Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לחברנו אור פה, אני אדם שיודע להודות בטעות.

הכרתי התנקשות כניסיון שהצליח בלבד (כמו שקוראים בעיתון כל פעם על עבריין ש"ניצל מהתנקשות", ולא "התנקשו בעבריין, הוא ניצל"), בגלל זה חשבתי שהתכוון לזה שחגי סגל רצח שני ראשי ערים. 

מתנצל @PinkDolphin.

אגב אור, שים לב שזה טרוריסט אמיתי, לא המדבקות של בן גביר. השנתיים שישב זה בדיחה.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זו ההגדרה המילונית, מתוך ויקיפדיה:

ציטוט

התנקשות היא ניסיון מתוכנן לרצח אדם, לרוב אישיות ידועה או בעל תפקיד ציבורי, למען אינטרס מסוים.

במישור הפלילי, התנקשות שהצליחה היא פשע של רצח בכוונה תחילה, ועונשה ברוב המדינות הוא מאסר עולם או עונש מוות. התנקשות שנכשלה מוגדרת בדרך כלל כ"ניסיון לרצח".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

הכרתי התנקשות כניסיון שהצליח בלבד (כמו שקוראים בעיתון כל פעם על עבריין ש"ניצל מהתנקשות", ולא "התנקשו בעבריין, הוא ניצל"), בגלל זה חשבתי שהתכוון לזה שחגי סגל רצח שני ראשי ערים. 

מתנצל @PinkDolphin.

אגב אור, שים לב שזה טרוריסט אמיתי, לא המדבקות של בן גביר. השנתיים שישב זה בדיחה.

אין בעיה, והאמת שלא צריך להתנצל מבחינתי -- זה פשוט היה קצר בתקשורת בגלל משהו מבלבל בעברית. הבנתי שזה מה שהיה, ולכן השתדלתי להגיב עניינית. לא משהו שקשה לתקן.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

מתנצל @PinkDolphin.

עכשיו קראתי שוב את התאור בויקיפדיה של הארוע -- מסתבר שהיו שני קצינים בממשל הצבאי שהמחתרת סיפרה להם על התוכנית, אבל הם לא הודיעו לאף אחד ולא ניסו למנוע את ההתנקשות. אחד נשפט ל-15 חודשים, אחד רק ל-3... זה אולי הדבר הכי בזיוני שם.

פורסם
לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

תוסיף את זה לרשימת השקרים: הנה קומפילציה של אור מודה בטעויות בשרשור הזה בלבד 1 2 3 4, תתפלא יובל אבל ל״מילה״ (יושרה) שלי יש הרבה יותר ערך עבורי מאשר נצחון דמיוני באינטרנטים. בכ״א ברמה האובייקטיבית, לא משנה כמה אתה לא מחבב אותי אישית, הטענה שלך אינה אמת אם אני נותן 4 דוגמאות נגדיות בחיפוש של דקה בשרשור ספציפי. אבל עצם זה שאני מתייחס מוריד אותי למשחק שאני לא אמור להשתתף בו מלכתחילה.

וזו בדיוק הסיבה שאני לא קורא אותך יותר, אתה מוכן לשקר ולהכפיש אישית בשביל... לא יודע אפילו בשביל מה. אצבע בעין? אפס כמוני באמת שווה את הפגם במילה שלך?

לא מבין את זה 🤷‍♂️

לפני 8 דקות, PinkDolphin כתב:

זה אולי הדבר הכי בזיוני שם

dude

בן אחד אחד סיים בלי עיניים, שני בלי רגליים, שלישי איבד ״רק״ כף רגל. בתמורה על המטענים האלו, חגי סגל ישב שנתיים בכלא.

חוסר צדק בלתי נתפס. אני לא משפטן אבל בניגוד למקרים בהם יש את הטיעון הזה של ״מדרג ענישה״, אני לא מאמין שאפשר לטעון את זה כאן. לא יודע איך זה קרה, זה הזוי ברמות פסיכיות אפילו לישראל. 

(אלא אם הרפרנס בוויקי שגוי? ייתכן? זה נשמע קיצוני מדי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 15 דקות, oryo כתב:

תוסיף את זה לרשימת השקרים: הנה קומפילציה של אור מודה בטעויות בשרשור הזה בלבד 1 2 3 4, תתפלא יובל אבל ל״מילה״ (יושרה) שלי יש הרבה יותר ערך עבורי מאשר נצחון דמיוני באינטרנטים. בכ״א ברמה האובייקטיבית, לא משנה כמה אתה לא מחבב אותי אישית, הטענה שלך אינה אמת אם אני נותן 4 דוגמאות נגדיות בחיפוש של דקה בשרשור ספציפי. אבל עצם זה שאני מתייחס מוריד אותי למשחק שאני לא אמור להשתתף בו מלכתחילה.

וזו בדיוק הסיבה שאני לא קורא אותך יותר, אתה מוכן לשקר ולהכפיש אישית בשביל... לא יודע אפילו בשביל מה. אצבע בעין? אפס כמוני באמת שווה את הפגם במילה שלך?

לא מבין את זה 🤷‍♂️

אלה לא התנצלויות.

התנצלות זה להגיד "טעיתי". אתה רושם "מתנצל אם הבנת אחרת", "מתנצל אם לא הייתי מובן", "מתנצל אבל...". רוצה לומר "הבעיה אצלך לא אצלי".

ואתה לא קורא אותי יותר אבל מגיב על דברים שלי כל פעם.. מעניין.

בכל מקרה, אין לי שום דבר נגדך ברמה האישית גם אם זה מצטייר ככה, אני לא מאלה שתוקפים את מי שעשה רילוקיישן וגם אם עזבת את הארץ אני בסדר עם זה שתחווה דעה על מה שקורא פה, לא שונא את מי שלא בדעה שלי ומאחל לך באמת רק טוב. בעזרת השם/אללה/ג'ה תוך שנתיים תשלוט באוסטין.

בוא ניפרד כידידים ונסגור עניין.

פורסם

הסכם מביש מה שעשה שר האוצר עם רן ארז.

https://www.ynet.co.il/news/article/bjas4jaan#autoplay

לדעתי אין להם מספיק ביצים בשביל אשכרה לעמוד על הרגלים האחוריות ולגרום לכך שתהיה שביתה ארוכה.

יכלו לעשות את זה יפה מאוד (אז בקורונה שגם ככה כולם היו בבתים) אבל כנראה שכל פעם הסיבוב המטומטם הזה של איומי שביתות וכדומה, הגיע הזמן שיהיה מישהו עם ביצים שיעשה סדר בבלאגן בחינוך.

הגיע הזמן לשיטת השוברים בחינוך. זה יפתר הרבה בעיות במכה אחת אבל זה הבעיה שלא היתה ממשלה אחת עם ביצים לפתור את התפוח אדמה החם הזה. בעיקר מריחה של המורים וציבור הלקוחות נדפק בכל פעם מחדש בגלל כאלה דברים. העסק הזה בגסיסה מתמדת עם תוצאות בינוניות מינוס.

לא מבין איך בדיוק צומחים פה סטארטאפים עם רמת חינוך בינונית מינוס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 27 דקות, PinkDolphin כתב:

עכשיו קראתי שוב את התאור בויקיפדיה של הארוע -- מסתבר שהיו שני קצינים בממשל הצבאי שהמחתרת סיפרה להם על התוכנית, אבל הם לא הודיעו לאף אחד ולא ניסו למנוע את ההתנקשות. אחד נשפט ל-15 חודשים, אחד רק ל-3... זה אולי הדבר הכי בזיוני שם.

הכל בזיוני פה.

השופטים תמיד מסתכלים על המצב של הפושע ולא על הקורבן.

זה כמו נהגים עם 45 עבירות תנועה שהשופטים משאירים עם הרישיון כי "זאת הפרנסה שלו". שייקחו לו את הרישיון ויעבור לחלק עיתונים של ישראל היום בצומת.

פורסם

ולחשוב שיכלנו להינות מכל הטוב הזה, אם הרמה היתה גבוהה יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, oryo כתב:

dude

יותר מזה, מדכא אותי שהוא אישיות תקשורת לגיטימית כרגע. 

ואני מציע שוב, כמו בכל פעם שמשפחת סגל מוזכרת פה, להזכר בטור האלמותי שלו אחרי רצח רבין:

ציטוט

בני בן ה־13, עמית, פרץ אמש בבכי כשאיתן הבר בישר ברדיו שראש הממשלה מת מפצעיו. בכה על עצם הרצח, ובכה, ככל הנראה גם על גורלנו, גורל המתנחלים.

ניסיונו הפעוט הספיק ללמד אותו שאנחנו עלולים לשלם מחיר כבר על הרצח הזה. כל השנאה של השמאל עלולה להתנקז עכשיו נגדו, נגדנו. “אתה חושב שיפנו עכשיו את ההתנחלויות?” שאל. 

נראה לי, יסלח לי ה' ומכובדי הפורום, שבמשפחה הזו גם ביום השואה מתאבלים בעיקר על זה שמתו אנשים שבמציאות אלטרנטיבית היו יכולים לאכלס עוד מאחזים והתנחלויות.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עלק משילות. החשב הבדואים מתחילים להשתלת על דרום תל-אביב.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-5d92b2828fa4a81027.htm

עבריינים בדואים הגיעו לדרום תל אביב: "מי שלא משלם להם - שורפים לו את הדוכן".

בעוד מכת הפרוטקשן מתפשטת ברחבי הארץ, העבריינים המפחידים מהפזורה הבדואית בנגב מצאו מכרה זהב חדש - העסקים בדרום תל אביב. בעלי דוכנים בשוק התקווה מספרים על האיומים שהם סופגים, ועל אלפי השקלים שהם משלמים בכל חודש עבור "דמי חסות". בעל דוכן: "אלה אנשים משוגעים, לא פוחדים לא מהמשטרה ולא מאף אחד.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

הסכם מביש מה שעשה שר האוצר עם רן ארז.

https://www.ynet.co.il/news/article/bjas4jaan#autoplay

לדעתי אין להם מספיק ביצים בשביל אשכרה לעמוד על הרגלים האחוריות ולגרום לכך שתהיה שביתה ארוכה.

יכלו לעשות את זה יפה מאוד (אז בקורונה שגם ככה כולם היו בבתים) אבל כנראה שכל פעם הסיבוב המטומטם הזה של איומי שביתות וכדומה, הגיע הזמן שיהיה מישהו עם ביצים שיעשה סדר בבלאגן בחינוך.

הגיע הזמן לשיטת השוברים בחינוך. זה יפתר הרבה בעיות במכה אחת אבל זה הבעיה שלא היתה ממשלה אחת עם ביצים לפתור את התפוח אדמה החם הזה. בעיקר מריחה של המורים וציבור הלקוחות נדפק בכל פעם מחדש בגלל כאלה דברים. העסק הזה בגסיסה מתמדת עם תוצאות בינוניות מינוס.

לא מבין איך בדיוק צומחים פה סטארטאפים עם רמת חינוך בינונית מינוס.

מקבלים 600 שקל תוספת ועובדים תמורתם עוד שעה שבועית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 48 דקות, DareDevil כתב:

הגיע הזמן לשיטת השוברים בחינוך

ונקבל את כל הרעות החולות של מיקור חוץ, כי זו המהות של השיטה. אנחנו ישראלים תחמנים, לא פינים ישרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...