Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא יהיו הבנות עם לפיד.. הוא לא רוצה למצוא פתרון אלא להגביר את הלהבות.

המהלך ברירת המחדל שלו זה למשוך זמן, לחרטט ולבלשט.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אני גם חושב שלפיד טיפש, אבל:

1. אם היה הסכם וביבי התקפל ברגע האחרון, האשמה על ביבי.

2. שינויים משמעותיים צריכים להתקבל בהסכמה, אבל לוין, בן גביר ורוטמן שיכורים מכוח ומתנהלים כמו פיל בחנות חרסינה.

צריך שניים לטנגו, ויש פה מטומטמים בשני הצדדים. היו מעבירים 2-3 הסתייגויות של האופוזיציה בעילת הסבירות וכולם היו יושבים בשקט.

צודק. ערכתי בתגובה, מצד האופוזיציה.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, GTאי כתב:

וזו הסיבה חברים, שלא מגיעים להבנות.

יושב הדמוקרט הראשי, שמנהל מפלגה שפועלת באופן לא דמוקטי, ובטוח שהוא מנהל את המדינה

באמת שאני לא מבין איך בחירות אחרי בחירות הוא מצליח לקבל קולות, חוץ מדיבורים לבחור אין אפילו קבלה אחת בחיים שלפני הפוליטיקה, ובטח בלמעלה מעשור בתוך המערכת הפוליטית.

סליחה, הוא היה פעיל בעמותה לילדים בסיכון והיה יו"ר של עמותת ידידי מפת"ן צפת.

קודם כל דמוקרטיה היא בקלפי. תבנה את הרשימה איך שאתה רוצה ואני אחליט אם לבחור בה. שים לב שהמפלגה שמתגאה בדמוקרטיה שלה (ולא זו שמתחת לאחוז החסימה) בנויה על שריונים, הזזות ומינוי לפי מה שבא למנהיג ולא לפי רצון הבוחר.

ולגבי קבלות, האיש הצליח להגיע יפה מאוד בכל התחומים בהם עסק. הוא לא חכם (ואני עדין) אבל הוא מוכשר במה שהוא עושה.

ולגבי למה אין הסכמה, ראית לבד. רוטמן ולוין לא מעוניינים להגיע להסכמות אלא אם זה כל מה שהם רוצים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ללא ציניות, בשער כתוב שלפיד אומר שאחרי שהגיעו להסכמות ביבי התקפל. המסקנה שלך, לפיד לא בסדר?

אהה הבנתי, הוא לא משקר לנו כמו ביבי אז כנראה שמשהוא אצלו לא בסדר.

והמצחיק שאני ממש לא חובב של הבחור, אני חושב שהוא עשה הרבה טעויות, אבל לא לשקר לבוחרים שלו זה לא אחת מהם.

• אהבתי 3

טסלה 3 2022

פורסם

הכישורים של האדם מתמצים בזה שהוא אומן בולשיט.

גם בתור עיתונאי היה בדיחה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 17 דקות, GTאי כתב:

שמנהל מפלגה שפועלת באופן לא דמוקטי

הביביסטים אוהבים לחזור על השקר שהליכוד היא מפלגה דמוקרטית ולהזכיר שיש עתיד היא לא. 

אז הליכוד היא לא מפלגה דמוקרטית, למרות הפריימריז:

1. בליכוד פסלו אלפי מתפקדים על סמך חשדות בלבד - "הליכודניקים החדשים"

2. קניית הקולות בכסף היא תעשיה משגשגת בליכוד

3. בסוף לא משנה לאיזה מקום הגעת בפריימריז, הבוס ממנה את מי שבא לו לאיזה תפקיד שבא לו

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אם האצבע שלי תשנה משהו אז אני תומך בדרישה של לפיד. 

א. לשינוי מהותי באמת נדרש זמן. 

ב. במשך השנה וחצי הקרובים הקשב של מארגני המחאות והציבור ירד, וכל הצדדים יוכלו להגיע באמת להסכמות בלי לפחד מהבייס הצעקני. 

ג. אם אתה באמת טוען שלפיד מנסה לפוצץ הכל בוא תוכיח את זה, תגיד שאתה מוכן לדרישה שלו ואז נראה אם הוא עושה פליק פלאק ובורח מהשיחות בגלל טענה חדשה או לא. 

*אתה לא יכול לטעון שאתה רציני בכוונות שלך להגיע להסכמות כשאתה לא טורח להוכיח את זה. כשהצד השני דורש ממך הקפאה של שנה וחצי כהוכחה לכך שאפשר להגיע איתך להסכמות, אם אתה כנה בכוונות שלך אז אתה תתאמץ להוכיח את זה. בסוף אני מאמין שגם בצד "ה0מאלני" יש כאלו שמוכנים לפשרות ושינויים כאלו ואחרים, אך הם דורשים ממך ובצדק הוכחת רצינות. תן להם את זה. יש לך ממשלה לעוד 3.5 שנים, יהיה לך מספיק זמן לתקן את זה בעוד שנה וחצי.

"סבלנו מבגצ 40 שנה, עוד שנה וחצי לא זה מה שיהרוג אותנו" (בציניות, כן?)

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 17 דקות, SurfHigh כתב:

הביביסטים אוהבים לחזור על השקר שהליכוד היא מפלגה דמוקרטית ולהזכיר שיש עתיד היא לא. 

אז הליכוד היא לא מפלגה דמוקרטית, למרות הפריימריז:

1. בליכוד פסלו אלפי מתפקדים על סמך חשדות בלבד - "הליכודניקים החדשים"

2. קניית הקולות בכסף היא תעשיה משגשגת בליכוד

3. בסוף לא משנה לאיזה מקום הגעת בפריימריז, הבוס ממנה את מי שבא לו לאיזה תפקיד שבא לו

זה טרפה וזה נבלה.

אתה מוזמן לבחור מי זה מי

פורסם

לפיד פרץ לפוליטיקה הישראלית אחרי המחאה של 2011, וכנראה גם בזכותה. הוא הצליח להרוג את השמאל הישראלי, או לפחות לקח חלק די פעיל בזה. ההצלחה שלו היא נושא מסקרן. בעיקר כי כאיש אופוזיציה נראה שהוא אכן עשה מעט מאוד. לדעתי ההצלחה שלו ושל גנץ מלמדת בעיקר על זה שיש המון ישראלים שלא רוצים להיות מזוהים עם השמאל יותר, מצד אחד, ומצד שני, לא נוטים ימינה, בטח לא לביביזם הדת. והאנשים האלו מחפשים את מה שמרגיש להם כממלכתיות, או אולי אפילו סוג של שמרנות, כי לפיד וגנץ לא באמת מציעים שום דבר אמיתי בשום תחום (מינוס זה שלפיד דיבר על שתי מדינות מתישהו).

אישית, כשמאלן וכו', יכול להבין לחלוטין למה אנשים נוטשים את השמאל הישראלי. גם לאנשי שמאל מדיניים קשה לקבל מנהיגים מתריסים משהו מהסוג של יאיר גולן. ומימלא אקס גנרל לעולם לא יצליח למשוך שמאל רדיקלי מדי. ולצד זה, הפתרון המועדף על אנשים כמו עמיר פרץ לכל צרה - "בואו נעלה מיסים" - לא מוכר יותר ולא עובד יותר על המון ישראלים, שהבינו שבגדול מענישים אותם ומכריחים אותם לסבסד מגזרים לא יצרניים, ועוד כאלו שעוינים אותם.

מאוד מקווה שהמחאה הנוכחית תצליח להצמיח הנהגה ראויה יותר. אומנם המחאה נרתעת להתעסק בעייני הכיבוש, וחבל, כי האג'נדה של המשיחיים מהגבעות ביו"ש מאוד היא אחת הסיבות העיקריות למהפכה המשפטית כאן. אבל בכל זאת, אולי הפעם נצליח לקבל הנהגה ראויה שמכוונת לשמאל מדיני - ימין כלכלי. ועם אנשים שלא צרייכם להמציא את ריקי מחדרה, או איפה היו בצבא, או כל מיני שטויות דומות אחרות.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השמאל הישראלי הצליח לגרום לאנשים להקיא ממנו.

אנשים שממשיכים להיות לא רלבנטיים בעליל כמו מירב מיכאלי וזהבה גלאון.

לצערי אין אף לא מנהיג אחד ראוי היום במפלגות המרכזיות.

ביבי ולפיד הן תמונת מראה אחד של השני (רק שביבי כבר לעוס ולפיד לעולם לא יגיע לרמה שביבי היה בה)

וגנץ? הוא פשוט במקום הנכון בזמן הנכון (בדיוק כמו שקיבל את הרמטכלות)

באסה

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

ללפיד יש בסך הכל נבחרת לא רעה של אנשים אבל אני חושב שעיקר הכוח של המפלגה שלו, וגם זו גנץ, זה שהיא, אפילו אם זה רק למראית עין, מייצרת תחושה שהיא באה לעבוד. אתה מסתכל על שרי הליכוד היום, רגב, גולן, אמסלם, דיסטל, לוין... אתה מבין שהם לא באו לעבוד למענך אלא רק למען עצמם. 

זה הורגש היטב בממשלה היוצאת, ממשלה שעיקר הטענה של הצד השני נגדה זה "עבס והאחים המוסלמים".

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, GTאי כתב:

האמת, שאני לא מאמין לאף אחד מהם.

כשאני רואה משפט כזה הוא אפילו לא שווה קריאה כי את האמת לעולם לא נדע.

נראה שהימין מחולק לשניים.
קבוצה א: כאלה שמאמינים לשקרים של ביבי.
קבוצה ב: כאלה שחושבים שכולם משקרים כמו ביבי.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני גם חושב שלפיד טיפש

עוד "גאון" כמו ביבי ואבדנו...
מתי תבינו שרמת IQ הוא קריטריון נחמד, אבל גם ברפואה הוא לא מספיק.
אני לא חושב שלפיד טיפש. הוא אולי לא מתמטיקאי דגול, אבל עשה עבודה לא ראה כשהיה בתפקידי שר שונים, גם כשנכנס לתפקיד לא קשור כמו שר אוצר.
בסך הכל יש לו מספיק כישורים כדי להיות ראש ממשלה. מטומטמים גדולים ממנו ניהלו מדינות בהצלחה, ויש לו תכונות אופי אחרות טובות שצריך אצל מנהיג, למשל הוא לא מושחת והכוח אצלו הוא לא חזות הכל.
*מעולם לא הצבעתי לו אגב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מסממני הפאשיזם.

חוק שעבר היום שקובע שאונס על ידי יהודי זה באסה אבל אונס על ידי ערבי זה פשע חמור.

או כמו שיוזמת החוק אומרת: זו פגיעה בריבונות המדינה!!

IMG_7744.jpeg

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נראה לי שאחרי תמלול השפתיים בכנסת בקרוב,יוחזרו מסיכות הקורונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...