Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

מספיק לשדר הודעה ברדיו תתחילו לשגר מה שיש.

היה קור מה שהיה קורה בכל יום אחר 

אף אחד לא נייד כיפות ברזל ואף אחד לא הסיט כוחות מגבול הצפון. שם דווקא אנחנו ערוכים יותר טוב.

החמאס חטף לרדואן את התכנית. רק שבמקרה שלהם מדובר על ארגון טרור על גבול הצבא שלא היה עוצר לשחוט אזרחים אלא כובש לך את כל הבסיסים וא ז עושה טבח. ואז לך תכבוש חזרה את כל הצפון.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

מה המטרה להכניס את סער עכשיו?

ביבי מעעוניין בכל אצבע.

סער יודע שהוא אפס, כנראה מנסה לשריין לעצמו מקום בליכוד ל-2026.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 28.9.2024 בשעה 16:22, Pika007 כתב:

יכולת הנשיאה של ה F15 מתי שהוא לא צריך לשאת בידונים היא בסביבות ה 11 טון, לא 3.5

יש 6 הארדפוינטס לרוחב ועוד 1 מקדימה, כלומר עד 7 תחמישים למטוס.

צודק, משום מה כשחיפשתי (סתם כי עניין אותי כמה מטוסים צריך) ראיתי את הנתון הזה של 3.5 ולא שמתי לב שזה כנראה לטווח ארוך.

מתמונה שלפי הנטען צולמה בהמראה לתקיפה רואים 5 ברדים, כשלפחות עוד אחד מוסתר בתמונה.

האמת מצחיק לראות איך פצצה של 900 קילו נראית ככ קטנה על המטוס הזה.

4cad6620-7e15-11ef-a743-7f1adc6bf994__h9

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

המצב גרוע אבל לפחות משקיעים בדור העתיד.

זו המשימה העיקרית של סמוטריץ. זו כלכלת בחוקותי תלכו. להעביר כסף מהציבור החילוני לציבור המתנחלים הדתיים.

IMG_9455.jpeg

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ולחשוב שלפני 3 שנים הפורום הזה, אולי אפילו בשרשור הזה, היתה התלהבות אדירה מהמצע ה״ליברלי״ של סמוטריץ׳. איך עבד עליכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, sperial כתב:

איך עבד עליכם

עבד? עובד.

שאלתי לפני המון עמודים ומעולם לא קיבלתי תשובה - מי בקהל הצביע לאחת ממפלגות הקואליציה, והיה מצביע לאחת ממפלגות האופוזיציה אם היו מתקיימות מחר בחירות..? נדמה לי שאולי יובל שם, אבל מלבדו, כמה עוד כבר יש? האם ישנה מסה קריטית? עזוב קריטית, מסה?

אנחנו נגלה את זה ב2026 לאחר שהממשלה כנראה הכי גרועה בתולדות ישראל (לפי פרמטרים מדידים) תשלים קדנציה מלאה. השיטה עובדת, הכלבים כבר בקושי מייללים, השיירה עוברת ותמשיך לנסוע בלי מפריע. איך אמר גוסר ״גם את גולדה בחרו שוב, אבל אח״כ כבר לא״ - אני בטוח שגם כאן יהיו הסברים אם וכש החרא ימשיך לזרום באין מפריע במוסדות הממשלה. 

הורדה כפולה של מודי׳ס, במכה, אחרי הורדה לפני ~שנה. אני לא יודע אם אנשים מבינים עד כמה זה דפוק, את הנזק שהמטומטמים האלו עושים ייקח שנים לתקן אם ינסו בכלל, שזה דיון בפני עצמו. כמו שרבים השתכנעו ש״כולם אנטישמים״ אם מישהו מעיז לבקר את ישראל מדינית, כך הם גם ישתכנעו על מוסדות הדירוג, ובכלליות על כל ביקורת מכל סוג (הערת צד: אם זה לא מזכיר לכם את ״אתם אנטישמים״ של החרדים בכל פעם שמבקרים אותם על הנזק הפסיכי שהם מייצרים לציבור שלהם ובכלל, אתם ישנים על האף). ביקורת זה לסמולנים, בישראל נותנים בראש ושמים פס על העולם - מי צריך אותם בכלל!?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 19 דקות, oryo כתב:

איך אמר גוסר ״גם את גולדה בחרו שוב, אבל אח״כ כבר לא״

לגולדה לא היה ערוץ שעבד פול טיים על תעמולה עבורה. מכונת רעל שמטמטמת את העם.

לא היה לה שר משטרה שהפך את המשטרה לזרוע אלימה ונאמנה.

לא היה לה שר משפטים שנחוש להפוך את בית המשפט לחותמת גומי של הממשלה.

מעל הכל, לגולדה היה מצפון והיתה לה נאמנות למדינה. ביבי נטול עכבות, חסר מצפון ונאמן רק לעצמו.

אני ממש מפקפק בזה שיהיו בחירות הוגנות ב26.

בתאריך 28.9.2024 בשעה 12:39, Coro כתב:

מבינים עכשיו למה הציבור צריך את X?

כן. בשביל שמאסק יוכל לקדם פייק ניוז ימני אנטי פרוגרס, אנטי מוסלמי, אנטישמי וכו.

IMG_9456.jpeg

IMG_9457.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

אני ממש מפקפק בזה שיהיו בחירות הוגנות ב26.

למה שלא יהיו? הוא מנצח על פי חוקי המשחק. הוא אפילו לא צריך לרמות - וזה למה אין לי תקווה.

יש יותר מדי אנשים שבאמת רוצים לראות את ארץ ישראל השלמה לפני כל דבר אחר.

יש יותר מדי אנשים שבאמת מקדשים לימוד תורה מעל לכל דבר אחר.

יש יותר מדי אנשים שבאמת מאמינים שאנחנו גירשנו את אבות אבותיהם והם לעולם לא יהיו מאה אחוז נאמנים למדינה.

יש יותר מדי אנשים שבאמת חושבים שזה לגיטימי להגביל את הציבור החילוני כי כולנו יהודים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

גוסר

טענתי בעיקר לגבי סופו הפוליטי של ביבס. האם אני סבור שהחרא יפסיק לזרום במוסדות הממשל? די בטוח שלא. ובהינתן המבנה החברתי-דמוגרפי בישראל, לא ברור אם זו בכלל אפשרות. במקרה הטוב, נראה שיפור כלשהו. אולי.

לפני שעה, פינדר כתב:

מעל הכל, לגולדה היה מצפון והיתה לה נאמנות למדינה. ביבי נטול עכבות, חסר מצפון ונאמן רק לעצמו.

לגבי גולדה - שווה קריאה. אמנם להשוות את גולדה לביבי זה עוול גדול לגולדה, אבל מסתבר שגם אז, זה לא היה כל כך פשוט.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני כשעה, כוכב השחר כתב:

יש יותר מדי אנשים שבאמת רוצים לראות את ארץ ישראל השלמה לפני כל דבר אחר.

יש יותר מדי אנשים שבאמת מקדשים לימוד תורה מעל לכל דבר אחר.

יש יותר מדי אנשים שבאמת מאמינים שאנחנו גירשנו את אבות אבותיהם והם לעולם לא יהיו מאה אחוז נאמנים למדינה.

יש יותר מדי אנשים שבאמת חושבים שזה לגיטימי להגביל את הציבור החילוני כי כולנו יהודים.

כל זה לא רלוונטי להצבעה לליכוד.

הקמפיין שלו הולך להיות השחרה של לפיד וגנץ,

בסגנון של "הם הסכם כניעה ואני הרגתי את נסראלה".

הולך להיות קאמבק של מר בטחון שנלחם בקונספציה וכנראה עוד כמה השחרות של רמטכל,אמן,מוסד על ידי יד שלישית שלו.

הולך לעבוד כמו קסם.

בלי ארץ ישראל השלמה ובלי שום אסטרטגיה לעתיד.

blockquote widget

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

במקרה שמעתי היום ברדיו הצהרה של השר אלי כהן. הבנאדם עוד יותר נבוב משחשבתי.

כבר מכריז שהוא הולך לפעול לביטול ההסכם שנחתם עם לבנון, ה "נוראי, אחד הכשלונות הגדולים ביותר של ישראל כבר עשורים, שטח ריבוני ישראלי, מים כלכליים שלנו" או חירטוט כזה.

אני לא מבין, אחרי שאנחנו כבר יודעים שאין שם שום דבר מקצת מים ומלח, אחרי שמישהו אחר כבר בזבז את הכסף, בדק, התבאס והלך הביתה, לפתוח על זה שוב את הריב?

ההסכם הזה הוא חתיכת הצלחה, ואני בטוח שכמה חברי קואליציה אז, אופוזיציה עכשיו, ישבו עם פופקורן בזמן שהלבנונים חיפשו גז, ונקרעו מצחוק ברגע שהם מצאו כלום בפיתה.

אני לא חושב שהדביל באמת ימצא פרצה לבטל את ההסכם או שישקיע בזה המון מאמץ, אבל רק עצם ההצהרה. חייב להמשיך לפמפם שכל מה שלפיד ובנט עשו היה רע, לעזאזל המציאות.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

טענתי בעיקר לגבי סופו הפוליטי של ביבס. האם אני סבור שהחרא יפסיק לזרום במוסדות הממשל? די בטוח שלא. ובהינתן המבנה החברתי-דמוגרפי בישראל, לא ברור אם זו בכלל אפשרות. במקרה הטוב, נראה שיפור כלשהו. אולי.

לגבי גולדה - שווה קריאה. אמנם להשוות את גולדה לביבי זה עוול גדול לגולדה, אבל מסתבר שגם אז, זה לא היה כל כך פשוט.

זו סיבה טובה להוציא את היכולת להקים ולקבוע ועדת חקירה ממלכתית מהידיים של הממשלה. זה הרי גוף שאמור לשרת את האזרחים, לא את הפוליטיקאים, הם לרוב אלו שעומדים לחקירה בועדה כזו. הם שם בימין הביביסטי תמיד אוהבים לומר מי יחקור את החוקרים, אז...

לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

במקרה שמעתי היום ברדיו הצהרה של השר אלי כהן. הבנאדם עוד יותר נבוב משחשבתי.

כבר מכריז שהוא הולך לפעול לביטול ההסכם שנחתם עם לבנון, ה "נוראי, אחד הכשלונות הגדולים ביותר של ישראל כבר עשורים, שטח ריבוני ישראלי, מים כלכליים שלנו" או חירטוט כזה.

בכלל מאז חיסול נסראללה כל הנבלות שהתחבאו יצאו מהחורים ופתאום מופיעים בכל הערוצים וכל אפס כזה מנסה שוב למצוא חן בעיני הביביסטים למרות שהם יודעים שההסכם הזה, בטח לאחר שלא נמצא שם גז, הוא קשקוש וחסר משמעות. 

הממשלה הזו בהחלט ראויה לעמוד מול... 

פורסם

שנאה הייתה גם כשהייתה ערבות.

השאלה אם התקשורת מאדירה את זה או את זה, ואז אחד מתעצם על חשבון השני.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...