Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, ArikM כתב:

ברור. 

השמאל אשם. 

אתמול ראיתי שר האוצר מאשים את הממשלה הקודמת בכל עליית המחירים. 

שום דבר לגבי העודף התקציבי שהיה יכול לשמש למיתון הדבר הזה, שום דבר לגבי העובדה שידעו על זה במשך כל הזמן ובחרו לא לעשות כלום. 

עכשיו, כדי להתמודד עם הקרטלים שנוצרו כאן הם רוצים להכניס משקאות ממותקים למוצרים בפיקוח. איזו בדיחה עצובה. 

זה גאוני. מחירי הקולה עולים? בואו נפקח על המחירים וניצור מחסור בקולה. אין קולה? אין מחירים גבוהים. אפשר גם להילחם בעוני ככה, אם כולם עניים אז אף אחד בעצם לא עני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא. זה כי הפחתת המיסוי על המשקאות הקלים לא סיפקה את דרישות החרדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, SurfHigh כתב:

אני מניח שאם היא הייתה מזכה את החיילת ומרשיעה את הקצין זה היה בסדר? 

או שאתה מתלונן על השונות בין שני פסקי הדין?

נטו על שונות וניסיון לתרץ.

אם מישהו עשה טעות שישלם עליה בהתאם לחומרת הטעות, זה לא מה שמפריע לי. 

בגלל זה לא נלחמתי בשביל אלאור עזריה, או לחילופין לא אלחם בשביל אנרכיסטים שהולכים לאיוש לחפש מתנחלים לריב איתם.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אנרכיסטים שהולכים לאיוש לחפש מתנחלים לריב איתם.

1. ״אנרכיסטים״ זו דיעה שלך

2. הם לא מחפשים מתנחלים לריב איתם, אלא להגן על תושבים פלסטינים שסובלים מאלימות של המתנחלים והצבא

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Mech Morphix כתב:

כולם? אתה מכיר אחד אחד?

זו שאלה שלכאורה רלוונטית לכל טענה פה שעוסקת בציבור כלשהו.

כשמדברים על קבוצה של אנשים, מתייחסים לרוב, לא לבודדים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הופה! מסתבר שיהדות התורה לא מרוצים, וזה הרי הרבה יותר גרוע מלוין:

https://www.ynet.co.il/news/article/bklb6w0qh

אז מה, בחירות עוד חצי שנה? אולי הם מריחים שאפשר יהיה לקבל יותר אצל גנץ או אצל המחליף של ביבס?

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא אמרו בבוקר שכנראה הם יוותרו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא חדש בכלל שאצל גנץ ולפיד אפשר לקבל הרבה יותר, + שקט תקשורתי.

החרדים הולכים עם ביבי לא כי הוא נותן להם את מה שהם רוצים, אלא כי הם מעדיפים להזדהות פוליטית עם הציבור המסורתי יותר.

יש בציבור החרדי כעס על לפיד בגלל כביכול עמדותיו בעבר כנגד הדת מאשר על נתניהו שב- 2003 נתן מכה כלכלית אדירה...

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 1 דקה, - XM - כתב:

יש בציבור החרדי כעס על לפיד בגלל כביכול עמדותיו בעבר כנגד הדת מאשר על נתניהו שב- 2003 נתן מכה כלכלית אדירה...

גם עכשיו העמדות של לפיד כלפי החרדים לא סופר חיוביות (שירות צבאי\אזרחי לכולם, מכסות לתלמידי ישיבות, וכו' וכו'). אני דווקא חושב שאחרי 2003 דווקא ביבי שילם, עם ריבית.

לפני 5 דקות, - XM - כתב:

אלא כי הם מעדיפים להזדהות פוליטית עם הציבור המסורתי יותר.

יש בזה משהו. מצד שני, כל עוד יוקר המחייה ימשיך ויעלה גם זה לא יעזור להם יותר מידי.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

להרוג את עצמך זה פחות נורא? לפני זה אמרו פה שאחת הסיבות שלאנשים לא יהיה נשק זה בגלל התאבדויות.

כן, פחות. בסופו של דבר אתה רשאי לקבל החלטות מה לעשות עם החיים שלך. אם תנסה להתאבד אבל לא תצליח לא יעשו לך כלום, מקסימום ימליצו על עזרה נפשית. אם תנסה להרוג מישהו תשב הרבה שנים בכלא. 
אני לא אמרתי שום דבר על התאבדויות. מבחינתי אם זה היה הטיעון היחידי לא הייתי מתנגד.  

בגלל זה צריך להקפיד לעמוד בתנאים מסויימים ולהחמיר את הענישה והאכיפה על מי שמפר אותם.

מי שכשיר נפשית ופיזית ועבר מבחנים, למה למנוע ממנו? אתה לא מונע מסתם אנשים לנהוג כי יכול לקרות מצב שהם ידרסו מישהו.

חופש התנועה זה צורך הרבה יותר בסיסי מצורך לשאת נשק כמו שהיה פעם במערב הפרוע.

אז צריך לשלול מתושבי תל אביב רשיונות נהיגה כי יש להם תחבורה ציבורית טובה בתוך העיר, ולתת רשיונות רק לתושבי הפריפריה? 😀

אתה מדבר עם תל אביבי, תח"צ טובה בת"א? 🤣🤣🤣 מקווה אתה לא רוצה לחזור לדיון נת"צים? 🙂

אתה מסתובב בכל הארץ, לפעמים אתה נמצא במקומות מסוכנים, זה לא משנה מה כתובת המגורים שלך.

אם אתה לצורכי עבודה מגיע לשטחים ויכול להוכיח את זה יתייחסו אליך כמו תושב שטחים. 

לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

לפי הלוגיקה הזו בואו נחמש את כל המגזר...

איזה מהם?

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

שופטת הרשיעה לוחמת מגב ש"תקפה עצורה" (שבמקרה היא בת של מוכתר והשתמשה בשמו כדי לאיים עליה), אבל (ופה מסתמך על בן גביר, עדיין לא בדקתי), ככל הנראה זיכתה קצין משטרה שנתן מכות לילד חרדי כי הוא "לא עובד בתנאי מעבדה".

אותה שופטת, פרשנות שונה. יותר קל להבין את הזעם של הימין על "בוא נסמוך על פרשנות של שומרי הסף", לא?

אתה מכיר את כל הפרטים?  אני לא. לפי מה שפרסם מגבניקית הכניסה מכות לערביה גם בשטח וגם בתחנת המשטרה. כנראה הכל צולם. להסתמך על בן גביר במיוחד בנושא כזה ... זה מה שהוא טען אז:

""השופטת ג'ויה שפירא שהגיעה מהפרקליטות נותנת הבוקר לשוטרים רשיון להמשיך להרביץ!"

לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

אז למה חובה חבישת קסדה על אופנוע?

אין לי מושג. אבל לא לחבוש קסדה ולדרוס מישהו אלה 2 דברים שונים, לא?

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Gosser1860 כתב:

הופה! מסתבר שיהדות התורה לא מרוצים, וזה הרי הרבה יותר גרוע מלוין:

https://www.ynet.co.il/news/article/bklb6w0qh

אז מה, בחירות עוד חצי שנה? אולי הם מריחים שאפשר יהיה לקבל יותר אצל גנץ או אצל המחליף של ביבס?

"אז בשביל מה חתמנו הסכם? בשביל לא לקיים? ראש הממשלה חותם מלכתחילה כדי לא לקיים?"

ביבי? ביבי שלנו לא מקיים? אין מצב! ביבי? שלנו? ראש ממשלה? לא מקיים הסכם חתום? ביבי שלנו? לא מקיים? הסכם חתום? לא יכול להיות!

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הגאונות של ביבי זה שהוא יכול לא לקיים ו... מה?!

מה בדיוק יעשו החרדים?!

הם ביטלו את עצמם כלשון מאזניים ואיבדו את הכוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

מה בדיוק יעשו החרדים?!

ילכו עם "דף חלק" גנץ?

לפני 5 שעות, falou כתב:

• תוכן חדש...