Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר אתה מסוג האנשים שמחפשים תמיד את הרע כדי להגיד "אמרנו לכם".

זה לא עניין של "אמרנו לכם". הבעיה האמיתית היא שלאף אחד מאיתנו אין מושג מה קורה. לא פה, לא בעזה, לא באיראן. 

תראה גם מה קרה אתמול. צהל הלכו ודיברו עם ראשי רשויות מקומיות בצפון. אמרו להם יהיה ירי רציני כנראה. הם דיברו עם האזרחים, בצדק. יצרו גל שמועות, שהתרחב וגדל וב19:00 חצי מעם ישראל היו בטוחים שירו עלינו גם עשרות או מאות טילים מאיראן ותימן. לאיש לא היה שמץ מה בכלל קורה ברקע. לאיש אין שמץ אם זה אפשרי. היחיד שנתן הסבר מתחמק חלקי היה דובר צהל - הדמות היחידה שאנחנו רגילים לקבל ממנה תשובות כבר שלוש שנים כמעט. וזהו.

וזה הכל בא ביחד. אנחנו צוחקים על האיראנים והערבים על פייק ניוז. אבל אנחנו חיים גם במדיניות של דיסאינפורמציה, שקרים, חוסר תקשורת ולפעמים גם חוסר תפקוד. וכן, זה לא מאפיין רק את ישראל. ובכל זאת. השאלה הבסיסית שלי: איך אתם יודעים שעכשיו לא משקרים לכם עם כל החירטוטים הרגילים על אלפי ההפצצות באוויר - נשארת באוויר. אתם לא. וגם אני לא. והתשובה לשאלה הזו היא לא "אוקיי אז בואו לא נעשה כלום", אלא "אוקיי נבין לפחות שנבחרי הציבור, וגם ראשי מערכת הבטחון, חייבים לנו דין וחשבון וחייבים לספק לנו מינימום של מינימום של הוכחה, שמלחמות שהם מנהלים (לפעמים אחרי הכנות של עשרות שנים) מתנהלות כמו שצריך ומשיגות משהו"

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

אם הם לא מוכנים להילחם בהם, שיספגו

מסכים לגמרי אבל:

לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שקרה מאז זה אירוע אחר - חיזבאללה חזר והתעצם

זה לא נכון. כי לאואך כול התקופה תקפת שם, ואמרו, וגם פה אמרתם, שהנה, ככה צריך, והנה ככה מטפלים.

ובסוף? טילים.

כול שאר התירוצים לא מעניינים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אם להאמין ליוסי יהושוע שוב הדרג הביטחוני רצה לפעול מניעתית נגד חיזבאללה, שוב הדרג המדיני עצר אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

דעות של פרשנים בערוץ 14 זה לא מקור מידע. אתה כמו דתי שמביא הוכחות לקיומו של אלוהים מהתנ"ך...

לצורך העניין גם לא 12,13 והשאר.

אני לא מדבר על מקורות מידע או פרשנות.

אני מדבר על זה שמוכרים לציבור תעמולה ממשלתית צבאית, במסווה של חדשות.

ראש הממשלה מדבר אל הציבור רק בהצהרות כתובות מראש, שבהן ניצחנו ניצחון מוחלט לדורות אחושרמוטה. וכולם מישרים קו. עד הפעם הבאה.

לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר אתה מסוג האנשים שמחפשים תמיד את הרע כדי להגיד "אמרנו לכם".

אני מסוג האנשים ששמח שנסראללה בשמיים והחיזבאללה חטף מכות. אני רק לא אוהב שמשווקים לי את זה בתור ניצחון מוחלט לדורות.

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

תתמוך בקו צהוב סטייל עזה על הליטאני.

בשביל שעוד 20 שנה הנכדים שלי יחטפו מטעני צד ברצועת הביטחון? אנחנו חיים בלולאת זמן?

עברו הימים של מטולי מרגמות לטווח קצר. אאל״ט את רוב הטילים היום החיזבאללה יורה מאחורי הליטני. אז אולי נתקדם עד בירות, או עד סוריה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

היחיד שנתן הסבר מתחמק חלקי היה דובר צהל - הדמות היחידה שאנחנו רגילים לקבל ממנה תשובות כבר שלוש שנים כמעט. וזהו.

מי זה בדיוק? 

יותר מדוייק, "למה מי זה".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

ראש הממשלה מדבר אל הציבור רק בהצהרות כתובות מראש, שבהן ניצחנו ניצחון מוחלט לדורות אחושרמוטה. וכולם מישרים קו. עד הפעם הבאה.

אני מסוג האנשים ששמח שנסראללה בשמיים והחיזבאללה חטף מכות. אני רק לא אוהב שמשווקים לי את זה בתור ניצחון מוחלט לדורות.

בשביל שעוד 20 שנה הנכדים שלי יחטפו מטעני צד ברצועת הביטחון? אנחנו חיים בלולאת זמן?

עברו הימים של מטולי מרגמות לטווח קצר. אאל״ט את רוב הטילים היום החיזבאללה יורה מאחורי הליטני. אז אולי נתקדם עד בירות, או עד סוריה.

ממש לא, רצועת ביטחון אמיתית כמו בעזה. בלי לבנונים מעבר לקו.

שיהיה שטח השמדה.

כשתיקח לערבים שטח אף אחד לא יוכל להגיש שהם ניצחו.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה לא עניין של "אמרנו לכם". הבעיה האמיתית היא שלאף אחד מאיתנו אין מושג מה קורה. לא פה, לא בעזה, לא באיראן. 

תראה גם מה קרה אתמול. צהל הלכו ודיברו עם ראשי רשויות מקומיות בצפון. אמרו להם יהיה ירי רציני כנראה. הם דיברו עם האזרחים, בצדק. יצרו גל שמועות, שהתרחב וגדל וב19:00 חצי מעם ישראל היו בטוחים שירו עלינו גם עשרות או מאות טילים מאיראן ותימן. לאיש לא היה שמץ מה בכלל קורה ברקע. לאיש אין שמץ אם זה אפשרי. היחיד שנתן הסבר מתחמק חלקי היה דובר צהל - הדמות היחידה שאנחנו רגילים לקבל ממנה תשובות כבר שלוש שנים כמעט. וזהו.

וזה הכל בא ביחד. אנחנו צוחקים על האיראנים והערבים על פייק ניוז. אבל אנחנו חיים גם במדיניות של דיסאינפורמציה, שקרים, חוסר תקשורת ולפעמים גם חוסר תפקוד. וכן, זה לא מאפיין רק את ישראל. ובכל זאת. השאלה הבסיסית שלי: איך אתם יודעים שעכשיו לא משקרים לכם עם כל החירטוטים הרגילים על אלפי ההפצצות באוויר - נשארת באוויר. אתם לא. וגם אני לא. והתשובה לשאלה הזו היא לא "אוקיי אז בואו לא נעשה כלום", אלא "אוקיי נבין לפחות שנבחרי הציבור, וגם ראשי מערכת הבטחון, חייבים לנו דין וחשבון וחייבים לספק לנו מינימום של מינימום של הוכחה, שמלחמות שהם מנהלים (לפעמים אחרי הכנות של עשרות שנים) מתנהלות כמו שצריך ומשיגות משהו"

אני הפוך ממך - אל תדע כלום.  מידע זה כוח, ולפרסם כל פיסת מידע עוזר לאויב.

שיספרו לך מה קרה כשהכל נגמר.

לא רלוונטי לי אם ירו טיל אחד אן 10.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ממש לא, רצועת ביטחון אמיתית כמו בעזה. בלי לבנונים מעבר לקו.

שיהיה שטח השמדה.

כשתיקח לערבים שטח אף אחד לא יוכל להגיש שהם ניצחו.

בו ננחת שנייה למציאות.

עזוב גיבוי בינלאומי, אין לך איך להחזיק את כל השטח דרום לליטני.

דבר ראשון, מה... תגרש את כל הכפריים שם?

שנית, אני לא יודע אם אתה זקן מספיק לזכור את רצועת הביטחון או לשרת בה, אבל גם שהיה לנו את צד"ל בשטח, השטח היה זירת קרב מתמשכת.

אין שום מצב שנחזיק בשטח דרום לליטני בשקט ושלווה, ותנהל את המלחמה שלך רק דרומה לו.

זו פנטזיה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שיהיה שטח השמדה.

1. ובכך כל תושבי מדינת לבנון יהפכו להיות אויבים שלך

2. תקבל על הראש עוד יותר סנקציות בינ״ל. טראמפ לא ישמור עליך לנצח. נשאר לו גג 3 שנים.

3. זה לא יהיה שטח השמדה. זה יהיה שטח שבו אורית סטרוק תקים התנחלויות, על כל הסיבוך הנובע מכך.

4. עדיין יוכלו לירות עליך מעבר לליטאני. בדיוק כמו היום.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אני הפוך ממך - אל תדע כלום.  מידע זה כוח, ולפרסם כל פיסת מידע עוזר לאויב.

לא רלוונטי לי אם ירו טיל אחד אן 10.

אני מסכים איתך.

פשוט צריך להבין שלא יגידו לך הכל אף פעם, ותמיד יציגו תמונה וורודה מהמציאות לציבור הרחב.

ככה המשחק עבד ועובד. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

זה לא חדש שהממשלה מחרטטת אותנו בסיסמאות ובשטויות. היה הישג צבאי יפה מאד, הם כרגיל ניפחו את זה לניצחון מוחלט כמו עם המלחמה הקודמת באיראן שעכשיו אנחנו נמצאים בה שוב.

אני לא מבין למה זה בכל פעם מחדש מה שמעצבן אתכם, הרי זה היה ברור לכולם פה שלא היתה הכרעה וההצהרות שלהם זה פופוליזם בשקל לאוהדים האבודים שלהם. לא יודע מי זה "כולם" שמיישרים עם זה קו, כל אדם נורמלי שתשאל ברחוב אם הבסנו את חיזבלה, יגיד לך שלא. מי שאופטימי יגיד עוד לא. כנ"ל לגבי איראן או חמאס. 

אני חושב שלרוב הציבור נמאס מה"נצחונות" הזמניים האלה, ואם לא תהיה הכרעה אמיתית בסבב הנוכחי אנשים לא יצביעו עבור עוד סבב בבחירות.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע מי זה "כולם" שמיישרים עם זה קו, כל אדם נורמלי שתשאל ברחוב אם הבסנו את חיזבלה, יגיד לך שלא. מי שאופטימי יגיד עוד לא. כנ"ל לגבי איראן או חמאס. 

אתה כנראה לא דיברת ביוני, עם 25 מנדטים שעדיין נאמנים לליכוד וגם לא עם חלק לא מבוטל ממצביעי סמוטריץ-בנגביר.

הדיעה הכללית שלהם היתה בדיוק הציטוט שהבאתי פה: חיזבאללה חוסל.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

יספרו לך שוב שניצחנו. איך זה עוזר לך?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

היה הישג צבאי יפה מאד

לא. ניסוח מדוייק יותר יהיה "זמני ביותר", לא "יפה מאד". 

הסכמים עם ארגון טרור. 

אם מישהו חי באשליות שזה יחזיק, הנה ההוכחה. 

אולי הגיע הזמן שנפסיק לומר לפעילים של חיזבאללה לברוח לפני שאנחנו תוקפים, ופשוט להיכנס להם באמאמא שלהם? בלי להתחשב בכלום? 

נשבר לי טוטאלית כבר מאזלת היד של ה[קללות מפורשות] ממשלה הזו. והעומד בראשה. והמדיניות המטומטמת שלנו.

תגידו, מישהו פה מכיר איזה קטארי מקושר? אפשר לבקש ממנו שישחד קצת את ביבי לשלוח כמה גרעינים על איראן, אני רוצה לישון לילה שלם אחד רצוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסכם עם ארגון טרור זה לא חלק מההישג הצבאי.

הטימטום כרגיל זה שלא עשינו מספיק עם המומנטום שנוצר כתוצאה מהמכה הצבאית שחיזבלה קיבל. במקום לעשות מה ששר המלחמה של ארה"ב אומר עכשיו - להמשיך להרביץ להם שהם על הרצפה - עצרנו והלכנו להסכם.

זה ברור שזה היה נח לאמריקאים, אבל בגלל שיש לנו הנהגה חסרת עמוד שדרה זה היה גם להם נח.

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אתה כנראה לא דיברת ביוני, עם 25 מנדטים שעדיין נאמנים לליכוד וגם לא עם חלק לא מבוטל ממצביעי סמוטריץ-בנגביר.

25 מנדטים זה ירידה משמעותית ממה שהיה לפני המלחמה. לא יודע, אני נמצא בכל מיני ערוצים של אולטרה ימנים דתיים (סתם כי זה מעניין לראות מה הם חושבים, אחרי הכל רובם כל הזמן במילואים), רובם התאכזבו מאד מהתוצאות של הסבב הקודם עם חיזבלה. זה נח לחשוב שכולם בימין מפגרים ומאמינים לכל מה שנאמר בערוץ 14 אבל זה לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

אני לא יודע באיזה חוגים אתה מסתובב.

איך שהוא מדי פעם יש לי קשר מציאותי עם בני אדם שנמצאים במרחק מטר ממני באותו חדר,

מכל צדדי הקשת הפוליטית, ואף אחד מהם - לא משנה כמה עמוק בימין או בשמאל - לא טען כך.

טענת איש קש?

אתה אולי תתפלא ותיפול מהכיסא, אבל גם הציבור הימני מתייחס בביקורת

(מי יותר, מי פחות) למה שנאמר בערוץ 14 בניגוד למה שהעולם הווירטואלי

של הטרשת החברתית / תשקורת / תיבת התהודה של פינדר מנסים לצייר לך.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...