Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא סובל את הסגנון העכשווי של דו"צ ("לחסל", "ארגון הטרור XXX" כשכולנו יודעים שמדובר בארגוני טרור) ולטעמי גם הפירוט של איזה גדוד עצר את אחמד מיותר. אבל אמינות - ללא ספק שזה מקור אמין. זוכרים את פרשת הפצצת בית החולים? לא יריה מהמותן אלא בירור העובדות, גם במחיר איחור של 4 שעות בתגובה.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני ממליץ על "המוחראבת", "אבו עלי אקספרס", "ארץ הגיהאד", "moran t", 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

עצם זה שזה דובר צהל.

כמו להאמין למשרד הביטחון האוקראיני/רוסי.

שמע, אם אתה לא מאמין למילה מהגופים הרשמיים של המדינה שלך, אז יש 2 אפשרויות. או שאתה חי בדיקטטורה שעוסקת בהנדסת תודעה ומענישה את כל מי שלא מתיישר לפי הנרטיב "הנכון", או שאתה שבוי בתיאוריות קונספירציה שמישהו שם למעלה מנסה למנוע ממך להשתחרר מהמטריקס.

זה לא אומר שצריך להאמין לכל מילה בלי לחשוב, כי תמיד יש טעויות אנוש וכמובן שמה שנחשף לציבור זה רק חלק מהאמת אבל בוא. תכף תשווה אותנו גם לצפון קוריאה או לאירן, ששם בלי בושה משדרים קליפים מדובבים שקרית לציבור שלא מבין את שפת המקור. 

לפני כשעה, DareDevil כתב:

אני ממליץ על "המוחראבת", "אבו עלי אקספרס", "ארץ הגיהאד", "moran t", 

זה יותר מדי פרשנויות.

הערוצים האלה נחמדים בשביל לראות תמונות וסרטונים, לא יותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אולי כדאי שכשאתה מאשים אנשים בתחושות האישיות שלך, תתקף את זה בנתונים / דוגמאות קונקרטיות? 🙄

אחרת זה סתם לזרוק בוץ, וזה לא לרמה (הגבוהה) שלך כפי העולה מהודעות אחרות במרוצת השנים. 

לא האשמה. מה יש לי להאשים מישהו שאני לא מכיר במשהו שתכלס, לא באמת רלוונטי? סתם הבחנה אישית שלי. תחושה שעולה לאורך הודעות רבות של חוסר אמון טוטאלי בכל מה שמריח ״ממלכתי״.

רוצה דוגמא? בבקשה, רק בעמוד הקודם תראה את ההודעה על דיווח די יבש ועובדתי של דובר צהל. אז נכון, דובר צה״ל לא יכול להיות ניטראלי לחלוטין (וטוב שכך), אבל כל ההודעה היא עובדות הכתובות בשפה הצבאית העכשווית של צה״ל.

פורסם
לפני כשעה, Ziv כתב:

תאמין לי על כמות היריקות שלך לבאר כבר הייתי שולל לך את האזרחות אתמול.

מאמין בטרנספר, שולל אזרחויות על ביקורת, רק חסר שתגיד שזה לא זמן לבקר את הממשלה בשביל להיות זכאי למדבקה של ינון מגל <3

ואם כבר מגל, אז אמנם ידוע שמדובר בביביסט מטרידן מינית חלאת המין האנושי, אבל הלעג למשפחות החטופים עדיין הצליח להפתיע אותי. זה מדהים שבאמת ובתמים אין לאנשים האלו תחתית, הסחלה של הסחלה. כ״כ עילג ובהמתי, וכנראה שיקוף לא רע בכלל של האנשים שנותנים לו את הבמה והתמיכה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ועכשיו למשהו אחר, מישהו יכול להסביר לי איך הדבר הזה ממשיך להיות שר המשטרה בישראל?

https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/15125027

גיבוי מטעם בן גביר: "גם אם המחבל לא מסכן אתכם - תירו, אני הגב שלכם"

גם אידיוטי לחלוטין להגיד את זה (ע״ע גיבור ישראל יובל קסטלמן) וגם לא הוא זה שהולך לקבל את הזמבורה במידה ומישהו אשכרה יקשיב לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את בנגביר ואת ימון גמל צריך להחליף תמורת משפחת ביבס. זאת הדרך היחידה של שני הליצנים האלה להועיל במשהו לעם הישראלי אחרי כל הנזק שהם גרמו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

מישהו יכול להסביר לי איך הדבר הזה ממשיך להיות שר המשטרה בישראל?

בוודאי, אצטט חבר פורום שהסביר את זה כבר:

לפני 3 דקות, garicho כתב:

לא הוא זה שהולך לקבל את הזמבורה במידה ומישהו אשכרה יקשיב לו.

הקהל שלו רוצה לשמוע על ערבים מתים, ומטומטם מדי בשביל להבין שזה מגיע יחד עם חפים מפשע מתים, זהו. האהבה למוות גוברת על האהבה לחיים, ואני יכול להשבע שזה מזכיר לי ציטוט של דמות ישראלית מוכרת על איזה עם פח שנמצא אי שם מעבר לגדר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 21 דקות, garicho כתב:

אז נכון, דובר צה״ל לא יכול להיות ניטראלי לחלוטין

זה בדיוק מה שאני אומר. דובר צהל כפוף לבטחון שדה, לאינטרסים ישראלים ועוד הטיות.

אני לא אומר שאני לא מקשיב לו ואני לא טוען שהוא שקרן במשרה מלאה. אבל להגיד שמדובר בדיווח עובדתי בלבד, זה פשוט לא נכון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אתה בדרך כלל מביא דעות של אנשים שמתווכים לך את העובדות לפי הנרטיב שהם מקדמים, כמו למשל ההוא עם הסרטון שרואים דתיים עושים מסיק זיתים וכתוב שהם משחיתים עצים של פלסטינים. 

אחלה דוגמה.

הבאתי:

1. סרטון ברור

2. דיווח ממקור שמאלני

3. אישור לעובדות ממקור ימני מובהק (כתבת לענייני יוש של ערוץ 14)

אתה נפנפת את עדות הכתבת בטענה שהיא מערוץ 14. והצעת איזשהו הסבר אלטרנטיבי שזה היה רק קצת יותר טוב, מהמקרה בו ליאור ראה תמונה של גברים מכים פעילת שמאל קשישה והציע הסבר שבו היא למעשה תוקפת אותם. 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

שמע, אם אתה לא מאמין למילה מהגופים הרשמיים של המדינה שלך, אז יש 2 אפשרויות. או שאתה חי בדיקטטורה שעוסקת בהנדסת תודעה ומענישה את כל מי שלא מתיישר לפי הנרטיב "הנכון", או שאתה שבוי בתיאוריות קונספירציה שמישהו שם למעלה מנסה למנוע ממך להשתחרר מהמטריקס.

או, שאתה מבין, שזה גוף שכול כולו נועד לפרופוגנדה, לא ספציפית נגד דובר צהל (שזה מה שחברינו פה שכבר חותך לי את הדרכון טוען), זה כאילו הייעוד שלו.  ולא חייב להעניש, תראה, "אתם" תענישו לבד (או ליתר דיוק תקראו לאנשים בוטים אירנים) על כול טענה שהיא נגד ישראל או לא מתיישרת עם "הופכים עליהם טובים אותם".

אז להאמין לו שכול מה שהוא אומר זה נכון והוא לא מציג תמונה חיובית בשבילך? אה.

חוץ מזה, אתם (בכלליות, לא סלואורייד), טענתם שנים שיורים על דיונות ולא באמת מחסלים את מה שטוען דובר צהל. אבל עכשיו - מאמין על בליינד. 

לא בקטע רע, ואין פה ביקורת אישית, אבל לבוא ולהגיד שזה מקור נטול אג'נדה שלא מנסה להעביר לך איזה מסר... זה ילדותי.

וכן, הדובר האוקראיני טוען שהרוסים אוכלים אותה, תיכף נגמרים להם החימושים, מזיינים אותם ומפילים להם את כול הטילים והכתבמים.

והדובר הרוסי טוען שהאוקראינים תיכף קורסים ונעלמים, והרוסים שוברים אותם. 

יותר קל לראות את זה, כי זה מהצד. זה מה שזיו לא מבין, זאת דוגמא מעולה כי אין לך קשר חזק כזה לאחד הצדדים. שניהם משקרים. ודובר צהל משקר. והחות'ים משקרים כשהם אומרים שארהב ואנגליה תקפו דיונות. זה התפקיד שלהם.

לפני 28 דקות, garicho כתב:

אז נכון, דובר צה״ל לא יכול להיות ניטראלי לחלוטין (וטוב שכך)

דובר צהל לא יכול להיות נטרלי כי יש לו אינטרס לא להיות נטרלי. 

ולא מעניינת אותי ההודעה המדוברת אלא בכלליות.

לפני 26 דקות, oryo כתב:

שולל אזרחויות על ביקורת, רק חסר שתגיד שזה לא זמן לבקר את הממשלה בשביל להיות זכאי למדבקה של ינון מגל

אגב, תיזהר, גם אתה לא מתיישר לגמרי עם הדעות ה"נכונות". אז גם האזרחות שלך בסכנה.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

אבל להגיד שמדובר בדיווח עובדתי בלבד, זה פשוט לא נכון.

אשמח אם תקח את ההודעה, ותפרוט מה פה לא עובדה?

image.jpeg.80435408b45953048f6d35502e2d25b0.jpeg

אני אתחיל איך אני רואה את זה:

1. במבצע לסיכול טרור - אכן זאת המטרה, לפחות מבחינת צה״ל. עובדה.

2. נמשך מעל 35 שעות - עובדה

3. במחנה טול כרם - עובדה

4. פיקוד חטיבת מנשה - עובדה

5. חוסלו לפחות 8 מחבלים - עובדה (מבחינת צה״ל)

6. נעצרו 15 מבוקשים - עובדה

7. הושמדו עשרות מטענים - עובדה

8. לוחמי צה״ל, שב״כ ומגב… - עובדה.

אפשר להמשיך, אבל כל אלה עובדות (לפחות מבחינת צה״ל). אתה יכול להגיד שאלה לא ״כל״ העובדות (ואתה כנראה תיהיה צודק). אתה יכול להגיד שצה״ל לא צריך לקרוא להם מחבלים אלה ״לוחמי התנגדות״ או ״חמושים״ (אבל אז הוא לא היה דובר צה״ל) או שאתה יכול להגיד שזה לא בסדר שב-2024 צה״ל עושה הנחות למה המגדר שלהם וחלקם הם בכלל ג׳נדר-פלואיד (אבל אנחנו במזה״ת, אז…) אבל מהות הדיווח היא עובדות.

אני חושב שמה שקשה לך ול @David32 לקבל זה שיש סקאלה. אז אם נצא מנקודת הנחה שאין באמת גוף אובייקטיבי לחלוטין, צריך לשפוט לפי ההיסטוריה של הדיווחים וכמה מהם מתבררים כמדויקים יחסית, כמה כמסולפים יחסית וכמה שקרים גמורים. מבחינתי, אם ניקח את הגופים שהוזכרו פה, הסקאלה היא כזאת:

דובר צה״ל -> אוקראינה -> רוסיה -> ארגוני הטרור/פלסטינים. וגם פה החלוקה לא זהה על הגרף, עם דובר צה״ל די גבוהה למעלה, אוקראינה ורוסיה באמצע (בלי הרבה הבדל ביניהם, אבל לדעתי אוקראינה עדיין מעט מעל רוסיה) וארגוני הטרור יחסית בתחתית. כך אני רואה את זה. Prove me wrong..

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 2
פורסם

החלטה הפרלמנט האירופי - הפסקת אש מלאה רק עם החזרת כל החטופים ופירוק חמאס. כן, היה גם קצת גינוי על כמות ההרוגים שם אך בשורה התחתונה, ברוב של 312 מול 131, האיחוד חזר בו מהקריאה להפסקת אש מיידית ללא תנאי שהייתה ההצעה המקורית. מי שהפתיע היה הנציג הספרדי בפרלמנט, נציג מדינה שלרוב מאוד נגדנו, שנתן נאום ברור שאם חמאס ושאר ארגוני הטרור הפלסטינים פשוט לא ניתן להגיע לשום הסכם עתידי. אמנם כל החלטה שהייתה מתקבלת הייתה סימבולית בלבד אך בעידן הזה, גם זה משהו חשוב. 

• אהבתי 7
פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

או, שאתה מבין, שזה גוף שכול כולו נועד לפרופוגנדה, לא ספציפית נגד דובר צהל (שזה מה שחברינו פה שכבר חותך לי את הדרכון טוען), זה כאילו הייעוד שלו.  ולא חייב להעניש, תראה, "אתם" תענישו לבד (או ליתר דיוק תקראו לאנשים בוטים אירנים) על כול טענה שהיא נגד ישראל או לא מתיישרת עם "הופכים עליהם טובים אותם".

אז להאמין לו שכול מה שהוא אומר זה נכון והוא לא מציג תמונה חיובית בשבילך? אה.

חוץ מזה, אתם (בכלליות, לא סלואורייד), טענתם שנים שיורים על דיונות ולא באמת מחסלים את מה שטוען דובר צהל. אבל עכשיו - מאמין על בליינד. 

לא בקטע רע, ואין פה ביקורת אישית, אבל לבוא ולהגיד שזה מקור נטול אג'נדה שלא מנסה להעביר לך איזה מסר... זה ילדותי.

וכן, הדובר האוקראיני טוען שהרוסים אוכלים אותה, תיכף נגמרים להם החימושים, מזיינים אותם ומפילים להם את כול הטילים והכתבמים.

והדובר הרוסי טוען שהאוקראינים תיכף קורסים ונעלמים, והרוסים שוברים אותם. 

יותר קל לראות את זה, כי זה מהצד. זה מה שזיו לא מבין, זאת דוגמא מעולה כי אין לך קשר חזק כזה לאחד הצדדים. שניהם משקרים. ודובר צהל משקר. והחות'ים משקרים כשהם אומרים שארהב ואנגליה תקפו דיונות. זה התפקיד שלהם.

דובר צהל לא יכול להיות נטרלי כי יש לו אינטרס לא להיות נטרלי. 

ולא מעניינת אותי ההודעה המדוברת אלא בכלליות.

אגב, תיזהר, גם אתה לא מתיישר לגמרי עם הדעות ה"נכונות". אז גם האזרחות שלך בסכנה.

לא חושב שצריך לרוץ לקצה של שלילת אזרחות, אבל כמו שלהיות ביביסט מובהק עם לשון חומה סטייל ינון מגל זה לא מגניב, ככה להיות ילדת אימו אנטי ממסדית זה לא מגניב.

דובר צה"ל הוכיח אמינות ואחריות במלחמה הזאת, צה"ל הוכיח אמינות, אחריות ומוסריות ברמות שמעולם לא היו באיזהשהי מלחמה בהיסטוריה.

אני יכול להסכים שהדיווחים יכולים להישמע מפוצצים, אתר ייצור נשק יכול להיות גם מנהרת ענק בגודל פתח תקווה וגם חממה עם 2 מקדחות ומחרטה, אבל עובדתית זה מה שבוצע.

חוץ מזה להשוות את דובר צה"ל לצבאות כמו אוקראינה ורוסיה זה בדיחה עצובה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...