Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

אין לי מושג איך הוא הצליח להנחיל את התרבות העלובה הזו להמונים

צריך לומר ביושר. נתניהו והביביזם משגשגים כי הם נזרעו על קרקע פוריה שמתאימה להם. בישראל של לפני 60 שנה להערכתי זה לא היה יכול לקרות.

קו ישר מתוח בין זה ששורט רכב בחניה ובורח, וההוא שמשאיר שקית של זבל וכלים חד"פ באתר טבע למרות שיש פח במרחק של ארבעה מטרים, לבין התרבות הזו.

זו טרגדיה שהמדינה הזו הוקמה ע"י אנשים שבאו קודם כל לעשות מהפכה תרבותית - יוזמה, חריצות, יצירתיות, פרואקטיביות, אחריות, איכפתיות, מעורבות - ותוך כמה דורות בלבד הכל פה השתנה, והיום אנחנו שוב גולשים לתרבות של ניוון, פסיביות, עצלנות מחשבתית, אדישות ובריחה מאחריות.

• אהבתי 4

חזיר דיזל

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 55 דקות, oryo כתב:

ביבי לא מעוניין לשבת עם לפיד גנץ וכו', אנחנו יודעים את זה כי זה קרה כבר

אני חושב להיפך. היה זורם לו לשבת איתם עוד פעם ולדפוק אותם עוד פעם.

הוא לא מעוניין לשבת עם מי שיאתגר אותו.

לפני כשעה, GTאי כתב:

שאלה שבאמת מעניינת אותי, למה ה-2 שלא גרים בישראל כל כך "חמים" על מה שקורה כאן?  לא בקטע רע אלא בקטע ענייני לחלוטין.

"חמים", בוא תגזים יותר.

המקסימום שאני עושה זה להתפשפש כאן בשירשור הפוליטי (ואת זה עשיתי עוד לפני המחאה, או הממשלה הזאת), ולשמוע בכי של חברים בישראל.

אבל תכלס אתה צודק, אם אתה אומר 2050 מדינת הלכה פול פאוור - זה כבר לא ממש משנה לי. אפשר לאחל לכם בהצלחה. לאלה שרוצים ולא יכולים להגר, וגם לאלה שלא רוצים את זה, אבל זורמים על זה כדי לעשות ל0מולנים דווקא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, yuvalganim כתב:

יש פה דיסוננס גדול מאוד בין המאבק למען המדינה "הנאורה" אל מול המעשים שלא מתיישרים עם זה.

תן לי להקצין את זה.

יש היום מדינה ל-2 עמים.

העם האחד מוכן לפגיעה בתוצר ולדוח חרבנה של מודיס, זה פחות ישפיע עליו. בגדול הוא צריך את העם השני בשביל הצבא שהוא נותן לו (חלקו משרת - דתיים לאומיים).

בצער רב, הדבר היחיד שיכול להשפיע עליו באמת זה סרבנות, אבל סרבנות זה ביצה ותרנגולת כי כל עוד אני כאן ואני מסרב אז אני די דופק את עצמי ומסתכן במלחמה.

העם השני צריך להחליט מה הוא עושה עם זה. נשאר ומתגמש, מחכה 20 שנה ומפסיד, או מהגר.

לפני 5 דקות, David32 כתב:

"חמים", בוא תגזים יותר.

:) 

מתעניינים מספיק בשביל להעביר את זמנים בפורום היה יותר מתאים.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

זה יום אבל שלך

זה טעות לומר שזה יום אבל רק שלו, אלא אם אתה לא רואה את עצמך שייך להיסטוריה של היהודים. אתה כמובן לא חייב לציין את זה כמוהו או בכלל. אבל לא יפה לזלזל, מה התועלת בזה?

לפני 28 דקות, yuvalganim כתב:

מי שיקבע פה את הטון הוא מי שיודע שהזמן לצידו

קשה לנבא את העתיד בכל מה שקשור למי שהזמן לצידו.

החרדים הם 13 אחוז מהאוכלוסייה כרגע. הגידול שלהם נסמך על התמיכה שהם מקבלים ממוסדות המדינה, והמדינה צריכה כסף ממיסים.

לפני 16 דקות, GTאי כתב:

לפעמים צריך לשבור בשביל לתקן ולהפסיק עם פלסטרים. אני חושב שצריך לשבור היום בשביל לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי, כי אנשי המחאה/השמאל (תבחר) פשוט לא מבינים מול מה הם מתמודדים, הם חושבים שביבי זה הסיפור כשבפועל זה ממש לא

כלומר אתה בעד לשבור, אבל בא בטענות לאנשי המחאה שהם שוברים?

שמע, אני גדלתי בקריות, אני מזרחי, בחיים שלי לא הרגשתי נחות מחברים שלי האשכנזים. היחיד שאני מרגיש נחות לידם זה הקומבינטורים והערסים והעבריינים שיכולים לעשות מה שבא להם בלי השלכות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

כלומר אתה בעד לשבור, אבל בא בטענות לאנשי המחאה שהם שוברים?

כן, אבל אתכם (לא במובן הפיזי), לא את הגדרות באיילון.

בשביל שתתפקסו סוף כל סוף על האירוע שקורה כאן, שההפסד יוביל לחשבון נפש, שנפסיד במערכה ולא בקרב.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

היי ערב ט' באב קפצו לי כמה ידיעות על מסעדנים גיבורים ונאורים. שהחליטו "להצטרף למחאה" ולפתוח את המסעדות בט' באב.

כל הכבוד להם.

לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

אתם שמים לב לאיזה מחוזות הזויים המחאה מתפזרת?

ט' באב זה לא יום דתי זה יום אבל לאומי בדיוק כמו יום השואה או יום הזיכרון (בסדרי גודל גדולים פי כמה).

מטורללים תתאפסו!!!

גם בשבילי זה יום רגיל. גם אני לא נוהג לעשות דווקא. אבל כמו שכתבו לך תלמד את החוק השלישי של ניוטון. אם זה יותר פשוט חוק הבומרנג. במלחמה כמו במלחמה, תתחיל להתכונן.

לפני 50 דקות, GTאי כתב:

רוב התומכים כועסים על שמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א. 

מעשית שמאל מזמן לא קיים בארץ. אלא אם כן לברמן, גידון סער, מנחם בגין הם בשבילך שמאל. כועסים על אשכנזים/אליטה? ומשתחוים למלך וסגניו? ביבי/רוטמן/לוין אלה הם בטח העמך הלא אשכנזים.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

קשה לנבא את העתיד בכל מה שקשור למי שהזמן לצידו.

החרדים הם 13 אחוז מהאוכלוסייה כרגע. הגידול שלהם נסמך על התמיכה שהם מקבלים ממוסדות המדינה, והמדינה צריכה כסף ממיסים.

לא כזה קשה במקרה שלהם.

אצל החרדים 60% מהאוכלוסיה זה ילדים בגילאי 0-19. אצל החילונים חצי מזה(30%).

ואני חלוק עליך לגבי מספר הילדים. הם עושים ילדים בלי קשר למצבם הכלכלי, לכן הגידול שלהם ימשיך ככה או ככה.

• רעיון טוב! 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

מעשית שמאל מזמן לא קיים בארץ. אלא אם כן לברמן, גידון סער, מנחם בגין הם בשבילך שמאל. כועסים על אשכנזים/אליטה? ומשתחוים למלך וסגניו? ביבי/רוטמן/לוין אלה הם בטח העמך הלא אשכנזים.

ציטטתי את מי שרשם מעלי.

שמאל מייצג סולם ערכים עם סדרי עדיפויות שונה.

מיכאלי ולפיד מצגים אותו נאמנה במינונים שונים, בג"צ נוטה לשם ועל כך המהומה הנוכחית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

הוא ואשתו עובדי הייטק. ניידים.

למרות שההייטק ספג מכה בשנה האחרונה, מהנדסים מנוסים וטובים הם עדיין מצרך נדיר. אותו הכנ"ל לגבי רופאים והרבה מאוד מקצועות חופשיים. הרף הנדרש למעבר לאותם ניידים הוא הרבה יותר נמוך ממה שאנשים חושבים.

אני בטוח שיש לא מעט אנשים בממשל שמבינים את זה, אבל הם כרגע עסוקים בהסרת חסמים וביקורת להשגת כוח רב יותר.

לפני 15 דקות, GTאי כתב:

זה פחות ישפיע עליו.

אני חושב שהוא פשוט לא מבין כמה זה ישפיע עליו. לא מהתנשאות, אלא פשוט הבנת כללי המשחק והמבנה הנוכחי.

הרפואה, התשתיות, הביטחון ושאר תפנוקים של מדינה מערבית מתוקנת לא יכולים להתקיים בלי הצד שמוחה. אם המדינה תחל להתפורר, לחיות "עני מבחירה" יהפוך להרבה יותר קשה.

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, yuvalganim כתב:

לא כזה קשה במקרה שלהם.

אצל החרדים 60% מהאוכלוסיה זה ילדים בגילאי 0-19. אצל החילונים חצי מזה(30%).

ואני חלוק עליך לגבי מספר הילדים. הם עושים ילדים בלי קשר למצבם הכלכלי, לכן הגידול שלהם ימשיך ככה או ככה.

לצערינו במדינות בלי מערכת בריאות מתפקדת לא כל הילדים שורדים.

עוני אמיתי, לא עוני נח כמו שהמדינה מאפשרת היום, זה לא משהו שכיף לחיות בו גם אם אתה מאמין ולא מפחד.

לפני 17 דקות, GTאי כתב:

כן, אבל אתכם (לא במובן הפיזי), לא את הגדרות באיילון.

בשביל שתתפקסו סוף כל סוף על האירוע שקורה כאן, שההפסד יוביל לחשבון נפש, שנפסיד במערכה ולא בקרב

מי זה אתכם??

אתה רוצה לשבור את עצמך חבר. אתה לא קולט את האבסורד? יד ימין נעלבת מיד שמאל אז היא שולחת אגרוף לפרצוף...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, GTאי כתב:

יש היום מדינה ל-2 עמים.

העם האחד מוכן לפגיעה בתוצר ולדוח חרבנה של מודיס, זה פחות ישפיע עליו. בגדול הוא צריך את העם השני בשביל הצבא שהוא נותן לו (חלקו משרת - דתיים לאומיים).

לדעתי אתה טועה. אין כאן צורך של הצד ה״שמאלי״/״אשכנזי״/שקר זהויות אחר בצד שתומך במהפיכה. 

אם לדעתך תהיה כאן מדינת הלכה בעוד 50 שנה, אז למה לא לנסות את זה עכשיו? למה לא להקים אוטונומיה לכל המעוניינים במדינת הלכה ונראה איך זה עובד? הרי שאתה בודק חומר ניקוי חדש, אתה מנסה אותו על פינה אחת כדי לראות מה קורה ואז ממשיך אם הכל בסדר, לא מורח על כל המשטח בבת אחת.

בוא נראה איך זה הולך. אני לא משוכנע שדתיים לאומיים היו בוחרים לחיות במדינה כזו. 

פורסם
לפני 23 דקות, GTאי כתב:

העם השני צריך להחליט מה הוא עושה עם זה. נשאר ומתגמש, מחכה 20 שנה ומפסיד, או מהגר.

יש עוד אופציה. להילחם על הבית. כמו ב-48/67/73. לא רק על איילון. ונראה מי יפסיד. 

לפני 13 דקות, GTאי כתב:

מיכאלי ולפיד מצגים אותו נאמנה במינונים שונים

דבר היחיד משותף בין מיכאלי ולפיד זה 2 רגליים

פורסם
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

גם בשבילי זה יום רגיל. גם אני לא נוהג לעשות דווקא. אבל כמו שכתבו לך תלמד את החוק השלישי של ניוטון. אם זה יותר פשוט חוק הבומרנג. במלחמה כמו במלחמה, תתחיל להתכונן.

חמוד אתה נלחם בעצמך עם עצמך.

מתו עשרות מליוני יהודים (דוגרי אין לי מושג אם הם היו חרדים או לא) ואתה בוחר לחגוג -תהנה.

זה בסדר התפרקות השמאל מהערכים היהודיים (והציוניים) שלו היא עקבית מספיק בשביל לדעת שעוד דור אחד או שניים תהיו כאן מיעוט שבמיעוט

פורסם
לפני 31 דקות, GTאי כתב:

העם האחד מוכן לפגיעה בתוצר ולדוח חרבנה של מודיס, זה פחות ישפיע עליו.

למה ככה?

גם העשירים של הימין הקורבני המתוק מוכנים לסבול פגיעה בכלכלה.

הם רק ישכנעו את עצמם ואת כולם שהאשכנזים אשמים.

image.thumb.png.aeaaafee3e9cd319949f12e423e14b6c.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

יש עוד אופציה. להילחם על הבית. כמו ב-48/67/73. לא רק על איילון. ונראה מי יפסיד.

image.thumb.png.2ab170820773c96a04359896e411ef89.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...