Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, רוןS כתב:

"משענת חיי".    חוש הומור מפותח.

יש למלאך

לא, הוא צודק- אלו באמת האנשים שמחזיקים אותו. 

[בבי3ים]

הוא יודע שהוא יכול פשוט להישען אחורה בביטחון.

[והם כבר יעשו חצי מהעבודה שלו, כולל בחירת מועמדים לג'ובים]

לפני 11 שעות, garicho כתב:

תגידו, מה הסיפור של גנץ? מי קהל היעד שלו עכשיו? אני מתקשה לראות לאיזה פלח אוכלוסיה הוא פונה, אבל אולי הוא זיהה משהו?

כרגע? הוא פונה לכל מי שרק עלול בטעות אשכרה להקשיב לו. 

צ'מע, הוא בעד המדינה, ללא ספק. אני לא לוקח ממנו את זה. 

אבל הוא לא ישרוד בביצה של הפוליטיקה. אין לו סיכוי, ישר מדי בשביל זה. זה הכל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 13 שעות, garicho כתב:

תגידו, מה הסיפור של גנץ? מי קהל היעד שלו עכשיו? אני מתקשה לראות לאיזה פלח אוכלוסיה הוא פונה, אבל אולי הוא זיהה משהו?

הוא תמיד היה פוליטיקאי פרווה, או כמו שאומרים ברוסית - "לא בשר ולא דג". מהרגע הראשון, עוד כשפירק את "כחול לבן" והצטרף לביבי.

פורסם

לא הצבעתי אף פעם לגנץ. ניסיתי לשכנע חבר שהאמין בו, לא להצביע לו ונכשלתי. זה היה לפני שהוא הצטרף לנתניהו בממשלת האחדות.

חשבתי שהוא תמים וישר ולא מתאים.

אבל הנסיון הפתטי שלו בימים האחרונים להתחנף לגזענים ולצאת נגד קואליציה בתמיכת הערבים, זה כבר ממש מעבר מ״פרווה״ ל״מוקצה״. וכמובן שזה גם לא יביא לו קול אחד מאלו שהצביעו לקואליציה הנוכחית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תחשוב שהכל זה תרגיל מסונכרן של האופוזיציה לצוד את כל סוגי הקולות... פתאום הכל נראה יפה יותר. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה עובד במקרה של הקואליציה, שם זה מנוהל על ידי נתניהו ואתה יודע שאחרי הבחירות כל המפלגות מתכנסות לגוש אחד.

באופוזיציה זה פיצול חסר אחריות, שמאבד קולות (אם גנץ לא יעבור את אחוז החסימה). ובטח שאני לא מסוגל על מי שכבר נפל פעמיים למלכודת של נתניהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

'מסונכרן' ו 'אופוזיציה' - מילים שלא מתקיימות ביחד לדעתי במצב הנוכחי. אלא אם כן הסינכרון שלהם זה להיות גרועים ולעבוד קשה קשה כדי להישאר באופוזיציה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גנץ פשוט לא מתאים להיות נציג ציבור 

לא משנה אם הוא אדם טוב או מה הכוונות שלו

(ותחסכו לי תגובות כמו: למה ההוא והזה מתאימים?)

פורסם

האופוזציה צריכה להתאפס על עצמה ולמצוא מנהיג אשר יוכל להיות אלטרנטיבה ראויה מול ביבי כיוון שכרגע הוא לוקח בהליכה.

לא גנץ , בוודאי שלא לפיד ובטח ובטח שלא יאיר גולן הם דמויות אשר רלוונטיות למרוץ לראשות הממשלה.

בנט ? ברירת מחדל ותו לא בנוף הצחיח של הפוליטיקה הישראלית.

אולי במקום להפוך את הבחירות על אדם, לבוא ולהציע תוכניות כלכליות\ חברתיות \ בריאותית ולהראות לציבור הרחב אלטרנטיבה לכישלונות של ביבי.

לתקוף את האדם רק מחזיק אותו , חשבתי שלאחר 18 שנה יבינו זאת באופוזציה.

פורסם
לפני 2 דקות, 3n כתב:

האופוזציה צריכה להתאפס על עצמה ולמצוא מנהיג אשר יוכל להיות אלטרנטיבה ראויה מול ביבי כיוון שכרגע הוא לוקח בהליכה.

מה שאתה שם תחת מילה אחת "אופזציה" זה הרבה מאוד מפלגות וציבורים. למה שיהיה להם מנהיג אחד?

לפני 3 דקות, 3n כתב:

אולי במקום להפוך את הבחירות על אדם, לבוא ולהציע תוכניות כלכליות\ חברתיות \ בריאותית ולהראות לציבור הרחב אלטרנטיבה לכישלונות של ביבי.

למה אתה חשוב שמפלגות האופוזיציה לא עושות את זה.

בעוונותי אני עוקב אחרי כמה מהצדדים, והם מציגים כל הזמן.

אבל זה לא מעניין אף אחד...

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 13 דקות, 3n כתב:

הלוואי. זה קצת יותר מורכב מזה. 

לכל אחד מהקודקודים באופוזיציה רעיונות שונים על הטיפול בנושאי יוקר המחיה, בריאות וכולי וכך הלאה. 

הם מציגים את הרעיונות והתוכניות שלהם לראווה כל הזמן. 

לדעתי האופוזיציה צריכה להתאחד כמה שיותר. רוב מה שיש להם להציע (קרי, הבטחות ריקות שלא יקרה איתם הרבה בכל מקרה כי זו הפוליטיקה) נשמע טוב- רק שמרוב פיצול, לא רואים את היחד. 

פורסם
לפני 40 דקות, falou כתב:

מה שאתה שם תחת מילה אחת "אופזציה" זה הרבה מאוד מפלגות וציבורים. למה שיהיה להם מנהיג אחד?

מציגים משהו רלוונטי או משהו מוזר?

פורסם
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

מציגים משהו רלוונטי או משהו מוזר?

משהו אקלקטי...

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 57 דקות, 3n כתב:

כל זה חסר משמעות בפוליטיקה, למפלגות יש מצע עם שלל תוכניות בתחומים שונים, לליכוד אין מצע כבר מאה שנה וזה לא מזיז לאף אחד. אם אחרי הטבח יש לליכוד עדיין מצביעים, זה פשוט אומר שיש כאן עם ציבור גדול שהוא חסר מוסר בסיסי מיסודו.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לאו דווקא חסר מוסר. 

יש פה הרבה מאד פסיכולוגיה, המנוצלת היטב ע"י אינטרסנט. 

החלק העצוב ביותר לדעתי זה העובדה שזה אשכרה מצליח לעבוד על חלקים כל כך גדולים באוכלוסייה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

מה הם מציגים? 

כל דיון 40 חתימות זה דיון מתיש לגופו של אדם ספציפי , זה לא עבד וככל הנראה גם לא יעבוד.

• תוכן חדש...