Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי אישית מעניינת הפרוצדורה של ייצוא אולי בכל זאת יהיו תשובות עינייניות בשרשור הזה

לא נראה לי שמעניינת אותך הפרוצדורה של ייצוא כי זו פעולה לא הגיונית מבחינה פיננסית. מכוניות בשוק הישראלי הן יקרות יותר מבמרבית השווקים בעולם, ופשוט לא הגיוני להוציא מכאן מכונית לשוק זול ופתוח יותר. כשתגיע למדינה החדשה עם הרכב ותראה מה היית יכול לקנות באותו המחיר, פשוט תתבאס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שמישהו אמר פה,גם אני חושב שזאת מודעת הכנה למכירה,להראות כמה שהרכב שווה וכמה שקשה לך להיפטר ממנו מכיוון שהוא כל כך מושקע וכמה שתתבאס שמישהו אחר ייקח לך אותו.

מצטער על הזלזול אבל ככה זה נראה,פשוט העסק לא הגיוני,לא עדיף לקנות Z4/Z3 SLK פורשה וכו' וכו'?

מי שרוצה לחשוב שזאת מודעת הכנה למכירה, שיחשוב (די פתטי האמת כי אם הייתי מחליט שהרכב יעמוד למכירה אז הוא כבר היה עומד למכירה וכל מי שגולש פה בפורום ובפורמים אחרים היה כבר נתקל ברכב, לא צריך לפתוח שרשור מיוחד לפרסום הרכב, בשביל זה יש מדור מכירת רכבים ויד 2), אני באמת ובתמים פתחתי אותו בכדי לקבל אינפורמציה על התהליך ואולי לשמוע ממישהו שעבר תהליך כזה דומה או אחר אבל לצערי השרשור מזמן שינה כיוון אז מצידי שיימחק כליל.

ולכל הספקנים, אני ממליץ לכם להסתכל שוב על הכותרת של השרשור, אם הייתי רוצה "לפרסם" את הרכב או להתייעץ בקשר למכירה שלו, הייתי מנסח את הכותרת אחרת..(חומר למחשבה:idea:)

מרצדס, BMW ופורשה יקרים לאחזקה בכל העולם לא רק במדינתינו הקטנה (גם זה לא ממש הגיוני..)

שבוע טוב לכולם

רוני אני כבר בדקתי מה אפשר לקנות +- בסכום הזה כך שלא מצפות לי הפתעות.

פורסם

רוני אני לא מתכנן לעזוב את הארץ, לפחות לא כרגע.

אבל תתפלא כן מעניין אותי אם בכלל ניתן לייצא את הרכב , למשל מעניין אותי אם בארה״ב מותר להכניס רכב שיותר משנתיים על הכביש ועם תקינה אירופאית בכלל.

צא לרגע מהחשיבה של כמה עולה , כדאי/ לא כדאי וכו.. בשביל לייצא.

נטו מעניין אותי מהם התנאים, צא מנקודת הנחה שאני מיליונר ולא אכפת לי כמה יעלה כי אני אחזיק כמה רכבים ובא לי שהלאון או כל רכב אחר יהיה איתי שם לימי שלישי בשביל הפנאי .

פורסם

ברגע שתגיע לארהב אתה תבין כמה שהלאון זה צעצוע חסר ערך ומשמעות אחרי שתראה מה נוסע לך שם בכבישים.

אנשים פה יצאו מכל פרופורציה.

אתה רוצה לומר לי שאם עכשיו אומרים לך שמע קח bmw m3, אודי s5, שירוקו r, ניסאן 370 z, אודי tts אתה תישאר עם הלאון שלך?

תבדוק את המחירים של הרכבים האלה באירופה וארהב.

די חלאס לספר סיפורים לא מציאותיים.

תהיה מולטי מליונר תיסע בלאון?

מקסימום תשים אותה למזכרת במגרש שלך ותתרגל מהר מאוד לפרארי/ למבורגיני/sls שיהיו לך בחניה.

די, חלאס עם הדיבורים של הילדים בני 10 האלה.

פורסם

נטו מעניין אותי מהם התנאים, צא מנקודת הנחה שאני מיליונר ולא אכפת לי כמה יעלה כי אני אחזיק כמה רכבים ובא לי שהלאון או כל רכב אחר יהיה איתי שם לימי שלישי בשביל הפנאי .

אז תגיד שאתה מיליונר... אם כך, עשה כרצונך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יותר פשוט לא להגיב או להגיד אין לי מושג?

היה חוסך לעמוס השרת הרבה שורות בזיכרון

וייפר קשה לך לקבל את זה שיש אנשים שמעדיפים להשאיר את הרכב מאשר למכור אותו, ומעדיפים לקנות עוד רכב בנוסף?

פורסם
רוני אני לא מתכנן לעזוב את הארץ, לפחות לא כרגע.

אבל תתפלא כן מעניין אותי אם בכלל ניתן לייצא את הרכב , למשל מעניין אותי אם בארה״ב מותר להכניס רכב שיותר משנתיים על הכביש ועם תקינה אירופאית בכלל.

צא לרגע מהחשיבה של כמה עולה , כדאי/ לא כדאי וכו.. בשביל לייצא.

אני מנסה להבין את ההתלהבות שלך ושל דניאל כאן מהפורום , הלאון הזאת רחוקה מאוד מרכב פנאי , זה רכב קטן ולא מרווח , עם מתלים קשים וכל בור בכביש מורגש , עיצוב משעמם ואמינות לא בשמיים , ופלסטיקה זולה .

משום מה ללא סיבה הגיונית אתה ודניאל מהללים את הרכב הזה , כאן זה סה"כ רכב לצעירים , בארה"ב הרכב הזה יחשב לגרוטאה זרה ומיושנת.

פראיירים לא מתים רק מתחלפים.

פורסם

אביתר, נניח שתצליח ליבא סיאט לאון טורבו לארה"ב (יש על זה דיונים ברשת - לא ברור אם אפשרי ואם כן זה יהיה כאב ראש בירוקרטי מהגיהנום). ואז אתה עושה תאונה, קלה ביותר, אין נפגעים בנפש אבל הולך הפגוש ופנס קדמי.

אין סוכנויות של סיאט בארה"ב. אין מוסכים של סיאט. אין חלפים של סיאט.

אז בהנחה שלא תחליט לגרור את הרכב לתיקון במקסיקו, הוא יהיה מושבת עד שהחלקים שתזמין ביבוא אישי יגיעו. אתה תוכל לעשות את התיקון בעצמך, או לחפש מוסכניק שיעשה את העבודה ולהתפלל שהוא לא יחרבן לך את האוטו (שהוא מעולם לא ראה). בתור בונוס - בגלל שהמוסכניק לא מכיר את האוטו העבודה תיקח לו יותר שעות ואז תגלה בדרך הכואבת ששעת מוסך בארה"ב יקרה יותר מאשר בארץ.

וכל הכאב ראש הזה בזמן שבסוכנות VW הסמוכה מוכרים גולף GTI בפחות מ-$25K ואם זה יותר מדי, הוא גם ישמח להציע לך אחת בת שנתיים מטרייד אין ב-$17K.

פורסם

:) :) :) ששש אל תספר לאף אחד!

אני פשוט מת להיפטר מהרכב אז אני עוזר לדניאל גם למכור את שלו ואחר כך אני אמכור גם את שלי..

תכננו יחד לפתוח שרשור מוזר על ייצוא רכב לחול אולי זה היה עוזר..

בקיצור לא יודע איך אנשים פה מגיעים למסקנות , מה שכן אני פרשתי מהשרשור ההזוי הזה

פורסם

האמת היא שאותי מעניינת לא רק פרוצדורת הייצוא, אלא גם פרוצדורת הייבוא (למדינת היעד).

כמו שפה יש לנו תקנות די מחמירות ואי אפשר לייבוא רכב בן יותר משנתיים ופחות מ30, אולי גם שם יש את אותו דבר.

בדקת את זה?

(ואני באמת כותב כי אני רוצה להיות כמה שיותר עוזר בכל העניין, במקום לתקוף את פותח השרשור על זה שזה דבילי).

פורסם

האמת שבדקתי את העובדות והנתונים לפני שכתבתי את הפוסט הקודם שלי. מדובר בסיפור כואב ויקר ולעיתים בלתי אפשרי.

בפולין צריך לשלם מכס של 10% ועוד 23% מע"מ על הערך המשוער של הרכב + על עלות ההובלה.

לארה"ב יתכן וניתן להכניס את הליאון לחלק מהמדינות לתקופה קצובה עם רישיון אירופאי (ואולי גם ישראלי) מבלי להזדקק להעביר את הרכב רישוי מקומי. רישוי מקומי הוא קרוב לוודאי בלתי אפשרי. החזקת רכב שאינו עומד בתקנות בארה"ב הינה עבירה פלילית.

להזכיר שוב - פולין גובלת בארץ המכוניות המשומשות המדהימות והזולות ובארה"ב העדר כמעט מוחלט של מיסוי רכב זה משהו שכנראה מוזכר בחוקה שלהם.

לאור זאת, אני חושש שהרעיון אכן אינו הגיוני. אני לא מבין למה ה-OP ואביתר נעלבו.

לגבי רתיעת ה-OP מדיזלים. ציינתי בשרשור אחר שבדיוק חזרתי מטיול בפולין שם נהגתי 750 ק"מ בפורד מונדיאו דיזל. לא בגרסה החזקה. גם בטמפ' של 10 מתחת לאפס, מיד לאחר ההנעה שמחט טמפ' המנוע הייתה דבוקה למינימום, בקושי ניתן היה לשמוע או להרגיש אותו. תגובת המצערת הייתה מהירה, תאוצות ביניים מאוד מרשימות, שיוט שקט ונעים עד 150 קמ"ש ורק בגלל צמיגי M+S דלי אחיזה וכביש לח החלטתי לעצור שם.

• תוכן חדש...