Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Coro כתב:

אובמה כן שבר מסורת - הוא היה שחור, צעיר וחסר ניסיון - בשונה מכל הנשיאים לפניו - והשמאל בארה"ב חגג את זה.

RK אתה חתיכת אידיוט ו/או דמגוג כי גם אם אלרון ייבחר או לא ייבחר (הכסף שלי שהוא ימשוך את ההתמודדות) זה יהיה במסגרת הליך קיים של וועדה לבחירת שופטים.

אתה ודומיך חוזרים כמו תוכים תוך 10 דקות על כל טענה אידיוטית שמשחררים לעיתונות.

עוד אחד שלא עושה שיעורי בית.
אובמה לא היה לא צעיר במיוחד (קלינטון וקנדי היו צעירים יותר בחמישים שנה שקדמו לאובמה) ולגמרי לא חסר נסיון במערכת הפוליטית (היה יותר מנוסה מקנדי ומקלינטון, גם בפוליטיקה של ה-state שלו וגם בלאומית (היה סנטור בקונגרס), והיה לו המון נסיון כמארגן קהילתי במלכ״רים כנסייתיים).
ואפשר להתוכח אם צריך לראות אותו כשחור -- היה חצי לבן, וגדל כלבן בהוואי ואינדונזיה.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אלו היו הנקודות שמטה הבחירות שלו דחף.

הטעות היחידה שלי שקראתי לRK אידיוט.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

אובמה כן שבר מסורת - הוא היה שחור, צעיר וחסר ניסיון - בשונה מכל הנשיאים לפניו - והשמאל בארה"ב חגג את זה.

RK אתה חתיכת אידיוט ו/או דמגוג כי גם אם אלרון ייבחר או לא ייבחר (הכסף שלי שהוא ימשוך את ההתמודדות) זה יהיה במסגרת הליך קיים של וועדה לבחירת שופטים.

אתה ודומיך חוזרים כמו תוכים תוך 10 דקות על כל טענה אידיוטית שמשחררים לעיתונות.

הנה נפרדנו ממשתמש שלא יודע להתנהג לשבוע.

לא לחפש את האדמין של הפורום, אנחנו קלים למציאה...

לשמור על דיון ענייני.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבעתי לגבי זה דעה כי אין לי המומחיות להגיד מה צריך

אם אין לך את המומחיות להגיד מה צריך (ושלא יהיה ספק - אין לך), למה אתה חושב שהזעם הצדקני שאתה מלא בו נותן לך מומחיות להגיד מה לא צריך?

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

בסדר כולם שם אשכנזים זה אותו דבר מותר להתבלבל אם מגיבים בזמן עבודה..

אתה מודע לזה שאלרון לא ממש אשכנזי?

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל מפה ועד התנקשות בשני ראשי עיר.. 

הוא התנקש בשני ראשי עיר, מה לא נכון בזה? פשוט לא הצליח.

לפני 7 דקות, Coro כתב:

הטעות היחידה שלי שקראתי לRK אידיוט.

מה קרה? לא יכול לעמוד מאחורי המילים שלך? :)

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, לטעמי אפשר לסכם את הדיון בנושא של אלרון בשני משפטים. אם כל הרפורמה היתה מסתכמת בשינוי שיטת הסניוריטי, או אפילו שינוי שיטת הסניוריטי והסבירות, כל העניין היה הופך לסערה בכוס תה.

אנשים לא היו יוצאים לרחובות.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אבל כשסולברג ייתן איזה פסיקה שמסתדרת עם הדעה של רוטמן או סמוטריץ תגידו "הוא פאשיסט שמשרת את הדיקטטורים".

סולברג אחראי לפאשלה הגדולה ביותר: הוא ראש ועדת הבחירות המרכזית.

חוק יסוד הכנסת
https://www.nevo.co.il/law_html/law01/190_001.htm#Seif28
קובע שמי שמסית לגזענות, או תמך באירגון טרור (לא נדרשת הרשעה פלילית, אגב) לא יכול להיבחר לכנסת.
אז איך הועדה בראשותו לסמוטריץ׳, בן-גביר, הר-מלך, אבי מעוז, פינדרוס וכל חברי מפלגותיהם בכלל לעמוד לבחירה? יש 0 הבדל ביניהם למאיר כהנא.
יש כ-20 ח״כים בקואליציה שבאופן פעיל מסיתים לא רק לגזענות, אלא גם לאפליה נגד נשים, אפליה בין עדות (כל ש״ס וכל דגל התורה, שבמוסדותיה לא מקבלים בנות מזרחיות) ואפליה נגד להט״ב. אף אחד מהם לא היה צריך להיות מסוגל להירשם כמועמד לכנסת. גם קרעי לא.

לא יודע למה סולברג והועדה החליטו מה שהחליטו. אולי ריחמו על בן-גביר המסכן, אולי הוא סוכן מדינת יהודה. אבל דם מלחמת האזרחים שאני לא חושב שאפשר עדיין למנוע יהיה עליהם.

לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

מה הקשר בין מספר בתי המחוקקים לשיטת הסניוריטי תגיד לי?

שיטת הסניוריטי היא שיטה מנוגדת לחוק פרופר שהשופטים קבעו לעצמם (כי ככה הם אוהבים).

את נשיא בית המשפט העליון קובעת הועדה לבחירת שופטים על פי חוק.

למה אתה חושב שזה מנוגד לחוק? השופטים בביה״ד העליון לא קובעים מי יהיה הנשיא, הועדה קובעת.
כל מי שעומד בקריטריונים של שופט בעליון רשאי להגיש מועמדות לנשיא ביה״ד.
אם מעניין אותך, אלה הקריטריונים והטופס שצריך למלא 😃:
https://www.gov.il/he/departments/general/judges_nominations
כל שופט מחליט לעצמו אם הוא מגיש מועמדות לנשיאות או לא. זה שיש להם נוהג שרק הותיק עושה את זה (יותר נכון, היה עד שלשום) -- אז מה? אין שום דבר לא חוקי בזה, כמו שאין שום דבר לא חוקי אם תסכם עם השכנה ממול שרק אחד משניכם יגיש מועמדות לועד הבית, כי יש לכם אינטרסים משותפים ופיצול קולות יזיק להם.

פורסם
לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

אגב, לטעמי אפשר לסכם את הדיון בנושא של אלרון בשני משפטים. אם כל הרפורמה היתה מסתכמת בשינוי שיטת הסניוריטי, או אפילו שינוי שיטת הסניוריטי והסבירות, כל העניין היה הופך לסערה בכוס תה.

אנשים לא היו יוצאים לרחובות.

^ זה לא (רק) אלרון, זה הכל.

זו כל הפואנטה של שיטת הסלמי: ״מרוב עצים לא רואים את הפאשיזם״

כשמפרקים את הסלמי לפרוסות, אז כל פרוסה לבדה בוואקום - נשמעת כמו משהו שאפשר לאכול או להכיל.

אבל במציאות אין וואקום, במציאות יש למעלה מ200 חוקים בבליץ עם השתלטות עויינת של הרשת ה״מחוקצעת״ על הרשות השופטת, בשביל לבסס מגה-רשות אחת כל יכולה, בלי חוקה שתהווה איזשהו בסיס רחב.

לשיטת הממשל הזו יש שם.

אנשים מדמיינים דיקטטורות כאילו הצבא ברחובות והמתנגדים תלויים בכיכר העיר, במציאות העכשווית הדיקטטור הפופוליסטי חכם יותר ולכן מקיים מנגנון פסאודמוקרטי עם ״בחירות״ ו״איזונים״. 

בפועל כל שצריך לעשות זה לרוקן את השיטה הדמוקרטית ממשמעות, לקיים ״הצבעה״ כי די והותר למנים חושבים שהצבעה היא-היא הדמוקרטיה, וכמובן לסדר את העניינים בצורה נוחה ככל הניתן. בינתיים מכניסים מקורבים למשרות מקצועיות, מנטרלים את מערכות הביקורת (תקשורת, שיפוט), ותמיד מקפידים להסביר שזה לא המנהיג שעושה את זה - זה העם.

וכשאתה שואל את ה״עם״ איך זה הגיוני שבמדינה עם יוקר מחיה מהגבוהים בOECD + אתגרים בטחוניים + חינוכיים + דמוגרפיים - מה שהכי הכי חשוב ודחוף זו הפיכה במערכת המשפט, אז הם קוראים לך אידיוט, בוגד או שקרן וממשיכים קדימה בכל הכח אל השמדת הערך במעטה ״הצלת המדינה״ מבג״צ היועמ״שית הטייסים ושאר עוכרי ישראל החדשים.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

אתה בטוח שאתה בצד הדמוקרטי?

כן. בצד של הימין הדמוקרטי.
אחד הלקחים החשובים ביותר מעליית הנאצים היה שאסור למשטר דמוקרטי לתת לגורמים אנטי-דמוקרטים לנצל אותו לרעה כדי לחסל את הדמוקרטיה (גבלס כתב על זה מפורשות, רק שרוב גרמניה לא לקחה אותו ברצינות).
צריך לעשות ״למען יראו וייראו״ כדי שאף אחד לא יחשוב אפילו לנסות את זה שוב.
שים לב, לא קראתי לאף אחד לקחת את החוק לידיים או לעשות מעשה בלתי חוקי כלשהו. רק למצות את הדין עם מי שלדעתי בוגד במדינה ומסכן את קיומה וחיי כל אזרחיה.

פורסם
לפני 8 שעות, RK כתב:

מדהים שכל הנימוקים של תומכי הרפורמה לא מתרכזים בשיטה, אלא תוקפים לגופו של אדם. פלצנות/התנשאות/ישראל השניה/אשכנזים/פריבילגים/תנועות גבינה במרחב - מה לא... לאף אחד אין הסבר למה השיטה הקיימת לא טובה ולמה מה שמציעים במקומה ישפר, חוץ מ"עכשיו אנחנו נהיה הפריבילגים ונדפוק את האליטה הקודמת". תכלס? ברה"מ על מלא. 

רק אל תספר להם מה קורה אחרי המהפכה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

אם אין לך את המומחיות להגיד מה צריך (ושלא יהיה ספק - אין לך), למה אתה חושב שהזעם הצדקני שאתה מלא בו נותן לך מומחיות להגיד מה לא צריך?

1. לא יודע מה קשור זעם צדקני אבל נזרום.

2. לא אמרתי שאני יודע מה צריך ומה לא צריך, אמרתי שיש אנשים שמבחינתם זה הכל או כלום, והם בשני הצדדים.

3. אתה מתנשא ככה גם על כל מיני מתכנתים, רופאים ובעלי עסקים שהפכו למומחי משפט פתאום או שאתה שומר את זה רק למי שלא מסכים עם דעתך? 

אני לפחות לא מתיימר להציג את הדעות שלי כאמת מוחלטת.

פורסם
לפני שעה, RK כתב:

אתה לא חושב שאתה לוקח את זה טיפה רחוק מדי? ממש טיפה? אולי? 

לא.

אנחנו לא  במערב אירופה. עולה הרבה מאד דם וכסף רק לשרוד עם השכנים שיש לנו, וזה לא דבר שישתנה בעתיד הקרוב.
הנאצים היו אחראים לרצח של כ-6 מליון יהודים.
יש היום בארץ כ-7.5 מליון יהודים .
השמדת המדינה שה״ממשלה״   עושה ב8 חודשים האחרונים בכל התחומים ללא יוצא מהכלל, אם לא ייעצר די בקרוב, יגרום למצב בו לא תהיה לנו היכולת לא הכלכלית ולא הצבאית לעמוד מול עשרות אלפי הטילים המדוייקים (ועוד הרבה יותר לא מדוייקים) שממשלות נתניהו נתנו לחמאס ולחזבאללה לצבור מאז 2006. העורף לא מוכן בכלל למלחמה כזו, ובעיקר הוא זה שייפגע. אני לא מעריך שיישארו הרבה יהודים חיים במדינה אחרי תקיפה כזו, ולכן לדעתי הקואליציה הזו יותר מסוכנת ליהודים מהנאצים (מבחינת מס׳ ההרוגים הצפויים).

ביבי לא טיפש ומבין בכלכלה. אין מצב שהוא לא מבין את ההשלכות, ולכן מנקודת ההשקפה שלי הוא בוגד מהסוג הגרוע ביותר -- כל שאר השותפים אחראים באופן קולקטיווי.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

האח סמוטריץ׳ התנצל על מצעד הבהמות או משהו. ובכל זאת...

קצת גיי

MemeKing(4).png.bccf7802b58b877af3160782aad6a1b4.png

לפני שעה, PinkDolphin כתב:

אפשר להתוכח אם צריך לראות אותו כשחור -- היה חצי לבן, וגדל כלבן בהוואי ואינדונזיה.

בוא נגיד שאם אובאמה חצי לבן אז יש לנו בארץ הרבה Sand Niggers יהודים..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, RK כתב:

אתה מודע לזה שאלרון לא ממש אשכנזי?

עד שהצלחנו להכניס עירקי לעליון לא בתור נאשם אז אומרים שהוא אשכנזי?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מעבר להודעה המגעילה שלך על ביבי וחבריו, לפי ויקיפדיה ראש עיר אחד איבד רגל, והמטען השני גרם לפציעה חמורה ועיוורון של חבלן מג"ב.

היה צריך לקבל הרבה יותר מה-3 שנים שקיבל, אבל מפה ועד התנקשות בשני ראשי עיר.. 

מצחיק שאתה ממציא דברים בזמן שאתה טוען שעמית סגל הוא השקרן.

״התנקשות״ כמו שאני מכיר את המונח פירושה נסיון לרצוח (בד״כ אישיות ציבורית), משמש לפעמים גם לציון נסיון שהצליח.
האקדמיה ללשון העברית עדיין חושבת כך:
https://hebrew-academy.org.il/keyword/הִתְנַקְּשׁוּת/

לו הוא היה מצליח, הייתי כותב ״חיסל״ או ״רצח״.

פורסם
ציטוט

ב-2 ביוני 1980 הניחו חברי המחתרת היהודית מטעני חבלה במכוניותיהם של ראש עיריית שכם בסאם א-שכעה וראש עיריית רמאללה כרים חלף, ובדלת המוסך של ראש עיריית אל-בירה איבראהים טאוויל. כתוצאה מפיצוץ המטענים במכוניות, א-שכעה וחלף נפצעו קשה: שתי רגליו של א-שכעה נכרתו, ונכרתה כף רגלו של חלף[1]. טאוויל התקשר בעקבות האירועים לממשל הצבאי ששלח לביתו חיילים, בהם חבלן מג"ב סלימאן חירבאווי.[2] כאשר פתח חירבאווי את דלת המוסך של טאוויל התפוצץ מטען החבלה. חירבאווי נפגע בשתי עיניו והתעוור.[3]

ציטוט

חגי סגל מילכד את מכוניתו של ח'אלף ואת דלת המוסך של טאוויל, והורשע בעברות של גרימת חבלה חמורה, החזקת נשק ופעילות בארגון טרור.

מודה שעד היום ידעתי שסגל הורשע בעבירה הקשורה בהשתתפות בארגון טרור, אבל בתמימותי חשבתי שמדובר במשהו ״פעוט״ כמו סתם לשבת בארגון ולתכנן דברים.

לא ידעתי שהוא גרם לנכות לצמיתות של שלושה אנשים, כולל עיוורון שזו אחת הנכויות הכי מחרידות שאפשר להסב לבן אדם - וספציפית כאן אפילו לא מדובר ב״סתם ערבי״ אלא בחבלן של מג״ב(!?), מזל של סגל שזה היה חבלן לא-יהודי.

הוא ישב על זה שנתיים בכלא.

שנתיים.

וואו!

..

אגב - ערך הוויקיפדיה (״ההתנקשות בראשי הערים״) והלינק לעיל בהינתן הציטוט של יובל לעיל בסה״כ מציג עוד אימפלמנטציה של השיחדש מבית אורוול: למילים אין באמת משמעות ויושרה אינה באמת ערך, כך ניתן לקרוא לאנשים אחרים שקרנים/ממציאנים בזמן שאתה עושה זאת בעצמך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...