Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן:

אז ככה, קיבלתי כבר כמה הצעות מחיר מכמה חברות אבל בינתיים ההצעה הכי אטרקטיבית היא של חברת SDA.

ההצעת מחיר כוללת הובלה במכולה 20 רגל להמבורג ב850$ + 1,300 ש"ח הוצאות בארץ, סה"כ 4,700 ש"ח.

(אני לוקח בחשבון שבטוח יהיו עוד כל מיני הוצאות מסביב)

מהמבורג אני אאסוף את הרכב ואסע ישירות לפולין (8-9 שעות).

מעניין. כאילו אם נגיד אני עושה עכשיו חודש באירופה, ב8K אני שם את הנבלה על מכולה הלוך-חזור ונמנע ממכוניות שכורות? לא נשמע לי רע בכלל. לגמרי הייתי עושה את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין. כאילו אם נגיד אני עושה עכשיו חודש באירופה, ב8K אני שם את הנבלה על מכולה הלוך-חזור ונמנע ממכוניות שכורות? לא נשמע לי רע בכלל. לגמרי הייתי עושה את זה.

לא בטוח שאלו כל התשלומים, ובכל מקרה תצטרך להוסיף לסכום הזה ביטוח.

לפותח השרשור: תקשיב, אני לא רוצה להעליב אבל ברגע שתעבור לרכב הבא שלך תבין כמה זה מיותר להיות "נעול" על הרכב בצורה לא בריאה. במקום כל האופרציה הזאת, אתה יכול למכור את הרכב ובערך באותו המחיר למצוא בגרמניה או בפולין לאון טורבו משנתון גבוה יותר, או מאותו שנתון לאון קופרה R מאובזרת לעייפה (ותאמין לי, הרכבים שם הרבה יותר מאובזרים מבארץ). לחילופין, אם תחסוך קצת כסף ותוסיף כמה אלפי יורו למשוואה, תוכל לקנות דברים ה-ר-ב-ה יותר מעניינים. חבל לעבור לחו"ל לכמה שנים ולא לנצל את זה.

ואני אומר את זה בתור מישהו שנמצא באסטוניה מזה שבועיים וכבר מתכנן מה לקנות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קצת קשה לרוב האנשים להבין מה זה להתחבר לרכב ולהרגיש קשור אליו.

מובנים לי שני הצדדים, צריך להיות ריאלי אבל הרגש גובר וגם אם אני הייתי עומד במצב הזה הייתי שוקל לקחת איתי את הרכב!

אני מאמין שזה נשמע לכם מפגר אבל ככה זה.

במקרה הזה דווקא ייעצתי לדניאל למכור את הרכב עם כמה שזה קשה כי במקרה של אירופה אפשר להביא לאון קופרה מאותם השנים שזה החלום שלי ונראה לי שגם דניאל יסכים איתי ;)

ואפילו רכב אחר מעניין לא פחות ( איזה שייבחר כמובן)

במידה והייעד היה ארה״ב לא הייתה לי התלבטות בכלל הייתי לוקח במידה ואפשר, את הרכב איתי!

שם הוא היה מיוחד במינו, ומקסימום קונה עוד איזה עגלה שם .

בקיצור! לך עם הלב ועם מגבלות התקציב

פורסם
קצת קשה לרוב האנשים להבין מה זה להתחבר לרכב ולהרגיש קשור אליו.

מובנים לי שני הצדדים, צריך להיות ריאלי אבל הרגש גובר וגם אם אני הייתי עומד במצב הזה הייתי שוקל לקחת איתי את הרכב!

אני מאמין שזה נשמע לכם מפגר אבל ככה זה.

במקרה הזה דווקא ייעצתי לדניאל למכור את הרכב עם כמה שזה קשה כי במקרה של אירופה אפשר להביא לאון קופרה מאותם השנים שזה החלום שלי ונראה לי שגם דניאל יסכים איתי ;)

ואפילו רכב אחר מעניין לא פחות ( איזה שייבחר כמובן)

במידה והייעד היה ארה״ב לא הייתה לי התלבטות בכלל הייתי לוקח במידה ואפשר, את הרכב איתי!

שאלה:

נגיד שאתה נוסע לך בלילה ועוצר בתחנת דלק,מאחורייך עוצרת פורשה בוקסטר S,ידנית שמורה,לפתע האדון יוצא מן האוטו ושואל אותך,תגיד רוצה להחליף מכוניות ללא עלות נוספת מצידך?

א.כן ברור .

ב.לא,אני מחכה לבחור עם הזד4.

ג.לא,אני אשאר עם הלאון.

Porsche 944 turbo

פורסם

לארה"ב היה עולה לך פי כמה להביא את הרכב, והיית מרגיש דביל בערך חמש דקות אחרי שנחתת, כשהיית מבין שתמורת כמה מאות דולרים בחודש היית יכול לקחת רכב פי כמה יותר טוב.

גם באירופה, אגב. סתם לצורך ההשוואה, נניח שהמיאטה 2006 שלי שווה היום 90000 שקלים, כלומר כ-18000 יורו.

בפחות מהסכום הזה אני קונה בגרמניה (שלא נחשבת הכי זולה) מיאטה 2010 עם כלום ק"מ.

מיאטה 2006 עם נתונים דומים לשלי אפשר להשיג שם בפחות מחצי המחיר.

אבל עזוב מיאטות. תוסיף 2000 יורו ותוכל לקנות 370Z שנת 2009.

לא רוצה להוסיף כסף? עשרות 350Z מודל 2007-2008 מחכות לך. או Z4 ממודלים דומים. יש גם Z4-M במחירים קרובים. מיצובישי EVO ממודלים חדשים יחסית... ואולי בא לך איזו פוקוס RS מודל 2008? ומה דעתך על פורשה בוקסטר מודל 2005? יש כרגע 179 בוקסטרים ב-mobile.de בטווח המחיר שבין 17500 ל-20000 יורו...

אסור לשכוח, כמובן, שאפשר גם להוציא משמעותית פחות ולקנות גם את המודלים המוקדמים של כל המכוניות שציינתי, ועוד הרבה אחרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, לפחות בהתחלה, תתמקד ברכבים יחסית חדשים ועם אחזקה שפויה.

פורשה 2005 נשמע לי כמו מתכון לאסון. גם בארה"ב, שבכל פינת רחוב עומדת פורש, האחזקה של הרכב יקרה מאוד (ועוד הדגם הזה נחשב לבעייתי במיוחד).

יש לי משפחה בגרמניה אז אני לא סתם זורק לך ניחושים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפותח השרשור,

סלח לי על התגובה ה״קיצונית״ קצת אבל אני פשוט מציע שתתבגר ידידי.

כשאתה תעבור לפולין ותבין ששוק הרכב שם הרבה יותר מעניין, רחב וזול, אתה תפסיק להתעניין בסיאט ותתחיל להתעניין ברכבים שבארץ נחשבים ל״מוקצה״ עבור האזרח הפשוט.

כשתבין שבכסף שתקבל על הליאון שלך בארץ אתה יכול לקנות איזו SLK או Z3/4 ושאר מכוניות באמת מעניינות אתה תחשוב לעצמך כמה ילד יצאת כשפתחת את השרשור הזה.

אם זה לא משכנע אותך אז אני מציע ברמת הפרקטיקה שתבדוק אם חוקית אתה יכול לייבא את הרכב שלך לפולין לתקופה ארוכה- לא בטוח שזה בכלל אפשרי (בדיוק כמו שמישהו שעובר לגור בארץ הקודש לא יכול להביא מכונית שגילה עולה על 4 שנים, אם אינני טועה, כל מדינה והחוקים המוזרים שלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רוני, לפחות בהתחלה, תתמקד ברכבים יחסית חדשים ועם אחזקה שפויה.

פורשה 2005 נשמע לי כמו מתכון לאסון. גם בארה"ב, שבכל פינת רחוב עומדת פורש, האחזקה של הרכב יקרה מאוד (ועוד הדגם הזה נחשב לבעייתי במיוחד).

יש לי משפחה בגרמניה אז אני לא סתם זורק לך ניחושים.

יש למשפחה שלך פורשה בגרמניה? מגניב!

וברצינות - אם אתה מציע לי במה להתמקד אז תודה, אבל עדיין לא החלטתי. סתם זרקתי כאן רעיונות לפותח השרשור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שרשורים כאלו,גורמים לי לצרות לחזור לאנגליה.

אני זוכר שהייתי בתחילת שנות העשרים שלי מעושן,וחסר ניסיון אבל עם תקציב של 3000 פאונד לקניית רכב,

ההתלבטות הייתה בין פורשה 944 S ,מיצובישי 3000GT,ב.מ.וו 325 קופה ידנית E36 או טיוטה MR2 טורבו.

בסוף קניתי את הפורשה ונשאר לי עודף! גררר.

Porsche 944 turbo

פורסם

חבר'ה אני מבין את ה"התלהמות" שבדבר, התגובות שלכם לגיטימיות לחלוטין.

חשוב לי להבהיר שכרגע אני לא מעוניין לקחת את הרכב בכל מחיר, אני סה"כ רוצה לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לשם, במידה ולא תהיה לי ברירה הרכב יעמוד למכירה :cry:.

זרקתם פה כמה דוגמאות של רכבים, קודם כל אני לא להוט לקנות שם רכב כי אני לא מכיר אותו כמו שאני מכיר את הרכב שלי ואני לא יודע כיצד טופל ומה הבלאי שצפוי לי. גם הרכבים היותר חדשים (למשל לאון דור 2) רובם עם ק"מ יחסית גבוהים.

לגבי רודסטרים, עלויות אחזקה גבוהות, ביטוח יקר, ובתנאי החורף הקשים שם זה לא נשמע רעיון כ"כ טוב (היה לאחי Z3 כך שאני מכיר פחות או יותר את ההוצאות).

אין ספק שהמחירים שם מפתים מאוד ויכול מאוד להיות שבמחיר שאקבל על שלי בארץ אוכל לקנות באותו מחיר לאון חדשה יותר או הוט האץ' אחרת אבל אני מאוד מאוד אוהב את הרכב ואני מכיר אותו מצויין (יש לי אותו כבר שנתיים וחצי) וגם הרכב שלי עם נתונים יחסית טובים (יד 2 עם 92K) וגם שמור לכן קצת חבל לי לוותר עליו, אם לצורך העניין הייתה לי לאון יד 3/4 עם 130,000 ק"מ יש מצב שלא הייתי חושב פעמיים! תקלה עם הלאון הזאת :-)

אגב, לגבי ביטוח עדיין לא קיבלתי תשובה אבל זה גם בבדיקה.

פורסם
חבר'ה אני מבין את ה"התלהמות" שבדבר, התגובות שלכם לגיטימיות לחלוטין.

חשוב לי להבהיר שכרגע אני לא מעוניין לקחת את הרכב בכל מחיר, אני סה"כ רוצה לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לשם, במידה ולא תהיה לי ברירה הרכב יעמוד למכירה :cry:.

זרקתם פה כמה דוגמאות של רכבים, קודם כל אני לא להוט לקנות שם רכב כי אני לא מכיר אותו כמו שאני מכיר את הרכב שלי ואני לא יודע כיצד טופל ומה הבלאי שצפוי לי. גם הרכבים היותר חדשים (למשל לאון דור 2) רובם עם ק"מ יחסית גבוהים.

לגבי רודסטרים, עלויות אחזקה גבוהות, ביטוח יקר, ובתנאי החורף הקשים שם זה לא נשמע רעיון כ"כ טוב (היה לאחי Z3 כך שאני מכיר פחות או יותר את ההוצאות).

אין ספק שהמחירים שם מפתים מאוד ויכול מאוד להיות שבמחיר שאקבל על שלי בארץ אוכל לקנות באותו מחיר לאון חדשה יותר או הוט האץ' אחרת אבל אני מאוד מאוד אוהב את הרכב ואני מכיר אותו מצויין (יש לי אותו כבר שנתיים וחצי) וגם הרכב שלי עם נתונים יחסית טובים (יד 2 עם 92K) וגם שמור לכן קצת חבל לי לוותר עליו, אם לצורך העניין הייתה לי לאון יד 3/4 עם 130,000 ק"מ יש מצב שלא הייתי חושב פעמיים! תקלה עם הלאון הזאת :-)

אגב, לגבי ביטוח עדיין לא קיבלתי תשובה אבל זה גם בבדיקה.

ורוני לגבי האבזורים בחו"ל זה לא תמיד נכון אתן לך דוגמא: לאון קופרה 07-09 שנמכרה בארץ, מגיעה עם סאן רוף, פנסי בי-קסנון ומחשב דרך מורחב, כאשר באירופה הרבה נמכרות בלי כל התוספות הללו.

פורסם

זרקתם פה כמה דוגמאות של רכבים, קודם כל אני לא להוט לקנות שם רכב כי אני לא מכיר אותו כמו שאני מכיר את הרכב שלי ואני לא יודע כיצד טופל ומה הבלאי שצפוי לי.

אני מבין שבחיים לא תחליף רכב?

פורסם

פותח השרשור וחברים, נראה לי שזה שרשור הכנה, למכירת הרכב.

במודעה נראה משהו בסגנון : "נמכרת רק כי אי אפשר לקחת אותה לפולין..."

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

שלום לך, לדעתי אין שום טעם לקחת את הרכב איתך.

אין ספק שזה רכב יפה ושמור ואתה אוהב אותו, אך האם זה כדאי?

מה אם לא תאהב את המדינה, הלימודים? ותרצה לחזור או לעבור למדינה אחרת.

הרבה יותר כדאי למכור אותו כאן בארץ, ואם יש לך דרכון אדום אתה יכול לרכוש רכב מכל מדינה באיחוד ולהגיע עימו לארצך, במקרה הזה פולין. אתה יכול לקנות רכב הרבה יותר חדש, הרבה יותר ספורטיבי, ועם מעט קילומטרים. כמו כאן, גם שם קיימות מציאות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...