Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי בסוכנות אלבר ומצאתי רכב מאזדה 2 שנת 2009 עם 42000 ק"מ.

זה נשמע אחלה הצעה וקיבלתי אותה במחיר של 62000 ש"ח.( האם זוהי נשמעת הצעה טובה? האם יש עוד מה להוריד.??)

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על אלבר? והאם כדאי לשקול במידה והבדיקה של הרכב תהיה תקינה?

פורסם
אלבר = צבאי.

נמכרת עם 42000 ק"מ = שעברה עליו רכבת.

אז אתה בעצם אומר שלא שווה בכלל לשקול את האפשרות הזאת? יש מצב שגמרו את האימא של המכוניות הזו?

יש אפשרות אולי לבדוק מי נהג על הרכב הזה? האם נהג יחיד...

פורסם

אלבר זה לאו דווקא צבאי. הקילומטרז' יחסית לשנתון נמוך, אם הרכב שמור ולא עבר התעללות ותאונה זה יכול להיות אופציה. קילומטרז' נמוך זה לא אומר שהרכב עבר טראומה.

מצד השני מה שאני חושב על מזדה 2 נמצא בכמה שרשורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אלבר זה לאו דווקא צבאי. הקילומטרז' יחסית לשנתון נמוך, אם הרכב שמור ולא עבר התעללות ותאונה זה יכול להיות אופציה. קילומטרז' נמוך זה לא אומר שהרכב עבר טראומה.

מצד השני מה שאני חושב על מזדה 2 נמצא בכמה שרשורים.

אתה יכול להפנות אותי לשרשורים איפה מה שאתה חושב על מאזדה 2..?

פורסם

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אלבר = צבאי.

נמכרת עם 42000 ק"מ = שעברה עליו רכבת.

זה בכלל לא מדוייק, אלבר היא אחת מחברות הליסינג שזכתה במכרז ליסינג של צה"ל אבל רכבי הליסינג של הצבא הן ספיציפיות מאוד יש קיה ריו, יונדאי אקסנט, שברולט קרוז, קיה פורטה וטויוטה וורסו.

רכבים שכורים יצא לי לראות בעיקר מחברת פרי, יש הרבה I20, ניסאן אקו מיקרה ויצא לי לראות גם סוזוקי סוויפט.

פורסם
אז אתה בעצם אומר שלא שווה בכלל לשקול את האפשרות הזאת? יש מצב שגמרו את האימא של המכוניות הזו?

אם קצת לחץ על נציג המכירות תוכל לדעת באיזו חברה היה הרכב, אבל לעולם לא תוכל לדעת האם מדובר ברכב נהג יחיד או לא. אבל זה בסדר, גם כשאתה קונה רכב יד ראשונה פרטית אתה לעולם לא יכול לדעת אם רק המוכר נהג ברכב או שהאחיין שלו נהג לקחת את הרכב לסיבוב חארקות בשכונה בכל ערב שבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם קצת לחץ על נציג המכירות תוכל לדעת באיזו חברה היה הרכב, אבל לעולם לא תוכל לדעת האם מדובר ברכב נהג יחיד או לא. אבל זה בסדר, גם כשאתה קונה רכב יד ראשונה פרטית אתה לעולם לא יכול לדעת אם רק המוכר נהג ברכב או שהאחיין שלו נהג לקחת את הרכב לסיבוב חארקות בשכונה בכל ערב שבת.

האם אתם ממליצים על מאזדה 2? חבר שלי קנה מסוכנות רכב ויש לו אותה כבר שנה שלמה והוא ממש מבסוט.

הוא קנה מאזדה 2 שנת 2009...

מה נראה לכם שכדאי לי לעשות? ואיזה רכב כדאי לי לשקול עוד.

אני צריך רכב לא גדול משפחתי, רכב לצעירים שהנתונים שלו טובים והוא חסכוני בדלק.

אשמח לתגובה :-)

פורסם

את שלי שנתון 2009 קניתי מליסינג בסביבות 60 אלף והיה סביבות 60 אלף ק"מ, תעשה את החשבון אם האוטו במצב טוב אני חושב שזאת עסקה לא רעה.

פורסם

קניתי לבת שלי רנו 5 צבאית (בפרוטות כמו שנמכרו בצריפין בלי לפתוח ולבדוק),וגם הגעתי , הרבה אחרי הקניה, לרס"ן בבסיס אשדוד של חיל הים שהיה בעליה . עמדה שנתיים על הרציף עם רסס הגלים עליה. אז נהג יחיד זה טוב ?

פורסם
קניתי לבת שלי רנו 5 צבאית (בפרוטות כמו שנמכרו בצריפין בלי לפתוח ולבדוק),וגם הגעתי , הרבה אחרי הקניה, לרס"ן בבסיס אשדוד של חיל הים שהיה בעליה . עמדה שנתיים על הרציף עם רסס הגלים עליה. אז נהג יחיד זה טוב ?

אז מה אתה אומר בעצם? לבדוק טוב טוב מי נהג עליה ומה עבר עליה?

מה אתה ממליץ לעשות?

פורסם

לקנות רק יד ראשונה פרטית. אגב מזדה 2, חוץ מצריכת דלק הוא אוטו מוצלח. היתה לי 2 סדאן של אלדן כמה חודשים לפרויקט במפעלי ים המלח,ירוחם,צין, ערד,רותם. (+ כל יום ממבשרת לק. נתב"ג ה/ח.),בניגוד לחששותי לא מאבד נשימה בעליות ארוכות, התנהגות סבירה בירידות המפותלות של אופנועני שבת.

פורסם
לקנות רק יד ראשונה פרטית. אגב מזדה 2, חוץ מצריכת דלק הוא אוטו מוצלח. היתה לי 2 סדאן של אלדן כמה חודשים לפרויקט במפעלי ים המלח,ירוחם,צין, ערד,רותם. (+ כל יום ממבשרת לק. נתב"ג ה/ח.),בניגוד לחששותי לא מאבד נשימה בעליות ארוכות, התנהגות סבירה בירידות המפותלות של אופנועני שבת.

מה נראה לכם על רכב חדש יונדאי i20 לצעיר בן 29, האם זה רכב טוב?

כדאי להשקיע?

פורסם

השקעה גרועה ביותר, בסבירות של 99.999999999 אחוזים תפסיד את כספך בהשקעה הזאת.

ממליץ לפנות ליועץ השקעות ולהשקיע את כספך באפיק סולידי צמוד מדד או אג"ח מדינה משולב עם אג"ח קונצרניות בעלות דירוג אשראי גבוה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...