Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להבין איך אנשים מגיעים למצב שכל דבר שקשור ליהדות מעצבן אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

זוכרים שאני מדי פעם מעלה לפה כתבה על רכב שעלה באש באופן עצמוני (כפי הנראה), ושאף אחד מהכנסת לא קופץ כמו שהם קפצו על הרכב שנשרף בטעות במחאה? 

לא הפסקתי עם זה. 

אבל... 

איך נגיד, "ועכשיו-חדש!"

אני לא יכול להעלות לפה כתבה, כי אפילו במקומון לא פורסם כלום.

בדרך שלי הבייתה אתמול אני עובר ליד רכב שרוף. שלשום לא היה שם אחד כזה.

זה כבר לא חדשות אפילו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אפשר להבין איך אנשים מגיעים למצב שכל דבר שקשור ליהדות מעצבן אותם.

תחשוב על ההתנהלות של אלה שלקחו על עצמם את המונופול על היהדות (וכנ״ל הציונות).

מזכיר לי את האירוע בילדותי, כשהתארחנו אצל חברים של הורי, משפחה חרדית (מהסוג המתפקד, כולם משכילים, עובדים ומחוברים לעולם). הבנות אמרו לאחותי לפחות 30 פעם ביום ״זאת עבירה״. בזה חיסלו כל קשר בינה לבין הדת היהודית. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר מפריעים לי אלה שמזדהים כחילונים/ליברלים/ציונים ועבור שלושת הכ"פים מאפשרים למיעוט הדורסני הזה לנכס לעצמו מונופול על היהדות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

יש איזה קשר חד כיווני חולני ומצער בין היהדות-כיפה-סרוגה לבין "אחיהם" החרדים. ברוב המוחלט של הזמן זה זרם נפרד, עצמאי, שמתמרן בכישרון בין מודרנה למסורת וציונות.

אבל מה? כשצצה שאלה הילכתית קשה או כשהתשובה של הרב המקומי לא מספקת - הם פונים לעומק החושך של מאה שערים ומתייעצים עם הקשים שבקשים. כאילו שלמרות הכול דווקא אלה יודעים/מבינים יותר.

כמובן שהכיוון השני לא יעלה על הדעת ומבחינת החרדים הקשים כיפות סרוגות זה טמא כמו חילונים/חזיר/ערבים לא בהכרח בסדר הזה.

(למי שתהה למה הציונות הדתית ממשיכה לקשור את נפשה עם החרדים שעושים הכול הפוך מהם ובזים להם בגלוי. יש איזו שרשרת כובלת שלא הצליחו לנתק במישור הרוחני)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רגשי נחיתות לדעתי. לא רק אצל הדתיים - גם אצל מסורתיים. גלית דיסטל מייצגת את זה נהדר. כלומר, היא בטח מזייפת - אני לא מאמין שהיא רגישה למשהו חוץ מהמשכורת שהיא מקבלת מאיתנו כל חודש. אבל היא מזייפת סנטימנט שהוא אמיתי. ורואים את זה הרבה פעמים גם בויכוחי סרק בפייסבוק או דיונים ברוטר וכו'. וזה, אני חושש, מאפיין של חברה לא מודרנית כל כך. מסונוורים ע"י כוהני דת, ולא שמים לב ממש לתפקיד האמיתי שלהם. זה עתיק כמו האנושות.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם. גם רגשי נחיתות. שזה קצת מוזר בפני עצמו.

אבל יש שם עוד משהו שאני לא מצליח לנסח במילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שההבדל הוא בדרך שבה אתה אנחנו והם מודדים מרחק.

מבחינתנו, הכיפות הסרוגות יותר קרובים אלינו מאשר שהם קרובים לחרדים - הרי הם גם משלמים מיסים, הולכים לצבא ובאופן כללי הם גם ׳עמוד׳ שהמדינה יכולה להישען עליו.

מבחינתם, וזו רק השערה אישית שלי, הם והחרדים שייכים לקבוצת היהודים המאמינים ואני ואתה שייכים לקבוצה ה׳אחרת׳. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בניהם כאלה שותפסים מהחרדים, יש שרואים בצורת חיים הזאת חילול השם. להגיד מי הרוב, לא יודע.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

כמובן שהכיוון השני לא יעלה על הדעת ומבחינת החרדים הקשים כיפות סרוגות זה טמא כמו חילונים/חזיר/ערבים לא בהכרח בסדר הזה.

תקף גם לצורה בה הכיפות הסרוגות רואה את החילוני, בזרמים מסוימים. מספיק לשמוע אמירות על "חלולים" מפי מובילי החברה הזו, לראות את חברי הכנסת של הציבור הזה או לשמוע את הזחיחות אין קץ של בני החינוך הזה, לא פלא שכן את חלקם באמת מחנכים  שהם עליונים וטובים יותר. 

פורסם

הכתובת על הקיר, קיבוץ שכבר עבר טבח בדרום, חתכו לו את הגדר..

למה לא הייתה התראה על חדירה ליישוב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ביבי מקים שוב את מדינת פלסטין, הפעם עם חותמת בינלואמית של ממש, והביביסטים? הממשלה? הימין? איזה פח אשפה אנושי

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אני מזהה תהליכים.

image.thumb.png.b3f50b7f35df09ca78969a8186c15080.png

איזה תהליכים אתה מזהה? 

אני מזהה פה רק עסק שהביטוח לא מוכן לכסות מבחינת הפרוטקשן מהסוג הספציפי הזה ולכן הם מפסיקים לפתוח בשבת. 

תהייה ותו לא- מחשבה נטו, לצרכי הומור בלבד, "תרגיל מחשבתי" וממש לא שום דבר אחר- 

אולי צריך להתחיל לשרוף עסקים שלא פתוחים בשבת?:Foil:

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אני מזהה תהליכים.

הרצליה. לא בני ברק או בית שמש.

image.thumb.png.b3f50b7f35df09ca78969a8186c15080.png

במשטרה בטח ענו להם שיגידו תודה שזה רק נגד פתיחה בשבת ולא איומי דרישת דמי פרוטקשן.

• תוכן חדש...