Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוקל לקנות פורד פיאסטה משנת 2010 ומעלה, תקציב של גג 80k.

ישמש כרכב שני במשפחה מיועד בעיקר לנסיעות קצרות, בערך 12k בשנה, גיר אוטומט (האישה מתעקשת :-)).

האם מישהו יכול להמליץ לחיוב או לשלילה על האוטו ולתת קצת פרטים על האחזקה, צריכת דלק וכו'?

כמו כן, מישהו יודע אם יש מבצעים בחברות הליסינג על רכישת חדש עם 0 ק"מ?

תודה מראש לכולם.

פורסם

יש לו הרבה יתרונות - נוח, בטיחותי, איכותי..

אבל חסרון אחד גדול - עצל מאוד. השילוב של המנוע עם הגיר האוטומטי במקרה זה לא הכי מוצלח. אם זה משהו שלא מפריע לך ולאשתך, מדובר בבחירה טובה על אף שיקרה (ב 80K אפשר לקנות רכב חדש). אם זה כן משהו מהותי מבחינתכם, יש אפשרויות טובות יותר כגון סוזוקי סוויפט החדשה, יונדאי I20, ומזדה 2 שהיא זריזה מאוד אבל לא חסכונית בדלק.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה.

את ה-I20 פחות אהבנו, היתה לקרוב משפחה ויצא לי ליסוע עליה. לגבי מאזדה 2 יש לנו כזאת כרגע כרכב חלופי, אוטו נחמד וזריז אבל באמת לא מרגיש חסכוני ודי פשוט. הפיאסטה נראתה נוחה ומרווחת יחסית (אנחנו עם ילדים). לגבי סוויפט לא בדקנו. מבחינת מנוע וכו', פחות חשוב כרגע כי אשתי הולכת לנהוג עליו ולה זה ממש לא משנה. יותר חשוב שיהיה נוח בטיחותי וחסכוני כמה שניתן.

הסכום המקסימלי הוא 80K, מה יש חדש במחיר הזה? (פרט למכוניות מיני כגון: I10 פיקנטו וכו' שקטנות מידי עבורנו)

פורסם

הפיאסטה נשמעת לי מתאימה. היא נוחה, בטיחותית ומאובזרת.

נסה לברר מה מחירה של פולו TSI, או אפילו רגילה. היא נוחה מאוד, אבל אני לא יודע מה צריכת הדלק של הרגילה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...