Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

פשוט יש סיפורים שקצת קשה לי לקחת ברצינות שזאת הסיבה.

אמנם נולדתי במשפחה חילונית שלא שומרת כשרות או שבת, אבל מסורת, בית כנסת, תפילות, כיפור, עלייה לתורה וכו' אלו דברים שממש לא היו זרים לי בילדות, בכל זאת משפחה מרוקאית. הייתה תקופה ארוכה בילדות שכל שבוע היינו מתארחים בטנק חב"ד, פעם אחת לקחו אותנו לאיזה אירוע גדול עם איזה "רב גדול". בסוף האירוע המונים עמדו בתור לנשק את היד של אותו רב ולקבל אולי איזו ברכה. כבר בגיל הצעיר שלי, בן 12, לא הבנתי מה זה הטמטום הזה ומאז חדלתי ללכת לפגישות בטנק. 

לפעמים מספיק אירוע קטן אך קיצוני עבור האינדבידואל כדי לשנות דיעה או תחושה מקצה לקצה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

דווקא הסיפור עם ההגבלות לא כזה מונפץ. 

מה שעושים בארץ עם היהדות הוא טהרנות של ממש. אם תדבר עם אנשים תגלה שהם בתכלס היו מוכנים לקחת את המסורתיות שלהם ולהגדיר אותה כדתית אם זה לא היה גורר איתו עוד דברים ועוד טהרנות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

מה הזוי בזה שאתה מגלה פתאום שכל הדת של הדתיים זו אחיזת עיניים ואוסף של הצגות?

גם הבת שלי הלכה למכינה קדם צבאית כשהיא שומרת כשרות, מאמינה ומאוד ימנית בדיעותיה אבל שם בעקבות שבוע יו"ש ושבוע יהדות הבינה את הבולשיט וחזרה נורמלית.

תן לי לנחש אחרי "מסע ישראלי" היא נכנסה עמוק לתוך שמירת מצוות?

לפני שעתיים, ברווז כתב:

אל תשכח שאלו שחוזרים בתשובה נחשבים ל"נחותים", הם לא טהורי-דם...

חוזרים בתשובה זה היותר הזויים שנתקלתי בהם, אלה חייבים להוכיח שהם דתיים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 51 דקות, DareDevil כתב:
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

תן לי לנחש אחרי "מסע ישראלי" היא נכנסה עמוק לתוך שמירת מצוות?

לא היה מסע ישראלי. קורונה.

גם פולין לא היה. היו צריכים לנסוע ב 10.10.2ק

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמתם לב לקמפיין על סטרואידים נגד אחים לנשק? כאילו הם ב-100% אחראיים ל-7 באוקטובר למרות שאין להם שום קשר, אפילו לא דל. 

אני באמת מתעב את הממשלה הזו ואת המצביעים לה, אנשי חסרי מוסר בסיסי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה אין קשר? יש להם קשר מובהק - עשו מה שהממשלה היתה צריכה לעשות. אבל במקום לנשק להם את אצבעות הרגליים מרססים אותם ברעל. זו המומחיות של נתניהו, והוא מורה לא רע.

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני די הרמתי ידיים מהמצב.

לא רואה איך המצב משתפר.

הפכנו למדינה של ערסים שהדת מכתיבה פה את הקצב ואין אף אחד שיעצור את זה.

אני שומע את השיח ורואה את ההתבהמות ברחובות ואני מתמלא בגועל ועצב.

אין לי בעיה עם הדת ( יש דברים יפים בדת והיו לי לא מעט פעמים שהתקרבתי והתעניינתי) אבל מה שהופך פה עם הדת זה פשוט הקצנה מבחינת החוקים שזה פשוט הופך את זה ללא נעים. כל רב מכתיב הקצנה אחרת ולטעמי זה מרחיק.

אני בכלל לא מדבר על הערס עם "המראה" שהוא לא בא להפגין. הוא בא לסתום פיות ולהפחיד. המראה היחידה שהוא מראה זה לאן החברה הישראלית הפכה.

לצערי ככל שנתקרב לבחירות ( אם יתקיימו בחירות הוגנות) מעשי הבריונות רק יתגברו.

שיהיה לנו בהצלחה. לאלה שהדת מכתיבה להם את הקצב אני באמת שואל, מה מטרת הצום בט' באב?

• אהבתי 2
  • מבאס 2
פורסם
לפני 28 דקות, madmaxx כתב:

שמתם לב לקמפיין על סטרואידים נגד אחים לנשק? כאילו הם ב-100% אחראיים ל-7 באוקטובר למרות שאין להם שום קשר, אפילו לא דל. 

אני באמת מתעב את הממשלה הזו ואת המצביעים לה, אנשי חסרי מוסר בסיסי. 

לבקש שיצטלמו עם המרצ' וישלחו תמונה זה ליטרלי הדבר הנורמלי שמבקשים, זה לא שהיו עושים טקסים לקבלת המרצ'.

זה מביך עד כדי כך שאני די בטוח שיהיה אפשר למצוא את תמונה של סגל באירוע דומה שמצלמים אנשים עם המרצ'/תרומה.

הייתי באירועים כאלו כחלק מהעבודה ובין אם הוזמנתי אליהם בתור תושב האזור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

לפעמים מספיק אירוע קטן אך קיצוני עבור האינדבידואל כדי לשנות דיעה או תחושה מקצה לקצה.

בגיל 10 בטעות הדלקת את האור בשבת ולא היכה בך ברק, ואז בגיל 14 אתה מתארח אצל חבר בשבת והמחשב נדלק "בטעות", ואז בגיל 18 אתה סוגר שבת בבסיס ומישהו מביא פלסטיישן...

ואז אתה מבין שאתה צריך להפסיק לספר לעצמך סיפורים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם היה כאן מישהו שהחתימה שלו התחילה ב״בן יותר מ-14 ועדיין מאמין…..״

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

והניק שלו היה השם הלועזי של ספר שמות  😄

(ExoduS)

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 16 שעות, עדי-אל כתב:

אבל... אבל... אבל... רגע, אבל לקחת ברצינות סיפורים על נחש מדבר זה קל לקבל?!

תתפלא. 

סף העצבים של אנשים הוא שונה. 

וגם הרוויה מהדת רק עולה כל הזמן. דברים שבהתחלה היו שוליים מתרחבים ונוגעים ביותר אנשים ויותר אוכלוסיות. דברים הזויים הופכים למיינסטרים. 

אני בשנים האחרונות עברתי רדיקליזציה מול הדת, בדיוק כשם שהם מנסים להמיר אותי בכח. עד שלא תהיה התנגדות אקטיבית ואפקטיבית לדת, זה לא ייגמר. 

לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

חוזרים בתשובה זה היותר הזויים שנתקלתי בהם, אלה חייבים להוכיח שהם דתיים. 

"יותר צדיקים מהאפיפיור" עולה לי לראש כביטוי טוב בהקשר זה.

לפני 12 שעות, asix כתב:

לאלה שהדת מכתיבה להם את הקצב אני באמת שואל, מה מטרת הצום בט' באב?

למה אתה שואל שאלות קשות. תכבד, מה אכפת לך. 

הדת המאורגנת- מה שהדת היא הלכה למעשה היום- היא שיא הצביעות והעסקנות. 

ה"צוות קרקע של אלוהים", הידוע גם בכינוי "כנופיית חובשי השועלים המתים" לקחו את הדת, דבר שיכול להיות יפה בפני עצמו ועם מעלות טובות ואיכויות אמיתיות, והפכו אותה למשהו נוראי וזוועתי. 

הנה לכם דוגמא לצביעות המובנית בדת:

הריני להביא בזאת לידיעת החרדים, כי חלק מהתקציב שהם מקבלים עבור הישיבות (קרי, כספי המיסים שלי ושל שאר האוכלוסייה) מגיע מרכישה של בשר חזיר ומזון לא כשר. 

עכשיו יש פה כמה אפשרויות להתקדם. 

הראשונה, המתבקשת- מאחר וחזיר זה טמא על החרדים לקפוץ ולצווח שלא להסכים לקבל עוד את הכספים הללו (yeah, right).

השנייה, שאין לה היתכנות עוד יותר מלראשונה אם זה אפשרי- החרדים יכולים לדרוש שיורידו את המיסים מהמוצרים הללו, וכך יורידו למעשה את מחירם לצרכן- מה שעשוי לגרום לעלייה בצריכה...

השלישית, מה שקורה בפועל- שקט תעשייתי. כל כבודה, בת יענה פנימה או משהו. מורידים את השועל המת מהראש וטומנים אותו (את הראש. לא את השועל המת) בחול.

צביעות.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שקורה שם יקרה פה עם משפחות הפשע במגזר הערבי עם עוד קדנציה או שתיים של הממשלה הנוכחית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...