Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

די לדוגמטיזם הזה שלא מוביל אותנו לשום מקום.

הוא כהרגלו מנסה להסיט את האש לאחרים, אבל זה לא אומר שרק הוא אשם וכל האחרים לא.

כמו שאומרים, להצלחה אבות רבים, הכשלון יתום.

אפסים כמו ביבי מחפשים אשמים (גם תקשורת ברמה ירודה כפי שיש לנו לרוב) אנשים נורמליים פשוט לוקחים אחריות ופורשים. כל ועדת חקירה שלא תהיה לא צריכה לחפש אשמים אלא לשאול היכן טעינו ואיך מתקנים. אני לא מחפש אשמים, בסופו של דבר זו עוד קונספציה שכשלה ועלתה לנו בדם רב, קונספציה שמחייבת אותנו כמדינה לשנות מהיסוד את מה שהיה כאן עד היום בהמון תחומים. ביבי כמו אחרים הוא חלק בלתי נפרד מאותה קונספציה ולכן הוא חייב ללכת הביתה. הוא לא הולך לגולאג, בסך הכל הולך לביתו עם יופי של תנאים.  

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

לא הבנת כלום ממה שכתבתי. 

אמרתי שיש הבדל בין להפגין נגד הממשלה בת"א ולפתוח את הפה נגד חמאס בעזה.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אני משווה את מי מהם שרואה עצמו פלסטיני לפלסטינים, שיחשוב על זה.

הם משווים את עצמם לשאר אזרחי המדינה. כמו שיהודים אפיופים אזרחי ישראל משבים את עצמם לשאר ישראלים ולא לאפיופים באתיופיה. 

לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

מי שקורא פייק ניוז בלי קונטקסט.

שמאתי ראיון במלואו, אין שום פייק ניוז.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

עכשיו מבין למה אתה כל כך נגד הדתיים לאומים.

כול הדתיים לאומיים? לא חושב. תומכי רעיונות פשיסטיים של סמוטריץ' וחבריו? בטוח, חד וחלק.

העקרון שהוא התכוון אליו לא כזה גרוע, הניסוח כן.

פעם גם אמרת שלהיות במדינה פשיסטית לא כזה גרוע.

זה סימן מחשיד כי בדרך כלל שמישהו מפוצץ אוטובוס הוא מוסלמי..

אני מכיר. גם יודע למה ערבי (לא מוסלמי) זה סימן מחשיד. על זה מבוססת כל מערכת אבטחה ישראלית (לפחות בחו"ל) ואין לי שום בעיה. פשוט זה המצב. ועכשיו תנסה לחשוב איך היית מרגיש במקום שאתה חשוד רק בגלל שאתה יהודי. אבל זאת רק דוגמה אחת.

לפני שעתיים, Coro כתב:

אף אחד לא אומר שרק הוא, אבל דג מסריח מהראש. כל האחרים חוץ ממנו כבר הכירו באחריותם.

לפני שעתיים, yb כתב:

ראבק,  למה לעזאזל הוא לא מקדיש את הזמן הזה לבקר פצועים ומשפחות שכולות? חטופים?  

כי הוא יודע לאיזה קבלת פנים יזכה.

פורסם

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

סוףסוף מישהו שעונה עניינית..

תודה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

חצי מההתבטאויות של הממשלה הכי מפגרת שהיתה פה ever, משמשים לתעמולה נגד ישראל.

לפי הקריטריונים שלך, הם הבוגדים הכי גדולים שיש.

שני הדברים יכולים להיות נכונים בו זמנית.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Coro כתב:

נראה לי שחלק קטן מהשאלות שצריך לשאול אחרי המלחמה:

האם צדקו 161 אנשי חייל האוויר (בינהם מפעילי כטב"מים) שהפסיקו את המילואים שלהם בזה שאמרו שאין להם תחליף?

איפה היו מפעילי הכטב"מים  בזמן הפלישה?

איך זה שבמשך שעות נכנסו עוד ועוד עזתים לישראל ללא הפרעה ולא היה כטב"ם אחד שהוריד אותם?

בשעות שאחרי הפלישה, כמה כטב"מים, אם בכלל, היו באוויר והאם היה ניסיון לאתר את החטופים שנלקחו לעזה?

האם היו בעיות איוש של מפעילים כטב"מים שהושפעו מהפסקת השירות?

מה חיל אוויר עשה בנידון?

אני אתן לך תשובה לגבי השעות הראשונות..

היה ערפל קרב, מסוקים לא ידעו לאיפה ללכת, כטבמים לא ידעו על מי לירות. התחילו להגיע דיווחים בפלאפונים, והם פשוט טסו לבד לאיזור הגדר, וירו על כל מי שראו. עשו גיחה אחרי גיחה ופיצצו לאנשים את הצורה.

הבעיה היחידה שזה קרה אחרי איזה שעה שעתיים, מה שנתן לחמאס מספיק זמן לחטוף אזרחים, הכל קרוב וזה קרה בשניות. 3000 איש זה חתיכת כמות.

יודע שזה כיף להאשים את חיל האוויר, אבל זאת לא אשמתם. זה גם לא אשמתם של לוחמי גולני שנלחמו בבוקסרים כדי להציל תצפיתניות ולא אשמתם של לוחמי שריון שעשו שמירה על הגדר וחטפו פצצה תרמוברית לטנק שאף אחד לא ידע שיש לחמאס.

זה אשמתם של כל הראשים, הרמטכל, ראש השבכ, ראשי המודיעין ופאקינג ראש הממשלה. זהו.

כל השאר זה בלבולי שכל.

עריכה: ראיתי שפירסמו את הריאיון עם המפעילים.

האשם העיקרי זה מי שבנה את התפיסה למערכת הצבאית שחמאס זה חבר שלנו, ושלא דאגה נשקים ארוכים לכיתות הכוננות, או שנתן לצבא להוריד כוננות.

אם בכל בית בקיבוץ בארי היה אמ4 עם ווסט בכוננות מלאה התמונה הייתה אחרת. 

הייתה לו שנה לעשות את זה, אבל ביבי הכלב מפחד מהילדז שלו אז התעסק בדברים אחרים ובחופשות עם שרה.

*אם כבר להאשים יחידות בצבא - אני שמעתי דברים רעים על שלדג וסיירת מטכל שנמנעו מכניסה ללחימה בתוך הישובים. כל הפוזה של היחידה מיוחדת הלכה. הגיעו מאורגנים בידיעה שיש לחימה ועדיין לא חתרו למגע.

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אני מכיר. גם יודע למה ערבי (לא מוסלמי) זה סימן מחשיד. על זה מבוססת כל מערכת אבטחה ישראלית (לפחות בחו"ל) ואין לי שום בעיה. פשוט זה המצב. ועכשיו תנסה לחשוב איך היית מרגיש במקום שאתה חשוד רק בגלל שאתה יהודי. אבל זאת רק דוגמה אחת.

אם היהודים היו מפוצצים אוטובוסים? הייתי מבין את זה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, Coro כתב:

די לדוגמטיזם שלא מוביל אותנו לשום מקום.

נקודת הפיצוץ עצמה, וחוסר מוכנות אליה בשטח, באחריות מערכת הבטחון.

האסטרטגיה המדהימה שאיפשרה את זה \ הובילה לזה, היא באחריות ביבי.

ומכיוון שביבי אחראי על עוד שורה ארוכה של מחדלים בהיסטוריה שלנו, הוא צריף לעוף.

אבל הוא לא יעשה את זה. במקום זה הוא מכין את השטח לבחירות הבאות, אז שוב יספר לעבדים שלו שהוא "ימין חזק" או שקר דומה אחר. ובדרך הוא ממשיך להרוס. כמו תדרוך העיתונאים מאתמול (מת על זה שהוא מדבר אליהם כ"גורם רשמי". כאילו לא ברור שזה האפס שוב נמנע ממסיבת עיתונאים אלא מקריא מדף מסרים), כמו חוסר היכולת שלו לפטר את האימבציל ההוא שחושב שצריך להטיל אטום על עזה וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, Coro כתב:

נראה לי שחלק קטן מהשאלות שצריך לשאול אחרי המלחמה:

האם צדקו 161 אנשי חייל האוויר (בינהם מפעילי כטב"מים) שהפסיקו את המילואים שלהם בזה שאמרו שאין להם תחליף?

איפה היו מפעילי הכטב"מים  בזמן הפלישה?

איך זה שבמשך שעות נכנסו עוד ועוד עזתים לישראל ללא הפרעה ולא היה כטב"ם אחד שהוריד אותם?

בשעות שאחרי הפלישה, כמה כטב"מים, אם בכלל, היו באוויר והאם היה ניסיון לאתר את החטופים שנלקחו לעזה?

האם היו בעיות איוש של מפעילים כטב"מים שהושפעו מהפסקת השירות?

מה חיל אוויר עשה בנידון?

כל מי שסירב סירב להתנדב וזה חוקי לחלוטין לא להתנדב אבל בוא נצא מנקודת ההנחה ההזויה שאזרח שממלא את כל התחייבויותיו החוקיות אשם בגלל שלא נתן מעבר (ורק מזכיקר שקיש למשל הוא טייס. מעניין מתי הוא הפסיק להתנדב).

עכשיו צריך לשאול איך ההנהגה שלדעתה הפסקת ההתנדבות מהווה פגיעה קשה בצהל בחרה להמשיך בפעולות שפוגעות ככה בצהל בלי לבנות קודם אלטרנטיבה למתנדבים.

לפני 9 שעות, yb כתב:

ראבק,  למה לעזאזל הוא לא מקדיש את הזמן הזה לבקר פצועים ומשפחות שכולות? חטופים?  

כנראה שהחלק השני (ללא הראשון) שהוא אמר היום על סינואוור קצת יכול להתאים גם לו - "העם שלו לא מעניין אותו כקליפת השום..."

הוא לא מבקר בכי הוא לא רצוי שם (מעניין למה).

לפני 8 שעות, Pika007 כתב:

ומי נוקט מיד פעולה כנגד התבטאות לא במקום?

עבאס.

אני חייב להגיד שאני עוקב אחרי הפעילות והאמירות של הבנאדם מהבחירות שהביאו את ממשלת השינוי לכסאות.

עקבי מאוד, יותר עשיה פחות קשקושים, לא "ערבי מחמד" אלא דעות שתלויות בסיטואציה.

לגמרי בעד שיחזור במקום המטורללים מהגבעות.

העיקר שכשאמרתי שאני מעדיף אותו כשר בממשלה על ליצמן כמעט סקלו אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זהו ניצחנו.

בהנחייתו של פיתמר גיבור ישראל, כוחותינו הנועזים עצרו הלילה את המחבלת המסוכנת.

תחושת הביטחון חזרה אליי.

לאלו שמתלוננים על הסברה: זה לא יעזור לנו, אבל מה זה חשוב, הארכי טרוריסטית מאחורי סורג.

IMG_8464.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דיברנו על החרדים שגונבים מהקופה של אבא, רק שאבא לא חובט על ידיהם? הנה עוד דוגמא - רצו לשלב אותם באופק חדש, היו אמורים לדווח, לא מדווחים כמו שצריך, וזה עוד מבלי שבאמת בדקו אותם, אף אחד לא מצליח לבדוק אותם,

נתנו לחתול לשמור על השמנת אבל הי, מי שנתן לחמאס לקבל מזוודות כסף, הוא יכביד את ידיו על אחיו החרדים בבואם לחמוס?

צריך לזכור שאם פעם גפני היה עוד מישהו שאפשר היה לעבוד איתו והיו לו יחסי עבודה גם עם חברי כנסת מהמרכז והשמאל (כי צריך להסתדר עם כולם כדי לעשות למגזרך), ריח הניצחון או השנור עלה באפו מאז הקמת ממשלת הזדון וכל הפרצות נפרצו וכל הבלמים הוסרו.

הרי ברור שאם אתה לא מצליח להסדיר ליבה לחרדים, איך תצליח לבדוק חומרי ותכני לימוד במזרח ירושלים בפרט ובחינוך הערבי בכלל?

https://www.ynet.co.il/economy/article/hjnpfwlxp

מלחמה? המפלגות החרדיות דורשות תוספות שכר למורים בלי פיקוח

תקציב בהיקף של 300 מיליון שקל למורי החינוך החרדי, מתעכב רק בשל הצורך בהחלטת ממשלה מפורשת שתעורר ביקורת ציבורית, ובשל התנגדות המחנה הממלכתי. שר החינוך תומך בהחלטת שר האוצר להעביר את התשלום לחרדים

פורסם

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

זהו ניצחנו.

תחושת הביטחון חזרה אליי.

לאלו שמתלוננים על הסברה: זה לא יעזור לנו, אבל מה זה חשוב, הארכי טרוריסטית מאחורי סורג.

IMG_8464.jpeg

לדעתי דווקא פעולות כאלה יוצרות הרתעה, בדיוק כמו איטום הפיצריה עם שלעגה לזקנה שנחטפה,  פעולות כאלה יכולות בהחלט למנוע מהגדה להצטרף ללחימה.

אני באמת חייב להגיד שאני שמח ברמה האישית מהתמונות האלה לאחר איך שהתבטאה, צריך להמשיך לרדוף אותה.

• אהבתי 9

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

זהו ניצחנו.

תחושת הביטחון חזרה אליי.

IMG_8464.jpeg

עזוב את פיתמר שצריך לשבת בכלא על הסתה בדיוק כמוה,

מה הבעיה עם זה שעצרו אותה?

היא כתבה דברים שלא יביישו את כת השטן.

Play stupid games, win stupid prizes.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

עזוב את פיתמר שצריך לשבת בכלא על הסתה בדיוק כמוה,

מה הבעיה עם זה שעצרו אותה?

היא כתבה דברים שלא יביישו את כת השטן.

Play stupid games, win stupid prizes.

צריך פשוט להקשיב לדבריה החוזרים ולסטחרטץ ולהאמין לה , היא מתכוונת לזהיא גם סמל שתקף חיילים בהפגנות, רק אפס סובלנות

עריכה אחרונה על ידי yb

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

אמרתי שיש הבדל בין להפגין נגד הממשלה בת"א ולפתוח את הפה נגד חמאס בעזה.

אם חצי מהם היו פותחים את הפה נגד חמאס בעזה לא היה חמאס בעזה. מליון איש מול כמה? 30 אלף פעילים?

ולא מדובר פה על סתם שחיתות שלטונית, זה ארגון שיורה מהבתי ספר של הילדים שלהם בידיעה שזה יהרוג את הילדים שלהם. אם זה לא סיבה מספיק טובה לצאת נגדם, לא יודע מה כן.

תמיד יש הבדל, גם להפגין נגד הממשלה בתל אביב זה לא כמו להפגין נגד הממשלה בניו יורק. זה לא העניין. הנקודה שלחמאס יש תמיכה מסויימת בציבור הפלסטיני, ולא רק בעזה אלא גם בשטחים. איזה 700 חמסניקים כבר עצרו שם. 

לפני 9 שעות, mikyl כתב:

הם משווים את עצמם לשאר אזרחי המדינה. כמו שיהודים אפיופים אזרחי ישראל משבים את עצמם לשאר ישראלים ולא לאפיופים באתיופיה.

מדברים על מי שתומך בטרור ורואה את עצמו פלסטיני. לא על מי שרואה עצמו ישראלי.

יש הרבה בעיות בחברה הערבית בישראל שצריך לפתור.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זהו ניצחנו.

תחושת הביטחון חזרה אליי.

IMG_8464.jpeg

שוב, בפעם ה-100, פינדר מרחם על מי שהוא לא אמור לרחם.

תמימי ימח שמה ושם זכרה היא סמל לטרור הפלסטיני, אם אתה לא מבין שהפוסטים שלה נותנים מוטיבציה למחבל הבא, אתה לא תוכל לנצח במלחמה.

שיקפלו אותה לג'יפ ואני מקווה שהיא יצאה אחרי הנסיעה בלי שיניים.

או שאולי גם עליה אני צריך לרחם ולתת לה לראות טלויזיה בכלא?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5
  • תוכן חדש...