Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, pl7410 כתב:

אפשר, אבל מחר אני עסוק. 

שישי? 

תגיע עם טרנינג וציוד צבאי שנותר מהשירות הצבאי. 

אל תשכח יהיו קברי שכנים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הדרוזים כקבוצה, הם אחת הקבוצות האלימות בישראל, וזה לא קשור לא לממשלה ולא לחוק הלאום.

הדרוזים היא קבוצה שיודעת לעמוד על שלה, ודוגלת בגישה של "חיה ותן לחיות".

נכון, יש שם מלא אלימות, וצריך לטפל בזה כמו שצריך לטפל בזה בכל המגזרים בארץ, אבל היכולת שלהם לעמוד על שלהם זה לדעתי מה שמציל במידה מסויימת את המדינה.

הציבור ונבחרי הציבור נמושות ומשחקים בפולטיקה כל היום, בסוף לוביסטים מכוונים להחלטות והמדינה נראית כמו שהם נראית.

פה הדרוזים מהגולן (שאכן נאמנים לסוריה) קראו לכל הדרוזים האחרים (בעלי אג'נדה שונה כלפי המדינה, אגב) לבוא לעזור להם להגן על הבית שלהם, והם אשכרה הלכו לעזור, אפילו על חשבון פצועים, וזה למרות שתחנות הרוח האלה לא רלוונטיות אליהם בכלל.

תושבי הגולן היהודים היו מתים לעשות את זה, רק שהם פחדו לפעול ועכשיו הם יושבים בבית ומתמרמרים כמו אשכנזים טובים עם הקפה של הבוקר. בזמן הזה, הרס הגולן רק מתקדם.

ושתבינו, הטורבינות האלה בקושי מייצרות חשמל, כל בדיקה לא מוטית שנעשתה הראתה שתוספת החשמל של הטורבינות זניחה, אבל הנזק הסביבתי לא.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

עכשיו רק צריך לאחד את הדרוזים עם מתנגדי הרפורמה ותוך שבועיים יש חוקה בישראל, חרדים מגוייסים לצבא והשקל הולך להיות חזק יותר מהדולר.

הזוי....

אני רק מנסה להבין איך הראש שלך עובד.

נניח ואני אזרח נורמטיבי שומר חוק תורם למדינה וכ'ו וכו'.

1- יש קבוצה שמצליחה לקבל פריבילגיות לא הוגנות בצורה חוקית. אבל הם מ-ר-ג-י-ז-י-ם ומנצלים את האחדות שלהם כנגד חוסר האחדות שלנו, יש להם פרלמנטרים טובים משלנו, והם מצליחים לסחוט אותי. עם אלו אני לא רוצה לבנות את המדינה שלי!!!

2- יש קבוצה אחרת שלא מצליחה לסחוט פריבילגיות על. אמממ בעצם תלוי... דיור למשל "איש הישר בעיניו יעשה". למה לחכות שנים לתב"ע אם אפשר לבנות גם בלי ואף אחד לא יתעסק איתך. או למה להתלונן ולקטר על כך שיזם ממש את זכותו החוקית והמלאה לבנות טורבינות רוח שמרגיזות אותי. אם אפשר פשוט באלימות (כולל ירי חי לעבר תחנת משטרה שכמעט נכבשה) לעצור את העבודות. אבל זה לא משנה הם לא חרדים. איתם אני רוצה לבנות מדינה!

עושה שכל...

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אחרי ההזניה המתמשכת של האנטישמיות על ידי החרדים, מגיעה הכחשת שואה ישראלית יהודית כשרה 2023.

נשאר עוד משהו קדוש? כלומר חוץ מאלוהינו שבשמיים וביבי נציגו על הארץ.

אהבתי שריקלין שואל אותו ״איפה אנחנו טועים? איפה אנחנו טועים?״ בזמן שהוא אומר שהשמאל מימנו רכבות של נאצים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, Ooga כתב:

פה הדרוזים מהגולן (שאכן נאמנים לסוריה) קראו לכל הדרוזים האחרים (בעלי אג'נדה שונה כלפי המדינה, אגב) לבוא לעזור להם להגן על הבית שלהם, והם אשכרה הלכו לעזור, אפילו על חשבון פצועים, וזה למרות שתחנות הרוח האלה לא רלוונטיות אליהם בכלל.

תושבי הגולן היהודים היו מתים לעשות את זה, רק שהם פחדו לפעול ועכשיו הם יושבים בבית ומתמרמרים כמו אשכנזים טובים עם הקפה של הבוקר. בזמן הזה, הרס הגולן רק מתקדם.

ושתבינו, הטורבינות האלה בקושי מייצרות חשמל, כל בדיקה לא מוטית שנעשתה הראתה שתוספת החשמל של הטורבינות זניחה, אבל הנזק הסביבתי לא.

האמת, כששמעתי על הסיבה לפרעות היום אמרתי כל הכבוד לדרוזים. 

שילכו לעזאזל כל אלו שמקדמים את הטורבינות הארורות האלו. הכל כסף, לובי ופוליטיקה. הופכים את הטבע לתחנות כוח וסוללים קווי מתח גבוה בשטח בתולי בטיעונים "ירוקים", כאילו שאין מחיר סביבתי. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

1- יש קבוצה שמצליחה לקבל פריבילגיות לא הוגנות בצורה חוקית. אבל הם מ-ר-ג-י-ז-י-ם ומנצלים את האחדות שלהם כנגד חוסר האחדות שלנו, יש להם פרלמנטרים טובים משלנו, והם מצליחים לסחוט אותי. עם אלו אני לא רוצה לבנות את המדינה שלי!!!

2- יש קבוצה אחרת שלא מצליחה לסחוט פריבילגיות על. אמממ בעצם תלוי... דיור למשל "איש הישר בעיניו יעשה". למה לחכות שנים לתב"ע אם אפשר לבנות גם בלי ואף אחד לא יתעסק איתך. או למה להתלונן ולקטר על כך שיזם ממש את זכותו החוקית והמלאה לבנות טורבינות רוח שמרגיזות אותי. אם אפשר פשוט באלימות (כולל ירי חי לעבר תחנת משטרה שכמעט נכבשה) לעצור את העבודות. אבל זה לא משנה הם לא חרדים. איתם אני רוצה לבנות מדינה!

עושה שכל...

הבדל זעיר - הקבוצה השניה נלחמת לצידנו שכם אל שכם נגד אויבינו, כולל 432 מתוכם שנפלו על הגנת המדינה.
הקבוצה הראשונה חיה על חשבון משלם המיסים בגדול, לא תורמת משמעותית לכלכלה, לא תורמת להגנה ושולחת אחרים למות בשבילה תוך כדי זה שהיא נכנסת להם לצלחת, למיטה, לבית הספר וכו'.

בכל מקרה אלימות זה לא מקובל וצריך לפעול כנגד זה, אבל ה"אלימות" החרדית יותר גרועה, גם אם אין בה יריות.

• אהבתי 5

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

למה לחכות שנים לתב"ע אם אפשר לבנות גם בלי ואף אחד לא יתעסק איתך

צחקתי בקול רם. כי בדיוק השבוע זה התפרסם. ואם אתה לא יכול לפתוח את הקישור, אז השבוע צילמו בבני ברק בריכה מאולתרת לא חוקית שהוקמה על גג אחד מהבניינים. בכלליות תמונות של בניה לא חוקית מבני ברק מציפות את הרשת כל הזמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דווקא לגבי הבריכה זאת תמונה שיצאה מהקשרה. לאחר איטום של הגג מילאו אותו במים לוודא שאין נזילה.

הילדים  שההורים לא שולטים בהם( כי איך אפשר לשלוט על שבט וגם ללמוד תורה כל היום) עשו מזה בריכה ולעזעזל הבטיחות.

• אהבתי 1
פורסם

לגבי תב"ע של דרוזים וערבים... המדינה לא מאשרת להם, זה לא שהם לא מבקשים. דנו בזה מזמן אם זיכרוני אינו מטעה אותי - לא מרחיבים להם את היישובים (ממש מפתיע ומעניין למה).

אז קשה להאשים שהם לא מבקשים אישורי בניה או לא מאשרים להם בכלל.

לפני שעה, Ooga כתב:

בזמן הזה, הרס הגולן רק מתקדם.

זה הטורבינות הספציפיות האלה? באיזור הספציפי הזה? או בכלליות?

חלק מהעיניינים עם הטורבינות והפנלים הסולאריים נשמעים כגישה מאוד NIMBY. 

אישית? אני בעד תחנות גרעיניות, וגם פיתוח ויישום של תחנות קטנות לעיר/שכונה. אבל זה "מפחיד". (וכמובן ששוב - תלויים ברוסיה, למי שזה מפריע).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

חלק מהעיניינים עם הטורבינות והפנלים הסולאריים נשמעים כגישה מאוד NIMBY. 

אין פה NIMBY, הם עושים את זה בשטח חקלאי או בתולי.

תסתכל אפילו בהדמיות של החברה המקימה, זה נראה נורא והנזק מטורף על פני שטח עצום בשביל כמות חשמל מזערית.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

הניתוק שמוצג במה שכתבת פה הוא מדהים. זאת בעצם הודאה בכך שאתה שמח שאתה חלק מקבוצה שסוחטת את המדינה  ובו זמנית אתה קורא לכל השאר נחותים.

אח"כ מופתעים למה שונאים חרדים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

ברגע שבשמאל יבינו שיש אוכלוסיות שמבינות רק כח לפעמים, בלי קשר לאם או כמה מפלים או לא מפלים אותן, אז אפשר יהיה לדבר.

אתה מדבר על מתנהלים?

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

יש קבוצה שמצליחה לקבל פריבילגיות לא הוגנות בצורה חוקית.. 

באמת ?

פשששש.  אתה סמולני בוגד ?

🥵

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...