Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת פברואר אאלץ להעביר לילה בחיפה, צריך המלצה כאשר הדרישות היחידות הן שיהיה אפשר לישון בשקט בלילה וכמה שיותר נגיש לאוניברסיטת חיפה.

וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב.

תודה.

פורסם

יש צימר בסביוני דניה - מרחק 10 דקות הליכה מהאוניברסיטה. גם חניה לא צריכה להוות בעיה, בעוד שחניה באוניברסיטה ובקרבתה מהווה בעיה קשה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המילים "זול" ו"ליד האוניברסיטה" לא הולכות כל כך ביחד.

לדעתי, חפש משהו באיזור הכרמל, איזור נורמאלי, קרוב יחסית לאוניברסיטה ותוכל גם לישון בלילה.

הזולים ממוקמים באיזור הדר, איפה שאפילו אני פוחד להתקרב לשם, ואני 1.87 מטר, למדתי אמנויות לחימה ואני אוסף סכינים...

:lol: :lol: :lol:

לא מכיר משהו ספציפי, מצטער.

בהצלחה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברוז, את החושב שבאזור הכרמל תמצא משהו זול? כמובן שהכל יחסי, אבל ההצעה שלי כוללת גם חניה בטווח הליכה מהאוניברסיטה.

שאלה לי לפות"ש - היכן הבסיס שלך, מתי אתה צריך להיות באוניברסיטה, ולכמה זמן? סה"כ אין שום בעיה לנסוע בבוקר ממרכז הארץ לחיפה, אני עובד עם אנשים שמגיעים ממרכז הארץ (ואפילו מעבר למרכז) לחיפה ואפילו עד נהריה וחוזרים לביתם בסוף יום העבודה, כמובן ברכב המצוד, ועושים זאת מספר פעמים בשבוע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, לכן ציינתי שזול זה באיזורים בעייתיים יותר. אני לא יודע לגבי הצעתך, למען ההגינות אומר שלא טרחתי לפתוח את הלינק ולבדוק. המילים "צימר" ו"דניה" נשמעו יקרות למדיי...

פורסם

אני גר בדימונה, מכאן עד חיפה מדובר במספר שעות נסיעה.

לצערי אני צריך להעביר את הלילה בחיפה או להתחיל בנסיעה באמצע הלילה.

אני צריך להתייצב באוניברסיטה בסביבות 8-8:30 בבוקר.

זה מה שקורה כשנרשמים לפסיכומטרי בדקה ה92.

פורסם

ממליץ לך להתקשר לבעלת הבית. למיטב זכרוני המחיר הנקוב בלינק הוא 70 אירו, נדמה לי שכולל ארוחת בוקר. אני מניח שזה גם פתוח למיקוח. נסה - מכסימום בזבזת שיחת טלפון.

"סביוני דניה" זה בהחלט לא דניה, למרות הקרבה הגיאוגרפית (מהצימר לדניה זה פחות מ-100 מ', לאוניברסיטה כ-500 מ').

כתושב האיזור מזה 45 שנה אני מזהיר אותך: באוניברסיטה אין חניה. יודעי ח"נ מקדימים להגיע וחונים בסביבה בכל מיני צורות מוזרות.

כמובן שתוכל למצוא מקומות יותר זולים, יש כל מיני אכסניות באזורים מפוקפקים בהדר ובעיר התחתית. אני חושב שחלקן מתומחר לפי שעה. המלצתי - התרחק ממקומות אלה, מדובר באזורים לא נעימים, אין חניה, תסתבך בדרך (מדובר באזורים שהבם חצי המהכבישים פתוחים בגלל כל מיני פרוייקטים גדולים) והגעה מהם לאוניברסיטה עלולה לארוך שעה ויותר.

מה שאולי הייתי בודק הוא אפשרויות ארוח בכפרי הדרוזים, גם לה יש נטיה מפותחת לעסוק בתיירות והגעה מכפרי הדרוזים לאוניברסיטה היא עניין די קצר, (עדיפות לעוספיה, הדרך מדלית אל כרמל יותר ארוכה ויש כמה נקודות העלולות להפקק), או ביישובים באזור חיפה, חפש אם יש משהו בנשר שקרובה מאוד לאוניברסיטה.

פורסם

במחשבה נוספת - אולי המקוןם הסביר ביותר יהיה אכסנית הנוער. הבעיה היא מיקומה הבלתי אפשרי במקום מנותק לחלוטין. אם אתה מגיע ברכב הבעיה נפתרת - קניון חיפה (שלאחרונה נקרא "עזריאלי") נמצא במרחק דקות אחדות.

פורסם

אולי יש אפשרות לישון בבית החייל שנמצא במושבה הגרמנית. לא מדבר מנסיון, אישית יצא לי לישון בבית החייל בקריית שמונה (בתור אזרח) ודווקא היה בסדר. המחיר היה סביר למיטב זכרוני (כמה עשרות שקלים). לא כל כך קרוב לאוניברסיטה אבל אמור לענות על הדרישה של זול.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כמובן שתוכל למצוא מקומות יותר זולים, יש כל מיני אכסניות באזורים מפוקפקים בהדר ובעיר התחתית. אני חושב שחלקן מתומחר לפי שעה. המלצתי - התרחק ממקומות אלה, מדובר באזורים לא נעימים, אין חניה, תסתבך בדרך (מדובר באזורים שהבם חצי המהכבישים פתוחים בגלל כל מיני פרוייקטים גדולים) והגעה מהם לאוניברסיטה עלולה לארוך שעה ויותר.

על אלו דיברתי כשאמרתי:

הזולים ממוקמים באיזור הדר, איפה שאפילו אני פוחד להתקרב לשם, ואני 1.87 מטר, למדתי אמנויות לחימה ואני אוסף סכינים...

• תוכן חדש...