Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, CX25GTI כתב:

מצחיק אתה, אתם מתיחסים אליו כאילו הוא המשיח..., למרות שנתפס משקר בעילת הסבירות.

תקרא את הספר "הכח ממכר" אם אתה רוצה ללמוד עוד קצת על ברק, איך הוא רדף באמצעות כתבי אישום מופרכים אחרי כל מי שהוא ראה מתנגד לדרכו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 דקות, קורן בן אשר כתב:

אינשאאללה יעבור החוק. שישתוללו. שיצא המרצע מן השק סופית. לציבור שמתהלך מאתמול עם הראש בין הידיים זה גם ככה לא משנה כבר. אבל אולי זה יעזור להוציא כמה ביביסטים מהדיסוננס הקוגניטיבי שלהם, אולי הם יפנימו פתאום שמה שמורחים לנו ולהם על הפרצוף זה חרא ולא ממרח תמרים.

כשקראתי את הצעת החוק זה מה שעבר לי בראש... (למי שזוכר/מכיר)

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, pl7410 כתב:

שאלה רצינית - בשבוע הבא אמור לחתום על חוזה לדירה יד שנייה, 2.8 עם משכנתא של 1.4.

מישהו שפוי היה הולך על זה כרגע? 

למרות מה שענו לך ולמרות דעותי על המצב ועל הממשלה, אני חושב שזה לא המקום לשאול שאלה כזו.

לאחד משכנתא בסד״ג  כזה היא התאבדות כלכלית ולאחר היא הוצאה סבירה.

וכמובן שיש משמעות למסלולי ההחזר ולחלופות הדיור העומדות בפניך.

יכול להיות שהדירה הזו תהיה עסקת חייך. אין לנו מספיק נתונים.

למרות שאני פסימי לגבי המצב בארץ, אני חושב שמי שלא מתכוון להגר מפה בזמן הקרוב, לא יכול לפסול על הסף רכישת דירה.

צריך כמובן לקחת בחשבון את הסיכונים והסיכויים... (ואני יודע שזה משפט שלא תורם הרבה).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, pl7410 כתב:

שאלה רצינית - בשבוע הבא אמור לחתום על חוזה לדירה יד שנייה, 2.8 עם משכנתא של 1.4.

מישהו שפוי היה הולך על זה כרגע? 

לא, אלא אם הדירה במחיר הזדמנות.

לפני שעה, SlowRide כתב:

אפשר לפרש כל דבר בצורה פוליטית אם רוצים.

וסתם חבל שאדם כמו משה ארבל לא עומד בראש המפלגה שלכם, במקום העבריין הזה דרעי. 

היום נתחיל לראות את הנזק של הממשלה לדירוג האשראי, איזה כיף...

לפני שעה, SlowRide כתב:

מודיס הודיעו היום שיפרסמו דוח חדש, אחרי שכבר ירדנו אצלם בדירוג הקודם. משהו אומר לי שאחרי המהלך שהיה אתמול, לא עלינו בדירוג...

השמאל חצי שנה צועק מעל כל במה שיהיה כאן אסון כלכלי ודיקטטורה, מה הוא חשב שיקרה יום אחרי? כל העולם שמע שיהיה גרוע אז הוא זורם עם התובנה שיהיה גרוע.

בפועל - אין שום שינוי משמעותי בנתונים הכלכליים של ישראל. יש רק ציפיות שהשמאל יצר, ועכשיו נגיע לשו"מ עם הציפיות האלו.

אם לא התנגדות ההזויה, הדירוג אולי היה נפגע, בדגש על אולי.

פורסם
לפני 6 דקות, ArikM כתב:

איזה אינטרס יש לסוכנויות דירוג אמריקאיות בהשפעה על המטבע הישראלי. 

כאילו כל העולם סובב סביב השקל המסכן ורק ומחכים לבצע בו מניפולציות כדי להרוויח. 

זו תוצאה ישירה של ממשלה שמבצעת התאבדות כלכלית.

החל מפולטיקאים שמתבטאים בתקשורות נגד הנגיד והבנקים, ועד לראש ממשלה שמשקר לסוכנויות הדירוג בפנים.

כל אלו מורידים את החשק להשקיע פה. לא הפגנה כזו או אחרת.

מסכים שלממשלה יש חלק גדול אך לא בלבדי במצב.

גורמים מסחרים \ כלכלים יצאו עם תחזיות אפוקלפטיות עוד לפני שהחל התהליך בבחינת נבואה אשר מגשימה את עצמה.

פוליטיקאים מופקרים.

נגיד אשר מתפקידו לנהל את המערכת הכלכלית ולא לצאת לתקשורת זרה ולברבר.

בקיצור כולם חטאו פה בחטא הגאווה והיהירות במקום להיכנס למו"מ רציני ומסיבי.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

צפוי לחלוטין, יש פה קמפיין להורדת ממשלת ישראל על הברכים על ידי חברות ובעלי הון עם מדיה חזקה מאחור .

תיקון איזוטרי לחוק הפך להיות קץ הדמוקרטיה.

חזרנו לדיקטטורה של 1992.

אני עכשיו באסותא. תגיד לי מה אתה לוקח שאמליץ להם להשתמש בזה גם.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, קורן בן אשר כתב:

אינשאאללה יעבור החוק. שישתוללו. שיצא המרצע מן השק סופית. לציבור שמתהלך מאתמול עם הראש בין הידיים זה גם ככה לא משנה כבר. אבל אולי זה יעזור להוציא כמה ביביסטים מהדיסוננס הקוגניטיבי שלהם, אולי הם יפנימו פתאום שמה שמורחים לנו ולהם על הפרצוף זה חרא ולא ממרח תמרים.

אני מצטער, אבל לא יבינו כלום. מדהים עד כמה המשוכנעים משוכנעים. פייר- אין על ביבי, הצליח יפה עם ההפרד ומשול.

יש לי כאלה בעבודה, משוכנעים שה"לבנים" שולטים במדינה, שביה"ש העליון מכתיב כל דבר ולמעשה עכשיו מחזירים עטרה ליושנה. יש גם אחרים, שטוענים "מה כבר יקרה, כמה החיים שלנו כבר ישתנו". ומדובר באנשים שאמור להיות להם שכל, אלה בפירוש לא ביביסטים טיפוסיים. אשתי עובדת במגזר הציבורי, באגף אחד החשובים במדינה, וגם שם אותו דבר. 

אני בא מבית ימני. אבא היה לוחם אצ"ל והלך אחרי בגין כל השנים שהיה במדבר הפוליטי, וכמובן גם אח"כ. הוא נפטר לפני עשר שנים ואני לא מתיימר לדבר בשמו, למרות שאני רוצה לחשוב שהיה מזדעזע ממה שקורה כאן עכשיו, פשוט כי אני כמותו ו(אולי) כמו הליכודניקים דור בני בגין, שבעצם לא השתנו- אבל המפלגה השתנתה תחתיהם. פוליטית, אני כנראה אני הכי מזדהה עם מה ש"חרות" הייתה פעם, אי שם לפני חצי יובל, כשעדיין ידעו מה זה חמשת המ"מים.

אשתי לוקחת את מה שקרה אתמול קשה יותר ממני, פשוט בגלל שהאסימון ירד אצלי הרבה קודם- אחרי תוצאת הבחירות. אם עדיין אנשים לא מבינים את מי המליכו עליהם ומה הנזק שנגרם פה (וזה עוד כשחשבנו ש"רק" מדובר בממשלה של חדלי אישים חסרי מעש, ולא כאלה שאשכרה עושים נזק), אז וואלה, אין עתיד פה. לא לאנשים כמוני ובעיקר, לא למי שהילדים שלי אמורים להפוך.

מה עושים, בגיל כמעט 52 עם שני ילדים בני 4 ו-7? לא יודע.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 12 דקות, CX25GTI כתב:

ציבורים אחרים לא יוצאים כדי לשרוף את המדינה ולחבל בכלכלה ובדירוג האשראי שלה.

בשביל הדברים האלה יש להם ממשלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

מסכים שלממשלה יש חלק גדול אך לא בלבדי במצב.

גורמים מסחרים \ כלכלים יצאו עם תחזיות אפוקלפטיות עוד לפני שהחל התהליך בבחינת נבואה אשר מגשימה את עצמה.

פוליטיקאים מופקרים.

נגיד אשר מתפקידו לנהל את המערכת הכלכלית ולא לצאת לתקשורת זרה ולברבר.

בקיצור כולם חטאו פה בחטא הגאווה והיהירות במקום להיכנס למו"מ רציני ומסיבי.

עם החלק האחרון אני מסכים. אם היו עוצרים, בדגש על עוצרים ונכנסים למשא ומתן אמיתי וכנה לא היינו במצב הזה בכלל. לא פוליטי ולא כלכלי. 

אבל החלק הראשון שלך שגוי. שום גורם כלכלי, קרי בנקים ונגיד בנק ישראל לא נתן תחזיות על בסיס החלטות פוליטיות. להיפך הנגיד ונתוני האינפלציה היו מעודדים.

אל תתן לעובדות לבלבל אותך

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

תקרא את הספר "הכח ממכר" אם אתה רוצה ללמוד עוד קצת על ברק, איך הוא רדף באמצעות כתבי אישום מופרכים אחרי כל מי שהוא ראה מתנגד לדרכו.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אני עכשיו באסותא. תגיד לי מה אתה לוקח שאמליץ להם להשתמש בזה גם.

אתה כבר לוקח לכן אתה לא יכול להביט על המצב לאשורו.

• רעיון גרוע 1

פורסם

אם סה"כ רוצים לעשות רולבק למה שהיה לפני 1992, למה החליטו לעצור דווקא ב- 1992?

אם רוצים לתקן תיקונים, צריך לחזור ל- 1948. האסיפה המכוננת חרגה מסמכותה כאשר הפכה את עצמה לכנסת הראשונה.

אני מבקש לבטל את הכל, ולכתוב חוקה. דורשים חוקה. זה המנדט.

• אהבתי 8
  • מעניין 1
פורסם
לפני 1 דקה, ArikM כתב:

עם החלק האחרון אני מסכים. אם היו עוצרים, בדגש על עוצרים ונכנסים למשא ומתן אמיתי וכנה לא היינו במצב הזה בכלל. לא פוליטי ולא כלכלי. 

אבל החלק הראשון שלך שגוי. שום גורם כלכלי, קרי בנקים ונגיד בנק ישראל לא נתן תחזיות על בסיס החלטות פוליטיות. להיפך הנגיד ונתוני האינפלציה היו מעודדים.

אל תתן לעובדות לבלבל אותך

גורמים כלכלים הם מנהלי חברות הייטק ואחרות במשק אשר החליטו להצהיר על משיכת כספים והביעו אי אמון במשק הישראלי כבל עם ועדה.

בנק ישראל והנגיד לא נשמעו מספיק כדי לאזן את ההצהרות של אותם בעלי חברות.

פורסם

אני לא הלכתי אחרי בגין, אבל ב-77 הצבעתי בעדו. ואני מאמין שהוא היום מתהפך בקברו. כמו שאמר בנו בני בגין לפני שנה: "הליכוד הפך את עצמו למפעל לזיהום אוויר". ואתמול בהפגנה מול הכנסת: "היום הליכוד מפקירה את חירויות האדם והאזרח למען שליטה ללא מגבלות וללא מעצורים. בכך היא הופכת למפלגה לאומנית, דורסנית והרסנית". 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 33 דקות, falou כתב:

אולי אפילו לה פמיליה יעברו לעודד את הפועל ירושלים.

מעדיף את אחמד טיבי שר הבריאות, איימן עודה שר החוץ ומירב מיכאלי שרת הביטחון.נה5 מאשר שהנבלות האלה יתקרבו להפועל שלי..

• מצחיק 2
פורסם

ימים יגידו אם היא מפקירה את זכויות האדם. בינתיים זה רק פרופגנדה של מי שלא הצליח לנצח בבחירות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...