Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 49 דקות, Gosser1860 כתב:

למרות שהעצם בשיער של החבוב האפריקאי נותנת פייט יפה.

בחיים לא ראיתי מישהו עם עצם בשיער ככה, רק בפלינסטונס ובנשיונל גיאוגרפיק...

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהמשך לכל מה שנכתב כאן - הפער הגדול בין שני המחנות הקיצוניים בישראל מגיע מעצם כך שאנשים שתוקפים חרדים במרחב נחשבים לסמן קיצוני הזוי, ואנשים שתוקפים אורח חיים חילוני / ליברלי מקבלים תפקיד בכנסת. נכון להיום רק לצד אחד יש באמת ייצוג בתפקידי מפתח וכח אלקטוריאלי.

זעקת הקוזאל הנגזל עדיין מצליחה להתל ברבים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הנה דוגמא ל"ימין החזק" - חזק על מחנות נוער ואנשי חינוך. פי מליון יותר גרוע מאיזו מטרידנית משוגעת, האנשים האלו מקבלים שכר מהציבור וקולות בקלפי. 

ציטוט

משהו שכתבתי (yoan gonen) אתמול על הקייטנה שהיא כנסת ישראל (לינק בתגובות):

כידוע, קואליציית הימין הפונדמנטליסטי ששולטת במדינה מתנגדת לכל מה שיפה ואנושי בעולם. לכן אין זה מפתיע שבשבועיים האחרונים מנהלים חבריה מסע צלב נגד אחד מהדברים היפים והאנושיים האלה: "מחנה קיץ לשלום ופיוס", שמארגן פורום המשפחות השכולות לבני ולבנות 14–18, ישראלים ופלסטינים, "שחוו שכול כתוצאה מהסכסוך".

הקייטנה מתקיימת מאז 2003, והשנה תיערך בכפר הנוער בן שמן. בהזמנה ציינו המארגנים כי "דווקא השנה, כשהאווירה כל כך מורכבת, נוכיח שאפשר אחרת". מי שהתגייס להראות להם שאי אפשר אחרת הוא שי גליק, פעיל ימין שכנראה יש לו כל כך מעט חברים, שמשימת חייו היא להרוס אירועים חברתיים של אחרים.

גליק דרש מהנהלת כפר הנוער לבטל את המחנה, ואף פנה למשרד החינוך כדי לאלץ אותה לציית. דא עקא, שלמשרד אין סמכות בנושא: מכיוון שהממשלה מייבשת את תקציב כפרי הנוער כבר שנים, הם נדרשים להשלים הכנסה באופן עצמאי באמצעות השכרת החדרים בקיץ. ומשום שהפורום הוא עמותה חוקית, אין עילה למנוע ממנו לשלם על לינה במקום ולקיים פעילויות בריכה וסדנאות בישול (הו, הזוועה!).

מה עושים כשהעמותה חוקית, ההחלטה לגיטימית וטרם הידרדרנו למשטר טוטליטרי שבו אפשר לאסור על דברים סתם כי מתחשק? נכון, מגייסים את הבריונות משולחת הרסן של פוליטיקאים מהקואליציה. וכך, לבקשת ח"כ חנוך מלביצקי מהליכוד, נערך אתמול בוועדת החינוך של הכנסת דיון דחוף, שאליו הגיעו גם לימור סון הר מלך ואלמוג כהן מעוצמה יהודית, כדי לשבור ברכיים מטאפוריות לחשודים בשמאלנות.

משגילו המשתתפים שאין להם אפשרות להורות על ביטול המחנה, פנה מלביצקי לאיומים על מנהלת כפר הנוער: "תשמעי לי טוב, הממשלה הזאת תהיה פה תקופה, וגופים שיפעלו בדרך הזאת, אנחנו נדאג טוב טוב לבדוק את כספי הציבור שמגיעים אליכם". סון הר מלך, לעומתו, העדיפה נזיפות: "את יושבת פה בפנים קפואות, בושה וחרפה! איך המצפון שלך נותן לך לישון בלילה?!" וכרגיל, על כולם התעלה אלמוג כהן, שהתחייב: "אני מגיע אליכם בקייטנה, אני מפוצץ לכם ת'קייטנה ואני סוגר אתכם בעזרת השם. איך סחבק?" מולם ישבו עובדי כפר הנוער, שנאלצו לבלוע בשתיקה את מי השופכין האלה. מזל שכאנשי חינוך הם כבר רגילים לטנטרומים ולצווחות ילדותיות.

דבריו של אלמוג ומגוג הפכו לבדיחת היום, אבל הדיון חשף מציאות עגומה מאוד. הממשלה הנוכחית מיישמת את הרע ביותר מכל האידיאולוגיות הימניות: מצד אחד קפיטליזם דורסני, שמקדם ייבוש והפרטה של החינוך הציבורי; ומצד שני לאומנות פשיסטית, שדוגלת בשלטון ריכוזי ותובעת צייתנות מוחלטת.

כפי שהעיר ח"כ משה טור־פז, זה לא באמת היה דיון על מחנה קיץ, אלא על השאלה "האם מותר להיות שמאלני בישראל". וכפי שהבהירו נציגי מפלגות השלטון, מבחינתם התשובה היא לא. בינתיים אין להם אפשרות לאסור על אנשים להיפגש ולהיות שמאלנים, אבל הם יכולים לאיים בשלילת תקציבים בלי הצדקה, ואם זה לא עוזר להגיע ולשרוף ת'מועדון. והכל בגלל קייטנה, שבה ילדי משפחות שכולות לומדים לבחור בפיוס במקום בנקמה. אולי כדאי לרשום אליה את חברי הקואליציה — המארגנים מבטיחים ללמד "תקשורת המבוססת על הקשבה, חברות וכבוד", ואין ספק שנבחרינו זקוקים לכך.

צריך להיות אקסטרה מוג לב בשביל לאיים על מיזם שכל הפואנטה שלו היא קירוב לבבות. מה החשש? שמגייסים שם פעילי טרור בני 8?

אין לאלמוג ושאר חבורת הבריונים האלו דבר להציע מלבד שנאה. לשמחתם יש מספיק קהל שלוגם את הרעל שהם מוכרים בשקיקה והנאה בבוקר, ומתבכיין על "שנאת חינם" בערב. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המטרה שלהם זה פילוג, ככה משיגים כח ושליטה. 

לא ברור איך אנשים לא מבינים את זה ונופלים בזה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמעו קטע, המקרה של החרדי והמטורללת, משנת 2019. 

טעות התבלבלתי עם פוסט אחר שלו..

screenshot-www.facebook.com-2023_06.20-19_03_26.png.39358dbf2a7410c9e39445af00c2b019.png

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

ועדיין, ברלנד מקבל כבוד ומדליק מדורה באירוע השנתי של מירון.

היכולת של הציבור שלכם לקבל ולהכיל עבריינים שפלים היא דבר מופלא.

המדורה בל"ג בעומר בעיניי ביזיון מאין כמוהו.

ניצול ציני של כח ע"י נציג שצריך את ברלנד בשביל חלוקת הכח הפנימית. 

גועל נפש!

לפני 22 שעות, David32 כתב:

לא בטוח.

אני חושב, ואני די בטוח שהרוב היהודי / ישראלי מסכים איתי, שזכותם של היהודים ללכת בישראל עם כיפה וציציות ופאות ומה לא. גם בלבוש החרדי. יותר נחמד כששומרים על היגיינה עם דיאודורנט, אבל בקטנה.

"יהודים/חרדים מסריחים" בקיצור....

לא נאה לכתוב את זה ככה- דוגרי, אז נתפתל ונוסיף קורטוב של בקטנה....

הערה מטומטמת,מיותרת וגם שקרית. 

אם הייתי "נאור" ו "דמוקרט דגול" הייתי מדווח על התגובה הזו. אבל אני מעדיף לשמוע בלי פילטרים את הצד שמולי.

מה שכן הייתי מצפה שאחרים יעירו את תשומת לבך לכך.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 33 דקות, yd b-4 כתב:

המדורה בל"ג בעומר בעיניי ביזיון מאין כמוהו.

זה יפה שאתה מרגיש ככה.

אבל עדיין, אתה הסברת פה שאתה מצביע לדרעי, עבריין מורשע, כי הוא דואג לאינטרסים שלך.

אז נכון שעבירות מין ואונס הן גרועות פי כמה משוחד והעלמות מיסים, אבל אתה במו ידייך תורם לקבלה של נורמות פסולות ולדרדור הרמה המוסרית הכללית פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ידידי היקר, מי שהולך עם מעיל בקיץ מזיע כמו סוס. זו עובדה פיזיקלית וזה לא שייך לחדרי/חילוני.

תאמין לי שבקיץ ביום עבודה בשטח גם אני מסריח מזיעה וכשאני יוצא משוחת ביוב אני מסריח מביוב. זו המציאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

"הודים/חרדים מסריחים" בקיצור

מה שנקרא "קפצת רחוק"..

בנוסף, אני מבקש לא לנכס את התכונה הזו, הרבה מהילדות שלי מבוססת עליה 🫠

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עד היום אני זוכר את אחת העבודות הראשונות שלי, בסניף השכרת רכבים על גבול רמת גן/בני ברק. פעמים רבות היה צריך לאוורר את המקום אחרי ביקור של חרדים, במיוחד בין מאי לאוקטובר. מעיל, חולצת נילון ושמש ישראלית זה לא שילוב טוב.

מצד שני, עכשיו שאני במזרח אירופה אני מריח את אותם הריחות בקיץ. ואנשים חופשי אומרים שהם מתקלחים פעמים-שלוש בשבוע ואת הבגדים שמים על הכסא למשך הלילה לאוורור…

🤷‍♂️

פורסם (נערך)
לפני שעה, yd b-4 כתב:

"יהודים/חרדים מסריחים" בקיצור....

לא נאה לכתוב את זה ככה- דוגרי, אז נתפתל ונוסיף קורטוב של בקטנה....

הערה מטומטמת,מיותרת וגם שקרית. 

אם הייתי "נאור" ו "דמוקרט דגול" הייתי מדווח על התגובה הזו. אבל אני מעדיף לשמוע בלי פילטרים את הצד שמולי.

מה שכן הייתי מצפה שאחרים יעירו את תשומת לבך לכך.

דווח דווח למה אתה עוצר.

ברור שאמרתי יהודים מסריחים בזה שרשמתי:

ציטוט

גם בלבוש החרדי. יותר נחמד כששומרים על היגיינה עם דיאודורנט, אבל בקטנה.

ברור ברור. 

אגב, תחת החוק החדש מה שכתבתי זאת הסתה נגד חרדים?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

צריך להוסיף בחוק סמכויות למוסד לעצור ולהביא לדין בישראל מכפישי חרדים. בצו מנהלי למאסר של 30 שנה ללא יכולת ערעור.

דקה אני שולח לדרעי שיכניס לחוק.

תמצא דירת מסתור.

• תוכן חדש...