Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אני מוכן שביבי יאמץ את רעיון ההגעה לעבודה באופניים, אם גם משטרת ישראל תאמץ את שיטות הפעולה של המשטרה ההולנדית בהתמודדות עם מפגינים "לא אלימים" (א-לה מעצר מסוערב בסגנון השטחים).

אז אתה מוכן גם שכל העבריינים בממשלה ישבו בכלא גם?הנאשם בראשם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אין על הערגה שלך לאלימות משטרתית.

לא אלימות משטרתית, אלא חוק וסדר.

זאת אחת הבעיות העיקריות בישראל - כשכל ילד גדל בתור נסיך של אמא, וכל מפגין חושב שהשמש זורחת לו מהתחת ושמותר לו הכל, אז מגיעים מהר מאוד למצב של אנרכיה וחוסר כבוד כלפי החוק.

לפני 11 דקות, arturkopit כתב:

אז אתה מוכן גם שכל העבריינים בממשלה ישבו בכלא גם?הנאשם בראשם.

למה הוא צריך לשבת בכלא אם הוא נאשם?

אם הוא יורשע, ובית המשפט יחליט שהוא צריך לשבת בכלא, אז שישב.

בינתיים הוא נאשם (ואם היית עוקב אחרי המשפט אז היית יודע שכל הטיעונים וההאשמות של הפרקליטות קורסים לאט לאט).

• אהבתי 1

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

למה הוא צריך לשבת בכלא אם הוא נאשם?

מאותה סיבה שהוא רה"מ כאשר הוא נאשם בפלילים. 

לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

אם הוא יורשע, ובית המשפט יחליט שהוא צריך לשבת בכלא, אז שישב.

בינתיים הוא נאשם (ואם היית עוקב אחרי המשפט אז היית יודע שכל הטיעונים וההאשמות של הפרקליטות קורסים לאט לאט).

הא, כן המשפט האהוב על הביביסטים

"התיקים קורסים, התיקים קורסים"-שומעים על זה כבר מתחילת המשפט.

אין הבדל בין "התיקים קורסים" לבין האמירה "העולם שטוח", שתהיין סתומות ושקריות באותה מידה.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 49 דקות, gadik6 כתב:

שיטות הפעולה של המשטרה ההולנדית

תשמע, אין להסיק מצילום בודד על כל מערך המשטרה ההולנדית, אבל במקרה הזה ספציפית מדובר בהתנהלות חובבנית מביכה. עוד רגע ציפיתי שיברח להם סטייל סרטים אילמים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, gadik6 כתב:

מאוד קל להיות חכם בדיעבד.

בדיעבד? למה בדיעבד? מי שהחליט לסגת מלבנון ומעזה עשה את זה על בסיס הנתונים שהיו בידיים של כולם. אף אחד לא קיבל גלימפס לעתיד.
זו ההבדל בין מנהיגות לבין חדלי אישים.

מי ישמע גם כאילו הגבול היה שקט לאחר הנסיגה מלבנון.

מה? על מה אתה מדבר? הגבול הרבה יותר שקט לאחר הנסיגה או שאין לך מושג על מה אתה מדבר או שאתה חי במציאות אחרת.

ולהזכירך, חיזבאללה זה כנראה האיום הצבאי הכי רציני כרגע על ישראל (בתמיכת איראן), עם עשרות אלפי הרקטות שלו שמכסות כמעט כל נקודה בישראל, עם רמת החיילות של הפעילים שלו, במיוחד "הכוחות המיוחדים" ועוד.

אשכרה ארגון טרור מחזיק נגדנו "מאזן אימה", ואתה מחשיב את זה בתור הישג או הצלחה?

רגע אתה מאשים בזה את הנסיגה? לפני הנסיגה הוא לא התעצם והשתפר? לפני הנסיגה לא כל מה שקרה מעבר לליטאני לא היה ממש בשליטתך?
באשמת מי הוא התעצם למימדים האלה? מי החזיק בכסא ראש הממשלה הכי הרבה זמן? מי עצר את הרמטכ"ל שלו שרצה לאכוף את הקו האדום של טילים מדוייקים? סבתא שלי?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

זאת אחת הבעיות העיקריות בישראל - כשכל ילד גדל בתור נסיך של אמא, וכל מפגין חושב שהשמש זורחת לו מהתחת ושמותר לו הכל, אז מגיעים מהר מאוד למצב של אנרכיה וחוסר כבוד כלפי החוק.

אני לא כל כך יודע מה גורם לאנשים לנסות לשווק את עצמם כאיזה ג'ון מקליין בפורום אנונימי שבו איש לא מכיר אותם, אבל זה די עצוב.

החיים הם לא מבחן מתמשך בגבריות. מותר לאנשים לצאת מהבית ולחיות את חייהם וגם להפגין, גם אם הם לא עונים לאיזה סטראוטיפ דבילי של מצ'אויזם מנופח ומשפריץ טוסטסטרון, שבנית לעצמך, והם מעזים ליפול כשמישהו יותר חזק פיזית דוחף אותם או משהו. ואם כבר, אז די להפך. בסרטון של המפגין הזה די ברור שהוא לא מאיים על אף אחד ושום דבר, ולא עושה שום דבר שהמאבטח רואה כאיום.

בכלליות, ממליץ לך לנסות לפגוש בני אדם אמיתיים לפעמים. תגלה עולם ומלואו שכנראה חסר לך, וגורם לך להגיע למסקנות אינפנטיליות שאתה מגיע אליהן על המפגינים או על תל אביב או כל דבר אחר. בין חבריי המפגינים ש"חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת" יש גם קציני חי"ר, יוצאי יחידות מובחרות שונות, סתם חבר'ה פוסט טראומטים משירות מחורבן בשטחים ועוד. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, PinkDolphin כתב:

״אסור״? רוצה לתת כאן קישור לחוק שם זה כתוב? וקישור שמסביר למה מותר ל״ראש הממשלה״ (שאסור לו לכהן, אגב) לסגור לעצמו יישוב שלם, ולדרוס את חופש התנועה של התושבים של היישוב ושל המדינה?

זה השבכ מאבטח אותו, יש להם נהלים משלהם לא כל דבר צריך חוק.

רק מטומטם לא מבין שלא מתקרבים ככה לשיירה של ראש ממשלה.

ולגבי אסור לו לכהן? מי קבע אתה?

אני גם לא אוהב את ביבי, אבל "אסור לו לכהן" ? בוא..

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

אולי בגלל שמדובר באנשים שמעולם לא הסתבכו עם החוק?

האנשים הכי חנונים וממושמעים שיש, אז הם פשוט לא מצליחים לדמיין שיקבלו יחס של עבריינים אלימים?

ואם כבר חוסר כבוד לחוק, מה שתורם הכי הרבה לחוסר כבוד וזלזול בחוק, זו ממשלה שעמוסה בעבריינים מורשעים, נאשמים בפלילים וכאלו שסתם נמצאים שם בשביל לחלק ג'ובים לחברים שלהם. זה נרמול של עבריינות, לא מפגין עם דגל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, yuvalganim כתב:

רק מטומטם לא מבין שלא מתקרבים ככה לשיירה של ראש ממשלה.

אין חוק נגד טמטום. יש חוק נגד תקיפה וגרימת חבלה, שזה מה שעשה המאבטח. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, arturkopit כתב:

מאותה סיבה שהוא רה"מ כאשר הוא נאשם בפלילים. 

הא, כן המשפט האהוב על הביביסטים

"התיקים קורסים, התיקים קורסים"-שומעים על זה כבר מתחילת המשפט.

אין הבדל בין "התיקים קורסים" לבין האמירה "העולם שטוח", שתהיין סתומות ושקריות באותה מידה.

יש חוק שמונע מנאשם בפלילים לכהן כראש ממשלה?   אה לא?

גם ליברמן בזמנו הואשם בפלילים (להזכיר לך כמה שנים התנהל המשפט שלו?), ומה בסוף?

אפשר להתווכח על האם הוא באמת היה אשם ופשוט התחמק מזה או לא, אבל בשורה התחתונה הוא זוכה.

אז לפני שאתה פותח את השמפניה, מציע לך לחכות עד לגזר הדין לפני שאתה קובע שהוא אשם. אולי בסוף עוד תופתע.

לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא כל כך יודע מה גורם לאנשים לנסות לשווק את עצמם כאיזה ג'ון מקליין בפורום אנונימי שבו איש לא מכיר אותם, אבל זה די עצוב.

החיים הם לא מבחן מתמשך בגבריות. מותר לאנשים לצאת מהבית ולחיות את חייהם וגם להפגין, גם אם הם לא עונים לאיזה סטראוטיפ דבילי של מצ'אויזם מנופח ומשפריץ טוסטסטרון, שבנית לעצמך, והם מעזים ליפול כשמישהו יותר חזק פיזית דוחף אותם או משהו. ואם כבר, אז די להפך. בסרטון של המפגין הזה די ברור שהוא לא מאיים על אף אחד ושום דבר, ולא עושה שום דבר שהמאבטח רואה כאיום.

בכלליות, ממליץ לך לנסות לפגוש בני אדם אמיתיים לפעמים. תגלה עולם ומלואו שכנראה חסר לך, וגורם לך להגיע למסקנות אינפנטיליות שאתה מגיע אליהן על המפגינים או על תל אביב או כל דבר אחר. בין חבריי המפגינים ש"חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת" יש גם קציני חי"ר, יוצאי יחידות מובחרות שונות, סתם חבר'ה פוסט טראומטים משירות מחורבן בשטחים ועוד. 

ולי יש רגשי נחיתות?   מה קרה, פגעתי לך בעצמות הרכות?

מה הקשר בין ג'ון מקליין לבין התגובה שלי, שטוענת שיש בארץ, באופן כללי, אווירה של היעדר כבוד כלפי שלטון החוק, וכלפי החוק עצמו?

אם אתה לא רואה שחלק מהמפגינים חוצים את גבול הטעם הטוב (ונעזוב ביביסטים לא ביביסטים, אני מדבר עכשיו על המפגינים נגד המהפכה), אז הבעיה אצלך.

לגבי הבחור שנפגע - יש הבדל בין להפגין לבין לנסות להתקרב לשיירה מאובטחת של ראש ממשלה (או לעשות מדורה באמצע איילון).

הנקודה שלי היא שהוא לא סתם עמד בצד והפגין, ואז באו ודפקו לו מכות. הוא עשה מעשה שהיה ברור שעלול להוביל לעימות פיזי. הוא יכול להאשים רק את עצמו בשבר בכף היד (ולפי הנפילה שלו הוא נראה אדם מבוגר יחסית או "עדין". אם זה המצב, אז היה צריך להיות לו מספיק שכל לא להיכנס לסיטואציה הזאת).

וקוראים לך גבי אשכנזי, שיש לך חברים (ברבים) שהם גם קציני חי"ר, גם יוצאי יחידות מובחרות וגם חבר'ה פוסט-טראומטיים?

בדיוק סיימתי קו בשטחים, יחד עם קציני ח"יר, יוצאי יחידות מובחרות וכדומה, חלקם הולכים להפגנות בתל אביב. זה לא סותר את טענתי שחלק לא קטן מהמפגינים זה אנרכיסטים משועממם שסתם באים להוציא תסכול.

וזה לא סותר גם את העובדה שעל חלק מהרכבים של האנרכיסטים שהיו באים בימי שישי להדליק את השטחים היו מדבקות שמקושרות למחאה. אז תנוחי.

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אולי בגלל שמדובר באנשים שמעולם לא הסתבכו עם החוק?

האנשים הכי חנונים וממושמעים שיש, אז הם פשוט לא מצליחים לדמיין שיקבלו יחס של עבריינים אלימים?

ואם כבר חוסר כבוד לחוק, מה שתורם הכי הרבה לחוסר כבוד וזלזול בחוק, זו ממשלה שעמוסה בעבריינים מורשעים, נאשמים בפלילים וכאלו שסתם נמצאים שם בשביל לחלק ג'ובים לחברים שלהם. זה נרמול של עבריינות, לא מפגין עם דגל.

אני עוקב אחרי אחד, משה רדמן, "מוביל" מחאת ההייטקיסטים (לא יודע מי מינה אותו לתפקיד, אבל שיהיה). בחור ממושקף, די חביב, ובעל מפנה גוף צנום.

אני לא אשכח איך עוד בשלבים הראשונים של המחאה הוא הסתובב באמצע הכביש כמו איזה ערס דלוק, ונצמד פנים אל פנים לשוטרים ובאופן כללי נראה "עצבני".

אז אולי הוא לא הסתבך עם החוק בעבר, כמו שאתה טוען, אבל זה לא נותן לו זכות להתנהג כמו ערס עכשיו.

ואם נהיה כנים, הסיבה היחידה שמפגינים כמוהו מאפשרים לעצמם להתנהג ככה זה כי הם יודעים שהשוטרים צריכים לגלות מידה של איפוק. אם הוא היה עושה את זה ככה סתם באמצע הרחוב בנתניה, או בבאר שבע, כבר מזמן הוא היה חוטף מכות.

לפני 53 דקות, hans כתב:

תשמע, אין להסיק מצילום בודד על כל מערך המשטרה ההולנדית, אבל במקרה הזה ספציפית מדובר בהתנהלות חובבנית מביכה. עוד רגע ציפיתי שיברח להם סטייל סרטים אילמים. :-)

אני בספק אם הוא היה מצליח לברוח אחרי ה"תיקול" הראשון שהוא קיבל מאחור.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

לגבי הבחור שנפגע - יש הבדל בין להפגין לבין לנסות להתקרב לשיירה מאובטחת של ראש ממשלה (או לעשות מדורה באמצע איילון).

הנקודה שלי היא שהוא לא סתם עמד בצד והפגין, ואז באו ודפקו לו מכות. הוא עשה מעשה שהיה ברור שעלול להוביל לעימות פיזי. הוא יכול להאשים רק את עצמו בשבר בכף היד (ולפי הנפילה שלו הוא נראה אדם מבוגר יחסית או "עדין". אם זה המצב, אז היה צריך להיות לו מספיק שכל לא להיכנס לסיטואציה הזאת)

100% ממה שכתבת לא נכון. החוק לצד המפגין באופן חד משמעי. 

• מצחיק 1
פורסם
Just now, gadik6 כתב:

ולי יש רגשי נחיתות?   מה קרה, פגעתי לך בעצמות הרכות?

לא זוכר שכתבתי שיש לך רגשי נחיתות. כתבתי שיש לך צורך מוזר להפגין גבריות לקוחה מסרטי אשקן בשנות ה90. 

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

מה הקשר בין ג'ון מקליין לבין התגובה שלי, שטוענת שיש בארץ, באופן כללי, אווירה של היעדר כבוד כלפי שלטון החוק, וכלפי החוק עצמו?

אם אתה לא רואה שחלק מהמפגינים חוצים את גבול הטעם הטוב (ונעזוב ביביסטים לא ביביסטים, אני מדבר עכשיו על המפגינים נגד המהפכה), אז הבעיה אצלך.

אתה מעביר את אותו המסר כל הזמן. החיים זה מבחן בגבריות. בתל אביב נכשלים בו ואז בוכים. כמובן שחלק מהמפגינים חוצים את גבול הטעם הטוב. נניח לא התלהבתי מהמצור על משרדי קהלת או על נתבג. וגם לא מהצעדה לבני ברק. זה לא קשור לזה.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

וקוראים לך גבי אשכנזי, שיש לך חברים (ברבים) שהם גם קציני חי"ר, גם יוצאי יחידות מובחרות וגם חבר'ה פוסט-טראומטיים?

כאמור, ממליץ לפגוש אנשים מהעולם האמיתי. זה עוזר. למה אני צריך להיות גבי אשכנזי כדי להכיר אנשים (שונים, אם זה לא היה מובן) שהיו קציני חיר בסדיר או שירתו ביחידות מובחרות או סובלים מפוסט טראומה? 

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק סיימתי קו בשטחים, יחד עם קציני ח"יר, יוצאי יחידות מובחרות וכדומה, חלקם הולכים להפגנות בתל אביב. זה לא סותר את טענתי שחלק לא קטן מהמפגינים זה אנרכיסטים משועממם שסתם באים להוציא תסכול.

...

ציטוט

וכל מפגין חושב שהשמש זורחת לו מהתחת ושמותר לו הכל, אז מגיעים מהר מאוד למצב של אנרכיה וחוסר כבוד כלפי החוק.

הדגשה שלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

אז אולי הוא לא הסתבך עם החוק בעבר, כמו שאתה טוען, אבל זה לא נותן לו זכות להתנהג כמו ערס עכשיו.

לעומת זאת הממשלה מלאה באנשים שכן הסתבכו עם החוק.

אני חוזר על התהיה שלי: למה כל כך מפריע לך שמפגינים מזלזלים בחוק אבל אין לך בעיה עם ממשלה וקואליציה שמלאה באנשים שמזלזלים בחוק, חלקם עד כדי הרשעה בפלילים וישיבה במאסר.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

עברינים אלימים לא מקבלים יחס כזה. המשטרה שומרת מרחק.

לפני 39 דקות, פינדר כתב:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...