Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

העובדה היא שבמדינת ישראל החברה הערבית לא סבלה משיעור פשיעה חריג במיוחד, יחסית לחברה הישראלית. עד שהמדינה נתנה לפשע להשתולל שם, בין אם במחדל ובין אם במכוון.

(הנתונים שונים במקצת בין מקורות שונים, כי שיטות ספירה אינן אחידות – אולם המגמה ברורה)

שנהמספר מקרי רצח במגזר הערבי (בערך)

2016~38 (מקורות ישנים)

2017~44

2018~74

2019~94

2020~109

2021~126

2022~116–142 (מקור משטרתי מדווח)

2023~210–274 (עלייה חדה לרוב המקורות)

2024~206–220

2025 (עד כה)מעל ~252 לפי דיווח חדשותי מוקדם של השנה

יש השתוללות?

כן.

האם המספרים עלו גם לפני הממשלה הזאת? כן.

ארגוני הפשיעה הערבים נכנסו לואקום של ארגוני הפשיעה היהודיים, ולמה זה? כי במגזר היהודי שיתפו פעולה ועזרו להפיל אותם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

האם המספרים עלו גם לפני הממשלה הזאת? כן.

אני טענתי אחרת?

המספרים שהבאת תומכים בדיוק במה שכתבתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

מהגרים זו אוכלוסיה מועדת לבעיות. זה ידוע וזה תמיד היה, בכל מקום שהיו בו מהגרים.

זה - לא נכון.

תלוי איזה מהגרים, מאיזה מדינה ומה התרבות שלהם. אני לא מסכים עם יובל על הכל, אבל להגיד באופן כללי שמהגרים זאת אוכלוסיה מועדת לבעיות זה גם מעוות את התמונה ומונע פתרונות אמיתיים. אבל זה לא דיון על הגירה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

אבל זה לא דיון על הגירה.

זה גם. 

הזכרת לי שעוד לא קיבלתי תשובה.

לפני 6 שעות, ברווז כתב:

היוש ביביסטים, אני רק שאלה- 

איפה אנחנו עם הטראנספר מעזה, שכולל את ברכתו של טראמפ? מישהו יודע? אני מחכה לעדכונים שלא מגיעים משום מה. 

הבטיחו לנו טראנספר, כמה זמן עוד נחכה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם כן חיים בתרבות שיותר מקבלת אלימות, זה לא אומר שכולם אוהבים את זה, אבל כשקוראים על כול מיני מקרים, קשה שלא להגיב 'איזה ערבי זה' אחרי שלא מזמן בתוך המשפחה מישהו רצח מישהו כי הסתכלו עליו עקום.

כול זה יובל. לא מבטל את זה שתפקיד המדינה לדאוג לסדר ולא לספר תירוצים. בטח שלא להגיד 'ככה זה - תרבות אלימה'. או לבכות שמישהו לא משתף פעולה, למרות שאני בטוח באלף אחוז שיש כמה אנשים במערכת הביטחון שירשמו לך עכשיו שמות וכתובות. 

מהגרים מתרבויות פח הם פח. מה לעשות. זה באמת פח. אנשים תת רמה שלדעתי צריכים לקחת ולשלוח אותם לחור שממנו הגיעו. גם אם זה סוריה, גם אם זה סומליה.

לא מהגרים שמתנהגים פח צריך לחנך בכוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, David32 כתב:

לא מהגרים שמתנהגים פח צריך לחנך בכוח.

לחנך בכוח = להפוך את הצד הזה של התרבות הערבית (או הסומלית) ללא חוקי.

אפשר לנהל הסברה עד מחר, אבל המקרים הבודדים בהיסטוריה שהצליחו

כללו או גירוש של נושאי אותה תרבות, או איסור מוחלט על התרבות כולה -

קשה מאוד לבודד אספקט אחד של תרבות בלי לגרור את כל התבנית המוסרית-חברתית שמאחוריה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה עם הערבים בישראל זה שהזניחו אותם והרגילו אותם במשך דורות להתמכר להתקרבנות הזאת. לך תשחרר אותם מזה, הרי הכי כיף להתמסכן ולהתלונן. נבחרי הציבור שלהם עושים מזה קריירה, אז למה להם לשנות את זה?

והם באמת לא ששים לשתף פעולה עם הרשויות,  אבל אי אפשר להגיד שהם רוצים לחיות ככה. הם פשוט רואים שהמשטרה לא עושה כלום, אז למה להם לשתף פעולה עם הכישלון הזה? כל אחד דואג לעצמו וככה זה נראה.

אין נוכחות של משטרה, אין אכיפה, זה היה נח לכולם עד שהעבריינים שם התחילו להרים ראש ונוצר המצב הנוכחי. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, garicho כתב:

תלוי איזה מהגרים, מאיזה מדינה ומה התרבות שלהם

אתה צודק. אבל כשמדברים על מהגרים במובן של ״אוכלוסיה״ לא מדברים על הייטקיסט ישראלי שעבר לקליפורניה. מדברים על מאסות של מהגרים שנאלצו להגר מסיבות כלכליות ו\או פוליטיות. כמו מאסות של הודים ופקיסטנים שהגיעו לאנגליה בשנות ה70 וה80 מסיבות כלכליות או סורים שברחו מהמלחמה או אפריקאים וכו׳. כשמדובר במהגרים שמגיעים ממדינות חלשות למדינות חזקות, אחת מתופעות הלוואי היא פשע. זה נושא שנחקר רבות ולא איזו המצאה פראית שלי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אין נוכחות של משטרה, אין אכיפה, זה היה נח לכולם עד שהעבריינים שם התחילו להרים ראש ונוצר המצב הנוכחי. 

הכלל מאוד פשוט - אין נוכחות של משטרה בכל מקום שזה מסובך לה -

מרכזי אוכלוסייה ערבים וחרדים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

כי במגזר היהודי שיתפו פעולה ועזרו להפיל אותם.

שקר מוחלט!!!!! הם נעצרו כי המשטרה לקחה את זה כפרויקט כולל שימוש בכל האמצעים הטכנולוגיים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 דקות, hans כתב:

לחנך בכוח = להפוך את הצד הזה של התרבות הערבית (או הסומלית) ללא חוקי

הוא כבר לא חוקי.

ואמרתי את זה על 'לא מהגרים'. כי סורי או סומלי שאונס או רוצח את אחותו כי היא העיזה לשכב עם מישהו - צריך לעוף ביחד עם משפחתו חזרה לסוריה/סומליה. אני לא מעוניין באוכלוסייה כזאת.

הולנדי שיחליט שהוא רוצה לעשות את אותו הדבר צריך לחטוף קשה.

אותו דבר על רמאות בגני ילדים כמו שלכאורה יש במיניסוטה. לקחת את הכסף ולשלוח הביתה.

גם זה גם ככה לא חוקי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

אין נוכחות של משטרה בכל מקום שזה מסובך לה

הייתי מוסיף שזה תקף למרבית רשויות האכיפה, כמו מס הכנסה וכו'. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

הודים

וגם פה, יש אוכלוסיה ויש אוכלוסיה. ההודים השתלבו הרבה יותר טוב מפקיסטנים, למרות שהם מאותה תת יבשת. מאות אלפי האיראנים שברחו בעקבות 1979 גם. המיעוטים ההודים שברחו מאפריקה בשנות ה-70ס כך גם עם מילוני המהגרים ממזרח אירופה שהגיעו למערב אחרי נפילת החומה ב-1989. אז כמו שנאמר, יש ויש. גם כשמדובר במאסות של מהגרים.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

בנוהל - היהודים אשמים שהדת שלו מבוססת על רצח בתוך במשפח.

לא יהודים, מדינת ישראל כי היא הריבון. כל השאר הם תירוצים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ואתם כל כך בעד דמוקרטיה אז מהלכים מלוכלכים כמו לשלוח ימ"מ לחסל את משפחות הפשע ייחשב פאשיזם.

אז תבחר.

ימ"מ מחסל ארגוני פשע יהודים? פספסתי פה איזה עדכון?

אתה לא קורא?

זה לא מטופל כי החברה הערבית *לא רוצה לטפל*.

החשיבות של החמולה עולה פי כמה על החשיבות של המדינה, בטח כשהמדינה היא יהודית, אז אין שום סיכוי לטפל בזה באמצעים *דמוקרטים* כמו שאתה רוצה.

אמצעים חוקיים, לא דמוקרטיים. אין מושג כזה "אמצעים דמוקרטיים".

כי במדינות ערב כשמישהו גונב, מורידים לו יד, וכשמישהו רוצח תולים אותו.

פה הוא יודע שאנשים כמוך יגנו עליו כי "דמוקרטיה".

אתה רוצה כאן את ערב הסעודית? אולי איראן? מדינה שבה אני נולדתי, על פשעים כלכליים נגד המדינה קיבלו כדור בראש. תאמין לי, אתה לא רוצה לחיות במדינה כזאת.

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

"

ההשוואה בין שיעורי פשיעה בקרב האוכלוסייה המוסלמית (הנמדדת לרוב לפי מדינות מוצא או סטטוס הגירה) לבין האוכלוסייה המקומית באירופה מצביעה על פערים משמעותיים בנתונים הגולמיים, אך גם על גורמים מעכבים המשפיעים על הסטטיסטיקה.

להלן תמונת המצב המעודכנת לשנים 2024–2025:

1. נתונים השוואתיים (לפי מדינות)

גרמניה (2024-2025): דוחות המשטרה מצביעים על ייצוג יתר משמעותי של מהגרים ממדינות מוסלמיות בעבירות אלימות. שיעור החשודים בקרב סורים עמד על 1,740 לכל 100,000 איש, ובקרב אפגנים על 1,722, זאת לעומת 163 בלבד בקרב אזרחים גרמנים.

דנמרק (2025): מהגרים וצאצאיהם (כ-14% מהאוכלוסייה) היו אחראים ל-29% מההרשעות בעבירות אלימות. שיעורי ההרשעה בקרב יוצאי כווית, תוניסיה, לבנון וסומליה היו גבוהים פי 7 עד 9 מהשיעור בקרב דנים מקומיים.

אנגליה וווילס: מהגרים היוו כ-12.8% עד 16.6% מההרשעות ב-2023, למרות שהם מהווים רק כ-9.3% מהאוכלוסייה לפי נתוני המפקד. "

בולשיט. פשיעה תמיד גבוהה יותר באוכלוסייה סוציו-אקונומית חלשה. מעבר לזה, אתה מדבר על פשיעה אלימה - לא על רצח.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...