Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שניצל סופסוף דברי טעם (וטעם שניצל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

חשבתי שהמסיבה בשרשור השני.

חוץ מזה לא בא לי כרגע לחגוג, נראה שאצלנו בעבודה שוב עושים ניסויים, חוזרים לעבודה חלקית מהמשרד ב-1/12.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חשבתי שהמסיבה בשרשור השני.

חוץ מזה לא בא לי כרגע לחגוג, נראה שאצלנו בעבודה שוב עושים ניסויים, חוזרים לעבודה חלקית מהמשרד ב-1/12.

כואב להם לראות את הנדל"ן שהם השקיעו בו כל כך הרבה כסף עומד נטוש. אותו דבר אצל הבוס שלי הוא מפנטז כל היום על להחזיר את העובדים למשרד למרות שהתפוקה הכללית של המשרד (והרווחים) לא ירדו כלל בתקופת הקורונה. 

פורסם

העיפו לדעתי איזה 100 חניות חזרה לפארק, כנראה מפנים גם קומה אחת, יש מצב שאנחנו נעבור ל-Hot Desking

גם אצלנו לא ירדה התפוקה וגם הרווחים לא. לא ברור לי למה, במיוחד שפעם שעברה זה החזיק בדיוק 3 שבועות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה רחוק מלהיות התחלת הסוף של משהו. לאנשים מטומטמים מותר להביע דעה.

יש הבדל מאוד גדול בין "להביע דעה" לבין להביע דעה מול הבית הפרטי שלך עד 11 בלילה.

כמה אנשים אתה מכיר שאין להם בעיה שיעמוד מישהו עם מגפון 20 מטר מהכניסה אליהם הביתה עד 11 בלילה? אין שום בעיה למרר לך את החיים, בן אדם פרטי שלא מוגן ע"י היחידה לאבטחת אישים של השב"כ והמשטרה לא חוסמת מראש את הכביש במרחק 300 מטר מהבית שלו כשיש שם הפגנה מהר מאוד יתייאש מזה, כל מה שצריך זה כמה משוגעים שיעמדו שם כמה ימים, יצעקו במגאפון, יקללו אותו ואת הילדים שלו ואולי, ככה בקטנה, יפזרו קצת זבל בטעות בכניסה אליו הביתה, או ישרטו לו את האוטו, או סתם יחנו בכניסה לחניה שלו. כמה זמן תחזיק ככה?

וכל זה למה? מדובר ברוצחים? אנסים? מישהו שלקח שוחד? לא, סתם מישהו שהעז להביע דעה נגד רה"מ.

היו צריכים להתקשר למשטרה שיפנו אותם כי הם מרעישים בשכונה וזהו.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן, אני בטוח שזה יהיה אפקטיבי. ביבי בטח גם ישאיל להם את האאודי הממוגנת שלו להגיע לעבודה מחר בבוקר (או את הסופרב של שרה אם הוא במקרה עסוק), מפקד המחוז יעתור לבימ"ש כדי שיאסרו הפגנות עם מגפון מול הבית שלהם, וכל נסיעה שלהם תלווה בחמש ניידות שיפתחו ציר. ברור.

בוא, במקרה הטוב יגיע לשם שוטר שיבקש מהמפגינים להתפנות, ואז יבקש מהם שוב באחת עשרה וחצי, ואולי ירשום להם דוח בחצות. אולי. כל דבר מעבר לזה יסגר ב"חוסר עניין לציבור" לפני שתספיק להגיד ביבי נתניהו.

כשאנשים שמביעים דעה (לא כזו קיצונית) מושתקים באלימות, מאוד ברור לאן זה הולך. כשיתחילו לתקוף יהודים ברחוב (סליחה, סמולנים אנרכיסטים, יהודים זה כל כך 1939) יהיה כבר מאוחר מדי.

• מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

מה קרה? פתאום יש גבול לזכות ההפגנה?

חשבתי שזו זכות יסוד קרדינלית בדמוקרטיה, כל כך קרדינלית שהוא גוברת על מלחמה עולמית בוירוס בכלל.

מזכיר שכשההפגנות מתיישרות עם התפיסות של חלק מהאנשים אז הכל סבבה לגמרי, נניח כשעשו הפגנות וחסמו כבישים בפתח תקווה מול הבית של מנדלבליט כי הוא לא קיבל החלטות במהירות שמספקת אותם (ונשים רגע בצד את דעתי על כל השעטנז הזה שהביא לכך שהוא מחליט שם).

מזכיר שלא מזמן כדי להגביל התקהלויות לא הייתה בעיה, אבל להגביל התקהלויות עם שלטים (AKA הפגנה), בשביל זה (כדברי אותו מנדלבליט) חייב לסגור את כל המשק.

אבל מה קרה? הפגינו מהצד השני, אז פתאום לא נחמד שמפגינים לך מול הבית, או מפריעים לתנועה ברחוב שלך, אז צריך מהר מהר להגביל את ההפגנות.

אח הצביעות הצביעות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, pooh-bear כתב:

יש הבדל מאוד גדול בין "להביע דעה" לבין להביע דעה מול הבית הפרטי שלך עד 11 בלילה

נכון, ובדיוק בשביל מטרדים כאלה יש משטרה.

לפני 13 שעות, pooh-bear כתב:

בוא, במקרה הטוב יגיע לשם שוטר שיבקש מהמפגינים להתפנות, ואז יבקש מהם שוב באחת עשרה וחצי, ואולי ירשום להם דוח בחצות. אולי. כל דבר מעבר לזה יסגר ב"חוסר עניין לציבור" לפני שתספיק להגיד ביבי נתניהו

לא מסכים, זאת בסה"כ הנחה שלך שנובעת מיאוש. השכנים שלי עשו מסיבת קריוקי בשבת בלילה, התקשרתי למוקד העירוני ומהר מאד השקט חזר. יש להם זכות להפגין אבל לא איפה שמתחשק להם.

ואם באמת יבוא שוטר "ביביסט" ויגיד שמותר להם להרעיש פה עד 11 בלילה, אני מעמיד מולם את כל הרמקולים שיש לי ושם להם בפול ווליום את כל הדיסקוגרפיה של בלאק סאבת' כולל התקופה עם רוני ג'יימס דיו. אם להם מותר גם לי מותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין על דיו. אחד הסולנים הכי טובים שפעלו בתקופת הזוהר של הרוק הכבד. השילוב ושל בלקמור בראינבואו היה קטלני. 

את הדיעה שלי אתם מכירים: פילוג תמיד היה קיים. אם מי שעמד בראש המפגינים וצווח שטויות נשמע כמו גב' לב גם לפני 20-30 שנה? לא נראה לי. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 שעות, pooh-bear כתב:

יש הבדל מאוד גדול בין "להביע דעה" לבין להביע דעה מול הבית הפרטי שלך עד 11 בלילה.

כמה אנשים אתה מכיר שאין להם בעיה שיעמוד מישהו עם מגפון 20 מטר מהכניסה אליהם הביתה עד 11 בלילה? אין שום בעיה למרר לך את החיים, בן אדם פרטי שלא מוגן ע"י היחידה לאבטחת אישים של השב"כ והמשטרה לא חוסמת מראש את הכביש במרחק 300 מטר מהבית שלו כשיש שם הפגנה מהר מאוד יתייאש מזה, כל מה שצריך זה כמה משוגעים שיעמדו שם כמה ימים, יצעקו במגאפון, יקללו אותו ואת הילדים שלו ואולי, ככה בקטנה, יפזרו קצת זבל בטעות בכניסה אליו הביתה, או ישרטו לו את האוטו, או סתם יחנו בכניסה לחניה שלו. כמה זמן תחזיק ככה?

וכל זה למה? מדובר ברוצחים? אנסים? מישהו שלקח שוחד? לא, סתם מישהו שהעז להביע דעה נגד רה"מ.

נו אז?  

מטמטמים את כולנו עם מחאת הדגלים השחורים המפגרת הזאת, תוקעים אותנו בפקקים באיילון, רודפים ומקללים את הבנים של ביבי כאילו הם אשמים במשהו (במיוחד אבנר), מחפשים כל דבר צהוב על אשתו כאילו מי ישמע אוי אוי אוי היא הביאה כביסה מלוכלכת לבית מלון וביקשה שיכבסו את זה. 

כל זה בסדר כי מדובר במטרה עליונה להעיף את ביבי. אבל כאשר הצד השני סופג קצת חרא פתאום זה סוף הדמוקרטיה! התמוטטות מדינת ישראל! פשיטת רגל!  

תעשה לי טובה. 

* ולא, לא הצבעתי ביבי 

פורסם

אני מעמיד מולם את כל הרמקולים שיש לי ושם להם בפול ווליום את כל הדיסקוגרפיה של בלאק סאבת' כולל התקופה עם רוני ג'יימס דיו. אם להם מותר גם לי מותר.

שים את את סצנה 2 של ריינגונד. גם יותר רועש, וגם יביא לביביסטים את הסעיף יותר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

את הדיעה שלי אתם מכירים: פילוג תמיד היה קיים. אם מי שעמד בראש המפגינים וצווח שטויות נשמע כמו גב' לב גם לפני 20-30 שנה? לא נראה לי. 

תראה מה זה, שוב אני מסכים איתך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...