Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, taranta כתב:

כאמור - העובדה שהוא עכשיו בבית מוכיחה את זה.

אבל העובדה בשם אוקטובר 7 לא מוכיחה שום דבר בנוגע לממשלות גרועות..? 🤔😳

עריכה: כנראה שאוק7 הצפון האשראי והגרעון אינם מהווים "מספיק נתונים בשטח" 😞

לפני 4 שעות, taranta כתב:

המצחיק הוא שאנחנו לא מתווכחים על דברים תיאורטיים אלא על דברים שכבר קרו והנתונים בשטח. ומשום מה עדיין יש ויכוח

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

אני הצבעתי לו ואני חושב שהוא עשה את הדבר הנכון.

באמת לא מבין את זה, כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו כדי להועיל לציבור זו בגידה, אבל כשפוליטיקאי הולך נגד ההבטחות שלו באופן שיטתי בשביל לשמור על השלטון של חברים שלו זה אחלה.

מסכים.

עם כמה שלא אהבתי את ההחלטה שלו לשבת עם רע"מ בזמנו, ועדיין חושב שרע"מ לא בדיוק ציונים גדולים, זה עדיף לי היום על ביבי הכושל.

להזכירך @Renaultrap, גם היום יהודיות נאנסות בשבי החמאס והילדים הקטנים כפיר ואריאל ביבס לא מבלים ביחד עם הוריהם והסבים והסבתות שלהם בחוף היום. והוא עדיין מבלבל את השכל על האמריקאים/אילוצים או לא יודע מה. בכיינות, דחיינות ואפס יוזמה, הכל זה תגובה לפעולות של אחרים.

אפס.

• אהבתי 2
פורסם

יותר מזה, אם לא בחרת בו זה בכלל לא טיעון שאתה יכול להביא, אין לזה משמעות. כמו שאני אגיד שביבי בגד בבוחריו או מרב מיכאלי בגדה בבוחריה, למי אכפת, השאלה מה הביקורת על מה שהם עשו בפועל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Renaultrap כתב:

לגמרי פייר. לא כל הצביעים מקשה אחת. אתה יכול להסכים לקביעה שמרבית מצביעיו הרגישו מרומים, גם אם אתה לא? לא הצעתי להעמיד אותו לדין על סיוע לאיוב בזמן מלחמה, אלא הבעתי את דעתי שמצביעיו הרגישו מרומים.

בזמנו הרגשתי מרומה, היום מתפלל שיחזור ויקים מפלגת ימין אחת, גדולה ומאוחדת, עם כל מי שנבגד על ידי ביבי.

בנט, סער, ליברמן, גלנט, מבחינתי תחזיר גם את ציפי לבני ומשמה שקפצה על גל פרידמן באתונה בפודיום. שיקראו לה מפלגת "אנטי ביבי" או משהו.

פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

נחש מה - יש עוד חצי לעם. אפילו יותר מחצי. והוא זה שניצח בבחירות. דמוקרטיות. בלי משחקים, שטיקים וגניבת קולות.

החצי הזה מעוניין במדיניות ימנית, שמרנית, מינימום מסורתית ויותר מזה. ובקצרה - במדינה יהודית ולא במדינת כל אזרחיה.

זכותך המלאה להתנגד לכל הנ"ל כל עוד אתה זוכר שאנחנו במדינה דמוקרטית ועליך לקבל את החלטת הרוב במסגרת הכללים הדמוקרטיים. כן, כולל החלטות בג"ץ מצד אחד ויד ביד היכולת של הרשות המחוקקת להגביל את ההחלטות האלו.

הניסיון שלך ואחרים כאן "לחנך" את אלו שחושבים הפוך מכם מעלה לנו גיחוך במקרה הטוב או סתם התעלמות.

תעשה לשנינו טובה - אני מכבד את זכותך להחזיק בדעותיך, גם אם אני מתנגד להן בחריפות. המינימום הוא שתשיב לי באותו מטבע.

לא הבנתי מה אתה רוצה. אוקיי, יש חצי עם שרוצה מדינת דת. אנחנו יודעים את זה. לא על זה הדיון. הדיון הוא על זה שאתה מתייחס לבנט כראש הממשלה הכי כשל ב-50 שנים האחרונות, כשהמיוחד שהיה לפניו ואחריו, אותו אחד במקרה, פחות או יותר הביא את ישראל לסף קריסה מכל כיוון אפשרי. ואתה אף מוכיח שזה לא מעניין אותך, כשהמדד שאתה מציב להצלחה של ראש ממשלה זה לא כלכלה, ביטחון, חינוך, אחדות כלשהי בעם, שלום, אנערף מה, אלא האם הוא הלך הביתה. וזה מדהים, כי זה מדד שמכתיר את ביבי לראש הממשלה הכי טוב בתולדות מדינת ישראל. אתה באמת חושב שהוא כזה?

אני לא מתווכח עם ההרגשה והדעה שלך שבנט בגד בכם, כי הוא ראה בערבים בני אדם. זה given שזה משהו שהוא בלתי נתפס ואסור שיקרה אצל רבים וטובים מתוך חצי העם שאתה מדבר עליו. וזה given שאצל חלק מכם, אולי לא אצלך, אני לא יודע, זה שהערבים בכלל יכולים להצביע זה בטעות. אני רק שם בפרופורציה כלשהי את המדד שלך להצלחה של ראשי ממשלה. כי, לא יודע, נראה לי שבין אחריות לטבח של 1500 בני אדם ומלחמה קיומית לבין ״היו ערבים בקואליציה״, ברור אובייקטיבית מה יותר גרוע, לא?

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, BarryG כתב:

מי שטוען שבנט בגד בבוחריו  גם בחר בבנט, או אומר את זה כצופה מהצד? לגיטימי שמי שבחר בו יגיד את זה, אבל בינתיים יש פה שניים שבחרו בו ומרוצים.

ואם לא בחרת בו ואתה אומר שהוא בגד בבוחריו, אז האמירה הזאת לא מי יודע מה חזקה...

קוראים לזה זכות העמידה. :) 

• מצחיק 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כי זה מדד שמכתיר את ביבי לראש הממשלה הכי טוב בתולדות מדינת ישראל. אתה באמת חושב שהוא כזה?

אני לא אופתע אם הוא ישיב שכן.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, BarryG כתב:

יותר מזה, אם לא בחרת בו זה בכלל לא טיעון שאתה יכול להביא, אין לזה משמעות. כמו שאני אגיד שביבי בגד בבוחריו או מרב מיכאלי בגדה בבוחריה, למי אכפת, השאלה מה הביקורת על מה שהם עשו בפועל.

ודאי שיש לזה משמעות. הוא לא הצליח להיכנס לכנסת. מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.

פורסם
Just now, Renaultrap כתב:

אבל מה זה משנה לך אם לא הצבעת לו? 

אם לא הצבעת לו הדבר היחיד שמשנה לך זה איך הכהונה שלו השפיעה עליך, לא מה הוא הבטיח ל- X והאם עמד במילתו.

פורסם
לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

חשבת על זה שהוא גם לא ניסה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ה"בגד בבוחרים" הזה פומפם ע"י מכונת הרעל מהרגע הראשון וזה הגיוני שהרבה אנשים שצורכים אקטואליה רק דרך בטאון הליכוד ירגישו נבגדים.

בסוף מה חשוב לך כאזרח? שלא תהיה בממשלה אישיות כזו או אחרת או שהממשלה תממש את האידיאולוגיה שלפיה היא נבחרה במונחים של פרנסה וביטחון? בשני הדברים האלה, הממשלה של בנט עשתה ככל יכולתה והיתה ימנית יותר מכל ממשלות הליכוד האחרונות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

אני לא אופתע אם הוא ישיב שכן.

ברור שהוא ישיב "כן". 

המנהיג הנערץ, שמש העמים ואין בלתו. מנקודה זו התחיל הדיון ושם הוא גם יסתיים אם יהיו לנו 3 מיליון הרוגים.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

חשבת על זה שהוא גם לא ניסה?

אולי זה קשור לזה:

"את מפת המנדטים סוגרות ימינה בראשות איילת שקד שמקבלת ארבעה מנדטים, נתון זהה לימינה בראשות בנט בסקר הקודם. גם רע"ם בראשות מנסור עבאס נותרת עם ארבעה מנדטים. מרצ בראשות ניצן הורוביץ שבה אל מתחת לקו האדום ומקבלת בסקר הנוכחי 2.2%, לאחר שבסקר הקודם קיבלה ארבעה מנדטים."

https://news.walla.co.il/item/3515677

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

בזמנו הרגשתי מרומה, היום מתפלל שיחזור ויקים מפלגת ימין אחת, גדולה ומאוחדת, עם כל מי שנבגד על ידי ביבי.

לא חושב שהוא יחזור, הוא גופה פוליטית. כמו אהוד ברק.

לפני 17 דקות, Renaultrap כתב:

WhatsApp-Image-2024-08-08-at-13.31.20.jpeg

זאת חוות דעת מטעם ההגנה. ובאופן ברור (במשפט פלילי כמו במשפט אזרחי) היא תתן עמדה מנוגדת לעמדת התביעה (המאשימה במקרה הזה). זה לא אומר כלום ושום דבר, בטח ובטח כשהיא לא מתבססת על בדיקת הפציינט בפועל, ובטח ובטח כשכתוב שם שחור על גבי ורוד שקרעו לו את התחת.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...