Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שלא נרשמת ללמוד מדעים מדוייקים או כל מקצוע ריאלי, כי כל ההסתכלות שלך על העניין היא לא רק לא כלכלית אלא אפילו ילדותית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש למשפחה שלך פורשה בגרמניה? מגניב!

וברצינות - אם אתה מציע לי במה להתמקד אז תודה, אבל עדיין לא החלטתי. סתם זרקתי כאן רעיונות לפותח השרשור.

לא, דווקא יש להם מאזדה :oops: 6 :roll: דיזל :mm_eek:

כתור ה"יועץ המשפחתי" הם הציגו בפניי את כל האופציות שהיו ברשותם כולל עליות אחזקה וביטוח, בגלל זה יש לי מושג.

כל עוד העניין נשאר אצלך בראש כתור השתעשעות זה בסדר :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר לשאול מה אתה מתכוןן ללמוד ואיך בפולין? (מדובר על אחת מ2 המדינות שאני מתעניין בהן באירופה בהקשר למגורים ומחיה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני מקווה שלא נרשמת ללמוד מדעים מדוייקים או כל מקצוע ריאלי, כי כל ההסתכלות שלך על העניין היא לא רק לא כלכלית אלא אפילו ילדותית.

לפני שאתה רושם תגובות (כמעט) נאצה, תקרא את התגובות הראשונות שלי בעמוד הראשון.

פורסם

הפולנים משוגעים על מכוניות דיזל מסיבה מאוד טובה - הדלק ממש לא זול שם, בטח יחסית למשכורות שלהם (6.5-7 ש"ח לליטר) ומלבד זאת שמכוניות דיזל חסכוניות יותר בנסיעה וחסכוניות יותר בעמידה בפקקים עם חימום (בחורף) או מזגן (בקיץ), מחיר הדיזל מעט נמוך יותר משל הבנזין.

אתה כמובן תרצה לנצל את השהות בפולין על מנת לצאת לטיולים בתוך המדינה ומחוצה לה (מוורשה לברלין - 600 ק"מ, פראג או וינה 700 ק"מ ומגוון עצום של אתרי סקי מעולים ברדיוס דומה) ה-20VT לא תהיה בת לוויה נוחה וחסכונית לטיולים כאלו.

פורסם
לפני שאתה רושם תגובות (כמעט) נאצה, תקרא את התגובות הראשונות שלי בעמוד הראשון.

ליצא רכב כזה מהארץ זאת פשוט טעות , אם תיאלץ להפסיק את הלימודים בשנה השניה עקב סיבה כזאת או אחרת (וההיסתברות לכך גבוהה מאוד לסטודנטים ישראלים בחו"ל , או תאבד עניין בלימודים ותיאלץ לחזור או כל סיבה כזאת או אחרת שלא תוכננה מראש ).

וזאת עוד פולין , חוץ מלימודים אין שם ממש מה לחפש.

שוב , כותבים לך כאן אנשים מנוסים שזאת טעות כלכלית ותבין זאת אם תבצע זאת בפועל.

ובכלל להיקשר לרכב בצורה כזאת זאת הפרעה.

פורסם
הפולנים משוגעים על מכוניות דיזל מסיבה מאוד טובה - הדלק ממש לא זול שם, בטח יחסית למשכורות שלהם (6.5-7 ש"ח לליטר) ומלבד זאת שמכוניות דיזל חסכוניות יותר בנסיעה וחסכוניות יותר בעמידה בפקקים עם חימום (בחורף) או מזגן (בקיץ), מחיר הדיזל מעט נמוך יותר משל הבנזין.

אתה כמובן תרצה לנצל את השהות בפולין על מנת לצאת לטיולים בתוך המדינה ומחוצה לה (מוורשה לברלין - 600 ק"מ, פראג או וינה 700 ק"מ ומגוון עצום של אתרי סקי מעולים ברדיוס דומה) ה-20VT לא תהיה בת לוויה נוחה וחסכונית לטיולים כאלו.

האמת ששמעתי שהסולר בפולין הכי זול מכל אירופה אבל עדיין אין סיכוי שאקנה דיזל :)

הלאון שלי לא כזאת בזבזנית (וגם לא הנהיגה שלי) בממוצע אני עושה 1:9.5 ולפעמים קצת יותר.

חוץ מזה שאני לא מאמין שה98 בארץ יותר זול משם. :?

אני רואה שאין לי ברירה לכן אגיד את זה שוב, כרגע אני בודק את כל האופציות, האופציה הראשונה כאמור היא לקחת את הרכב איתי (כרגע בבדיקה), אופציה שנייה היא להשאיר את הרכב בארץ לאח"כ לראות מה לעשות ואופציה אחרונה היא למכור את הרכב. ברגע שאדע כמה עולה לייצא את הרכב ובמה זה כרוך אהיה יותר חכם, אני לא מבין מה הבעיה עם זה..

שוב , כותבים לך כאן אנשים מנוסים שזאת טעות כלכלית ותבין זאת אם תבצע זאת בפועל.

ובכלל להיקשר לרכב בצורה כזאת זאת הפרעה.

אני מודה ומתוודה שאני מאוד קשור לרכב, אני לא מסתיר את זה, אם זה הפרעה שיהיה..

פורסם
לא, דווקא יש להם מאזדה :oops: 6 :roll: דיזל :mm_eek:

כתור ה"יועץ המשפחתי" הם הציגו בפניי את כל האופציות שהיו ברשותם כולל עליות אחזקה וביטוח, בגלל זה יש לי מושג.

כל עוד העניין נשאר אצלך בראש כתור השתעשעות זה בסדר :wink:

אל תדאג (או תדאג בעצם), אם אני נשאר פה, מהר מאוד זה יהפוך למציאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר אני עוזב את הארץ לפחות שיהיה רכב שאפשר לנצל אותו וליהנות ממנו כמו שצריך, אם זה היה בארץ אולי בסופו של דבר הייתי שוקל את האפשרות..

פורסם
אם כבר אני עוזב את הארץ לפחות שיהיה רכב שאפשר לנצל אותו וליהנות ממנו כמו שצריך

בלי להעליב (באמת) אבל צא מהראש המקובע הזה לגבי דיזלים, עברו כמה שנים טובות מאז שמנוע דיזל היה מילה נרדפת למנוע חלש, רועש ומתאים למוניות בלבד, ולומר שאי אפשר להנות ממנוע דיזל זו מחשבה ששייכת או לכאלו שתקועים בשנות ה80 (אבל יש לי הרגשה שבקושי נולדת אז...) או כאלו שבחיים לא נהגו ברכב עם מנוע דיזל מודרני.

כמי שחי שנים רבות בחו״ל, היו ברשותי לא מעט רכבים גם דיזל וגם בנזין, ואני אומר לך חד וחלק שאין כמו התחושה הזאת שהמומנט של מנוע דיזל טוב מציע (משכר פשוט) וכל המנועי בנזין-טורבו הקטנים שצצו בשנים האחרונות לא יכולות לספק את זה.

יש לא מעט רכבים שבלי שום קשר לצריכת דלק וכו הייתי בוחר בגרסת הדיזל, בעיקר כשמדובר בדגמים הבסיסיים יותר.

בהזדמנות הראשונה שתהיה לך בפולין (כי פה לצערי זה לא אפשרי) קח לנסיעת מבחן 320i ולאחר מכן 320d ותחזור אלינו עם ההתרשמות שלך...

פורסם

ידידי, אתה עושה טעות.

להוציא רכב מהארץ?

לשלם עליו מסים, מכס, הובלה, בשביל רכב שנת 2005! ואפילו לא אחד נדיר!

מצטער, עם כל האהבה שלי לרכבים יש גבול לכמה שאפשר "לסבול" בשביל המחלה הזו.

אתה לא חושב שיש משהו מועיל יותר לעשות עם הכסף מאשר לתת לו לעלות אבק על איזה אוטו בארץ? או אוטו שיהיה שווה מחצית המחיר במדינה שבה תחיה?

אז הרכב יד שניה, ויש לו רק 100K ק"מ. תבקש עשירייה מעל המחירון ותיפטר מהנבלה.

הייתי ממש מפרגן לך אם זה היה רכב נדיר. אבל בחייאת, פאקינג לאון 20VT. אפילו לא קופרה R.

קבל הכל ברוח טוב, ידידי. סך הכל כולם פה רוצים בטובתך.

פורסם

אתה צודק יש מלאאא לאון 20vt דור ראשון בארץ..

מה הבנאדם ביקש בסה״כ, עזרה בפרוצדורה של מה צריך לעשות כדי לייצא את הרכב ולעשות את השיקולים שלו אם שווה לייצא למכור או מה שיבחר!

כסף שלו, אהבה שלו, מחשבה שלו!

אותי אישית מעניינת הפרוצדורה של ייצוא אולי בכל זאת יהיו תשובות עינייניות בשרשור הזה

פורסם

כנראה שיהיו תשובות ענייניות בשבוע הבא, הפנו אותי ליחידת היצוא של המכס באשדוד, לפי מה שנאמר לי הם אמורים לתת את כל המידע הרלוונטי.

פורסם

לא קראתי את התגובות ואני גם לא אקרא אבל אני אגיד לך משהו כזה:

אתה לא תיקח את הרכב איתך לחו"ל ולדעתי השרשור הזה מיותר,לא מדובר באיזה רכב מיוחד,זאת לא איזו פרארי בכל זאת או משהו נדיר שלא רואים כל יום,זאת סך הכל לאון,גם לי הייתה לאון כמו שלך ותחזקתי אותה מעל ומעבר אבל יש איזשהו רציונל,זה בסופו של דבר חתיכת פח,אתה כן תמכור אותה לפני שתיסע ואתה תקנה שם רכב אחר בשליש המחיר או באותו המחיר תתקדם כמה דרגות קדימה.

אתה אומר שאתה טס ללמוד אז ככל הנראה אתה בן אדם שיש לו קצת הבנה וחכמת חיים וגם אתה יודע שהדבר הזוי.

הסכומים שתשלם על כל ההעברות ועל הכל מסביב פשוט לא שווים את זה.

הרכב הזה לא שווה את כל הבלאגן הזה וזהו.

שורה תחתונה אני בטוח שבסוף השרשור הזה וכשתעבור לשם הרכב יישאר פה/יימכר למישהו אחר.

וכמו שמישהו אמר פה,גם אני חושב שזאת מודעת הכנה למכירה,להראות כמה שהרכב שווה וכמה שקשה לך להיפטר ממנו מכיוון שהוא כל כך מושקע וכמה שתתבאס שמישהו אחר ייקח לך אותו.

מצטער על הזלזול אבל ככה זה נראה,פשוט העסק לא הגיוני,לא עדיף לקנות Z4/Z3 SLK פורשה וכו' וכו'?

אחזקה יקרה?

גם אני וגם אתה יודעים מה מחירי החלפים באירופה וכמה קל להשיג שם חלפים בשפע.

אתה יודע שזה הגיוני כי אנשים שמחזיקים רכבים כמו שלי ושלך הם פשוט לא מטומטמים ולפי ההתנסחות שלך אני רואה שלא מדובר באיזה אהבל.

תפרסם את הרכב ביד 2 אל תדאג יקנו אותו מהר,יש להם שוק לקהל יעד מסויים.

בהצלחה בלימודים/מכירה.

• תוכן חדש...