Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דווקא דבר חיובי. אין מה לתחום מערכה כזו בזמן, זה מה שהייתי מצפה שיקרה.
השאלה אם הם באמת יעמדו בהצהרות וביעדים כשנתחיל לספור חללים (אם ניכנס בכלל).
אין לי בעיה שירעיבו אותם גם חודשיים עד שלא תישאר שם טיפת דלק אחת וכולם יצאו מהחורים שלהם.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה באמת לא מפוצצים את המאגרים האלה, שרואים אותם בבירור גם בגוגל? יש מצב שמנסים לסכסך בניהם לאזרחים שאין להם חשמל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

קשה לדעת. אולי רוצים לפוצץ אותם בעיתוי מתאים וספציפי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש מצב שכך מפחיתים לחץ ל"סיוע הומניטרי".

מאגרי דלק בוערים זה יופי של פירוטכניקה, פחות בריא ליחסי חוץ ולדעת קהל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביבי יגמור את שלו. העם כבר מתחיל לתקוף את כל השרים ומעיפים אותם קיבנימט מכל מקומות. זה ממש לא יימשך כך וזה מאד מעודד. מספיק שאחד התחיל וזה יתפוס תאוצה כלפי כל הצמרת הרקובה הזו

• אהבתי 5

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביבי בעצמו כבר חטף צעקות מחיילים.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

פורסם סרטון בטלגרם על הגעת חיילים אמריקאים לארץ, מעבר לצורת העבודה שלהם (לוחמים שהולכים בטור כמו טירונים) שמראה את הרמה המטורפת שלהם בתור צבא (שם אף אחד לא יגיע לחדר אוכל ויגלה שאין מזלגות), אפשר להבין איזה עוצמה שהם מגיעים ותיק תק פורסים מערכות בשטח ברמת הדיוק הגבוהה ביותר.

שווה לחכות עוד כמה ימים אם הכוח הזה יהיה לטובתנו. היידה ביידן.

אין ספק שמשמעת אצלם קצת שונה מצה"ל. וצריך לראות איך נראה חדר אוכל כאשר מרינס מחליפים את החברה שלנו. אבל הם עדיין באים ליראות וללמוד מה אנחנו עושים. אז מצב לא כזה גרוע 😊

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

הבכירים וקודמיהם שלקחו אחריות - ונתניהו שעדיין לא (ynet.co.il)

יאיר לפיד למד טוב מביבי:

"מי שהחליף את בנט כראש ממשלה, ראש האופוזיציה הנוכחי יאיר לפיד, נשאל היום אם גם לו יש אחריות לאירועי 7 באוקטובר - והשיב: "אם ימשיכו לנסות לגרום לכולם לקחת אחריות, אם כולם אחראים - אף אחד לא אחראי. יש מי שאחראי, זה לא הזמן להתעסק בזה"."

צודק במיליון אחוז. אם כולם אחראים - אף אחד לא אחראי. כמו שאם כולם גנבים אז זה נורמלי ואף אחד לא גנב.

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אלה צריכים לשבת בכלא גם. אחת הסיבות שהגענו לשפל הזה, זה שבמקום להישאר בשולי החברה הם הפכו לנציגי ציבור שמקבלים החלטות.

עם ישראל בחר בהם.  

פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

אם תגיע למצב שאתה משתמש בנשק קר מול מישהו חמוש - אני לא בטוח שתצליח להשתמש בנשק הקר...

ועדיין יש עוד סכנות חוץ מאיש חמוש..

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אני מרשה לך להשאיר בחוץ את 1400 הנרצחים הטריים. 

1600

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כי זה כבר לא מבצע "שובו מנדטים" שהוא התרגל אליו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה הבדל בנאום של גלנט לעומת ביבי.

גלנט נראה כאילו הוא רוצה לעלות על נמ"ר ולדהור לסג'עייה.

זה הכל כדי שביבי לא יחשוב להתקפל.

פורסם

עד כה כבר 20 דקות אני שומע אותו וזה נחמד מאוד

באופן כללי הערוץ הזה מאוד טוב

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

חמאס, בתור שליט, זה לא משהו שמפחיד אף אדם רציונלי בישראל. אין איום כזה, לפחד מלחיות תחת שלטון חמאס שקול ללפחד לעלות לאובר בה נוהגת מירי רגב. תרחיש דמיוני לגמרי, אובר לא ייכנסו לישראל.

יש לי קצת אד הומינום שאשמור לעצמי, אבל בבקשה תקרא שוב את מה שציטטתי ואת מה שכתבתי.

לא ציינתי חמאס כשליט.

אבל חמאס בתור אירגון טרור שגם נכנס לבית ושוחט משפחות שלמות - מפחיד כול אדם רציונלי בישראל, היום יותר מלפני שלוש שבועות. 

לפני 4 שעות, oryo כתב:

יש סיכוי סביר שהיא בכלל לא תנסה

פה אדון אור, אתה מוכיח שאתה מאמין שיש סיכוי יותר גדול מאפס (בלשון המעטה) שאדון ביטחון יצליח "להכיל" את המצב הזה, ולגרור אותו למשהו בשגרה. (כי הרי זה מה שזה, לא ככה? לא תחסל אותם לגמרי - הם יעשו זאת שוב).

ואתה יודע מה, אם היית אומר לי שזה או ממשלה פאשיטו-יהודית או חמאס בפלישות קטליות כאלה, הייתי כנראה הולך על הפאשיסטים (או חותך, רגע, כבר חתכתי). ומה שבטוח שזה שאתה מכיר אותי ככה שאתה יודע שזאת "לא בדיוק" הגישה שלי. 

הפחד הגדול זה שנקבל קומבינציה כזאת של שני הדברים ביחד. 

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...