Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, לא מכיר את החוק, אבל רוב רוב מעשי האונס כאשר גבר ערבי אונס אישה יהודיה יש בהם מרכיב של פשע לאומני.

זה לא מרכיב פשע מיני רגיל.

לפני שנים ההגנה ועוד רופא חבר הגנה עשו סירוס לאחד כזה, למען יראו ויראו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, yuvalganim כתב:

ביבי ולפיד הן תמונת מראה אחד של השני

לפיד כאשר היה צורך ידע לוותר והקים ממשלה שבה ליברמן ובנט ידעו להסתדר עם מנסור עבאס. מבחינה כלכלית "אקונומיסט" דירג את ישראל במקום הרביעי בין המדינות ש"ניצחו את 2022" ותראה מה קורה היום. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, KipodYam כתב:

סליחה, לא מכיר את החוק, אבל רוב רוב מעשי האונס כאשר גבר ערבי אונס אישה יהודיה יש בהם מרכיב של פשע לאומני.

ברוב מקרי האונס יש היכרות בין האנס לקורבן.

את המחוקקים לא ממש מעניין למנוע אונס או לטפל בקורבנות. מעניין אותם "הפגיעה בריבונות" כי גוף האישה היהודית הוא רכוש המדינה, לתפיסתם.

פשיזם וגזענות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, KipodYam כתב:

אני לא מכיר את כל מקרי האונס של נשים יהודיות ע"י ערבים, אבל ממה שזכור לי כשהיו ראיות לפשע לאומני פסק הדין לא היה פסק דין "רגיל" של אונס.
אני לא מבין מה התועלת בחוק הזה. כל מה שהוא עושה זה לצעוק "ישראל מדינה גזענית".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

עוד "גאון" כמו ביבי ואבדנו...
מתי תבינו שרמת IQ הוא קריטריון נחמד, אבל גם ברפואה הוא לא מספיק.
אני לא חושב שלפיד טיפש. הוא אולי לא מתמטיקאי דגול, אבל עשה עבודה לא ראה כשהיה בתפקידי שר שונים, גם כשנכנס לתפקיד לא קשור כמו שר אוצר.
בסך הכל יש לו מספיק כישורים כדי להיות ראש ממשלה. מטומטמים גדולים ממנו ניהלו מדינות בהצלחה, ויש לו תכונות אופי אחרות טובות שצריך אצל מנהיג, למשל הוא לא מושחת והכוח אצלו הוא לא חזות הכל.
*מעולם לא הצבעתי לו אגב.

אני לא חושב שצריך בכלל להשוות אותו לביבי. צריך לבחון אותו בפני עצמו.

אני יכול לחשוב על דבר אחד טוב שהוא עשה בתור שר אוצר - הוא הבין שהוא לא מבין אז הוא הקים נבחרת כלכלית. זה אחלה לתפקיד של שר, ממש לא מתאים לראש ממשלה.

אגב, הכוח אצלו הוא חזות הרוב, אחרת היה מנגנון בחירות במפלגה/הוא היה מפנה את הבמה למישהו ראוי ממנו שהיה יכול להביא לממשלת אחדות אמיתית. הימין לא סובל אותו (בשונה מאת גנץ).

אם הוא לא היה עושה לביתו/נפשו הוא לא היה שם היום.

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אני חושב ההפך, מי שלא עושה שירות צבאי או לאומי ולא מסיבות מגבלות רפואיות אלא מתוך אידאולוגיה/תורתו אומנותו, לא צריך להיות בעל זכות הצבעה.

If you wanna play you gotta pay

רעיון מעולה, כמו שלא היתה זכות הצבעה לנשים בארה"ב מאחר והן לא השתתפו במלחמות אז לא יכלו להשפיע על המצב במדינה.

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

סנופי.

שמנוהל פה בארץ או בחו"ל?

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

שמאל מדיני

אני בנאדם פרגמטי ולכן מנסה למצוא את הפתרון הכי טוב שיש. מה הפתרון שיש לשמאל המדיני להציע?

כי הטריפה הזו שנקראת "2 מדינות ל2 עמים" היא אוסלו בריבוע.

לכן, יש פתרון פרגמטי שמכיר במציאות או שעדיין נתקע עם משהו בסגנון של 2 מדינות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין כרגע פתרון פרגמטי, שום דבר לא מציאותי כרגע לא 2 מדינות לשתי עמים ולא נעשה לכולם טרנספר או נעשה ריבונות והם יהיו אזרחים סוב ב' (אבל לא בסלוגן אלא באמת לפי החוק)

אני זוכר ראיתי פעם ראיון עם בחור שלדעתי היה ראש המל"ל תחת בנט. הוא הסביר על השאלה הזאת שאין כרגע פתרון והדבר היחיד שיש לעשות זה לנסות לצמצם פגיעות ולהנמיך להבות ולקוות שתקום בצד הפלסטיני מנהיגות פרגמטית שתהיה מוכנה לחתור לפתרון אמיתי.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

כי הטריפה הזו שנקראת "2 מדינות ל2 עמים" היא אוסלו בריבוע.

בספק אם יש פתרון פרגמטי מדי. אני חושב שהדבר הנכון לנו בנקודה הזו, זה להפסיק את הרחבת ההתנחלויות לפני כל דבר אחר, ואני חושב שטיפוחן זה הדבר הכי לא פרגמטי שנעשה בהיסטוריה של ישראל, כי המניע האמיתי היחידי לקיומן הוא דתי. זה, אולי, כבר יעזור לצמצם חיכוך עם הערבים ביו"ש. 

בכלליות יכול להיות שכל ניסיון להפרדות כבר לא אפשרי בנקודת הזמן הזו. ופרקטית, אני די בטוח שאנחנו הולכים לאפרטהיד על מלא לפחות לכמה שנים. וחושב שזה עניין של זמן עד שהוא יזלוג גם לתחומי ישראל עצמה (אני די בטוח שאם המהפכה המשפטית תמשיך כמו שהיא - מפלגות ערביות לא יוכלו להתמודד יותר לכנסת, אלא אם המצע שלהן יהיה זהה לזה של "עוצמה יהודית" בערך והן יפעלו למען עליונות יהודות דתית ואתנית בגבולות אי השלמה).

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

אני לא חושב שצריך בכלל להשוות אותו לביבי. צריך לבחון אותו בפני עצמו.

אני יכול לחשוב על דבר אחד טוב שהוא עשה בתור שר אוצר - הוא הבין שהוא לא מבין אז הוא הקים נבחרת כלכלית. זה אחלה לתפקיד של שר, ממש לא מתאים לראש ממשלה.

חולק עליך. מנהל טוב ממנה אנשים מעולים תחתיו ובעצם הסברת למה לפיד יכול להיות ראש ממשלה.
ראש הממשלה הוא בסוף מנהל. הוא צריך לקבל החלטות, אבל הוא לא צריך לעשות את זה לגמרי לבד.
מנהל טוב הוא גם צנוע ולא מפחד להודות שהוא לא מבין במשהו. בשביל זה הוא ממנה אנשים, וכן מנהל טוב גם יודע לתת קרדיט ולקדם.
כן נכון להשוות אותו לביבי כי טוענים שביבי "גאון" וביבי "מנהיג שהוא ליגה אחרת".
ביבי הוא מנהל גרוע, אפשר לראות אילו אנשים הוא מינה לתפקיד, אפשר לראות איך הוא "מקדם" אנשים אפשר לראות כמה קרדיט הוא נותן לאנשים. ביבי הוא אסון ניהולי ולכן הוא ראש ממשלה כל כך גרוע.

לפני כשעה, GTאי כתב:

אגב, הכוח אצלו הוא חזות הרוב, אחרת היה מנגנון בחירות במפלגה/הוא היה מפנה את הבמה למישהו ראוי ממנו שהיה יכול להביא לממשלת אחדות אמיתית. הימין לא סובל אותו (בשונה מאת גנץ).

אם הוא לא היה עושה לביתו/נפשו הוא לא היה שם היום.

אם הכסא היה בראש מעיניו הוא לא היה מוותר לגנץ בזמנו שירוץ בראש למרות שמבחינת מנדטים הוא היה הרחק מאחוריו והוא לא היה מוותר לבנט על תחילת הרוטציה.
בקיצור הטענות שלך לא מחוברות למציאות.
אם אני משווה את ההון האנושי של "יש עתיד" לזה של הליכוד אז לפיד מינה אנשים הרבה יותר טובים לרוץ איתו.
אני לא חושב שהוא צריך לפנות את המקום שלו כי עדיין לא ניתנה לו הזדמנות אמיתית להוביל את המדינה. הוא בנה את המפלגה מאפס ובהצלחה, מגיע לו להגשים את שאיפותיו לפני שהוא מפנה את מקומו, ואני באמת ובתמים מאמין שהוא לא יאחוז בכסא כל כך הרבה זמן.

• אהבתי 9

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

ולקוות שתקום בצד הפלסטיני מנהיגות פרגמטית שתהיה מוכנה לחתור לפתרון אמיתי

כי בישראל יש מוכנות לפתרון אמיתי?

היינו אולי קרובים לזה בתקופת אוסלו לפני הרבה שנים.

יש היום איזו התכנות לפינוי התנחלויות או לפחות הקפאה שלהן?

הסיכוי שיהיו מנהיגים פרגמטיים בשני הצדדים בו זמנית, הוא אפס. בטח כששני הצדדים במעגל של הקצנה: פיגוע-> עוד התנחלויות->עוד פיגועים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

מסממני הפאשיזם.

חוק שעבר היום שקובע שאונס על ידי יהודי זה באסה אבל אונס על ידי ערבי זה פשע חמור.

או כמו שיוזמת החוק אומרת: זו פגיעה בריבונות המדינה!!

IMG_7744.jpeg

"עוד תיקון בדרך לגאולה". אני פשוט לא מאמין שאני חי במדינה שדבר כזה נכתב בכלל במסמך רשמי. 

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

שמנוהל פה בארץ או בחו"ל?

מבחינת מיקום בית ההשקעות? בארץ.

יש הבדל (למעט מצב שיקרסו פה כל בתי ההשקעות אחד אחרי השני)?

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Supertigre כתב:

"עוד תיקון בדרך לגאולה". אני פשוט לא מאמין שאני חי במדינה שדבר כזה נכתב בכלל במסמך רשמי. 

:)))))

ככה זה כשמדברים מפוזיציה.. לפעמים יוצאים קצת דבילים.

המילה גאולה (גאולת ישראל) מופיעה במגילת העצמאות.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 54 דקות, Supertigre כתב:

אאלט זה לא מסמך רשמי, אלא פרוטוקול הדברים שאמרה לימור סון הרמלך.

עדיין זה דפוק.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...