Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 דקות, stx כתב:

אפילו הליכוד מלא שמאלנים.

בתאריך 11.2.2026 בשעה 11:07, ברווז כתב:

נתניהו הוא חלק מגוש השמאל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אתה כותב מתוך הפוזיציה האמונית, ש-"המהפכה המשפטית" היא לא לגיטימית, חברתית, ולכן כל פעולת מחאה כקונטרה היא בהכרח לגיטימית. אני חושב שהיא חלק מהפוליטיקה הישראלית, ולא מהווה "פירור של המרקם". זה כי אני גם מכיר בבעייתיות המאוד גדולה של התנהלות בית המשפט העליון, במקרים מסויימים, ועוד יותר, הפרקליטות. כלומר, עם כל ההתנגדות שלי לצעדים שלוין מקדם, אני מבין שהם תגובה לתגובה לתגובה... שצמחו מתוך בעייה מבנית בסדרי השלטון בישראל.

לוין הוא עוד עבריין בליכוד שנמצא במסע נקמה. סדר יגיע רק עם חוקה, אבל לוין הרי יושב עם המתנגדים הראשיים לחוקה (ולגיוס) אבל זה לא מעניין אותו, הוא רק רוצה כוח ושליטה ללא בלמים, קוראים לזה דיקטטורה של הרוב. 

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

זה לא עניין של לגיטמציה, אלא פרקטיקה. פרקטית מדינות מתפוררות מכל מיני סיבות, ולעיתים אליטות ישנות גם עוזבות ו או מפסיקות לשתף פעולה עם המשטר - בטח כשהוא משנה את אופיו. עד כמה הימין הדתי ניסה לשנות את שיטת המשטר בישראל? אפשר להתווכח על זה. אבל אם מסתכלים על זה "מבחוץ" - זה לא משנה. הפחד של המתנגדים הוא אמיתי. הבוז של השלטון לפחד הזה גם היה אמיתי לחלוטין. ובסוף, בסוף, בסוף, האחריות העליונה לשמור על העסק מתפקד היא, לדעתי, אצל נבחרי הציבור. אם הם היו מוכנים לקחת את הסיכון ולהשאר בלי טייסים ובלי צבא מילואים - זה עליהם. 

הפחד של המתנגדים הוא בעיקר מאובדן ההגמוניה והשליטה המוחלטת שיש להם ומתחילה להתרופף במוסדות השילטון ובעיקר בבית המשפט העליון .

יריב לוין במופע של ניתוק ניסה לכפות שינוי מיידי וכוחני , אם היה פועל בחוכמה ובשיתוף פעולה היה ניתן להשיג לא מעט בדרך של הידברות ,  כי הרי ברור שנדרש עדכון מסיבי במערכת המשפט בישראל.

אבל גם הצד השני אשם ולא במעט , הקריאה המיידית להוצאת כספים מישראל ושימוש בצבא ככלי לחץ הוא דבר שלא עושים בשום צורה , נלחמים פוליטית ומנסים להגיע להסכמות ולשינוי המתווה כדי להגיע להסכמה רחבה ככל הניתן.

לפני 5 דקות, madmaxx כתב:

לוין הוא עוד עבריין בליכוד שנמצא במסע נקמה. סדר יגיע רק עם חוקה, אבל לוין הרי יושב עם המתנגדים הראשיים לחוקה (ולגיוס) אבל זה לא מעניין אותו, הוא רק רוצה כוח ושליטה ללא בלמים, קוראים לזה דיקטטורה של הרוב. 

עבריין ?

בוא ספר לנו על מה עמד למשפט ובמה הורשע ואו שאתה סתם מוציא דיבה ולשון הרע.

כוח ושליטה ללא בלמים נמצא היום בבית משפט העליון אשר פועלים בניגוד לחוקי יסוד וממשיכים את פועלו של אהרון ברק שהכל בגיצ . 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 7 דקות, 3n כתב:

כוח ושליטה ללא בלמים נמצא היום בבית משפט העליון אשר פועלים בניגוד לחוקי יסוד וממשיכים את פועלו של אהרון ברק שהכל בגיצ . 

אולי ממך תצמח הישועה ומישהו סוף סוף יסביר בניגוד לאיזה חוקי יסוד הם פועלים?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, madmaxx כתב:

לא התייחסתי לפרסונה. הבאתי את שמו רק כתיאור לאיזו חקיקה אני מתכוון

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

לא התייחסתי לפרסונה. הבאתי את שמו רק כתיאור לאיזו חקיקה אני מתכוון

ממליץ (זה החלק שני, יש גם חלק ראשון שכנראה יותר ידבר אליך ולכן אני נותן את החלק השני ורק אז לצפות בראשון). 

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אולי ממך תצמח הישועה ומישהו סוף סוף יסביר בניגוד לאיזה חוקי יסוד הם פועלים?

12 מ-15 השופטים קבעו: לבג"ץ יש סמכות לבטל חוק יסוד 

פסק דין דרמטי: שופטי בג"צ פסלו ברוב דחוק את ביטול עילת הסבירות שחוקק כחוק.. | כיכר השבת

פורסם
לפני 27 דקות, 3n כתב:

עבריין ?

בוא ספר לנו על מה עמד למשפט ובמה הורשע ואו שאתה סתם מוציא דיבה ולשון הרע.

לא להכיר בנשיא בית המשפט העליון שנבחר כחוק, זו התנהגות עבריינית, לא לכנס את הועדה לבחירת שופטים ולגרום לעינוי דין לאזרחים רבים, זו התנהגות עבריינית. ואת הנפש העדניה המזוייפת של אנשי הימין, שחרר ממני. בטח גם אתה חושב שהאפס דוד הוא "מפגין" 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 29 דקות, 3n כתב:

הפחד של המתנגדים הוא בעיקר מאובדן ההגמוניה והשליטה המוחלטת שיש להם ומתחילה להתרופף במוסדות השילטון ובעיקר בבית המשפט העליון .

תתעורר, חרות/ליכוד בשלטון מ-1977 עם כמה הפסקות קצרות, ועדיין נמשך אותו בכי של אכלו לי שתו לי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, madmaxx כתב:

לא להכיר בנשיא בית המשפט העליון שנבחר כחוק, זו התנהגות עבריינית, לא לכנס את הועדה לבחירת שופטים ולגרום לעינוי דין לאזרחים רבים, זו התנהגות עבריינית. ואת הנפש העדניה המזוייפת של אנשי הימין, שחרר ממני. בטח גם אתה חושב שהאפס דוד הוא "מפגין" 

מורדכי דוד הוא מפגין בדיוק כמו נאווה רוזוליו.

אהה , על פי אותו ההגיון הנפלא שלך חלק לא קטן ממצביעי השמאל שאינם מכירים בנתניהו כראש ממשלה גם הם עברינים.

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

תתעורר, חרות/ליכוד בשלטון מ-1977 עם כמה הפסקות קצרות, ועדיין נמשך אותו בכי של אכלו לי שתו לי.

תקרא לזה בכי , זו פשוט עובדה, תעבור בבקשה על שופטי העליון וספר לי שיש שם רוב הנוטה לימין.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 11 דקות, 3n כתב:

לא ענית על השאלה. רק הבאת קישורים לכתבות. 

חיפשת וקראת את פסקי הדין עצמם? תמצא שם כמה דברים מעניינים לדעתי. 

כמו לגבי הסמכות לביטול חוק יסוד- זה מבוסס על תקדים שכבר היה ב-21 (חוק הלאום). מעניין שאז לא שמעתי על כך שהשופטים הם עבריינים, רק כי הם פסלו חוק של הקואליציה. זה משהו חדש יחסית, רק בקדנציה הנוכחית (אינשאללה האחרונה אי פעם) של ביבי, וגם זה בגלל שהוא עומד למשפט אז הוא מנסה להוריד את הלגיטימציה של כל מי שרק מעורב בזה מכל כיוון אפשרי. 

אז- על איזה חוק יסוד השופטים עברו? 

למען הסדר הטוב, הנה לך חומר קריאה- חוק יסוד השפיטה. זה מסביר מהם הסמכויות של השופטים. אולי משם תוכל להראות על איזה חוק הם עברו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

לא ענית על השאלה. רק הבאת קישורים לכתבות. 

חיפשת וקראת את פסקי הדין עצמם? תמצא שם כמה דברים מעניינים לדעתי. 

כמו לגבי הסמכות לביטול חוק יסוד- זה מבוסס על תקדים שכבר היה ב-21 (חוק הלאום). מעניין שאז לא שמעתי על כך שהשופטים הם עבריינים, רק כי הם פסלו חוק של הקואליציה. זה משהו חדש יחסית, רק בקדנציה הנוכחית (אינשאללה האחרונה אי פעם) של ביבי, וגם זה בגלל שהוא עומד למשפט אז הוא מנסה להוריד את הלגיטימציה של כל מי שרק מעורב בזה מכל כיוון אפשרי. 

אז- על איזה חוק יסוד השופטים עברו? 

למען הסדר הטוב, הנה לך חומר קריאה- חוק יסוד השפיטה. זה מסביר מהם הסמכויות של השופטים. אולי משם תוכל להראות על איזה חוק הם עברו.

חבל על חקיקה בכנסת אם ירום הודם יחליטו שזה לא מתאים להם לאגנדה.

פורסם
לפני 46 דקות, 3n כתב:

אז אתה לא מרוצה מהפסיקה והחלטת שהם פועלים בניגוד לחוק.

לפי חוק יסוד השפיטה הם רשאים לפסוק בכל נושא שלא נמצא בסמכות ערכאה שיפוטית אחרת וזה כולל גם חוקי יסוד.
גם לא כל חוק שתצמיד לו את הכותרת חוק יסוד אוטומטית מוגן ועליון.

או במילים אחרות אם אנחנו לא מחליטי מי יהיה השופט ומה תהיה התוצאה אנחנו שורפים את המועדון.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אפשר לוותר על חקיקה בכנסת ולהסכים שלביבי מותר לעשות מה שבא לו. זו גם דרך.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...