Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, falou כתב:

כמי שנמצא מעת לעת בהפגנות, הן אכן ״לא אלימות״ מהבחינה הזו שלא מתעמתים (כמעט) עם שוטרים, אבל אי אפשר לקרוא לחסימות ומדורות על הכביש מחאה ״לא אלימה״. יש שם התלהטות יצרים לא קטנה. גם לפרוץ לאיילון ולעצור את התנועה זה לא בדיוק העמידה המנומסת עם השירה בקפלן.

נראה לך אם מיליון איש יפגינו ברמת חובב למישהו יהיה איכפת? אני חושב שיראה כמו שביתה של העובדים הסוציאליים.

לפני 47 דקות, falou כתב:

כל הדיבור הזה על אשכנזים וספרדים כבר כ״כ פאסה, שהוא קיים רק בתיאוריה ואצל דתיים, שאצלם עוד יש הפרדה אתנית בבתי ספר, בתי כנסת וכו׳. לא מתחתנים בין הקהילות... אצל החילונים כבר מזמן לא מכירים בגזענות בזו. זה עיסוק של דתיים (חלקם)

הכלי העיקרי בארסנל הסתה של ביביס.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

אפשר פתרון אחר שיאפשר, למשל, שמי שייקבע תהיה ועדת אתיקה, בה אין לקואליציה רב או גוף/הליך אחר שמורכב מחברי הרשות המחוקקת (אולי לא רק) באופן שלא מבטיח רב לקואליציה.

חברי הרשות המחוקקת בהגדרה הם אינטרנסטים (או לטובת הקואליציה או לטובת האופוזיציה אז יש לך בכל מקרה בעיה של ניגוד עניינים).

בכל מדינה מתוקנת הפוסק הוא הרשות השופטת אבל אם אתה לא רוצה אותם קח 3 נשיאי בתי משפט בדימוס (השלום, המחוזי והעליון) שיפסקו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

כנראה שחורב שונה מקפלן. גם המפגינים וגם השוטרים (הרבה מג"ב). הפגנות עם הרבה אנרגיה ורעש, אבל בלי עימותים עם שוטרים.

הכמויות אחרות, כמו גם הארגון של הפריסה והפריצה של המפגינים. יש גם כבר ניסיון של המפגינים מאיפה ואיך פורצים. גם המשטרה יודעת שיחסמו, יעברו שעתיים/שלוש וייתפנו. על זה לא שווה להם להכנס לעימות.

אחרי ההצבעה נראה שהייתה דינמיקה אחרת. יותר צעירים חמומים. אם זה ימשיך ככה, אנחנו בסיפור אחר, אם כי אני לא חושב שזה ייקרה.

מה שיייקרה, וזה הניחוש שלי, שבגצ יחייב את כינוס הוועדה למינוי שופטים (בצדק), ולוין יצטרך לבחור בין לכנס אותה לבין לחוקק את שינוי ההרכב על הראש של האופוזיציה בתיאום או שלא בתיאום. אני גם מניח שאם הוא יעשה את השינוי חד צדדית, תהיה פה שביתה ברמה של כל המשק.

לפני 2 דקות, mikyl כתב:

נראה לך אם מיליון איש יפגינו ברמת חובב למישהו יהיה איכפת? אני חושב שיראה כמו שביתה של העובדים הסוציאליים.

לא הבעתי ביקורת לטוב ולרע. לפי מקורות זרים יש לי חבר שגם צועד על איילון מעת לעת. אני לא שופט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, GTאי כתב:

השמאל חצי שנה צועק מעל כל במה שיהיה כאן אסון כלכלי ודיקטטורה, מה הוא חשב שיקרה יום אחרי? כל העולם שמע שיהיה גרוע אז הוא זורם עם התובנה שיהיה גרוע.

אין כל חדש תחת השמש 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670025,00.html 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

אני רק מסנחף את הארובות של תחנת הכוח.

מה התירוץ שלך?

שאתה לא שווה כל התיחסות נוספת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 11 שעות, יבגניפ כתב:

מגוחך אתה, לא זכרתי שהוא קיים עד שהעבדים של ביבי הלכו להפגין ליד הבית שלו.

הבאג הבסיסי בסימטריה האהובה עליכם הוא שאנחנו חיים בעולמות מושגים שונים לחלוטין. מי שלא מדמיין עולם בלי מלך וכהן דת בכיר, יתקשה להבין אנשים שלא פועלים כמוהו. קצת כזה כמו בסרטי פנטזיה על אנשים שמטיילים בזמן או משהו.

שופטי העליון לא מעניינים אותי. לא יודע איך קוראיפ לאיש מהם בערך. זה לא מעניין. זה לא "אני אוהב בגצ". זה "אני לא אוהב ימין פופוליסטי שרוצה לקחת ממני עוד ועוד כדי להחריב לי את החיים, ולספר שאני חרא, חוץ מפעם בשבוע, אז אני הןפך לאח על מלא"

התגובה שלך מוכיחה כמה צביעות וכפל מוסר ואו אולי בורות וחוסר ידע קיים אצלך במחנה...

אולי אתה שכחת את ברק, הוא לצערי הרב משפיע ובקשר שוטף עם בכירי מערכת המשפט , הוא הכהן הגדול של מערכת המשפט , מעורב במהלכים ומייעץ באופן שוטף.

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

התגובה שלך מוכיחה כמה צביעות וכפל מוסר ואו אולי בורות וחוסר ידע קיים אצלך במחנה...

אולי אתה שכחת את ברק, הוא לצערי הרב משפיע ובקשר שוטף עם בכירי מערכת המשפט , הוא הכהן הגדול של מערכת המשפט , מעורב במהלכים ומייעץ באופן שוטף.

הוא ומפלצת הספגטי.

כשהוא ילך לעולמו את מי תאשימו אז?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, CX25GTI כתב:

כן, אבל ברק (גם אהוד וגם אהרון) מתופעל למעשה ע״י סורוס.

הוא הנבלה האמיתית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

אין בין טור הפרשנות הזה והמצב הנוכחי הרבה . 

לדעתי יש ויש. 

כותרות ואיומים על בידוד מדיני ועל קטסטרופה כלכלית, לא שונה בהרבה ממה שה'שמאל' עשה פה עכשיו במדינה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
Just now, לב טוב כתב:

לדעתי יש ויש. 

כותרות ואיומים על בידוד מדיני ועל קטסטרופה כלכלית, לא שונה בהרבה ממה שה'שמאל' עשה פה עכשיו במדינה.

מסיבות ובנסיבות אחרות לגמרי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

כן, אבל ברק (גם אהוד וגם אהרון) מתופעל למעשה ע״י סורוס.

הוא הנבלה האמיתית.

וואו הכנסת לי ממש.

כתבת לבד ואו נעזרת בחברים ?

פורסם

תגידו מה נסגר עם כל השמאלנים האלימים האלה?

קודם מפגינים שוברים שמשה של רכב עם ילדים קטנים מאחור, ללא שום סיבה למעשה, ואחרי זה קבט חצרים מאיים על אזרחים עם נשק ותוקף אותם, רק כי בחרו לממש את זכותם להפגין.

פורסם

וזה למה החרדים ישארו מאחור..

עד שכבר יש מוסדות שרוצים ליבה (בעלז), שאר הזרמים פועלים כדי לחסום את זה.

image.thumb.png.08f9a164863c6d78ea3c5c572804b946.png

לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

כתבת לבד ואו נעזרת בחברים ?

מה פתאום כתבתי לבד?

אני בוט שמקבל מסרים מסורוס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

וזה למה החרדים ישארו מאחור..

עד שכבר יש מוסדות שרוצים ליבה (בעלז), שאר הזרמים פועלים כדי לחסום את זה.

image.thumb.png.08f9a164863c6d78ea3c5c572804b946.png

מה פתאום כתבתי לבד?

אני בוט שמקבל מסרים מסורוס.

מסביר את רמת התגובות , NEXT.

• תוכן חדש...