Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, colauti 9 כתב:

לא הגיוני שמדינה מתנהלת ללא תקציב מ 2019

שמסתמך על תקציב מ2018.

לא אכפת לי כבר מהמשפט של ביבי, חשבתי שהוא יהיה חכם וידע לנהל נכון את המגיפה.

עד עכשיו זה נראה כמו shit show.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נראה שזה די דומה למה שהולך במדינות אחרות. הפוליטיקאים דואגים לדעת הקהל יותר מאשר לקהל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

זה משנה לתוצאות הבחירות אם הן יהיו אחרי תוצאות המשפט.

זה ייקח שנים, התיק של אולמרט לקח שנים והוא היה פשוט בהרבה וכלל הרבה הרבה פחות עדים

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

הפוליטיקאים דואגים לדעת הקהל יותר מאשר לקהל.

קהל מרוצה וחי - מצביע בעד, קהל לא מרוצה ומת - לא מצביע.

קהל לא מרוצה וחי - מצביע נגד

עדיף לפוליטיקאים קהל מרוצה, או קהל מת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די פשטני להגיד שמי שלא מרוצה לא מצביע.

הקהל לא צריך להיות מרוצה, בסך הכל צריך להבטיח דברים ולגרום לקהל להאמין שתקיים.

הרי לא חסרים אנשים (עם עמדות מכל הקשת הפוליטית) שלא מרוצים מכלום בערך וממשיכים להצביע אותו דבר.

• אהבתי 1

פורסם

הפוך - מי שלא מרוצה מצביע - נגדך.

אין הרבה Motivators יותר חזקים מאשר ה"אנטי" - ראה לדוגמה מה "רק לא ביבי" אסף סביבו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים לא מרוצים מהתנהלות של מפלגה a אבל מבחינתם להצביע ל b זה יותר גרוע כי האג'נדה שלהם לא מקובלת עליהם.

"רק לא ביבי" איחד הרבה קולות שמראש לא היו הולכים לליכוד. 

פורסם

מן הסתם, אבל הרבה קולות שלא היו הולכים לליכוד, פעם כן היו הולכים לליכוד, ומתישהו, בגלל סיבות כלשהן, הפסיקו ללכת לליכוד.

הקורונה וההתנהלות סביבה - זה לגמרי אחד מהדברים האלה שגורמים לקולות שהלכו למפלגה מסוימת, לחפש בית חדש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נראה. לדעתי לא יהיה שינוי משמעותי בתוצאות. צריך לזכור שביבי וגם הנגטיב שלו מנווטים יחד את המדינה במשבר הזה ושניהם הפגינו חוסר תועלת מרשים.

• אהבתי 1

פורסם

בטח כבר אמרתי, אבל אני לא מבין איך ביבי נחשב עדיין לנואם כריזמטי. מעבר לזה שהוא מתבלבל לא מעט או נתקע כשהוא מחפש את המילה המתאימה, הוא אימץ אינטונציה של ילד בכיין 5 שרוצים לקחת לו את הצעצוע. לא זוכר אם הוא דיבר ככה לפני 10 שנים או לא, אבל היום אני לא מסוגל לשמוע אותו מדבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בטח כבר אמרתי, אבל אני לא מבין איך ביבי נחשב עדיין לנואם כריזמטי. מעבר לזה שהוא מתבלבל לא מעט או נתקע כשהוא מחפש את המילה המתאימה, הוא אימץ אינטונציה של ילד בכיין 5 שרוצים לקחת לו את הצעצוע. לא זוכר אם הוא דיבר ככה לפני 10 שנים או לא, אבל היום אני לא מסוגל לשמוע אותו מדבר.

לגמרי. היום הוא מביך ברמות.
הזיכרון שלי גם דהוי אבל אני די בטוח שפעם הוא דיבר בצורה הרבה יותר טובה וכריזמטית.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

בוא נראה. לדעתי לא יהיה שינוי משמעותי בתוצאות. צריך לזכור שביבי וגם הנגטיב שלו מנווטים יחד את המדינה במשבר הזה ושניהם הפגינו חוסר תועלת מרשים.

לא צריך שינוי משמעותי, צריך שינוי קטן (4 מנדטים מהמצב היום) בשביל ממשלת 61 של ביבי (לצד השני צריך שינוי גדול בהרבה), 4 מנדטים שיזוזו מפה לשם זה בסה"כ 3%. לפעמים זה בטווח הסטייה של הסקרים.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה מצליח לראות דרך הטריקים (הדיי פשוטים יש לומר) שלו כנואם, ההפסקות שהן יענו פאוזה דרמטית אבל בעצם הוא מחפש את המילים.

האינטונציה דווקא בסדר, אבל הטענות עם האינטונציה לא תואמות (כמו הורה שכועס על הילד בזמן שהוא צוחק - "אסור חחח לשים חחח תחפושת חחח על הכלב חחחחחחחחח"). וזה יוצר תחושה מוזרה אצל השומע.

הוא לא דיבר ככה לפני 10 שנים. גם לא לפני 4.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה של חלקים גדולים בציבור במקומות מסויימים (לרוב פריפריה) היא שעל אף העובדה,שמאחזים להם את העיניים הם ממשיכים ליפול בפח ורק קטסטרופה שתקרה חלילה אצלם במגרש הפרטי בלבד (ולא במכלול הארצי) אולי תרפא את העיוורון שלהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

לא צריך שינוי משמעותי, צריך שינוי קטן (4 מנדטים מהמצב היום) בשביל ממשלת 61 של ביבי (לצד השני צריך שינוי גדול בהרבה), 4 מנדטים שיזוזו מפה לשם זה בסה"כ 3%. לפעמים זה בטווח הסטייה של הסקרים.

אתה מצליח לראות דרך הטריקים (הדיי פשוטים יש לומר) שלו כנואם, ההפסקות שהן יענו פאוזה דרמטית אבל בעצם הוא מחפש את המילים.

האינטונציה דווקא בסדר, אבל הטענות עם האינטונציה לא תואמות (כמו הורה שכועס על הילד בזמן שהוא צוחק - "אסור חחח לשים חחח תחפושת חחח על הכלב חחחחחחחחח"). וזה יוצר תחושה מוזרה אצל השומע.

הוא לא דיבר ככה לפני 10 שנים. גם לא לפני 4.

ממשלת ביב כרגע זה ליכוד +חרדים. לפי הסקרים כרגע סביב 45 מנדטים. נכון להיום ימינה יוצאים חזק נגד ביבי. וחיבור של בנט ללפיד הרסה יותר טבעי וכבר קרה לפני מספר שנים. 

לגבי יכולות הנואם של ביבי, הגיל נותן את אותותיו, אין מה לעשות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...