Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.thumb.png.f2e239f9802d253c87aaf88bbabdd8a0.png

הודעה משותפת לראש הממשלה ושר האוצר בתגובה להודעה המיוחדת של סוכנות הדירוג מודיס:*

זאת תגובה רגעית, כשהאבק יתפזר יתברר שכלכלת ישראל חזקה מאוד.

אני הימרתי על ׳הרצפה עקומה׳ או התקשורת או ה0מאל, יפה מאוד לראות גיוון בתירוצים.

לפני 2 דקות, MZN כתב:

image.thumb.png.f2e239f9802d253c87aaf88bbabdd8a0.png

בנושא אחר

הודעה משותפת לראש הממשלה ושר האוצר בתגובה להודעה המיוחדת של סוכנות הדירוג מודיס:*

זאת תגובה רגעית, כשהאבק יתפזר יתברר שכלכלת ישראל חזקה מאוד.

• מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נרגעתי מאוד לאור ההודעה. הייתי ממש בזן אם ביבי היה מבטיח המשך חקיקה בהסכמה. ואם דרעי היה נותן לזה ערבות שלו, הייתי מפסיק לנשום מרוב שנרגעתי.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 31 דקות, Coro כתב:

ימים יגידו אם היא מפקירה את זכויות האדם. בינתיים זה רק פרופגנדה של מי שלא הצליח לנצח בבחירות.

בני בגין רץ ברשימה של לפיד? גנץ? אולי ליברמן? מרב מיכאלי רחמנא לליצן?

לפני 30 דקות, MZN כתב:

ישנו פתגם רוסי "לרקדן גרוע הביצים מפריעות".

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

הרמטכ"ל.

בצה"ל מודים שהחלה הפגיעה בכשירות הצבא: "טייסים כונו ברחוב פריבילגים" (ynet.co.il)

בצה"ל מודים שהחלה הפגיעה בכשירות הצבא: "טייסים כונו ברחוב פריבילגים".

למאות טייסים וקצינים שמימשו את איומם ביממה האחרונה נוספו גם עשרות רופאים במילואים - ובצבא כבר לא יודעים לענות לשאלה אם תהיה התייצבות מלאה אם תיפתח מלחמה. הם גיבשו תוכניות לשכנע משרתים לחזור בהם, ולמנוע ירידה באחוזי הגיוס. הרמטכ"ל: "בתוך הטלטלה – אחריותנו להגן על האזרחים".

לוחמים.

לוחמים ביחידות מובחרות לא התייצבו למילואים: "קורע אותי, אבל צריך לפעול" (ynet.co.il)

חרם אקדמי.

"מבצעת אפרטהייד": החרם האקדמי הגדול ביותר על ישראל (ynet.co.il)

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

הבן שלי מתגייס במחזור הזה.

ועוד לחיל שעושה את רוב השירות שלו ביו״ש.

נשרף לי הלב מהמחשבה על זה.

וזו בדיוק הסיבה שביבי ושות׳ מצליחים: 

בשורה התחתונה, שכבת הפועלים הישראלית היא compliant במקסימום, והם יודעים שלמרות כל הדיבורים והמעשים שלהם האינדוקטרינציה והחברה עולות בהרבה על התובנות של ההורים. 

ממשלה טוחנת בוסר ושיני הפועלים תקהנה... :(

(למען הסר ספק אין בכתוב פרומיל של זלזול / ביקורת, ליבי איתך, מצב בלתי אפשרי להורה ישראלי חילוני משכיל)

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

האינסטיקנט שלי הוא לומר לו שלא יתגייס, אבל מי ישלם את המחיר (בהנחה שישמע לי)? אני או הוא?

ומי ישלם את מחיר הגיוס, הוא או אתה?

לתפיסתי - תפקידנו כהורים הוא לספק מקסימום הנחיה וידע, ובד בבד להבין שאין לנו שליטה על הסיטואציה.

לשבור אנרציה זה לא קל - יודע מנסיון... צריך להתמקד בלונג ראן ולקבל החלטות בהתאם לידע והתחזית שיש לנו.

סיידנוט:

לא עברתי את גיבוש טיס, והייתי סבבה עם זה כי הייתי מורעל ושמחתי להתגייס לצנחנים. יום לפני הראיון גיליתי שהוא התרחש בשבוע שעבר, קצת אחרי זה חיל המים קלטו שיש לי פרופיל 97 + ידע טכני אז פוף משכו אותי לשם, ואני זרמתי כי בינתיים הבקו״ם עשו לי צרות בנסיון לקבוע ראיון חדש ולא היה לי כח לריב.

שנים אח״כ גיליתי שאבא שלי קיבל שיחת טלפון אחרי פספוס הראיון, שאלו אותו האם לקבוע מחדש, הוא אמר שלא צריך.

אם הייתי יודע על זה בזמן אמת הייתי כועס עליו, אבל כשגיליתי את זה כמה שנים אחרי השירות הודיתי לו מאוד. אני תוהה מה הייתי עושה בנעליו, ומוכרח להודות שכנראה הייתי פועל כמוהו, למרות שזה לגמרי בתחום האפור.

חמותי אמרה לי שהחלום שלה שהילדה שלי תבוא לביקור ותתגייס לצה״ל, אמרתי לה שזה לגמרי בר ביצוע רק צריך לירות בי קודם ולקבור את הגופה בחצר, מזל שיש את חפירה בגראז׳

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

"אני ממש מפחדת מדיקטטורה שתבוא בעצם מהצד השני".
הרופאה הבכירה מרמב"ם שהחליטה לא לשבות: "זו דרך פעולה בולשביקית"

https://www.ynet.co.il/health/article/bylhuzp92#autoplay

אמרו שהשביתה לא תפגע בחולי סרטן? אז אמרו.

"אל מחלקת כלי דם בבית החולים בילינסון הגיע הבוקר מ'. לפני חודשים ספורים גילו הרופאים בגופו סרטן נדיר וקטלני, והשתילו לו "פורט" להזנה בטיפול ניסיוני כימותרפי שלא צלח. הבוקר הוא היה אמור לעבור ניתוח להסרתו. "הפורט מעיק עליי ומכאיב לי, אני כבר שבועות לא יכול לשכב או להזיז את הגוף בגללו. יש לי סרטן מפושט וקשה והגעתי הבוקר בצום ואחרי שהפסקתי לקחת מדללי דם לקראת הניתוח, אבל אמרו לי שאצטרך להמתין כעת כמה חודשים עד לתור פנוי. מי יודע אם אגיע למועד הזה".

לדבריו, אף אחד מהמרפאה לא הודיע לו לא להגיע וכי הטיפול יבוטל. הוא חשב שבגלל שהוא חולה אונקולוגי, יגלו הרופאים רחמים והבנה וייעתרו לתת לו טיפול רפואי. "היפוקרטס מתהפך בקברו, זה פשוט לא הוגן מה שהם עושים", הוסיף מ'.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

בגלל שאנחנו משחקים פה הרבה באם ואם ואם - מחר בבוקר כוח רדואן של חיזבאללה חותך את הגדר ומשתלט על אביבים ודובב, אתה עולה על מדים ויוצא למלחמה או שיישרף ביבי ומסרב פקודה?

למה או ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היפוקרטס היה נאצי עוכר ישראל.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 43 דקות, oryo כתב:

לתפיסתי - תפקידנו כהורים הוא לספק מקסימום הנחיה וידע, ובד בבד להבין שאין לנו שליטה על הסיטואציה.

כן..

נקודת האור היחידה שאני רואה פה, זה שיראה כמו עיניו את המציאות ביו"ש ושאם באמת חינכתי אותו נכון, יסיק את המסקנות בעצמו.

אני יודע שהמילואים שאני עשיתי שם, גם אם בתור חימושניק, השפיעו מאוד על העמדה הפוליטית שלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

אתה כבר לוקח לכן אתה לא יכול להביט על המצב לאשורו.

אני רק מסנחף את הארובות של תחנת הכוח.

מה התירוץ שלך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, Coro כתב:

"אני ממש מפחדת מדיקטטורה שתבוא בעצם מהצד השני".
הרופאה הבכירה מרמב"ם שהחליטה לא לשבות: "זו דרך פעולה בולשביקית"

https://www.ynet.co.il/health/article/bylhuzp92#autoplay

אמרו שהשביתה לא תפגע בחולי סרטן? אז אמרו.

"אל מחלקת כלי דם בבית החולים בילינסון הגיע הבוקר מ'. לפני חודשים ספורים גילו הרופאים בגופו סרטן נדיר וקטלני, והשתילו לו "פורט" להזנה בטיפול ניסיוני כימותרפי שלא צלח. הבוקר הוא היה אמור לעבור ניתוח להסרתו. "הפורט מעיק עליי ומכאיב לי, אני כבר שבועות לא יכול לשכב או להזיז את הגוף בגללו. יש לי סרטן מפושט וקשה והגעתי הבוקר בצום ואחרי שהפסקתי לקחת מדללי דם לקראת הניתוח, אבל אמרו לי שאצטרך להמתין כעת כמה חודשים עד לתור פנוי. מי יודע אם אגיע למועד הזה".

לדבריו, אף אחד מהמרפאה לא הודיע לו לא להגיע וכי הטיפול יבוטל. הוא חשב שבגלל שהוא חולה אונקולוגי, יגלו הרופאים רחמים והבנה וייעתרו לתת לו טיפול רפואי. "היפוקרטס מתהפך בקברו, זה פשוט לא הוגן מה שהם עושים", הוסיף מ'.

אתה יודע מה עוד פוגע בחולי סרטן? 

הזנחה פושעת של הממשלות ב-40 השנים. האחרונות של הבריאות הציבורית בפריפריה. 

אתה יודע מה עוד פוגע באנשים? הורדת המס על משקאות ממותקים. 

הרבה הרבה הרבה יותר פוגע משביתה של 24 שעות. 

סליחה שאני בא עם נתונים ולא עם נרטיבים. אני לא טוב בשני ואין לי סיפורים מרגשים. מה שכן מה שכן יש לי זה נתונים, והם מציירים תמונה המבהירה עד כמה ההודעה שלך מוטית ולא אובייקטיבית. 

• אהבתי 9

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

חמותי אמרה לי 

לפני או אחרי הממשלה הנוכחית?

לפני 49 דקות, Coro כתב:

היפוקרטס

גם לי יש סיפור. אבא של זוגתי חזר היום מהבי"ח, שכחו לעדכן אותו שבדיקה אונקולוגית חשובה לא תתבצע היום בגלל השביתה - דחו למועד לא ידוע. הוא עבר ניתוח לא מזמן ומוגדר נס רפואי, בכל ביקור במרפאה הרופא מבקש לראות אותו כי גם הוא לא מאמין שהוא בין החיים.

הדבר הראשון שהוא אמר אחרי שהוא נכנס לדירה היה "למה ביבי היה צריך את זה? הוא כבר זקן, זה לא בריא כל העניין הזה". ועוד מדובר בחבוב מהפריפריה (חברתית וגיאוגרפית) 🫠

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אם זה שווה ערך למה שנקרא היום "תואר במדעי הדשא" אז אחלה, אני בעד.

יש הרבה עבודות שלא דורשות תואר ספציפי, דורשים תואר כתנאי קבלה כדי להוכיח שהבן אדם מסוגל ללמוד ולמלא משימות שדורשות חשיבה. 

כל דבר שיפתח לחרדים את שוק העבודה זה מבורך.

לא, במפורש זו לא הכוונה. המקצועות הפארא-רפואיים כמו פיזיותרפיה, קלינאות תקשורת וכו׳ דורשים 3 שנות לימוד מלאות של המקצוע + סטאז׳.
את זה הם רוצים להחליף באנשים שלמדו רק חודשיים את המקצוע ולפני כן למדו רק 3 שנים בישיבה (לא במכללות דתיות או חרדיות שמלמדות ברמה גבוהה ובהחלט יש כאלה -- המהנדסים בוגרי המרכז האקדמי לב בי-ם הם בין הטובים בארץ. היתה לי הזכות לעבוד עם כמה כאלה בכמה חברות ובצבא).
אחד היוזמים אפילו רוצה לתת לאנשים כאלה להיות מטפלים פסיכולוגים.
וזה פועל יוצא של רצון להרויח בלי להשקיע בלימודים מצד אחד, ואידיאולוגיה של פורום קוהלת מצד שני ״אם יש מחסור במקצוע X, נוריד את תנאי הקלה במקום להעלות משכורות״.

לפני 4 שעות, D1winner כתב:

כרגע זה עוד לא מחלל, והמתגייסים עדיין ברעל ומחונכים ממה שהיה נהוג עד כה. 

עוד 5-6 שנים יגיע הבום.

מעכשיו החינוך ישתנה, הוייב בחברה ישתנה, זה תהליך שלוקח כמה שנים.

עצוב שאשכרה הממשלה כאן הצליחה להרוס כמעט כל דבר.

ממש לא כולם מורעלים. הכירסום החל מזמן. הנוער רואה שהחרדים משתמטים (וחלק גדול משתמטים, לא מופיעים בישיבות שםה רשומים אליהן ופשוט מסתובבים כשבאב ברזלים). הצבא מכיר בפאציפיסטים (טעות גסה בעיני), בנות מצהירות שהן דתיות ואח״כ מסתובבות בביקיני על החוף (מאי גולן הצהירה שהיא דתיה ומיד נרשמה לסוכנות דוגמנות. לא עשתה שירות לאומי, כמובן) ועוד ועוד.
רק חצי מכל מחזור מתגייס.

פורסם
לפני 9 דקות, Gosser1860 כתב:

לפני או אחרי הממשלה הנוכחית?

אחרי.

כתבתי על זה פעם, עד כמה זה מזעזע עבורי לראות הוצאה לפועל של אינדוקטרינציה ברמה כ״כ גבוהה, עד שסבתא מאחלת לנכדה שלה להתגייס לצבא, כל זה אחרי שסבתא העבירה את כל חייה בטיפול במשפחות שכולות וראתה איך צה״ל כסת״ח הרג/רצח של חבר משפחה (הפרטים של המקרה מזעזעים ברמה שקשה להכיל, ״מזל״ שיש צנזורה) ועל הדרך רצחו את הנפש של משפחתו הגרעינית, שבעצמם תרמו את כל חייהם לבטחון המדינה.

הרי ברור לכאורה שסבתא אוהבת את הנכדה יותר מכל דבר אחר, ועדיין, ה-lizard brain משתלט ויוצא משפט כ״כ מטומטם ותלוש עד שאין כיצד להגיב.

אני לא שופט אותה וגם (בניגוד לאשתי) לא התעצבנתי, בסה״כ כואב לה שהנכדה במקום אחר. ועדיין, wtf.

• מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...