ואסור אפילו להתלונן על המצב.

מנצחים באיראן או לא? לי ולך אין מושג. כל מה שאנחנו יודעים זה את מה שמדקלמים לנו באולפנים, ובנושא הזה אין הבדל בין 12 ל13 ל14. כולם מתמוגגים מהנצחון הגדול, כי זה המסר שמקבלים מהצבא.

מקווה שאתה צוחק , האווירה שאסור לנו להתלונן על המצב ?

תשמע גלצ בבוקר ואו רשת ב .

מצחיק.

ולגבי ראש הממשלה כיוון שאני לא הדובר שלו אין לי שום צורך לתרץ \ להסביר אותו .

לפני כשעה, ברווז כתב:

"בחירות", כן. עם כוכבית או שבע. 

הן לא יהיו נקיות. בזה אתה יכול להיות בטוח. 

מישהו צריך לומר גם לאיראנים שמשטר מחליפים רק בקלפי. 

או לומר את זה לנתניהו.

אחד מהשלוש. 

רגע. לא הבנתי. 

אז למה כל השופרות חוגגים את כל הניצחונות שלנו? 

ולמה אמרו שהגרעין האיראני הושמד (טראמפ חזר על זה שוב ושוב, ופיטר את מי שאמר אחרת)? 

ומה עם הניצחון שלנו על החיזבאללה שיורה עלינו טילים? שניצחנו ועשינו איתם הסכם, הרי. 

ניצחנו. 

רק השופרות אומרים את זה. 

תהיה בטוח שגם הוא מאמין למשטר האיראני. בטח ובטח שהרבה יותר מאשר למשטר שלנו. 

גם אני מאמין למה שהאיראנים אומרים יותר מאשר למה שביבי אומר. בניגוד אליו, הם בדרך כלל אומרים את האמת.. 

אההה

אז עכשיו יהיו בחירות ? הרי עד עכשיו הטענה שביבי ימליך את עצמו לעולם ועד...

נסה לסדר את המחשבה והטיעון שלך , ניכר שזה משתנה בהתאם לתקופה.

מצחיק שאתה מעלה שמשטר מחליפים בקלפי, החברים שלך הלכו על ניסיון להפיכה דרך הצבא ופגיעה בכלכלה.

בנוגע לשופרות אתה כרגיל מתמחה בהבאת צד אחד בלבד , את הצד שמנגד אשר טוען למפלות ואובדן הקשר עם ארה"ב אותם שכחת לחלוטין, אתה לא הרבה יותר טוב מהצד שכנגד.

תמשיך להאמין למשטר האיראני הכל טוב , סירטוני ה AI שלהם אמינים בדיוק כמו הטיעונים שלך על הטיית בחירות עתידית.

עריכה אחרונה על ידי 3n
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

1. אני אדם פרטי עם צרות ובעיות ודאגות ולחץ. עכשיו אני גם אחראי לחוסן הלאומי?

לא, אני.

כן. "לאומי". אתה חלק מהלאום שלנו? אז כן. יש לך גם אחריות פה.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

2. היה יותר סיכוי לקיים חוסן לאומי כזה, אם היה פה ראש ממשלה שמשרה ביטחון ואמון בכל האזרחים ואם לא היו יוצרים פה מלחמה פנימית בין האזרחים.

א- מסכים וחצי.

ב-בדיוק בגלל זה שיש לנו [הכנס מה שבא לך פה] בראשות הממשלה, כדי לשרוד כולנו חייבים להתאמץ יותר.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

זו רומנטיזציה של העבר, שמבוססת על סיפורים.

לא. ממש לא.

זו דוגמא לפרופגנדה שנועדה להגביר את החוסן הלאומי. זה הכל.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

באותה תקופה לא היו רשתות חברתיות וכלי התקשורת, כמו פה, היו מגוייסים למסר שהבאת פה.

באותה תקופה גם לא היו טילי מצרר על ישראל. גם לא הייתה ישראל. בוא נתקדם- העיקרון הוא אותו הדבר.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

לפי מחקרים הציפייה שאנשים ישארו רגועים וימשיכו כרגיל, יצרה בעיות פסיכולוגיות שצצו בהמשך, כי אנשים עדין היו לחוצים ומפוחדים, רק שהם התביישו להודות בזה ולקבל טיפול.

לא אמרתי לא להודות בזה כלפי גורמים מוסמכים, כדי לקבל טיפול. שזה חשוב ונחוץ.

אמרתי, לא להתבכיין בפייסוש\טוויטר-X\אינסטוש\טרות'\יומדרוב\חדשות [מספר]\תחת כל אבן רחוב, בכל אתר רענן, במקומונים ובראש חוצות. לא כלפי חוץ איפה שיש קהל.

אני לחוץ, אתה (פינדר) לחוץ ו[שם משתמש] לחוץ. אני לא אומר כלום לאף אחד, ורק מנסה לעזור- חולק מידע, משתמש בהומור להקל על המצב, עוזר למבוגרים להגיע למרחב המוגן בשלום. אתה (פינדר)- אני פשוט לא יודע. אולי גם כן, אולי עושה עוד משהו שאני לא, לא יודע. 

[שם משתמש] בוכה!!! בפייסוש שלו שיש טילים וזה רועש וקשה לו לישון והאזעקות מפחידות אותו והוא מרטיב את הכלב שלו בלילה והילד שלו התחיל לנשוך את הכרית והחתול התחיל לעשן מקטרת והעשן מסריח ורכבי פינוי האשפה עם הצפצפת רוורס נשמעים לו כמו אזעקה ו. 

בוא, חלאס. גם לי קשה. גם לך (פינדר) קשה. וגם לך [שם משתמש] קשה. 

תשתוק קצת בבקשה מר [שם משתמש]? אתה יכול? אתה רק מעמיס עלי ועל פינדר ועל [הרבה אנשים נוספים אחרים].

מבין את ההבדל ומה הכוונה? 

מה אתה מנסה להשיג בבכי שלך, מה. (הבכי של[שם משתמש]) שגם אני אתחיל להיות ככה, ואז פתאום גם לא ממש אוכל לסייע לאחרים? כי אהיה עסוק ברחמים עצמיים על זה שקשה לי והאזעקה מעירה אותי ואני עייף? ומה הטעם? 

יודע מה- שכנעת אותי, איך אפשר להיכנע לאיראנים, נמאס לי - אני עייף כבר. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...