Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

הוא קודם כל נשיא ארה"ב וחושב על טובת ארה"ב בראש ובראשונה, לא הייתי מצפה ממנו למשהו אחר. ברור שיש פה אינטרסים אזוריים וכו', אבל אתה מכיר מישהו שבערוץ התעמולה הרשמי של ראש הממשלה יורדים עליו בלי סוף, מגחכים אותו , שרים שאומרים "מי הם בכלל האמריקאים, שישבו בשקט"... והדבר הראשון שהוא עושה זה לשלוח נושאת מטוסים ומאיים באופן חד וברור על כל מי שינסה לעשות משהו? אתה חושב שהאיומים האלו הגיעו בחלל ריק? סתם שולחים לכאן שתי נושאות מטוסים? 

יש לאמריקאים פה כמה דברים...

ישראל היא נכס אסטרטגי הכי חשוב שיש לאמריקה ובפרט במרח התיכון.

פגיעה בישראל

משמעותה פגיעה משמועתית בארה"ב.

הם לא שלחו לפה אתמול אלפי חילים להילחם בעזה...

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

א ציינתי חמאס כשליט

אבל זה מה שהתכוונתי מלכתחילה. השליטה של חמאס על חיי היומיום שלי היא קטנה ועקיפה. גם אם מפחידה.

ממשלה ימנית קיצונית עם הגבלות על חופש הביטוי, כן תוכל להשפיע על כל אספקט יומיומי בחיי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפשר לקשקש כאן כמה שרוצים, בעד, נגד, מה עדיף חמאס על הגדר או דוס במקרר, אבל @פינדר צודק ב-100%.

ממשלה שהמהות שלה היא כינון דיקטטורה, לא עוצרת כשיש מלחמה.

נהפוכו.

היא תנצל כל מצב בצורה צינית לקדם את המטרות שהכתיבה. מטרות שהיו זדוניות לפני המלחמה, וזה שהחמאס עשה בנו פוגרום לא שינה את המצב הזה. 

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=rka11liwfp

ציטוט

בחסות המלחמה, תזכיר החוק שפרסם אתמול משרד המשפטים בדבר "תקופות ודחיית מועדים" כהוראת שעה, שיביא להקפאה של שורת החלטות מינהליות ופעולות של רשויות ציבוריות, תאגידים וגופים ציבוריים – למשך שלושה חודשים מיום פרוץ המלחמה, כלומר עד 7 בינואר 2024 - יפגע באלמנט חשוב נוסף: חופש המידע.

• אהבתי 3
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

השליטה של חמאס על חיי היומיום שלי היא קטנה ועקיפה

ניגה פליז.

מסתבר שהחמאס יכול ביום אחד להשפיע עלי, שבכלל לא גר בישראל, למשך שלושה שבועות. קטן ועקיף...

אתה בעצמך חווית שליטה כמעט ישירה בחייך. פינדר אל תשקר לעצמך. פשוט תודה בזה, האירגון שחשבנו שהוא קקמייקה טרור בלונים ותמרורים, הזכיר לנו מה זה טרור אמיתי.

ב 1984 הוא עדיין חי עם השלטון, כן, לא היה סבבה, אבל חי. לכאורה הייתה שם איזו מלחמה, אבל היא לא נגעה באף אחד.

פה. אין מה להוסיף...

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

...

נכון, אבל גולדה הייתה בתקופה אחרת עם אנשים אחרים.

לא היה אינסטגרם ופייסבוק להעביר זוועות בצורה מיידית, לא היה את אותו זעזוע, ובאופן כללי התחושה אז שישראל באיום קיומי מתמיד.

...

ישראל אז לא הייתה בתחושה של איום קיומי.

אחרי מלחמת ששת הימים, הלכנו עם האף למעלה, בטוחים שאנחנו בלתי מנוצחים.

לא היה אינסטגרם ופייסבוק, אבל היו עיתונים יומיים ואז כולם קראו עיתונים, ויום אחרי יום העיתונים היו מלאים בהודעות אבל השחורות.

לא היו פלאפונים לחיילים, אבל תתפלא לשמוע באיזה מהירות הגיעו ידיעות מהחזית לעורף.

הידיעות לדוגמא איך במועזי התעלה מתחננים שחיל האוויר שלנו יפציץ אותם ואין מענה.

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

יש ברירה, "החזרת ההרתעה" ע"י סדג של פי עשר, אולי פי עשרים הרוגים בעזה. לא ריסוק החמאס לא כיבוש הרצועה ולא נעליים. חזרה לגלגל המוות הרגיל. 

רוצה להתערב על זה? יש לי כבר טמפלייט מוכן... ואני חייב להדגיש שאני ממש, אבל ממש, אבל ממש מעדיף את השווארמה. 

פעם ראשונה שאני מסכים עם אור.

99.9% שחמאס נשאר השליט בעזה אחרי ה"מלחמה הקיומית" 

פורסם

שודר היום בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/security/hli35-903772829/?pid=62&cid=902992371

הערכות הבכירים לפני השבת השחורה: "חמאס לא רוצה מערכה"

הרמטכ"ל אמר כי "חמאס לא מעוניין במערכה", שב"כ העריך: "סינוואר רוצה להרגיע". חשיפת חדשות 13: הציטוטים מהדיונים הסגורים של מערכת הביטחון בחודשים שלפני מתקפת הפתע.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 9 דקות, Ron Poh כתב:

ישראל אז לא הייתה בתחושה של איום קיומי.

אחרי מלחמת ששת הימים, הלכנו עם האף למעלה, בטוחים שאנחנו בלתי מנוצחים.

לא היה אינסטגרם ופייסבוק, אבל היו עיתונים יומיים ואז כולם קראו עיתונים, ויום אחרי יום העיתונים היו מלאים בהודעות אבל השחורות.

לא היו פלאפונים לחיילים, אבל תתפלא לשמוע באיזה מהירות הגיעו ידיעות מהחזית לעורף.

הידיעות לדוגמא איך במועזי התעלה מתחננים שחיל האוויר שלנו יפציץ אותם ואין מענה.

הייתה אופוריה, אבל אל תשכח שהאויבות שלנו היו מצרים וסוריה, מדינות עם אוכלוסייה מצטברת של 130 מיליון בני אדם, בגיבוי מדינות כמו ירדן, עיראק ועוד. על כל טנק שלנו היו 15 שלהם.

המצב שלנו היה הרבה יותר שברירי מהיום.

ישראל עדיין לא מדברת ערבית לגמרי.

מלכת ירדן טוענת שאנחנו משקרים (פלסטינאית, מה אפשר לצפות מתומכת נאצים), ירדן עצמה מעלה הצעה אנטי ישראלית בלי גינוי לחמאס באו"ם, חברי פרלמנט מקללים אותנו.

ישראל צריכה לקפל כל איש ירדני שנמצא בהר הבית ולשלוח אותו חזרה מעבר לגבול.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ישראל צריכה לקפל כל איש ירדני שנמצא בהר הבית ולשלוח אותו חזרה מעבר לגבול.

המלך יודע שאנחנו צריכים אותו, כפי שהוא צריך אותנו. נפילה של הממלכה תהפוך את ירדן במקרה הטוב למדינת אויר פלסטינית ובמקרה הרע לעוד מדינת כלום כמו עירק שאיראן תשתלט עליה ויהיה לנו גבול חם נוסף, רק שזה הגבול הארוך ביותר שלנו. 

פורסם
לפני 38 דקות, Supertigre כתב:

המלך יודע שאנחנו צריכים אותו, כפי שהוא צריך אותנו. נפילה של הממלכה תהפוך את ירדן במקרה הטוב למדינת אויר פלסטינית ובמקרה הרע לעוד מדינת כלום כמו עירק שאיראן תשתלט עליה ויהיה לנו גבול חם נוסף, רק שזה הגבול הארוך ביותר שלנו. 

זה מוקדש גם לכל מי שרוצה להקים מדינה פלסטינית בשטחי יו"ש 

לפני 12 שעות, yb כתב:

ביידן ציוני באבועה, הוא הוכיח את זה בדבריו עם התמיכה המלאה והתקווה והעזרה שהוא נתן לכל העם (אנשים אחרי 20 יום מתחילים להתאושש אבל אתה שוכח איך כולם היו פה לפני שבועיים עם הראש ברצפה ),   להגיד שאנחנו רק אינטרס ציני של ביידן זה פשוט כל כך עקום ושגוי , כמו אלה שלכלכו עליו שהוא סתם זקן סנילי מנומנם.

לעזרה והחסות שהוא פרס עלינו יש בהחלט מחיר כי אנחנו כבר בארוע בינלאומי בסדר גודל אחר,  אבל המחיר הוא גם אמריקאי,  גם הם צפויים לחטוף ברחבי העולם לא רק אנחנו כי בעזרתם אלינו הם הפכו את הארוע למשהו אחר. הם עוזרים לנו ביכולות ייחודיות שיש רק להם (אפילו שקוראים לנו סטראפ ניישן ) כמו יירוט טילים מתימן, יכולות מודיעיניות שיש לנושאת מטוסים שלהם, יכולות צבאיות שמועברות אלינו בשיירות האספקה (שביידן , שרק ציני ביחסו אלינו לתפיסתך, הורה להעביר מראש ולא בדיעבד לוודא שלא תיהיה לנו סכנה ).

בכלל היהירות והשנאה הישראלית צריכה קצת מנת צניעות. כן יש לנו יכולות גבוהות מאוד וחדשני טכנולוגיה,  אבל אנחנו בסוף מבחינה כמותית אנחנו די כלום ברמה עולמית, בטח לא מעצמה   חודשיים של מלחמה ומתרוקנת לנו האספקה,  את כיפת ברזל שהמצאנו אין לנו כסף לממן חידוש האספקה שלה בעצמנו.  

לפחות קצת הכרת הטוב למי שאוהב ועוזר לנו, זה המינימום המתבקש. 

עוד 20 שנה עם הדור הבא של הדמוקרטים הרבה בישראל עוד יתגעגע ויבין מה ביידן באמת נתן לישראל.  

לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

הוא קודם כל נשיא ארה"ב וחושב על טובת ארה"ב בראש ובראשונה, לא הייתי מצפה ממנו למשהו אחר. ברור שיש פה אינטרסים אזוריים וכו', אבל אתה מכיר מישהו שבערוץ התעמולה הרשמי של ראש הממשלה יורדים עליו בלי סוף, מגחכים אותו , שרים שאומרים "מי הם בכלל האמריקאים, שישבו בשקט"... והדבר הראשון שהוא עושה זה לשלוח נושאת מטוסים ומאיים באופן חד וברור על כל מי שינסה לעשות משהו? אתה חושב שהאיומים האלו הגיעו בחלל ריק? סתם שולחים לכאן שתי נושאות מטוסים? 

אני מוכן לקבל את הביקורת שאני שופט אותו לחומרה.

נראה מה יקרה אחרי תוך כדי הלחימה.

בכלל אני חושב שאחד הדברים החשובים שנדרשים מראש ממשלה ישראלי זה לדעת לנווט בין האינטרסים שלנו שלהם.

אגב. גם בשאר ערוצי התעמולה שטראמפ היה נשיא גם עליו דיברו ככה

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אם לא יהיה פה ניצחון מוחץ אני מוכן להגיע לאוסטין לקנות לך טסלה מודל Y ולחזור לארץ.

נשאר להגדיר מה זה ניצחון מוחץ.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה הבדל בנאום של גלנט לעומת ביבי.

גלנט נראה כאילו הוא רוצה לעלות על נמ"ר ולדהור לסג'עייה.

אבל בדיוק כמו ביבי טוחן מים ולא אומר שום דבר חדש.

פורסם
לפני 4 שעות, yor2 כתב:

שודר היום בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/security/hli35-903772829/?pid=62&cid=902992371

הערכות הבכירים לפני השבת השחורה: "חמאס לא רוצה מערכה"

הרמטכ"ל אמר כי "חמאס לא מעוניין במערכה", שב"כ העריך: "סינוואר רוצה להרגיע". חשיפת חדשות 13: הציטוטים מהדיונים הסגורים של מערכת הביטחון בחודשים שלפני מתקפת הפתע.

אני צריך רק ניחוש אחד מאיפה ההדלפה הגיעה

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...