Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב מדובר ברכב של אחותי , הרכב לא הניע לה אתמול .

היא הזמינה שירותי דרך והוא הניע לה עם כבלים שלו .

הציע לה לקנות מצבר של שנפ 72 אמפר ב- 1,200 שקל לערך אולי טיפה יותר .

היא התעייצה איתי בדקתי לה מחיר של מצבר שנפ עם 12 חודשים אחריות 72 אמפר , הוצע לי ב- 600 ש"ח .

הבעייה היא שהורי מנסים להניע לה את הרכב עם הרכב שלהם בעזרת כבלים ללא הצלחה .

הרכב של הורי הוא סוזוקי יורוסוויפט 98 , המצבר בסוזוקי הוא 46 אמפר , כמו כן שכן ניסה להניע את הרכב של אחותי עם הרכב שלו עם כבלים שלו (הרכב של השכן הוא קנגו ) , גם הוא ניסה שעה ולא הצליח .

איך ניתן להניע את הרכב ע"מ להגיע לקנות מצבר חדש ? , האם בגלל שמנסים להניע את הרכב עם רכבים שהמצבר שלהם קטן יותר זה קשה או בלתי אפשרי ? , או שאין קשר ? .

שירותי דרך הניע בבוקר תוך שנייה .

אשמח לתשובה ,תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שטח החתך של הכבלים שלכם כנראה קטן לכן נוצר מפל מתח גבוה על הכבלים לכן המנוע למניע.

חבר כבלים בין שני הרכבים והשאר את המנוע דולק ברכב התורם ותמתין כ-10 דקות ורק לאחר מכן תן סטרטר ברכב עם המצבר הגמור.

בדרך כלל אני לא ממליץ להשאיר את המנוע דולק ברכב התורם אך מקרה זה יוצא מן הכלל.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלחתי אותם לבצע את המשימה לאחר הדרכה .

תודה על התשובה מרק .

האם תהיה מוכן להסביר אילו נזקים יכולים להיגרם כתוצאה מהנעה עם כבלים עם רכב מונע ? .

תודה מראש .

פורסם

יש טוענים שהתנעת רכב עם מצבר גמור כאשר הרכב "התורם" מונע עלולה לגרום נזק למערכת החשמל כולל המחשב של הרכב. כנראה שהמצבר של אחותך הוא כל כך גמור שהוא לא מסוגל להחזיק מתח בכלל. בכזה מקרה מומלץ לחבר את כבלי ההתנעה ישירות לכבלים של הרכב שלא מתניע ולא לקטבים של המצבר הגמור.

אבל כמו שטען קודמיי, הכבלים שלכם פשוט לא מסוגלים לעמוד במתח ולכן לא מצליחים להתניע. תנסה לחפש מישהו עם כבלים יותר רציניים, בדרך כלל כבלים שמכינים אותם מכבלי חשמל של רתכות. זה חייב לעבוד. ברשותי כבלים כאלה ועזרתי לא מעט פעמים לאנשים להתניע את רכבם למרות שהמצבר שלי הוא רק 40 או 45 אמפר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עד כמה שאני זוכר , הכבלים של הרכב מצופים בפלסטיק לכל האורך , או שלקראת סוף הכבל הוא גלוי ? .

האם לחבר את הכבלים לרכב שלא מניע לחלק שנמצא קרוב לסוף הכבל ? .

פורסם

כן, תנסה לחבר את התנינים של הכבלים שאיתם אתה רוצה להתניח ישירות לכבלים שמתחברים למצבר של הרכב שלא מתניע. בכל מקרה, כאשר קונים כבלים קקמייקה ב 30 או 40 שקלים זוהי התוצאה. כבלים איכותיים היו עושים את העבודה בצורה נפלאה. עד היום, לא היה רכב אחד שלא הצליח להניע בעזרת הכבלים שלי. בכל מקרה, תארגן לה מצבר. ראיתי שיש בעיתוני סוף השבוע הזה מבצע על מצברים באחת מרשת עשה זאת בעצמך. תבדוק את העניין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קח פתרון מדוקטור , חבר שתי זוגות כבלים לכל קוטב זותומרת בפלוס 2 ובמינוס 2 ותראה איזה יופי הרכב יניע . בדוק על VOLVO 940 שלא הייתה בכיוון להניע בכלל . ובכל מקרה שהסוויפט תהיה מונעת בלי אורות וכו' כמובן . כל העצות של לחבר רבע שעה ולחכות ורק אז להניע ,לרוב לא יותר מבזבוז של דלק וזמן .

פורסם

חיבור המצבר התקול למערכת הטעינה של הרכב התורם כאשר הרכב מונע למשך 10 דקות לפחות טוען את המצבר ומעלה את מתח הקטבים. במקרים מסויימים הדבר עשוי לעזור להטנעת הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום חברים .

תודה רבה על מגוון התשובות , כשהגעתי לרכב של אחותי זה היה לאחר שהיא קנתה כבר מצבר .

לי נשאר רק לפרק את הישן ולהרכיב את המצבר החדש . נקנה מצבר שנפ בעל 12 חודשי אחריות ב- 600 ש"ח .

האם יש הבדל בין מצבר שנפ בעל 12 חודשי אחריות למצבר 20 חודשים , אני לא שואל על ההבדל בזמן האחריות אלא לגבי הטיב שין השניים ולאורך החיים שלהם ? .

איך ניתן לבנות כבלים כמו של רתכת שיניעו בקלות את הרכב לפעם הבאה ? .

תודה רבה מראש על כל העצות , שיהיה שבוע טוב .

• תוכן חדש...