Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

תעזוב אותך מגרפים. תסתכל על קבלות שלך מהסופר מלפני שנה והיום.

הרבה יותר קיצוני יהיה להשוות את זה ללפני שלש שנים והיום...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, GTאי כתב:

עם כמה שהממשלה הזו מחורבנת, יש גבול כמה אפשר להעמיס עליה .. מה הקשר עליות המחירים עכשיו? 

בכל העולם לא יודעים להסביר את האינפלציה הנוחית, אז ביבי אשם?

יש אינפלציה עולמית לעליות המחירים גם בגללה ברור ואין חולק על זה.

אבל אם היתה פה ממשלה, כמו ממשלות קודמות של ביבי לצורך העניין, עם הסכמה רחבה בציבור למעשיה היינו עוברים את כל התגלה העולמי בצורה קלה הרבה הרבה יותר,  אתה יכול לראות איך השוק הישראלי הראה את הגמישות והחוסן שלו, שהיתה לו לפחות.

הכלכלה העולמית העריכה את היציבות המשטרתית ואת הידע האנושי שלא מתרגש ממשברים כמו מלחמות חיצוניות עם המדינות השכנות.  עכשיו הם רואים שיש פה באמת דבר אחר ומשקללים אותו בחישובים שלהם (אינדיקציה שראש ממשלה שמכר להם לוקש שלא החזיק מים, זה לא החארטות למשחקי הכח של ישראל כן?), 

לדעתי הם כנראה לא טועים, אני מכיר מהכרות ראשונית אנשים שהחלו בהליך מעבר לארץ אחרת- רופאים צעירים שלא חלמו שיעשו את זה רק לפני פחות משנה ועכשיו לצערי מקפלים את הבסטה לקפריסין (יחד עם ההון הכספי והאנושי). אז כן זה נזק אמיתי ישיר ולא סתם .

ועוד משהו אחד כל מיני עיכובים שהממשלה עושה , כמו דחיית עליות מחירים, זה סוג של הלוואות מאוד יקרות שלוקחים היום על חשבון העתיד, זה מראה עוד אינדיקציה להתנהלות וכיוון לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, לב טוב כתב:

הרבה יותר קיצוני יהיה להשוות את זה ללפני שלש שנים והיום...

לא חושב שזה יהיה נכון. הכלכלה והעולם חוו משבר קורונה שבצורה הזויה גרם לבורסה להתנפח עד לאמצע 2021 ואז להתחיל ירידות. לא חושב שיש מקום להסתכל על התקופה הזו.

אבל מה המטרה?

כמובן שיש מקום לתקן אותי אם אני טועה.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

לפני 24 דקות, Shmulik_Miata כתב:

@GTאי

תגיד, אתה טומן את ראשך בחול בכוונה?

ביבי לחיץ בגלל מצבו המשפטי. על הלחיץ הזה השפיעו גורמים הזויים ומסוכנים. על מה אתה מדבר?

לפני 25 דקות, David32 כתב:

אני אוהב את זה שהמחאה אשמה בהכול.

שורש הרע נולד כשהשמאל החליט ללכת על הראש של ביבי, וכבר שנים לא מצליח להפיל אותו (משפטים, מחאה ברחובות) וכל עוד הוא לא יצליח הוא יעשה כל מה שביכולותו, כולל לקרוע את העם ולפרק את המדינה בשביל המטרה הנעלה הזו. 

נשמתם? יופי.

עכשיו אותו דבר אבל הפוך, ביבי יעשה כל מה שהוא יכול בשביל לשמור על הכיסא, כולל להרוס את המדינה ומה לא. 

בסוף, יש 2 צדדים לאותה מטבע.

האם אני טומן את הראש בחול? ממש לא, הלוואי שביבי היה עף לפני הרבה שנים, המדינה היתה במקום הרבה הרבה יותר טוב היום.

אבל מה שאנשי המחאה מסרבים להבין, זה שיש גם את הצד השני, זה שבסופו של יום רוצה לחיות איתם כשווה בין שווים, אבל הם לא מאפשרים לו להגיע לשוויון הזה, זה הדלק של רוטמן ויריב לוין.

אם להקצין - מדינת תל אביב מתנהגת כמורמת מעם, והמחאה היא ביטוי להתנהגות הזו.

ביום שהמחאה תבין שהיא יצרה את ביבי המפלצת, היא תבין איך לכבות את האש ולנצח. אני מנסה כבר יומיים לשים לכם את זה מול העיניים, אבל שנאת הביביזם לא נותנת לכם לראות את זה.

רוב התומכים בחקיקה, תומכים בה לא בגלל ביבי, אלא למרות ביבי. לא כי הם אוהבים את מה שקורה, אלא כי הם לא יכולים לסבול את תחושת העליונות שאנשי המחאה מפגינים.

כל הקריאות לאי התנדבות, קבוצות הרילוקיישן וכו' רק נותנים עוד ועוד דלק במקום לעצור ולחשוב איך מתמודדים עם המצב.

דמוגרפית - השמאל יפסיד לחרדים, אם הוא לא ילמד איך לחיות איתם בשלום הוא יכול להוציא דרכונים זרים (או להביא ילדים).

אז תמשיכו להאשים את כ-ו-ל-ם במקום להציץ פנימה, ובעוד X שנים זה כבר יהיה מאוחר מדי לא רק לכם,  גם לי.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הלוואי וביבי היה הפוך ממה שהוא היום, אני באופן אישי הייתי מעריץ אותו . אדם שהיה לו פוטנציאל אדיר ובאמת אדיר שהפך לשכרון מכוח תוך כדי יצירת שסע ופילוג בעם פשוט הרס לעצמו ובנוסף פגע אנושות במדינה לאורך השנים (אם מסתכלים כמובן בצורה רוחבית על כל תחום בחיינו). את מורשת ביבי נזכור לרעה. אני בטוח.

אני לא חושב שיש שינאה, יש אולי תיעוב ובשני המקרים זו תוצאה שנולדה במשך השנים האחרונות. אין תיעוב/שינאה מאין, זה היה חייב להגיע ממקום כלשהו.

אבל אני חושב שהגיע הזמן להתעורר. דיי, מספיק כבר עם הפלגנות, מספיק כבר עם המחנות כי אחרת באמת לא ישאר כאן משהו שיהיה שווה להלחם עבורו. 

אם יש אנשים שסורחים, הם לא צריכים להיות בממשלה ובכל מוסד ממשלתי אחר. אני בטוח שעל זה אנחנו מסכימים. הבעיה היא איך גורמים לצד שלא מסכים עם טענה זו, כן לשנות כיוון ולהסכים לערכים בסיסיים והפשוטים האלה שכנראה כבר מזמן נשכחו.

מי היה רוצה לראות ראש ממשלה מושחת? מי היה רוצה לראות ממשלה שמתחילה להצר את חופש הביטוי וחופש הפעולה של אזרחיה? רק לא שפויים או שטופי מוח שבאמת לא מבינים את ההשלכות.

מקווה לימים טובים, לי באופן אישי יש אפשרות לצאת מכאן, אני מרחם על אלו שלא יצליחו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 14 דקות, Shmulik_Miata כתב:

אבל מה המטרה?

להזכיר לאנשים שהאינפלציה לא התחילה אתמול.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

@GTאי הפוך גוטה, הפוך.

ההתרסקות החלה כאשר ביבי החליט ללכת על הראש של האזרחים. אלה השקרים הקבועים שלו, אלה הבחירות החוזרות ונשנות שגרם, זו הפלת ממשלת השחנוי (ועם כל התיעוב שלי לדיעותיו המדיניות של בנט לכמה התנהגויות שלו, אני מעריך מאוד את דרך ניהול הממשלה על בסיס דיונים ענייניים) ועכשיו ההוכחה הסופית לאפסות שלו, כאלו שלא ידענו קודם שהוא עלה נידף ברוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, GTאי כתב:

ביום שהמחאה תבין שהיא יצרה את ביבי המפלצת, היא תבין איך לכבות את האש ולנצח

יש את הציטוט הידוע של "ביום שיאהבו את ילדיהם יותר מששונאים אותנו, הסכסוך יסתיים" 

די דומה למה שקורה כאן, ולתגובות שלך ממש: 

אתה לא מפרק בין סיבה ומסובב, ומאשים את נוסעי האוטובוס שהם צועקים על כך שהנהג נוסע ב150 קמ"ש נגד התנועה. לשיטתך, הם רק צריכים להמתין לתחנה הבאה, ועד אז לא להפריע. הם כמובן חוששים שלא תהיה תחנה הבאה ומודעים לכך שנהג אוטובוס שפועל כך לא ישנה את דרכיו כך פתאום. 

הדעה שלך נראית כמו אחד התוצרים המזעזעים של דוקטרינת ביבי, במסגרתה הוא לא אחראי או אשם על כלום, זה תמיד מישהו אחר. סורוס, השמאל, הפלסטינים, העולם האנטישמי, הטייסים ההייטקיסטים המוחים וכו'. כ-ו-ל-ם אשמים מלבד האיש החזק ביותר במדינה כבר עשרים שנים. 

אין לי מושג איך הוא הצליח להנחיל את התרבות העלובה הזו להמונים, ולכן הוא "הקוסם" / "גאון". הוא לא היה שורד שניה בתפקיד בחברה ביצועית עם גישה כזו, אבל בפוליטיקה אפשר לפרוט על רגשות ולהנדס תודעה עד לרמה שאנשים כותבים בדיוק את מה שאתה כותב בלי לקלוט את האבסורד. 

ניקו תיאר את זה בצורה סופר מדויקת: אפשר (וצריך) להיות ימני ועדיין ליישם חשיבה ביקורתית, כאמור אני באמת לא יודע איך הוא הצליח לכבות את החלק הזה במוח של המעריצים השרופים שלו אבל זה השורש לעצמה - בשמאל עורפים ראשים של מנהיגים שסרחו, בימין היו בוחרים בביבי גם היום עם כל הלהבות ברקע כי אין אדם מלבדו. קוסם כבר אמרתי? 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 7

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

@לב טובהאינפלציה התחילה לפני קצת למעלה משנה. כתופעה עולמית בעקבות ה"הרחבה הכמותית" (ובלשון פשןוטה הדפסת כסף) של משבר 2008 ועד תקופת הקורונה. אלא שבעולם יש כבר מגמת בלימה, בינתיים ישראל מתעכבת (ומדד אחד אינו מגמה. צריך להמתין עוד כמה חודשיפ).

אגב, למי שמאשים את המחאה, אז בדיוק להפך: היא נותנת למשקיעים איזו תקווה קלושה שיש כאן אזרחים שפויים שמתמודדים מול הטירוף של הממשלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, sperial כתב:

אלה הבחירות החוזרות ונשנות שגרם

מותר לי לחלוק עליך ולטעון שלא הוא זה שגרם לזה אלא המחנה המחרים?

לפני 5 דקות, sperial כתב:

האינפלציה התחילה לפני קצת למעלה משנה.

האינפלציה התחילה לפני כמעט שנתיים והגיע לשיאו בשנת 2022.

https://www.ynet.co.il/economy/article/jhd1d8zdi

דווקא בחודש חודשיים האחרונים האינפלציה התחילה להתמתן.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 4 דקות, לב טוב כתב:

מותר לי לחלוק עליך ולטעון שלא הוא זה שגרם לזה אלא המחנה המחרים?

מ.ש.ל

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 23 דקות, GTאי כתב:

אבל מה שאנשי המחאה מסרבים להבין, זה שיש גם את הצד השני, זה שבסופו של יום רוצה לחיות איתם כשווה בין שווים, אבל הם לא מאפשרים לו להגיע לשוויון הזה, זה הדלק של רוטמן ויריב לוין.

מי לא מאפשר? מאיפה הבאת את זה?

איך עכשיו זה כן מתאפשר?

לפני 24 דקות, GTאי כתב:

אם להקצין - מדינת תל אביב מתנהגת כמורמת מעם, והמחאה היא ביטוי להתנהגות הזו.

מה מדינת תל אביב. לא מפגינים רק בקפלן...

לפני 25 דקות, GTאי כתב:

רוב התומכים בחקיקה, תומכים בה לא בגלל ביבי, אלא למרות ביבי. לא כי הם אוהבים את מה שקורה, אלא כי הם לא יכולים לסבול את תחושת העליונות שאנשי המחאה מפגינים.

כל הקריאות לאי התנדבות, קבוצות הרילוקיישן וכו' רק נותנים עוד ועוד דלק במקום לעצור ולחשוב איך מתמודדים עם המצב.

אז אוקיי, הורסים דווקא.

ואז מתפלאים למה מורידים דירוג. ממשלה שעושה דווקא כדי להרוס, זה בטוח משרה ביטחון.

לפני 27 דקות, GTאי כתב:

דמוגרפית - השמאל יפסיד לחרדים, אם הוא לא ילמד איך לחיות איתם בשלום הוא יכול להוציא דרכונים זרים (או להביא ילדים).

מי זה השמאל הזה?

מה זה לחיות איתם בשלום?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לא. 

נתחיל בסיבות החרם - אתה לא יכול לשקר לכולם כל הזמן. וזו הדוקטרינה של ביבי. 

שנית, האיש רואה עצמו כאיזה סגן אלוהים שתפקיד ראש הממשלה הוא רכושו הפרטי, ראה את התנהגותו בהעברת המקל לבנט.

יש שני סוגי אנשים שיכולים לעשות עסקים עם ביבי - שוטים ומי שיכות לסחוט אותו. לפיד וגנץ יותר מידי חכמים ויותר מדי ישרים.

אגב, תומכי ההפיכה הם, כמובן, כל אלה שמוסתים על ידי נתניהו. הוא לקח את דוקטרינת בגין והביא אותה לשיאים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2

פורסם (נערך)

את התקרית עם הפסיכי שדרס מפגינים כנראה בכוונה תחילה המשטרה חוקרת כ"פגע וברח".

כאילו, בטעות, קרה, ואז הוא ברח.

לא כמו שרואים, האצה לתוך קבוצה.

פגע, פוגעים, פגענו.

ציטוט

מה הסיפור עם הדריסה?
"סיפור של חשד לפגע וברח. נפצעו שם אנשים. אירוע חמור מאוד מאוד. אירוע שגם מצולם מכל הכיוונים ואפשר לראות איך אדם דורס נמלט מהמקום".

https://m.maariv.co.il/news/politics/Article-1025382

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, sperial כתב:

@GTאי הפוך גוטה, הפוך.

ההתרסקות החלה כאשר ביבי החליט ללכת על הראש של האזרחים. אלה השקרים הקבועים שלו, אלה הבחירות החוזרות ונשנות שגרם, זו הפלת ממשלת השחנוי (ועם כל התיעוב שלי לדיעותיו המדיניות של בנט לכמה התנהגויות שלו, אני מעריך מאוד את דרך ניהול הממשלה על בסיס דיונים ענייניים) ועכשיו ההוכחה הסופית לאפסות שלו, כאלו שלא ידענו קודם שהוא עלה נידף ברוח.

לפני 27 דקות, oryo כתב:

יש את הציטוט הידוע של "ביום שיאהבו את ילדיהם יותר מששונאים אותנו, הסכסוך יסתיים" 

די דומה למה שקורה כאן, ולתגובות שלך ממש: 

אתה לא מפרק בין סיבה ומסובב, ומאשים את נוסעי האוטובוס שהם צועקים על כך שהנהג נוסע ב150 קמ"ש נגד התנועה. לשיטתך, הם רק צריכים להמתין לתחנה הבאה, ועד אז לא להפריע. הם כמובן חוששים שלא תהיה תחנה הבאה ומודעים לכך שנהג אוטובוס שפועל כך לא ישנה את דרכיו כך פתאום. 

הדעה שלך נראית כמו אחד התוצרים המזעזעים של דוקטרינת ביבי, במסגרתה הוא לא אחראי או אשם על כלום, זה תמיד מישהו אחר. סורוס, השמאל, הפלסטינים, העולם האנטישמי, הטייסים ההייטקיסטים המוחים וכו'. כ-ו-ל-ם אשמים מלבד האיש החזק ביותר במדינה כבר עשרים שנים. 

אין לי מושג איך הוא הצליח להנחיל את התרבות העלובה הזו להמונים, ולכן הוא "הקוסם" / "גאון". הוא לא היה שורד שניה בתפקיד בחברה ביצועית עם גישה כזו, אבל בפוליטיקה אפשר לפרוט על רגשות ולהנדס תודעה עד לרמה שאנשים כותבים בדיוק את מה שאתה כותב בלי לקלוט את האבסורד. 

ניקו תיאר את זה בצורה סופר מדויקת: אפשר (וצריך) להיות ימני ועדיין ליישם חשיבה ביקורתית, כאמור אני באמת לא יודע איך הוא הצליח לכבות את החלק הזה במוח של המעריצים השרופים שלו אבל זה השורש לעצמה - בשמאל עורפים ראשים של מנהיגים שסרחו, בימין היו בוחרים בביבי גם היום עם כל הלהבות ברקע כי אין אדם מלבדו. קוסם כבר אמרתי? 

לפני 20 דקות, David32 כתב:

מי לא מאפשר? מאיפה הבאת את זה?

איך עכשיו זה כן מתאפשר?

מה מדינת תל אביב. לא מפגינים רק בקפלן...

אז אוקיי, הורסים דווקא.

ואז מתפלאים למה מורידים דירוג. ממשלה שעושה דווקא כדי להרוס, זה בטוח משרה ביטחון.

מי זה השמאל הזה?

מה זה לחיות איתם בשלום?

@oryo אני מציע שתבין מה הדעה לפני שתתקוף אותה.

תמשיכו עם שלכם, זה בסדר גמור, אתם רק דוחים את הקץ.

אם לא תרדו מהעץ ותהיו מוכנים לפשרה ניפגש (אם אני אהיה כאן) ב 2040-2050 כשדמוגרפית כבר לא יהיה לכם סיכוי, הימין ימצא דרך לקחת את חוק הנאמנות של ליברמן ולהפוך אותו לחוק היהדות ובכך לשמור על מדינה יהודית (זה יהיה תואם את עקרונות מגילת העצמאות ובג"צ לא יוכל להתערב).

בהווה, המרכז הוא הרוב, הוא יכול לחוקק חוקה, הוא יכול להעביר חקיקה שתגביל את הימין, הוא צריך להיות מאוחד, אבל גוש השינוי לא מתנהג כמו שגוש שינוי אמור להתנהג בשביל לקחת את ההובלה, הוא עסוק בהתקרבנות. התקשורת עסוקה בלפלג במקום בלייצר רוב שפוי. עוד מעט יהיה מאוחר מדי.

אני שונא כל מילה בתרחיש הזה, אבל לשם אנחנו הולכים, ואתם לא בכיוון של לעצור את הרכבת. מסיבת מדורות באיילון או פרישה של טייסים לא תשנה את זה. נצטרך לבחור אם להישאר כאן או ללכת. בדיעבד תהיו חכמים יותר.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...