Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ובנתיים הטמינו מטענים לפריצת נגדר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

נתניהו "קורא לאזרחי ישראל להתאחד".... כן, להתאחד, אומר זה שעסוק שנה שלמה בלשסוע ולפלג.

שהחבורת אפסים שם לפחות יעשו עבודה סבירה מספיק כדי לבלום את הקטסטרופה.

מתסכל שאין משהו שאפשר לעשות באמת. 

פרסמתי בערוצים שונים שהבית שלי פתוח לכל מכריי או מכריהם שצריכים מקום לשהות בו עד יעבור זעם.

ביקשו בלי פוליטיקה בהקשר של מאורעות היום.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אבל הפוליטיקה שזורה באירועי היום. העיסוק של הממשלה הזו בכל דבר שהוא לא אזרחי המדינה וזה כולל את הבטחון זועק לשמיים.
האנשים חסרי הכישורים שמונו לכל תפקידי המפתח הוא כשלון שזועק לשמיים.

הייתה פאשלה ענקית של הצבא, אבל לא שמעתי את סמוטריצ' ובן גביר צועקים על כמה תושבי העוטף מופקרים בהפגנות.
לא שמעתי אותם צועקים כמה הבטחון של תושבי העוטף חמור למרות שתושבי העוטף צועקים.
רק שמעתי אותם מדברים על חופש תנועה אל מאחזים הזויים ביו"ש ועל העברת כוחות ליוש ועל שבכ שלא משקיע מספיק ביו"ש וכו'...
מעניין כמה חטיבות סדירות הזיזו מעזה ליו"ש בחודשים האחרונים...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

מי שפגע בכשירות של צה"ל, כל מי שתמך בסרבנות, צריך למצות איתו את הדין.

כל הכבוד, הצלחת להשיג את אמסלם ומירי רגב.

הם כמובן צריכים לבדוק קודם אם זה מועיל להם, לפחות לך אין את ההתניה הזו.

דרך אגב, לפוסט הבא אל תשכח לקשור בין מה שקורה עכשיו לזה שחיללו את קדושת כיפור בזה שלא אפשרו תפילה בהפרדה באמצע ת״א.

עשה טובה, לפני שאתה ממצה את הדין, תרשה לי לפנות למידת הרחמים שלך.

מאחר ונראה שאין שום דבר משותף בינינו פרט לעובדה ששנינו עברנו ברית מילה, אחרי שכל זה יסתיים דבר עם נציגי הציבור שלך שיחלקו את הארץ בינינו. קח לך פי שתיים מהגודל היחסי של הקבוצה שלך באוכלוסיה, חלק את השטח איך שבא לך וניפרד. מוצא לים עם חמישים ק״מ רצועת חוף זה כל מה שצריך.

• אהבתי 8
פורסם

ומי יממן את מדינת הנכשלים הזו? מקמפל עולם? 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה היה עוד כלום.
הפלסטינים פשוט כבשו את כל הבסיס של אוגדת עזה, אין שם אפילו חייל צה"ל אחד.
ניתן לראות את הטיול השנתי שהם עושים בסבבה ליד לפחות 8 נגמ"שי אכזרית ואין ספור כלים אחרים, הכל ברגוע בלי אפילו לפחד שיקרה משהו.
הזוי.
https://x.com/clashreport/status/1710644859848003588?s=20

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

ומי יממן את מדינת הנכשלים הזו? מקמפל עולם? 

זה עניין שלהם.

בסופו של דבר, אתה לא יכול לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.

פורסם

לא משנה איך ייגמר הפעם אבל חמאס זי&&נו לנו תתחת בצורה מאד מאד חזקה וזה נצחון אדיר בשבילם. וזה עדיין לא נגמר ומי מכם בכלל יוכל מחר להסתובב ברחוב רגוע כשכל ערבי ברחוב ייראה בעינייכם אולי אחד המחבלים של עזה ותיכף בה לדפוק לכם או למשפחה שלכם כדור בראש? הם ניצחו חד משמעית ובלי צבא ובלי כל זיוני שכל שצבא ישראל הכי טוב בעולם , בתחת שלי, מסכנים החיילים בשטח ומסכנים אלו שנחטפו. איך יכול להיות שב 7.30 רואים רכבים עם חמושים נכנסים לשטח ישראל ועד 10.30 אין עדיין שום תגובה? איך פורצים גדר עם טרקטור שלנו ונכנסים מאות מחבלים בלי הפרעה. זה ארוע של פאקינג אלפים מעורבים ועם תכנונון של המון חודשים ואיך זה שעם המוסד הכי טוב בעולם  אף אחד בצבא שלנו לא ידעו על זה?  איך פאקינג איך? לא מאמין לשיט הזה. הם באים ושוחטים שוטרים וחיילים ואין תגובה במשך 3 שעות????!!!!!   מה נסגר? ומחר מכיוון סוריה וג׳נין ותוך יומיים כולנו על הרצפה עם נשמה למעלה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין ספק שהם רשמו נצחון גדול היום.
השאלה איפה נגמור בסוף. אין לי תקוות גדולות ממר נתניהו וחבריו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נטישת העשירים. אני נוהג לעקוב אחרי האתר הזה וכבר הרבה זמן שלא ראיתי כלכך הרבה מטוסים פרטיים ממריאים ביחד מנתב"ג.

בכל רגע נתון יש כ 2-3 מטוסים פרטיים באוויר.

Screenshot_2023-10-07-16-56-44-634_com.android.chrome.thumb.jpg.6da52cfd2eb1e78b269042f0159fc46d.jpg

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, bobi כתב:

נטישת העשירים. אני נוהג לעקוב אחרי האתר הזה וכבר הרבה זמן שלא ראיתי כלכך הרבה מטוסים פרטיים ממריאים ביחד מנתב"ג.

בכל רגע נתון יש כ 2-3 מטוסים פרטיים באוויר.

Screenshot_2023-10-07-16-56-44-634_com.android.chrome.thumb.jpg.6da52cfd2eb1e78b269042f0159fc46d.jpg

אחד מהם זה בטח של ברונו מארס.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מילואימניקים מחפשים טרמפים. אין הסעות. אין שרת תחבורה.

אנשים מנהלים קבוצות לאיתור נעדרים.  אין גורם רשמי שמנהל את זה.

קריסה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם רק היה לנו משהו כמו אוטובוסים או רכבת בשבת...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...