Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודשיים בחיפוש אחר רכב. כפי שפירסמתי בעבר, מחפשת רכב חסכוני עד 30 א' ש"ח, שישרת אותי בצורה טובה. הולך לעלות ולרדת כל יום לירושלים וחזרה לבית שמש. אולי פעם או פעמיים בשבוע גם לתל אביב. חשוב שיהיה אוטומט.

כשהרצתי חיפוש ביד 2 עלו בעיקר הדגמים שכתבתי בכותרת.

אני בהתלבטות - האם האיגניס והפונטו גרנדה עם מנוע ה-1300 יצליחו לסחוב את העליות?

אם יש עוד המלצה לגבי רכב אחר אשמח לחוות דעות, ואם לא - מה הכי יתאים ומה עליי לחפש?

פורסם
הפונטו היא רובוטית? איזו שנה?

שנת 2007, 1400 רובוטי עשתה 116 א' הייתה בליסינג

ויש גם שנת 2008 1400 יד 2 עשתה 125 א'

פורסם

הגטס תהיה הכי זריזה אבל פחות חסכונית,לדעתי הגרנדה עם מנוע 1.4 תהיה בסדר,שוב שהיא לא רכב עם מנוע חזק אך לכאלה נסעיות צריך בהחלט לספק. ל206 מנוע די דומה אבל גיר אוטומטי רגיל כך שהיא תהיה פחות חסכונית,אך הרכב עצמו נוח,הגיר לא הכי מוצלח.

את האיגניס לא מכיר ממש ולא נסעתי עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי גטס, אם אתה הולך לעשות את ירושלים ובית שמש באופן קבוע,

תחשוב לכיוון הגטס מודל 2003 עם המנוע 1600 ועדיף לידנית , או החדשה יותר עם מנוע 1600 בלבד,

האחרות מאותו סוג ומודל 2004 / 2006 , עם מנוע 1350 או ה1400 מהר מאוד יעשו לך פרצוף בכל העליות הללו, בטח גם לא יחסכו עליך דלק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תוריד מהפרק את האיגניס. מחוץ לעיר ההרגשה היא של נסיעה בקופסת פח מקרקשת והאחיזה נוראית, לצערי יצא לי לנהוג ברכב מספר שבועות בין מכוניוות. האיגניס לגמרי overrated בשוק היד השניה ולא ברור לי למה...טוב, אולי כי זה סוזוקי ובישראל כל מה שהוא יפני נחשב טוב :)

פורסם

2 הרכבים טובים,הגרנדה בטיחותית יותר ותא מטען גדול. יותר.

הסריון נחשבת לרכב אמין ומאחור מרווח יחסית,יכול להיות שהיא תהיה זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וסיריון 1300 שנת 2005 תסחוב לי?

מנסיון איתה, היא לא זריזה כלל. אמנם לא נסיתי אותה בעליות של ירושלים ובית שמש, אבל במישורים שגרתיים לא התרשמתי לטובה מזריזותה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תוריד מהפרק את האיגניס. מחוץ לעיר ההרגשה היא של נסיעה בקופסת פח מקרקשת והאחיזה נוראית, לצערי יצא לי לנהוג ברכב מספר שבועות בין מכוניוות. האיגניס לגמרי overrated בשוק היד השניה ולא ברור לי למה...טוב, אולי כי זה סוזוקי ובישראל כל מה שהוא יפני נחשב טוב :)

מחזק. זה רכב לא בטיחותי, לא חסכוני, רועש ולא נח. היתרון היחיד שלו היא האמינות הטובה שהוא מפגין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כול הדגמים שהזכרת מגיעים עם מנועים די חלשים כך שתיקח בחשבון שאת העליות לעיר הקודש תעשה בעיקר במסלול הימני ביותר וכול דבר יעקוף אותך.

בכול שאר הפרמטרים כול אחד ייתן לך תמורה טובה.

לדעתי השיקול שלך צריך להיות מול ה-206 שמאוד נוחה לנסיעה בתנאי דרך רגילים מול הגרנד פונטו שתהיה חסכונית יותר בדלק

• תוכן חדש...