Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

במקרה הטוב יהיה שם משטר טרור מוחלש שמסוכסך עם כל המדינות באזור שיזרוק עלינו קומץ טילים בליסטיים כשיתחשק לו, ובמקרה הרע והיותר סביר הנבלות האלה ישקמו את מעמדם ואת היכולות שלהם וגם יפתחו נשק מלוכלך וגרעיני.

אז שום הבדל מעכשיו...

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

וכבר משתוקק שנגיע לסיבוב הבא, כדי שנוכל לקרוא איך גם בעצם בסבב השני ידעת שמשקרים לך, אבל בשלישי

הנה, רק שהפעם הסיבובים האלה יקרים יותר. 

נתגעגע לסיבובים מול חמאס, הם היו זולים רצח. והרבה פחות נזק

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

ואם הוא לא ירצה? סתם כשאלה.

אירן היא דיקטטורה. העם ירצה מה שיגידו לו לרצות.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

סיכוי יש, בוודאי.

עזוב, יכול להיות שעכשיו באמת גם אנחנו מצליחים לעשות קסמים ודברים שלא הצלחנו לעשות שמונה חודשים. הטענה שלי היא שאנחנו לא יכולים לדעת. כי משקרים לנו נונ סטופ. וידידי 3n משום מה לא מצליח להסביר לי מה שונה הפעם, שגורם לו להאמין בזה שזה שונה

אנחנו לא נדע כלום לפני שמשהו קורה כי זאת מלחמה, ומהשקרים של הפוליטיקאים שלנו פשוט צריך להתעלם. אין מה לפתח ציפיות מהאנשים האלה.

העניין הוא שעד עכשיו האיש הכתום אמר ועשה פחות או יותר, בניגוד לאיש הסגול שלנו, שבירבר דברים לא ברורים, ולא ברור מה עשה.

מהכתום אני חושב שאפשר לצפות לתוצאה משמעותית. זה לא שבפסח הקרוב נוכל להזמין הכל כלול בטהרן, אבל הסרה אמיתית של איום קיומי עם כל השלוחות שלו באזור? (לא דחייה של השמדת ישראל בכמה חודשים) נראה לי די ריאלי. 

זה עצוב שאנחנו צריכים לסמוך על מדינה אחרת שתפתור לנו את כל הבעיות רק אחרי שעברנו מכסת נרצחים מסויימת אבל זה מה שיש, בזה בחרנו.

לפני 6 דקות, David32 כתב:

אז שום הבדל מעכשיו

בגדול כן. כמו בסקיירים שאתה חוזר למערות אחרי שסיימת את הסיפור הראשי, הזומבים אותם זומבים רק חזקים יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

אירן היא דיקטטורה. העם ירצה מה שיגידו לו לרצות.

אם העם בוחר לא להתקומם, ולא יבצע הפיכה. שזה מה שהגבתי עליו...

מעבר לכך שבא לי לכתוב לך על זה שאנחנו רואים עכשיו מה קורה עם דמוקרטיה, אבל זה סיפור אחר

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

הנה, רק שהפעם הסיבובים האלה יקרים יותר. 

נתגעגע לסיבובים מול חמאס, הם היו זולים רצח. והרבה פחות נזק

לאיראן אין אינטרס בסבבים ישירים איתך כל חצי שנה.

אם המשטר שם ישרוד את המלחמה הנוכחית, הם יורידו פרופיל, יעדכנו את שעון החול בכיכר אצלם בעשר שנים ויחזרו לתכנן איך להפיל אותך.

אולי במכה מפתיעה כמו שראו כבר פעמיים שעובד או בהקזת דם איטית. בנוסף, יחכו לשלטון יותר נוח בארה"ב.

פורסם

מזכיר שאיראן עצמה לא תקפה את ישראל ישירות ראשונה. רק דרך הפרוקסי שלה.

ככה שמראש לא היה להם אינטרס בסבבים עם ישראל ישירות והם שמרו על פרופיל נמוך. כאיראן, לא השלוחות. 

- By lifting money bags

פורסם

נראה לי שדווקא כן, אחרי שחיסלנו להם מישהו בדמשק.

היה את ליל הכטב"מים שקיבלנו התראה של שעות מראש ועוד שהכלים היו באוויר הם הודיעו שמבחינתם האירוע סגור.

אבל כעיקרון, אני מסכים איתך, למה התלכלך כשיש את הפרוקסיז?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד אין להם אינטרס לסבבים האלה, מצד שני הם עושים הכל כדי שלא רק אנחנו אלא ארה"ב וגם עכשיו כל מדינות המפרץ יכנסו בהם חזק.

ההיגיון שלהם לא ברור.

כאילו מה, תחסום את המעבר לאוניות ותתקוף תשתיות דלק של כל השכנים שלך כדי לייקר את הדלק בעולם, זה מה שיגרום לכולם להגיד אוי לא, בואו ניסוג ונתן להם לעשות מה שהם רוצים ללא הפרעה? ועוד טראמפ, שניסו לחסל אותו?

יש שיגידו שזה מהלך מתוחכם אחושרמוטה ואנחנו סתומים מדי בשביל להבין, אבל באמת נראה שהם איבדו את זה שם. משלטון עריץ שהמטרה הראשית שלו זה לשרוד למשוגע שתוקף את כל האזור מ0ל-100.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, stx כתב:

נראה לי שדווקא כן, אחרי שחיסלנו להם מישהו בדמשק.

נו, אז שוב ישראל הייתה האגרסור הראשון.

לא שזה משנה לכמה המלחמה הזו צודקת וכולי, אבל עם אירן הצעד הראשון תמיד היה שלנו, לא הייתה אף פע התקפת פתע UNPROVOKED מכיוונם.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כאילו מה, תחסום את המעבר לאוניות ותתקוף תשתיות דלק של כל השכנים שלך כדי לייקר את הדלק בעולם, זה מה שיגרום לכולם להגיד אוי לא, בואו ניסוג ונתן להם לעשות מה שהם רוצים ללא הפרעה? ועוד טראמפ, שניסו לחסל אותו?

מודה שבהתחלה כשהם התחילו עם האסטרטגיה המפוקפקת הזו לא הבנתי את הטמטום.

אבל כן, יש מצב טוב שזה מה שיגרום לעולם (או בעצם לטראמפ) להגיד אוי לא, טוב לא יוצא לי מזה, ולהפסיק את המלחמה. כרגע אנחנו לא שם תודה לאל, אבל אפילו טראמפ מושפע מדעת הקהל באמריקה ומאוד רגיש לזה.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, falou כתב:

היחידי שמעניין אותי מה הוא אומר כפרשן זה אהוד יערי.

לי דווקא חסר רוני דניאל, הביקורתיות שלו חסרה פה ורואים את זה על המסך..

לפני 7 שעות, 3n כתב:

כמו למשל ?

ביקורת על שאר הערוצים..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היינו צריכים פרובוקציה ישירה מהם כדי להיכנס למלחמה, זה היה קורה אחרי שיש להם נשק גרעיני ואז במקום להגיב לאיראן על הפרובוקציה היינו נלחמים פה בעקרבים ענקיים ובמקום שקלים היו לנו פקקים של בקבוקים.

לדעתי אין סיכוי שמחיר הנפט זה מה שיעצור את המלחמה. אף אחד לא מזיז נושאות מטוסים ומפציצים חצי עולם כדי לעצור בגלל שמחיר הנפט עלה. לי מרגיש שהדיבורים שהמלחמה תכף נגמרת ואין יותר מטרות זה מהדיבורים של תנו לי שבועיים להחליט אם אני תוקף אתרי גרעין.

לפני 14 דקות, flytomars כתב:

מודה שבהתחלה כשהם התחילו עם האסטרטגיה המפוקפקת הזו לא הבנתי את הטמטום.

אבל כן, יש מצב טוב שזה מה שיגרום לעולם (או בעצם לטראמפ) להגיד אוי לא, טוב לא יוצא לי מזה, ולהפסיק את המלחמה. כרגע אנחנו לא שם תודה לאל, אבל אפילו טראמפ מושפע מדעת הקהל באמריקה ומאוד רגיש לזה

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

מלחיצים את האנשים שהם יצטרכו לחיות במציאות הזאת עם הילדים בבית כמה חודשים.

אתה אומר את זה כאילו זה לא קרה כבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

באופן עקרוני אני תומך בבלבולי מוח שלכם, זה כיף ומעביר את הזמן.

את מה שקורה עם איראן אף אחד לא יכול לנתח.

לא אני, לא סלואי, לא דוד, לא יבגני, לא ניצן הקברניט מכלכליסט ולא אבו עלי.

הבודדים שיודעים מה יהיה אלה ביבי, טראמפ, זמיר, דן קיין, ישראל כץ ופיט הגסת.

כל האחרים טוחנים מים.

והיחידים ש*יחליטו* מה יהיה אלה ביבי וטראמפ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה לא קרה עדיין.

קורונה? לא נחשב. 

פורסם
לפני 34 דקות, flytomars כתב:

נו, אז שוב ישראל הייתה האגרסור הראשון.

לא שזה משנה לכמה המלחמה הזו צודקת וכולי, אבל עם אירן הצעד הראשון תמיד היה שלנו, לא הייתה אף פע התקפת פתע UNPROVOKED מכיוונם.

הטענה הייתה לגבי התקפה ישירה ראשונה - בדר"כ הכוונה היא משטח איראן לשטח ישראל, את זה הם עשו ראשונים (לפחות בגלוי).

באופן כללי, איראן נלחמת בישראל כבר ארבעים שנה ונדמה לי שישראל חיסלה בסוריה כבר כמה וכמה קצינים של משממרות המהפיכה.

בפעם ההיא זה היה ממש צמוד לקונסוליה האיראנית בדמשק אם אני זוכר נכון (לפחות צה"ל טען שזה לא היה התקפה על הקונסוליה עצמה אלא בניין ליד) והם כבר לא היו מוכנים לעבור על זה בשתיקה.

לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

כאילו מה, תחסום את המעבר לאוניות ותתקוף תשתיות דלק של כל השכנים שלך כדי לייקר את הדלק בעולם, זה מה שיגרום לכולם להגיד אוי לא, בואו ניסוג ונתן להם לעשות מה שהם רוצים ללא הפרעה?

נראה כאילו זו בדיוק התוכנית.

אל תשכח שללא הפרעה זה בעיקר לאיים עלינו ועל האמריקאים. את האירופאים (והיפנים וההודים) זה לא ממש מעניין, שלא לדבר על הסינים והרוסים.

לא בטוח שהם טועים.

• תוכן חדש...