Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

תפנים אין אפשרות לא להגן על אזרחים שיושבים באופן חוקי ולא משנה היכן.

הם חיים מחוץ למדינת ישראל. הם משקרים שהם שם כדי להגן עלינו (הם לא). נבחר הציבור שלהם התווכח בתקשורת לפני כמה חודשים שזה לא בסדר שבגצ הכריח את המדינה למגן את עוטף עזה, כי "יש סדר עדיפויות". ואנחנו יודעים מה הוא.

עזוב, מכל הויכוחים, את זה כנראה באמת אפשר להשאיר לסוף המלחמה. הכעס שלי הוא לא על המתנחלים, לפחות לא על רובם. אלא על הממשלה, סדר העדיפויות שלה, וכמובן על העומד בראשה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, avi 1234 כתב:

והסתכלות על ישראל כילד הרע

שמרעיב את עזה

אין לי בעיה שהאירופאים ייתנו מזון לעזה, מבחינתי שישלחו מכולות שלמות של אוריאו פצפוצים לעזה כל שבוע.

כן, וזה תפקידו של ראש ממשלה, שלא יכנס דולר אחד לשיקום הרצועה ובטח לא שיגיע לארגוני טרור. איזה הגיון יש בזה שהצבא משקיע מליארדים של מיסים שלנו להחריב את הרצועה ובסוף המבצע נתניהו דואג להעביר להם כסף לשיקום ללא שום הישג מדיני.

עזה זה כמו הקבצן באלנבי, אין בעיה לתת לו אוכל שיעזור לו, אבל אם תתן לו כסף זה רק ישמש לקניית עוד סמים ואלכוהול.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 4
פורסם
לפני 38 דקות, yd b-4 כתב:

אז מה לדעתך היה נכון בהינתן על כך שהיו התרעות על התחממות הגיזרה באיו"ש. לא לעבות כוחות שם?

יש הבדל של שמים וארץ בין להגן על הישובים החוקיים עצמם, לבין לשמור על כל גבעה (שהיא מראש לא חוקית) על סוכה בחווארה, על עובדי אלילים שנוסעים לקבר יוסף (זה הדבר הכי לא יהודי שיש!) ועוד אלפי מקרים כאלו. 

כן, אישית גם אני בדיעה שיש להגדיל את הכוח הסדיר, רק תזכור שלפני שנייה השופרות הביביסטים טענו שיש לעבור לצבא מקצועי! 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, Supertigre כתב:

כן, אישית גם אני בדיעה שיש להגדיל את הכוח הסדיר, רק תזכור שלפני שנייה השופרות הביביסטים טענו שיש לעבור לצבא מקצועי! 

הטענה לצבא מקצועי באה מכל קצוות הקשת הפוליטית. אפשר להגיד גם שמהצד השמאלי של המפה באה הדרישה שצריך להיפרד כעם, לשני חלקים. גם הדרישה הזו נשמעת אבסורדית בימים כאלו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, oryo כתב:

לכל אלו שמדברים על אשמת הרמטכל / מפקד גזרת עזה / ראש אמ"ן - ודורשים שיתפטרו

שימו לב מה אתם עושים: טוענים שהמפקד שעומד בראש המערכת, צריך לקחת אחריות על הכשל שמתרחש בתוכה. 

כל הכבוד, אתם מבינים מה זה ownership. 

עכשיו צריך רק עוד צעד אחד קטן:

מי המפקד בפועל על כל המדיניות של ישראל בשני עשורים האחרונים? 

מי המפקד של המפקדים שצריכים לתת את הדין? 

מי הוא אותו אדם שתועד, מספר פעמים, מסרב לקבל התראות ואף לפטר את שרהב"ט אחרי התראה? 

... 

למה אני שואל שאלות רטוריות? 😅

הנה דוגמה קטנה לשטיפת המח ב"צד השני" - יושב מעבר לאוקיינוס ורק מתעסק בביבי ביבי כל היום.

נראה לי שחוץ ממשתתף או שניים, כל השאר כאן, כולל "ביביסטים", מסכימים שביבי נכשל וחייב לעוף. זה לא סותר את זה שרבים חושבים שגם הפיקוד הצבאי צריך להניח את המפתחות.

אבל בואו נרמוז שהביביסטים מאשימים רק את הצבא ולא את ביבי -> נעשה איזו הוכחה או הסקה אינדוקטיבית כדי להוכיח את מה שלא צריך -> נסיים במשפט מתחכם/פלצני.

• אהבתי 4

פורסם
לפני 37 דקות, avi 1234 כתב:

נתניהו וברק רוצו לתקוף באירן וראש המוסד הלך לאמריקאים

נתניהו מעולם, אבל מעולם לא לקח החלטה משמעותית קשה מהסוג הזה, כלום, שום דבר. 

פורסם
לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

נתניהו מעולם, אבל מעולם לא לקח החלטה משמעותית קשה מהסוג הזה, כלום, שום דבר. 

למה ככה? 

הוא החליט להתחתן עם שרה 

• מצחיק 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 21 דקות, oryo כתב:

לכל אלו שמדברים על אשמת הרמטכל / מפקד גזרת עזה / ראש אמ"ן - ודורשים שיתפטרו

שימו לב מה אתם עושים: טוענים שהמפקד שעומד בראש המערכת, צריך לקחת אחריות על הכשל שמתרחש בתוכה. 

כל הכבוד, אתם מבינים מה זה ownership. 

עכשיו צריך רק עוד צעד אחד קטן:

מי המפקד בפועל על כל המדיניות של ישראל בשני עשורים האחרונים? 

מי המפקד של המפקדים שצריכים לתת את הדין? 

מי הוא אותו אדם שתועד, מספר פעמים, מסרב לקבל התראות ואף לפטר את שרהב"ט אחרי התראה? 

... 

למה אני שואל שאלות רטוריות? 😅

נראה לי כבר זה מוסכם על כולם שהוא האשם העיקרי 

פורסם
לפני 15 שעות, Shmulik_Miata כתב:

1500 זה מה שנכנס, יש לך עוד X שינסו ואולי יצליחו להכנס בהמשך.

1500 זה מה שנכנס ומצא את מותו בישראל.

אני מעריך באזור 3 אלף נכנסו לישראל.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 שעות, EliC25 כתב:

כנראה צולם היום. לא אומר כלום.

רוב החרדים הישראליםם בכלל לא יוצאים מהארץ. אז מה זה מוכיח לך?

יש המון המון המון המון חרדים שגרים בניו יורק ובשאר העולם, ומגיעים לפה לביקורי משפחה או בחגים. זה מאוד סביר שהם יברחו כי אין להם לכתחילה זיקה למדינה הזו והם לא רגילים לתופת הזאת, בדיוק כפי שלא הייתי מתפלא מאזרחים זרים שבורחים מכאן.

אפשר להפסיק עם הפילוג וההסתה? אפשר להעלות את כמויות החרדים הישראלים שמתנדבים כעת בשטח ועוזרים לאזרחים ולחיילים בגזרות רבות?

ובהמשך לזה. עוד קצת אור:

מלא, מלא!!!! ארגונים חרדים, גם מהארץ וגם מחו"ל, דואגים לארוחות חמות טעימות ומזינות ללוחמים בשטח.

יהודי חרדי שילם כרטיס טיסה לכל מי שהגיע לשדה תעופה עם צו שמונה, סך הכל 250 אנשים (!!) 

ולא חסר עוד הרבה הרבה הרבה מהנתינה שיש לעם שלנו.

• אהבתי 7
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Uri-G כתב:

אתה רציני? 30 אלף פעם הוזכרו תחקירים והערכות על התחמשות חמאס. כל סבב עזאתי מצאנו שם יותר רקטות, יותר נ"ט, יותר רחפנים וזה הופיע בפרסומים בכל כלי תקשורת (אולי לא היה בערוץ 14, אז רחמים לא ידע), אין דרך שנתניהו יכול להגיד שהוא לא ידע שהחמאס מתחמש עוד ועוד ב 15 שנות שלטונו. אתה לא ידעת שהחמאס מכניס עוד ועוד נשק לרצועה? אני כן, בלי להיות בישיבה בטחונית אחת.

הם רוצים להוציא את סמוטריץ' ובן גביר בגלל שהם צמד פירומנים שגם נתניהו לא היה רוצה להכניס אותם לקבינט. אבל לאור העובדה שאין פוליטיקאי ותיק אחד שמוכן לעבוד עם השקרן הפטלוגי הזה, הוא צריך את שניהם להשרדותו הפוליטית.

כי האש שאנחנו חווינו בשבת זה ברביקיו...

זה לא בגלל שהם פירומנים זה בגלל שאתה ממש לא סובל אותם. כל ההגדרות האחרות הם פשוט תירוצים 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

אני מכיר טוב איזה ספר פה בעיר, שבמקור הוא מהדרום והוא ביביסט מושבע.

דיברתי איתו הבוקר והוא אמר כמה שביבי אפס והוא צריך ללכת הביתה.

הרבה אנשים התפכחו.

עד שהבוטים יעשו את העבודה שלהם, היינו כבר סרט הזה..

אל תאמין לביביסטים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

זהו, יש ממשלת חירום. אישית הייתי שמח לבריק כמשקיף קבינט במקום איזנקוט הפרווה, אבל אף אחד לא באמת שואל אותי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 4
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

כי האש שאנחנו חווינו בשבת זה ברביקיו...

זה לא בגלל שהם פירומנים זה בגלל שאתה ממש לא סובל אותם. כל ההגדרות האחרות הם פשוט תירוצים 

הברביקיו שחווינו זה בדיוק בגלל צמד הפירומנים האלה.

חודשים הם מדליקים את איו"ש בפוגרומים והדובדבן של הקצפת היה בסוכות כאשר הצבא היה צריך להגן על הסוכות וטיולי הפירומניה במקום להיות איפה שצריך אותו.

אני בהחלט לא סובל אותם, הם בושה לציונות הדתית בעיני, אבל נראה כי אתה מכור למדורות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 46 דקות, yor2 כתב:

אמרו לפני כמה דקות. שחיזבלה ירה שני טילי נט. וכנראה יהיהו בשורות רעות.

אי אפשר לפרסם עדיין. בחדשות 13.

יש משהו בדבריך..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...