Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

במצב הנוכחי אתה לא יכול להרשות לעצמך לעשות ריסט למערכת

במצב הנוכחי חובה לעשות ריסט, אחרת גם הצבא יהיה מורכב מקנטונים שאין בינהם כל קשר. גם לחילונים יש עקרונות, ראינו את זה במחאה המשפטית שהייתה חילונית ברובה המוחלט, אז אולי שגם החילונים יתחילו להציב תנאים משלהם? 

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אני לא ראיתי שהם דורשים מהצבא לא לגייס נשים. הם לא רוצים לשרת במעורב עם נשים.

ואני לא רוצה לשרת עם דתיים כי יש להם את שעות התפילה שלהם ודופקים את החילוניים בשמירה, והם מבקשים לשמור שבת.... 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ריסט צריך לעשות כשיש ממשלה נורמלית בשלטון וכשאין מלחמה ברקע.

במצב הנוכחי שהמסיתים האלה בשלטון אי אפשר לעשות כלום בלי לגרום לנזק יותר גדול ממה שכבר יש.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה לא החלטה של תמהוני בודד שרוצה תנאים מיוחדים, זאת קבוצה גדולה וזה משהו עקרוני מבחינתה.

אוקיי, אם אתפוס מספיק חילונים אשכנזים שלא מוכנים לשרת עם שוורצע חיה - אתה תפתח לי יחידה כזאת? 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא, אבל אם מספיק תל אביבים אשכנזיים יחליטו שהם לא אוכלים בשר, אז הצבא ידאג לאוכל צמחוני/טבעוני.

או שאם כמות די מזערית של קווקזים יחליטו שהם לא עושים תורנות מטבח, יתהפך העולם שלוש פעמים גם אם תשפוט אותם לכלא, אז הצבא יעשה התאמות.

שלא ישתמע שאני נגד שילוב נשים בצבא אבל בסופו של יום אתה לא יכול להכריח אף אחד לעשות שום דבר אז אתה צריך להחליט אם אתה מנסה להתקדם עם מקל או עם גזר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אוקיי, אם אתפוס מספיק חילונים אשכנזים שלא מוכנים לשרת עם שוורצע חיה - אתה תפתח לי יחידה כזאת? 

לא, כי אשכנזים חילונים יעשו מה שיגידו להם. אחת הסיבות שהמדינה הזאת עדיין מתפקדת זה כי יש מספיק מסה של אנשים, לאו דווקא אשכנזים, שפשוט מצייתים לחוק בלי לצפות ליחס מיוחד. אותם אנשים שאין להם הארכת זמן בבגרות, אין להם פטור מתור, אין להם הנחה ברב קו, ואין להם הקלות בארנונה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 52 דקות, stx כתב:

אבל בסופו של יום אתה לא יכול להכריח אף אחד לעשות שום דבר

חברה בנויה על זה שאתה מחייב אנשים לחיות תחת סט של חוקים אותם השלטון אוכף, ברגע שאין אכיפה וכל אחד עושה מה שבא לו, אנחנו מגיעים למצב הנוכחי. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

ריסט צריך לעשות כשיש ממשלה נורמלית בשלטון וכשאין מלחמה ברקע.

במצב הנוכחי שהמסיתים האלה בשלטון אי אפשר לעשות כלום בלי לגרום לנזק יותר גדול ממה שכבר יש.

עם זה אני יכול להסכים, הבעיה היא שאז אני נזכר במה שעשו לממשת השינוי ואם גדול המסיתים לא יעלם מהעולם, לא רואה שינוי בשנים הקרובות.

פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

במצב הנוכחי אתה לא יכול להרשות לעצמך לעשות ריסט למערכת. 

ולתקן אותה באמצע מלחמה זה יותר מדי מסוכן.

בדיוק בגלל זה היו צריכים לתקן כבר לפני שנים. ואם לא אז, אז עכשיו. 

יש ביטוי שנתקלתי בו, 

הזמן הכי נכון לשתול עץ היה לפני 20 שנה. 

הזמן הבא הכי נכון הוא עכשיו.

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

הזמן הכי נכון לשתול עץ היה לפני 20 שנה. 

הזמן הבא הכי נכון הוא עכשיו

כן, בוא נפרק את הכל באמצע מלחמה קיומית שבנוסף עליה השלטון מורכב מהאנשים הכי גרועים שיכולים להיות.

הזמן הכי טוב לשתול עץ הוא עכשיו, אבל אם רודף אחריך מטורף עם סכין, עדיף שתטפל בו לפני שאתה מתפנה לשתול עצים.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

לא מסכים עם הכותב.

המדינה מתעלמת מהפשיעה שם ותתעורר רק כשה יגיע למרכז הארץ לערים היהודיות בדיוק כמו שקרה עם משפחות הפשע היהודיות.

אני לא הייתי מוכן לקחת סיכון שיפגעו במשפחה שלי כי אני יוצא לעשות את עבודת המשטרה בהתנדבות במלחמה בפשע המאורגן ומאמין שגם אתה לא.

מישהו יפצה את המפשחה שלו אם ישברו לו את העצמות וישאירו אותו נכה?

ואם אתה רוצה שהחברה הערבית תטפל בעצמה בפשע אז תקים שם משמר אזרחי חמוש. 

לפני 32 דקות, ברווז כתב:

הזמן הבא הכי נכון הוא עכשיו.

הזמן הכי נכון שה המועד הכי קרוב שהקרקע יכולה לקלוט אותו בלי שימות דקה אחרי השתילה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

כן, בוא נפרק את הכל באמצע מלחמה קיומית שבנוסף עליה השלטון מורכב מהאנשים הכי גרועים שיכולים להיות.

הזמן הכי טוב לשתול עץ הוא עכשיו, אבל אם רודף אחריך מטורף עם סכין, עדיף שתטפל בו לפני שאתה מתפנה לשתול עצים.

המלחמה היא הזרז הכי חזק שיכול להיות. 

דווקא בגללה! אנחנו חייבים עוד לוחמים. עכשיו. לא אחר כך. וגם לא קודם, תאכל'ס. קודם זה היה עניין תיאורטי למדי, היום זה עניין קריטי ומעשי ביותר. 

זה עונה על 2 הטיעונים שלך. 

וכמו שניסו לשתול עצים בנגב, לפעמים בשביל לשתול עצים צריך להסתובב עם צוות אבטחה חמוש בגלל אותם מטורפים עם סכין.

לגבי השלטון, יש סיכוי שנראה משהו טוב קורה כבר השנה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, madmaxx כתב:

עם זה אני יכול להסכים, הבעיה היא שאז אני נזכר במה שעשו לממשת השינוי ואם גדול המסיתים לא יעלם מהעולם, לא רואה שינוי בשנים הקרובות.

המשימה של הציבור הישראלי שרוצה שתמשיך להיות פה מדינת ישראל זה להעיף אותו ואת מכונת הרעל בבחירות הבאות לקיבינימט. אין דרך אחרת. מצידי שזה יהיה אפילו במחיר של חנינה. שיקח את השמפניות והסיגרים שלו למיאמי ויעזוב אותנו בשקט. הכת תתפרק ככה מהר מאוד, אולי גם הם יעזבו למיאמי ונרוויח פעמיים.

• אהבתי 2

פורסם

גם אם שום חיילת לא תתגייס בכלל לצבא והכשרות תהיה הכי מהודרת שיש והצבא לא יפעל בשבתות וחגים ויהיה מקווה בכל בסיס

(יש עוד דרישות ששכחתי?) 

הציבור החרדי בכללותו לא יתגייסו לצבא

אני לא אומר מה לעשות או לא לעשות אבל תצאו מנקודת הנחה הזאת 

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

דווקא בגללה! אנחנו חייבים עוד לוחמים. עכשיו. לא אחר כך. וגם לא קודם, תאכל'ס. קודם זה היה עניין תיאורטי למדי, היום זה עניין קריטי ומעשי ביותר. 

זה עונה על 2 הטיעונים שלך

זה לא עונה על כלום כי אתה צריך לבוא לקראת כל המתגייסים אם אתה צריך לוחמים, גם אם הם דתיים. לא ללכת ראש בקיר כי מה לעשות שצריך גם אותם? אתה לא יכול להיות בררן.

תתחיל לעשות שרירים ותפרק את הצבא לפלנגות של חילונים ודתיים, נהפוך להיות כמו לבנון.

אף אחד לא אומר שצריך למנוע מנשים לשרת בצבא, לא צריך למנוע מאף אחד שרוצה ויכול לשרת. זה כולל את הדתיים האלה גם.

אחרי שיהיה פה רגוע, יהיה אפשר לעשות סדר חדש.

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

אם אתה רוצה שהחברה הערבית תטפל בעצמה בפשע אז תקים שם משמר אזרחי חמוש

הם לא רוצים. נקודה 

אני בכלל חושב שכל הפשיעה הזאת זה בכלל חזרה גנרלית שלהם בשביל היום הגדול 

• מבאס 1
  • תוכן חדש...